Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence cumaya iyi bir derece gelir geneli eksi kizlarin

Abla ben Doğum olarak ta hamilelik olarak ta lohusalıkta hayatımda yaşayabiliceğim en büyük acıyı da yaşadım ama ayağa kalkmak zorundayız ben zorundaydım Allah'ın taktiri herşey lohusalık ne ben bilmiyorum şahsen yeni de Doğum yapmış olsam kilolu ve sağlıksız bir anne olmak istemem hem ne kadar erken dur dersen o kadar iyi diye düşünüyorum
Ben dur demesem kesin şimdi 80 dim

Amin Allah razı olsun kısmet nasip işi işte ben hiç öyle bişey istemedim açıkçası bebek te daha istememiştim yani tamamen kısmet.

Sadece bunu düşünsen yine yeter, seneye buyuk beden aramadan mağazaya girergirmez beğendiğimizi alırız inşallah
İmtihanın çok büyük Allah yardımcın olsun bacım

Kaç günlük spor bedel gelir sana o işler çocuk odası demek minnak minnak parçalar bir sürü oyuncular owww

Canım kilolu bile olsa kırıcı laflar söylememek Laz'ım ama insanlar acımasız ne yazık ki
Çorba da olabilir gerçi bardağa koyup içerim :)

Kabağı yemek olarakda yapıp götürebilirsin cnm
Üstüne nane dereotu falan
Kabak diyetin yıldızlarındandır :))

Kabak artık ızgara yapıyorum tost makinasında ya da fırın vs yiyorum baya :)

Öyle canım kesinlikle biz varsak hayat var yoksa Yok önce bunu anlamamız ve öyle hareket etmemiz gerekiyor

Canım yanlış anladın beni :) demek istedim ki ikizlerim olsa bi daha çocuk düşünmem ben demek istedim :) 2 çocuk düşüncesi bile fazla geliyor bana ama kardeş Laz'ım diye istiyorum anlatmak istediğim buydu bakmak yetiştirmek çok zor düzgün bi birey, insan yetiştirmek zor o yük bana çok ağır geliyor demek istediğim buydu yoksa kısmet 5 iz hamile kalan var :)

Yaz bitti ya :)) ben baya oldu halıları kendim yıkadım :) yatak odama da halı sermiyorum bana kalsa hiç bi odaya sermemde :) halısız daha çok seviyorum ama annemlerde açık bi karış yer görsün orayı örtmeye çalışıyorlar :)))

Amin inşallah hayırlısıyla rabbim nasip ederse isterim tabi.kızlarım 5 aylık
Kız şeyda beş aylık minnaklardan sonra hemen mi bebiş istiyorsun sen. Maşallah cesaretine öyleyse.
Benim kızım üç buçuk yaşında. Daha tam olarak o gücü kendimde bulamiyorum

Amin inşallah hayırlısıyla rabbim nasip ederse isterim tabi.kızlarım 5 aylık
hay maşallah şimdiden bir daha çocuk düşünüyorsun allah yar yardımcın olsun gönlüne göre versin gülüm
ben 1 taneden sonra tırstım daha yapmadım benim ki 16 yaşın da:)

kolay gelsin işin çoookk:) büyüdükleri zaman en azından oyuncaklar kalkıyor bir nebze daha kolaylaşıyor

gayet iyi biliyorum da 2 gündür unutuverdim, geri hafızamı tazeleyip hayat benimle güzel dedim ...
hayat seninle benimle güzel be gülüm biz yoksak sağlam değilsek ne anlamı var

yok cnm niye kötü olsun tabiki iyi
Ben çok sık yaparım öyle su
Bende birazdan hazırlıcam

oyyy senin pozitif bakışını yirimmm :)

Tabiki öyle cnm ne çabuk dur dersen o kadar iyi
Ama bazıları doğumdan sonra çok stress yapıyolar onları eleştirmek yerine moral vermek gerekiyor
Oooo işin çok desene kolay gelsin bacım :)

Tatlım ara öğünü meyveni kuruyemişini yoğurdun içine koyarak yersen daha doyurucu olur
Ödem yaptığı için turşu yemiyoruz

Sen önceden kilolumuydun cnm çocuklardan sonramı aldın
Çocuklar kaç yaşında

eskiler genelde öyle
Ben çok gencim ya bende fazla halı sevmem
Halı demek toz demek hem temizlik daha zor oluyor kaldır indir vs.

sağ ol gülüm aminnn hepimizin yardımcısı olsun
kaprisli koca ve çocukları da islah etsin aminnnnnnn

ben de kiraz sapı mısır püskülü kuruttum hala çayını yapmadım mısır püskülün tadı çok kötü yafff:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…