Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dediğin gibi normalde az yediğin için belki şaşırır vücut :))

Iyiki karnım tok
Bende çok severim fırında ekmekleri :))

Bakalım vücudum isteyecek mi daha çok kilo vermeyi. Bekleyip gorcez.
Kiraz sapıyla vişne sapı aynı etkiyi gösterir mi. Annem vişnenin saplarını da ayırmış ama ise yarar mi acaba
Onlarda aynı kiraz sapı gibi oluyor cnm
Önceden bi yazı paşlaşmıştım ama sen yoktun heralde
Hem ödem atmak için Hem bisürü faydası var

Onlarda aynı kiraz sapı gibi oluyor cnm
Önceden bi yazı paşlaşmıştım ama sen yoktun heralde
Hem ödem atmak için Hem bisürü faydası var
Evet öyle bir yazı okumadım. Evde çok var vişne sapı. Gidip kendime çay yapayım ondan bari. Nasıl yapayım peki. Parmaklarımi sislikten hareket ettiremiyorum ya. Suyun içine koy dedigin şeyleri ne kadar bekletmek gerek peki

Sorma canım ben normalde çok güzel cevaplar veririm kalırlar da zaten lohusalığım ağır geçiyor hiç kendimde değildim o yüzden bana stres olarak döndü normalde hiç umursamam yani hatta söylediğine pişman ederim :))

İnşallah hedefim 1 kg daha vermek bakalım sanırım akşam yemeğimi 16:00 yemem işe yaradı her hafta değişiklik yaparak gideceğim vücüt hep şaşırsın :) biraz da o şaşırsın :))

Vicdan çorbası ne :) lahana ya da bakacağım başka bi şey yaparım belki araştıracağım akşam

Süpersin her zaman ki gibi :) kendime off öğün versem bi şey yemem sanırım :)) biraz önce düşündüm al sana herşeyi ye desen ne yersin diye düşündüm ne yiycem ya yemem dedim :)) hiç canım istemiyorda alıştım tatlarını unuttum resmen

Kilo verdikçe gelecek canım merak etme Zaten yetmeyecek sana da

İnşallah bakalım 1 kg daha vermek istiyorum Pazartesi'leri daha çok - oluyorum hem temizlik hem spor fazla oluyor veriyorum sanırım :)

İster ister :) herşey beyinde biter sen iste o da ister

At su şişenin içine iç canım ödem atar

Aslında su için akşamdan yapmak daha iyi ama sen yinede yap bikaç saat beklet

50-60kadar sap 1 kş ortalama 1 bar.koy üstüne kaynamış su 5 dk falan demlensin
Içine başka bitki çayıda koyabilirsin ilave

Nete yazarsan çıkar cnm dilara koçağın tarifi heralde
Kabak domates dereotu soğan maydonoz nane

Tarifde bulgurda var ama bence koyulmasa daha iyi

Hmm bu ara kabağı sevmeye başladım evde de bolca var onu yapayım bende :) bulgursuz ama onu iş yerine getiremem evde içerim yarın başlayayım ona salı çarşamba perşembe yapayım bakalım :)

Artık kafadan çıkarttık yiyecekleri. Süper birşey buuu
Aslında su için akşamdan yapmak daha iyi ama sen yinede yap bikaç saat beklet

50-60kadar sap 1 kş ortalama 1 bar.koy üstüne kaynamış su 5 dk falan demlensin
Içine başka bitki çayıda koyabilirsin ilave
Ikisini de yapayım hemen. Inşallah ise yarar. Teşekkür ederim rakipcim

Yok döncem perşembe de beklenmedik durum olsa cuma olmasam her koşulda bildirim yapmanın çaresini bulurum demek istedim

Afiyet olsun Merve. Sabah peynir ya da yumurta da olsaydı iyi olurdu.
21.00'de domates yemeyi akıl etmen iyi olmuş, ben de kuruyemiş ve hurma yerine böyle şeyler yemeyi alışkanlık haline getirmeliyim.
edibemm hadi bu hafta -1 i geçelim
Evet canım inşallah ikimiz de inşallah -1.5'u bile geçelim

Valla ben yeni doğum yapmışlara kilolu bile olsa farklı yaklaşırım
Daha yeni doğum yaptın tabiki normal vücut kendini 1 senede anca toplar Daha verirsin gibi

Lahanayı önceden test edip denemediysen tavsiye etmem cnm
Bazılarında şişkinlik yapıyor
Ben 3 gün lahana çorbası içip bile 500 artı çıktıydım :))

Kabak çorbasının tam tarifine netten bakabilirsin

Ben kereviz sapı falanda koyuyom
Evde hem Kabak hem kereviz var bende niyetliyim sadece yeşilliğim yok almam lazım

Ikisini de yapayım hemen. Inşallah ise yarar. Teşekkür ederim rakipcim
Rica ederim rakibcim
Rakipler hem destek hem köstek olmak için var
Haa haaa :)))

Hmm bu ara kabağı sevmeye başladım evde de bolca var onu yapayım bende :) bulgursuz ama onu iş yerine getiremem evde içerim yarın başlayayım ona salı çarşamba perşembe yapayım bakalım :)
Kabağı yemek olarakda yapıp götürebilirsin cnm
Üstüne nane dereotu falan
Kabak diyetin yıldızlarındandır :))

hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşamışız zirveyi görüp kafamıza dank ettirip kendimiz için çaba sarf etmeye başlamışız ,
önceki hatamız neydi biliyor musun, başkalarının eşimizin ailemizin zayıfla kilo almışsın laflarına içerleyip zayıflamak istedik, kendimiz için değil başkalarının lafı kesilsin diye .. şimdi başarmamak için hiç bir engelimiz yok cidden kendimiz için istiyoruz

Yeterki hedef belirleyip o yolda ilerleyelim
Maşallah 3 bebek tüp bebek değil di mi ben 2 tane istiyorum fazlasına cesaretim Yok :)

Hayır canım doğal yolla üçüz :)
Valla bunun cesaretle pek te ilgisi yok bende üçüz istiyorum diye yapmadım yani hatta çokta planladığım bi gebelik değildi ama kısmet nasip bu işler şimdi rabbime şükürler olsun 2 kızım var herşey nasip işi onun taktiri diye düşündüm hep çok zor zaten her zaman derim ben hamilelik değil hastalık yaşadım diye

evet kızlar kendimi toparladım kalkanımı kaldırdım karşıdaki kim olursa olsun terslik yaparsa üstüme alınmıycam çünkü onun o anki psikoloji değişiktir bana yansıtmıştır ben üstüme alınmadığım sürece bana zarar veremez:)

rabbim kızlarına hayırı uzun ömürler versin inşallah kısa sürede 55 kg olup gebe kalıp sağlıkla sıkıntısız bebişini kucağına alırsın
kızlar şimdi kaç yaşın da

Ay ben ikiz istemiştim nasip olmadı. Bir tane kızım var şimdi. Ikınci de bir yıl sonra nasip olur insallah. Az kaldı hedef kilona. Allah hayırlı sağlıklı hamilelik ve bebiş nasip etsin inşallah isteyen herkeslere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…