- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.301
Bence cumaya iyi bir derece gelir geneli eksi kizlarinÇok iyi tebrikler
Pazartesi için 300gr iyi bence
Sen yaparsın canım
Vay Bahar super
Boşver moralini bozma hiç. gücün yettiğince canın istedikçe onların isteklerini yap.
bu birşey değil canım, misafir olunca normal. Cumaya düzeltirsin
Valla ben yeni doğum yapmışlara kilolu bile olsa farklı yaklaşırım
Daha yeni doğum yaptın tabiki normal vücut kendini 1 senede anca toplar Daha verirsin gibi
Lahanayı önceden test edip denemediysen tavsiye etmem cnm
Bazılarında şişkinlik yapıyor
Ben 3 gün lahana çorbası içip bile 500 artı çıktıydım :))
Kabak çorbasının tam tarifine netten bakabilirsin
Ben kereviz sapı falanda koyuyom
Evde hem Kabak hem kereviz var bende niyetliyim sadece yeşilliğim yok almam lazım
Rica ederim rakibcim
Rakipler hem destek hem köstek olmak için var
Haa haaa :)))
Ay ben ikiz istemiştim nasip olmadı. Bir tane kızım var şimdi. Ikınci de bir yıl sonra nasip olur insallah. Az kaldı hedef kilona. Allah hayırlı sağlıklı hamilelik ve bebiş nasip etsin inşallah isteyen herkeslere
rabbim kızlarına hayırı uzun ömürler versin inşallah kısa sürede 55 kg olup gebe kalıp sağlıkla sıkıntısız bebişini kucağına alırsın
kızlar şimdi kaç yaşın da
Yaz temizliğine başlıyorum bugün kızlar ..halıları vericem çocukların odasından basliycam en karışık orası oyuncağı kitabı defteri kıyafeti çok gereksiz var orayı iki günde halletsem gerisi kolay
Sadece bunu düşünsen yine yeter, seneye buyuk beden aramadan mağazaya girergirmez beğendiğimizi alırız inşallahBu.bayramda alışveriş yaparken çok zoruma giden beni hem yıpratan hem hirslandiran birşey yaşadım. Kayinvalidemlerin orada alışveriş yaparken herkes büyük beden mağazaları tarif ediyor bize. 60 bedene kadar var. Orda bulursun surda sana olmaz cümleleri.. canımı çok sıktı. Beğendiğim için değil de üzerime olduğu için bir kıyafet aldım çıktım. 52 bedenseneye bayramda fit olarak bir ton alışveriş yapacağım orada.
İmtihanın çok büyük Allah yardımcın olsun bacımtadı aynı olmuyormuş :))
ne varmış anası gençken 50 kg un çuvallarını taşıyıp üstüne yemek yaparmış beni bile bile kızdırıyor ve çok eğleniyor aman sinirlenip oğlana sarmasın diye alttan ala ala olan hep bana oluyor
haklısın bu ara kendimi hiç düşünmüyorum bakmıyorum da halim kalmıyor , mantıyı yaptım sabah bana börekte yaptın mı diyorbeni düşünen yok valla
Kaç günlük spor bedel gelir sana o işlerYaz temizliğine başlıyorum bugün kızlar ..halıları vericem çocukların odasından basliycam en karışık orası oyuncağı kitabı defteri kıyafeti çok gereksiz var orayı iki günde halletsem gerisi kolay
Valla ben yeni doğum yapmışlara kilolu bile olsa farklı yaklaşırım
Daha yeni doğum yaptın tabiki normal vücut kendini 1 senede anca toplar Daha verirsin gibi
Lahanayı önceden test edip denemediysen tavsiye etmem cnm
Bazılarında şişkinlik yapıyor
Ben 3 gün lahana çorbası içip bile 500 artı çıktıydım :))
Kabak çorbasının tam tarifine netten bakabilirsin
Ben kereviz sapı falanda koyuyom
Evde hem Kabak hem kereviz var bende niyetliyim sadece yeşilliğim yok almam lazım
Rica ederim rakibcim
Rakipler hem destek hem köstek olmak için var
Haa haaa :)))
Kabağı yemek olarakda yapıp götürebilirsin cnm
Üstüne nane dereotu falan
Kabak diyetin yıldızlarındandır :))
hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşamışız zirveyi görüp kafamıza dank ettirip kendimiz için çaba sarf etmeye başlamışız ,
önceki hatamız neydi biliyor musun, başkalarının eşimizin ailemizin zayıfla kilo almışsın laflarına içerleyip zayıflamak istedik, kendimiz için değil başkalarının lafı kesilsin diye .. şimdi başarmamak için hiç bir engelimiz yok cidden kendimiz için istiyoruz
Hayır canım doğal yolla üçüz :)
Valla bunun cesaretle pek te ilgisi yok bende üçüz istiyorum diye yapmadım yani hatta çokta planladığım bi gebelik değildi ama kısmet nasip bu işler şimdi rabbime şükürler olsun 2 kızım var herşey nasip işi onun taktiri diye düşündüm hep çok zor zaten her zaman derim ben hamilelik değil hastalık yaşadım diye
Yaz temizliğine başlıyorum bugün kızlar ..halıları vericem çocukların odasından basliycam en karışık orası oyuncağı kitabı defteri kıyafeti çok gereksiz var orayı iki günde halletsem gerisi kolay
Kız şeyda beş aylık minnaklardan sonra hemen mi bebiş istiyorsun sen. Maşallah cesaretine öyleyse.Amin inşallah hayırlısıyla rabbim nasip ederse isterim tabi.kızlarım 5 aylık
hay maşallah şimdiden bir daha çocuk düşünüyorsun allah yar yardımcın olsun gönlüne göre versin gülümAmin inşallah hayırlısıyla rabbim nasip ederse isterim tabi.kızlarım 5 aylık
kolay gelsin işin çoookk:) büyüdükleri zaman en azından oyuncaklar kalkıyor bir nebze daha kolaylaşıyorYaz temizliğine başlıyorum bugün kızlar ..halıları vericem çocukların odasından basliycam en karışık orası oyuncağı kitabı defteri kıyafeti çok gereksiz var orayı iki günde halletsem gerisi kolay
gayet iyi biliyorum da 2 gündür unutuverdim, geri hafızamı tazeleyip hayat benimle güzel dedim ...Canım kilolu bile olsa kırıcı laflar söylememek Laz'ım ama insanlar acımasız ne yazık ki
Çorba da olabilir gerçi bardağa koyup içerim :)
Kabak artık ızgara yapıyorum tost makinasında ya da fırın vs yiyorum baya :)
Öyle canım kesinlikle biz varsak hayat var yoksa Yok önce bunu anlamamız ve öyle hareket etmemiz gerekiyor
Canım yanlış anladın beni :) demek istedim ki ikizlerim olsa bi daha çocuk düşünmem ben demek istedim :) 2 çocuk düşüncesi bile fazla geliyor bana ama kardeş Laz'ım diye istiyorum anlatmak istediğim buydu bakmak yetiştirmek çok zor düzgün bi birey, insan yetiştirmek zor o yük bana çok ağır geliyor demek istediğim buydu yoksa kısmet 5 iz hamile kalan var :)
yok cnm niye kötü olsun tabiki iyiMefkurem bomba gibi iki sise su hazırladım. Içine elime ne geçtiyse koydum. Iyi mi ettim bilmiyorum ama :)) salatalık maydonoz limon kabuk tarcın bir kayısı. Bir tanesini bekleyip diğerini içerim. Inşallah faydası olur.
oyyy senin pozitif bakışını yirimmm :)evet kızlar kendimi toparladım kalkanımı kaldırdım karşıdaki kim olursa olsun terslik yaparsa üstüme alınmıycam çünkü onun o anki psikoloji değişiktir bana yansıtmıştır ben üstüme alınmadığım sürece bana zarar veremez:)
Tabiki öyle cnm ne çabuk dur dersen o kadar iyila ben Doğum olarak ta hamilelik olarak ta lohusalıkta hayatımda yaşayabiliceğim en büyük acıyı da yaşadım ama ayağa kalkmak zorundayız ben zorundaydım Allah'ın taktiri herşey lohusalık ne ben bilmiyorum şahsen yeni de Doğum yapmış olsam kilolu ve sağlıksız bir anne olmak istemem hem ne kadar erken dur dersen o kadar iyi diye düşünüyorum
Ben dur demesem kesin şimdi 80 dim
Oooo işin çok desene kolay gelsin bacım :)Yaz temizliğine başlıyorum bugün kızlar ..halıları vericem çocukların odasından basliycam en karışık orası oyuncağı kitabı defteri kıyafeti çok gereksiz var orayı iki günde halletsem gerisi kolay
Tatlım ara öğünü meyveni kuruyemişini yoğurdun içine koyarak yersen daha doyurucu olurSabah 9 gibi kalkınca bir bardak suya bir kaşık elma sirkesi koyup içtim.
10:00 kahvaltı
bir domates
bi parça peynir
iki közlenmiş biber
5 zeytin
iki çatal reçeli
12:00 bir erik, küçük taze kornişon salatalık, 3 adet çiğ fındık.
sabah tartım, 89.00
@nanekekik
eskiler genelde öyleYaz bitti ya :)) ben baya oldu halıları kendim yıkadım :) yatak odama da halı sermiyorum bana kalsa hiç bi odaya sermemde :) halısız daha çok seviyorum ama annemlerde açık bi karış yer görsün orayı örtmeye çalışıyorlar :)))
sağ ol gülüm aminnn hepimizin yardımcısı olsunSadece bunu düşünsen yine yeter, seneye buyuk beden aramadan mağazaya girergirmez beğendiğimizi alırız inşallah
İmtihanın çok büyük Allah yardımcın olsun bacım
Kaç günlük spor bedel gelir sana o işlerçocuk odası demek minnak minnak parçalar bir sürü oyuncular owww
ben de kiraz sapı mısır püskülü kuruttum hala çayını yapmadım mısır püskülün tadı çok kötü yafff:)yok cnm niye kötü olsun tabiki iyi
Ben çok sık yaparım öyle su
Bende birazdan hazırlıcam
oyyy senin pozitif bakışını yirimmm :)
Tabiki öyle cnm ne çabuk dur dersen o kadar iyi
Ama bazıları doğumdan sonra çok stress yapıyolar onları eleştirmek yerine moral vermek gerekiyor
Oooo işin çok desene kolay gelsin bacım :)
Tatlım ara öğünü meyveni kuruyemişini yoğurdun içine koyarak yersen daha doyurucu olur
Ödem yaptığı için turşu yemiyoruz
Sen önceden kilolumuydun cnm çocuklardan sonramı aldın
Çocuklar kaç yaşında
eskiler genelde öyle
Ben çok gencim yabende fazla halı sevmem
Halı demek toz demek hem temizlik daha zor oluyor kaldır indir vs.
Onu hiç denemedim benben de kiraz sapı mısır püskülü kuruttum hala çayını yapmadım mısır püskülün tadı çok kötü yafff:)
tek kiraz sapı yapsam içine yeşil çay katıp daha içilebilir olur aslın da ne diye şimdiye kadar düşünmedimseOnu hiç denemedim ben
Belki içine hibuskus falan koysan içilebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?