- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.281
Dediğin gibi normalde az yediğin için belki şaşırır vücut :))cumartesi sabah tartıldım daha o karbonları yemeden :)
bilerek karbonu tereyağını yedim daha önce de 2 kere aynını yaptım artıp sabit kalınca işe yarıyor inşallah bu defa da yarar adını da bedene , al öküz gibi ye koydum :))
yeşil fasulyeleri maydanoz kıyar gibi kıydım kavurdum içine de yeşil biber ekledim üstüne yumurta kaşar olacak bekliyorum az sonra gelir benim ki
bayat ekmekleri de süt yumurta köy peynir baharat karışımına bulayıp fırına attım yazık zayi olmasınlar dedim
beni yeseler daha iyi olurdu eksilirdim gerçi
Onlarda aynı kiraz sapı gibi oluyor cnmBakalım vücudum isteyecek mi daha çok kilo vermeyi. Bekleyip gorcez.
Kiraz sapıyla vişne sapı aynı etkiyi gösterir mi. Annem vişnenin saplarını da ayırmış ama ise yarar mi acaba
Evet öyle bir yazı okumadım. Evde çok var vişne sapı. Gidip kendime çay yapayım ondan bari. Nasıl yapayım peki. Parmaklarımi sislikten hareket ettiremiyorum ya. Suyun içine koy dedigin şeyleri ne kadar bekletmek gerek pekiOnlarda aynı kiraz sapı gibi oluyor cnm
Önceden bi yazı paşlaşmıştım ama sen yoktun heralde
Hem ödem atmak için Hem bisürü faydası var
Nete yazarsan çıkar cnm dilara koçağın tarifi heraldeBiri bana vicdan çorbasını anlatabilir mi acaba
sabah güzel, fasülyede iyi :))
ayy şu milletin kilo hakkında yorumlarından o kadar sıkıldımki
Sanaane kardeşim vücut benim değilmi
Ister alırım, ister veririm :))
Oooo fark süpermiş tatlım
Hadi inş. En az -2 olsun
vicdan çorbasınımı yapıcan hangisi
yok yok, ekmek bile yemedim :)
Çok haklısın. Kendime güvenim gelsin bi. Haydi BİSMİLLAH Rabbim yar ve yardimcimiz olsun.
Oh süpersin valla. Benim 52 beden aldığım kıyafet şuan epeyce bol geliyor. 50 bedene indim sanirim.
Maşallah yine beni geçmişsin. Geçen pazartesi de daha iyiydin diye hatirliyorum
Bakalım vücudum isteyecek mi daha çok kilo vermeyi. Bekleyip gorcez.
Kiraz sapıyla vişne sapı aynı etkiyi gösterir mi. Annem vişnenin saplarını da ayırmış ama ise yarar mi acaba
Aslında su için akşamdan yapmak daha iyi ama sen yinede yap bikaç saat bekletEvet öyle bir yazı okumadım. Evde çok var vişne sapı. Gidip kendime çay yapayım ondan bari. Nasıl yapayım peki. Parmaklarımi sislikten hareket ettiremiyorum ya. Suyun içine koy dedigin şeyleri ne kadar bekletmek gerek peki
Nete yazarsan çıkar cnm dilara koçağın tarifi heralde
Kabak domates dereotu soğan maydonoz nane
Tarifde bulgurda var ama bence koyulmasa daha iyi
Artık kafadan çıkarttık yiyecekleri. Süper birşey buuuSorma canım ben normalde çok güzel cevaplar veririm kalırlar da zaten lohusalığım ağır geçiyor hiç kendimde değildim o yüzden bana stres olarak döndü normalde hiç umursamam yani hatta söylediğine pişman ederim :))
İnşallah hedefim 1 kg daha vermek bakalım sanırım akşam yemeğimi 16:00 yemem işe yaradı her hafta değişiklik yaparak gideceğim vücüt hep şaşırsın :) biraz da o şaşırsın :))
Vicdan çorbası ne :) lahana ya da bakacağım başka bi şey yaparım belki araştıracağım akşam
Süpersin her zaman ki gibi :) kendime off öğün versem bi şey yemem sanırım :)) biraz önce düşündüm al sana herşeyi ye desen ne yersin diye düşündüm ne yiycem ya yemem dedim :)) hiç canım istemiyorda alıştım tatlarını unuttum resmen
Kilo verdikçe gelecek canım merak etme Zaten yetmeyecek sana da
İnşallah bakalım 1 kg daha vermek istiyorum Pazartesi'leri daha çok - oluyorum hem temizlik hem spor fazla oluyor veriyorum sanırım :)
İster ister :) herşey beyinde biter sen iste o da ister
At su şişenin içine iç canım ödem atar
Ikisini de yapayım hemen. Inşallah ise yarar. Teşekkür ederim rakipcimAslında su için akşamdan yapmak daha iyi ama sen yinede yap bikaç saat beklet
50-60kadar sap 1 kş ortalama 1 bar.koy üstüne kaynamış su 5 dk falan demlensin
Içine başka bitki çayıda koyabilirsin ilave
Yok döncem perşembe de beklenmedik durum olsa cuma olmasam her koşulda bildirim yapmanın çaresini bulurum demek istedimsabah güzel, fasülyede iyi :))
ayy şu milletin kilo hakkında yorumlarından o kadar sıkıldımki
Sanaane kardeşim vücut benim değilmi
Ister alırım, ister veririm :))
Oooo fark süpermiş tatlım
Hadi inş. En az -2 olsun
vicdan çorbasınımı yapıcan hangisi
yok yok, ekmek bile yemedim :)
perşembe geri dönmicenmi
Bu eczanede tartılma işini hiç sevmiyorum
Zaten üstün başın oluyor gerçek kilonu bilemiyon
Ama sen listede olmadığın için eczanede tartılsanda olur
Yoksa gr lar liste için çok önemli biliyon
Afiyet olsun Merve. Sabah peynir ya da yumurta da olsaydı iyi olurdu.Dünkü menumu yazayım 2 aksamdir unutuyorum
Sabah
(11:00)
Domates
Salatalık
Az maydanoz
Az biber
5 zeytin
3 bardak çay
Avuç içi kadar ekmek
(14:00)
1 haşlanmış mısır
(18:00)
1 tabak taze fasulye
Avuç içi kadar ekmek
(21:00)
3 orta boy domates
Su:2 lt
Spor 45 dk bölgesel
Evet canım inşallah ikimiz de inşallah -1.5'u bile geçelimedibemm hadi bu hafta -1 i geçelim
Valla ben yeni doğum yapmışlara kilolu bile olsa farklı yaklaşırımorma canım ben normalde çok güzel cevaplar veririm kalırlar da zaten lohusalığım ağır geçiyor hiç kendimde değildim o yüzden bana stres olarak döndü normalde hiç umursamam yani hatta söylediğine pişman ederim :))
İnşallah hedefim 1 kg daha vermek bakalım sanırım akşam yemeğimi 16:00 yemem işe yaradı her hafta değişiklik yaparak gideceğim vücüt hep şaşırsın :) biraz da o şaşırsın :))
Vicdan çorbası ne :) lahana ya da bakacağım başka bi şey yaparım belki araştıracağım akşam
Süpersin her zaman ki gibi :) kendime off öğün versem bi şey yemem sanırım :)) biraz önce düşündüm al sana herşeyi ye desen ne yersin diye düşündüm ne yiycem ya yemem dedim :)) hiç canım istemiyorda alıştım tatlarını unuttum resmen
Rica ederim rakibcimIkisini de yapayım hemen. Inşallah ise yarar. Teşekkür ederim rakipcim
Hadi inş.tatlımEvet canım inşallah ikimiz de inşallah -1.5'u bile geçelim
Kabağı yemek olarakda yapıp götürebilirsin cnmHmm bu ara kabağı sevmeye başladım evde de bolca var onu yapayım bende :) bulgursuz ama onu iş yerine getiremem evde içerim yarın başlayayım ona salı çarşamba perşembe yapayım bakalım :)
hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşamışız zirveyi görüp kafamıza dank ettirip kendimiz için çaba sarf etmeye başlamışız ,Bence yenile kuzum sen ne kadar iyi olursan bebeğine de o kadar iyi olursun nerden biliyorum bunu kendimden :)) depresif oluyor mutsuz oluyoruz etrafımız da yayılıyor enerjimiz, bende hamileliğimde 7 kg aldım ama lohusalığım çok ağır geçti ve aldım sürekli gece kalk tatlı at ağzına :) eşimde o ara aşerir gibi baklava istiyordu sürekli :)) ona yapıyordum gece ben atıyordum ağzıma :) düzensiz beslenme çocuk huysuz akşam 2 güne bir annem geliyordu yiyordum sonra çocuğa destekçi geldi ben o ara lohusadan çıkamadım çok mutsuzdum kendimi kötü hissetmiyordum dayandım yemeğe oldum 112 kg ama biz 55 kg ile hamile kalsak 60-65 olsak daha mutlu oluruz beni en çok kiloda mutsuz etti herkesin AA çok kg almışsın tepkileri Yen'i çocuk doğurdum dengesiz Zaten lohusa depresyonundayım bi de onlar iyice mutsuz etti beni ama bu kez öyle olmasın canım artık burası var bak @seydan94 bize örnek olsun öncesi kg vermiş Doğum sonrası 60 lar ile buraya geri gelip zayıflıyor tekrar çünkü zirveyi gördük artık daha kontrollü oluruz Yen'i hedef koy canım kendine varsın biraz geç olsun bebek ama sen mutlu ol önce kendine emin ol güvenen güçlü anne ol bende öyle olmak istiyorjm
Yeterki hedef belirleyip o yolda ilerleyelim
Maşallah 3 bebek tüp bebek değil di mi ben 2 tane istiyorum fazlasına cesaretim Yok :)
rabbim kızlarına hayırı uzun ömürler versin inşallah kısa sürede 55 kg olup gebe kalıp sağlıkla sıkıntısız bebişini kucağına alırsınHayır canım doğal yolla üçüz :)
Valla bunun cesaretle pek te ilgisi yok bende üçüz istiyorum diye yapmadım yani hatta çokta planladığım bi gebelik değildi ama kısmet nasip bu işler şimdi rabbime şükürler olsun 2 kızım var herşey nasip işi onun taktiri diye düşündüm hep çok zor zaten her zaman derim ben hamilelik değil hastalık yaşadım diye
Ay ben ikiz istemiştim nasip olmadı. Bir tane kızım var şimdi. Ikınci de bir yıl sonra nasip olur insallah. Az kaldı hedef kilona. Allah hayırlı sağlıklı hamilelik ve bebiş nasip etsin inşallah isteyen herkeslereHayır canım doğal yolla üçüz :)
Valla bunun cesaretle pek te ilgisi yok bende üçüz istiyorum diye yapmadım yani hatta çokta planladığım bi gebelik değildi ama kısmet nasip bu işler şimdi rabbime şükürler olsun 2 kızım var herşey nasip işi onun taktiri diye düşündüm hep çok zor zaten her zaman derim ben hamilelik değil hastalık yaşadım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?