- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.321
Vayyy kendime bakıcam diyosun yanii :))totoşumu sandalyeden kaldırıp önce kaşıma gözüme bakıp maske yapıp ortalığı süpüreyim garii hadi bana kolay gelsin
Kiraz sapının pek tadı olmuyor zaten en iyisi başka bi şey ilave etmek :))tek kiraz sapı yapsam içine yeşil çay katıp daha içilebilir olur aslın da ne diye şimdiye kadar düşünmedimse
Akşam hem çiğ köftede bulgur hem 2 dilim ekmek fazla olmuş abla12:30
yarım simit krem peynir
domates salatalık
kavun
1 haşlama yumurta
17:30
3 etsiz çiğ köfte
domates salatalık
2 d. ekmek bal t. yağı
su 2.5 lt 3 deyim
spor 50 dk tempolu yürüyüş
@nanekekik
Tek sefer de çıksam evdeki tartıdan daha az çıkıyor. Ama annem de cocuklar da iki tartıda da aynı çıkıyorlar. Çözemedim bu işi göbeğim tartı kapsamının dışında kaldığından onu yok mu sayıyor acaba
Hafta sonu için güzel canımsabah
1 salatalık
kibrit kutusu peynir
3 zeytin
2 çatal peynirli biber kızartması
ekmek yarım dilim
öğle
5 nohutlu sarma
bir kaşık bulgurlu kabak
2 kaşık yogurt
akşam sofrasına oturmadım geç oluyor çünkü.
birazdan sade maden suyuna limon dilimi atıp içmeyi planlıyorum
@nanekekik
çekirdek olmanis dileğimMenucan
Spor öncesi kahve 2 ceviz
Kahvaltı 12:00
1dilim çavdar
1 omlet
2 zeytin
Domates salatalık
1kucuk kase lor
Biraz peynir
3:00 Türk kahvesi
5:00 küçük tabak bamya
1 tabak tavuk yemeği
Salata yoğurt
Biraz patlıcan salatası
Bahçeden dayanamayıp
2 erik
1 armut
Küçük şeftali
On tane kadar fındık yedim
9:00 çay 2 avuç çekirdek
3lt su
2 büyük bardak yeşil çay
30dk jillan
15dk sikilaşma hareketleri
Şimdi tabikide yemicez canım o daha fazla mutsuz ediyorÇikolata yerdim bitter bitter, şimdi napcam ki bende bilemedim bak
çok sujur yemek konusunda frenleyebiliyorumBen de kendimi bi ara temizliğe verirdim tabi zayıfken sonrasında ne bulduysam yedimaskrhpozitif
Koşuşturmaca dan spor ve diyete odaklanmak da zor oluyor dilegimolmazmi bazen perşembe ye kadar artı sabit gittiğim oluyor kaçamak yapmadiysan korkma o ibre iner eksiye
Bebeğim yoruldun bu yaz hep bir koşturma ile geçti sonra fıstığın hastalanması etkiledi .. tavsiyem bütün dikkatini diyete spora ver helede spor harika bir antidepresan bence ,keyif aldığın bir etkinliğe yönel yada kitap elişi temizlik neyse o artık iyi gelicektie
sayılmaz mı sayılır bence
Güzelim bende şuan reglim inan beynimizin oyunu oda diyete konsantre olunca tatlı krizi olmuyor artık ama diyette değilsem yediğim tatlının hamurişinin haddi hesabı yok çünkü bilinçaltı yapmışım reglken tatlı istiyor vucud diye sanki
Şayet baskilayamiyosan bence meyve ile atlatmaya çalış
hay maşallah 45dk yetiyor bana 1saat bile sıkıyor yoruyor süpersin
çok güzel videolar var ozelliklede hiit cardio , cardio plates,jiilaan tavsiye ederim
menü harika her zamanki gibi,geçmiş olsun bilirim pek kötü olur oda
Süpersin canımKızlar kilom tam 103 :) küsüratlar gitti :) 100 lere veda etmeye son 3 kg :) ben diyet yapıyordum 103 aşağı inmiyor bırakıyordum, yiyordum yiyordum sonra oldum 111 :) keşke o zaman başlasaydım diyorum ama hiç bi şey için geç değil doğru zaman şimdiymiş
Cumaya güzel bir sonuç geliyor deseneKızlar kilo bildirimim
Cuma 59.8
Bugün 59.3
Fark 500 gr
Bu cuma liste yolları gözukuyor canımGünaydın. Ben de kilomu yazayım. Sabah erken anneme gelmek zorunda kaldığım için erken tartıldım. Üzerimde şişlik varmış gibi hissediyorum bir de
Cuma günü kilom 111.2
Pazartesi kilom 110.1
FARK 1.1kg
Bugün börek günü olmusMenümü yazayım
Sabah 08:00 : 1 dilim Karatay böreği
1 domates
5-6 yeşil zeytin
Öğlen akşam arası ana öğün :) 16:00 gibi yerim sanırım son dk işi çıkmazsa
2-3 dilim Karatay böreği
Yanında yeşil çay içerim belki siyah çay :)
Çok Yorgun'um 2-3 saatlik uykuyla uyandım sabah yumurta haşlamaya üşendim iyi ki dün böreğimi yapmışım sabahta kurtardı beni kahvaltı hazırlamaktan :) yulaf yiyeyim dedim ona bile üşendim :))
umarım güzel sonuç olur ervacjmBu arada ben detoksa 110.8 'le başladım. Bu sabah 110.1 im. 700 gram gitmiş. Aslında ben daha çok ümit ediyordum ama bakalım üç gün sonunda nasıl olacak
Dünkü künefe de var bence iyi bile gitmişBiraz önce tartıldım
Cuma : 82.5
Pztesi: 82. 2
Fark : 300 gr
Çok az gitmiş regl olduğum için mi yada bişeyleri yanlış yapıyorum moralim bozuldu.
kiz dileğim bu hafta yüzde en az 1 olacak ona göreGünaydın kızlar
Cums
68,1
Pazartesi
68,5
Artı çıktım ama cumaya eksi yaparız biz onu
Spora kaçar ben
Afiyet olsunMutlu haftalar.. Dün bütün gün dışarıdaydım. Gece de uğrayamadım. Geçmiş çok birikmiş okuyamadım.Spor yapmadım özellikle ama gün boyu yürüdüm neredeyse.
06.08.2017
10:00
Domates,salatalık,biber
1 haşlanmış yumurta
Peynir, 4 zeytin
16:00
Yarım kıymalı pide
1 ayran
19:00
1 tabak karpuz
20:00
1 kase yoğurt
Su 1,5 litre kadar içmişimdir.
Takım içinde tartiliyoruz canım yarın tartılırsin sorun yokPazartesi günleri de tartılıyor muyuz? Bilmiyordum tartılmadım, işteyim şu an.
Valla bahar bitmiyor gelmek isteyen hayırlı olsuna diye erteleyebildigimi erteleyebildigimi bugün yine var misafirUfak kacsmakli
Süper
Baslangic için iyi meyveyi söylemişler zaten
Karpuz güzelleri
kız ben tartı ile yatıp kalkıyorum nasıl durdun o kadar tartilmadan
Olmamış baharın hemde senden bu hafta iyi bir rakam beklenirken malum son haftalarda yerinde sayiyorsun
Not aldım canım hadi bol ekşi getirsin tartin
Eskiden yemek yerdim sonra spora yüklendikten enerji veriyor
Şu misafir olayını erteledikce kabul etme kızında magdurdur bu kadar sık misafir hazırlık temizlik ona vakit kalmıyor sana vakit kalmıyor
Sayılır canım
kuru meyve üzerine kakao dene
Ohh ohh
Geçmiş olsun canım kötü olmuş tuhhh
Geçen de yemiştir poğaça
Yürüyüş güzel ablsf
Nohutlu sarma nasil
Meyve çok mu ne
Tmmdir
Misafir den sonra kuzeyle uyumusum
Cuma kaçtın ki
Aynen bende
O nasıl oluyor börek
Super
Ooo super
Ben kullanıyorum ama yazın çok terletiyor kayısı
İki güne ödemin iner daha iyi gider
halledersin kanka
Cumaya bı yere kaçmasın bu fark çok guzelKızlar bugün piknik var az sonra çıkacağım evden sonrasi Allah kerim valla yorucu bir gün alışveriş yapacağım birde evde peynir bile yoktu istemesemde gevrek yedim
Cuma:71.4
Ptesi:70.5
Fark :-900
ayy abla sonraki günler daha çok gidermi kiBana gelirsek
Cuma 93.4
Bugün 92.8
Fark -600
Detoks 1 günlük sonucu -400
Yani benim için hayal kırıklığı o kadar eziyet çekmeme değmedi. Boşuna devam etmicem
Zaten ilk gün en fazla giden gündür. O da foss oldu
Umarım canım kacamagim yok çünküCumaya kadar eksilere düşersin eminim
inşallah canımÇok iyi tebrikler
Pazartesi için 300gr iyi bence
Sen yaparsın canım
Vay Bahar super
Boşver moralini bozma hiç. gücün yettiğince canın istedikçe onların isteklerini yap.
bu birşey değil canım, misafir olunca normal. Cumaya düzeltirsin
Gayet güzel rakibem ama bu yetmez daha fazlası lazımCuma: 87.3
Pazartesi: 87.0
Fark: -300
Kaç gündür yiyemedim dün yedim artıkKesinlikle kuzum gelecek sene bizim zamanımız olacak spor yap bolca spor sayesinde 46 beden eteğime oldum 48 beden pant giydim bugün ve beli bol geliyor
Süper canım benim geçen cuma 104,2 idi Karatay böreğin tarifini yazarım
Sende Mısır'dan vazgeçemeyenlerdensin :)
Gayet güzel
Abla kacamagim yok sanırım şişlik vartatlım ip atlamayı baştan fazla abartıpta biyerini sakatlama
Aman karpuza falan bulaşma :))
Yok güzelim sonraki günler daha az gider
haftasonu menünde biraz fazla karbon vardı cnm. Hafta içi biradaha dikkat et
mazaretin varsa pazartesi olabilir cnm
Ama cumayı kesinlikle atlamıyoruz
hahh şöyle aklını başına topla güzelim
Ne kolayına gidiyosa onu yap
Beğenmeyen yemesin :)
bu hafta iddalıyız ama bakalım ne olacak
kakl kalk sonra seni yemesinler :)
merve biraz daha dikkat tatlım
Sen onu en az -800 yaparsın
Gerçi bu hafta daha fazla verecedin :))
inş.şifa olsun cnm
Aslında 4 günde 2 kilo gitmicek bi rakam değil
Ama vücut isterse :))biz elimizden geleni yapalımda gittiği kadar gitsin
Suyuna salatalık limon nane ç.tarçın zencefil falan koy beklet öyle iç
Kiraz sapı da içebilirsin
edibemm hadi bu hafta -1 i geçelim
Evde değildim tatlım dunAfiyet olsun Merve. Sabah peynir ya da yumurta da olsaydı iyi olurdu.
21.00'de domates yemeyi akıl etmen iyi olmuş, ben de kuruyemiş ve hurma yerine böyle şeyler yemeyi alışkanlık haline getirmeliyim.
Evet canım inşallah ikimiz de inşallah -1.5'u bile geçelim
akşam yokmuSabah 9 gibi kalkınca bir bardak suya bir kaşık elma sirkesi koyup içtim.
10:00 kahvaltı
bir domates
bi parça peynir
iki közlenmiş biber
5 zeytin
iki çatal reçeli
12:00 bir erik, küçük taze kornişon salatalık, 3 adet çiğ fındık.
sabah tartım, 89.00
@nanekekik
hay maşallah şimdiden bir daha çocuk düşünüyorsun allah yar yardımcın olsun gönlüne göre versin gülüm
ben 1 taneden sonra tırstım daha yapmadım benim ki 16 yaşın da:)
Ara spor bilgilendirmesi yapayımda da teşvik olur bakarsınız :))
Sumo squat : 100
İpsiz ip atlama :) : 200
Wall sit : 60 sn
Sumo squatı kısa kısa kalkıp iniyorum inanılmaz iç bacak çalıştırıyor
Karatay böreği mercimekli olanmıValla bende tırsıyorum erkek çocuk zor bebeklikten başlıyorlar zorlamaya :) o yüzden korkuyorum ama oğlumu dünyada tek bırakma düşüncesi 2. Çocuğu düşündürüyor tek daha zor oluyor erkek çocukları daha asi oluyor gözlemlediğim öyle senin ki nasıl
askrhpozitif börek günü tam olamadı :) ben acıktım baya ve şimdi yedim bi parçayı akşam sebze ve tavuk yiycem mecburen :)
Karatay böreği mercimekli olanmı
benim adam hayatta halisiz durmaz elinden gelse duvardan duvara halı yapacak parkede yürürken ayakları yapisiyormusMefkurem sen gençsin tabi ki canım ruh önemli olan 80 de olsan ruhun 20 ise 20 sin bence :)
Halı evet bakteri de çok oluyor yeri siliyorsun mis gibi parkeni de güzel seçersen gayet düzgün duruyor ısı sorunu Zaten Yok parkede
ay bugün sporu bir araya sıkıştırmam lazım aksama misafir varAra spor bilgilendirmesi yapayımda da teşvik olur bakarsınız :))
Sumo squat : 100
İpsiz ip atlama :) : 200
Wall sit : 60 sn
Sumo squatı kısa kısa kalkıp iniyorum inanılmaz iç bacak çalıştırıyor
Karatay Böreği Tarifi'nin Malzemeleri
Karatay Böreği Tarifi'nin Yapılışı
- 2 su bardağı mercimek
- 3 su bardağı su
- 1 su bardağı yoğurt
- 2 yumurta
- 1 kase peynir
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 çay kaşığı karbonat
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı pulbiber
- 1 çay kaşığı tuz
- Bir avuç içi kadar maydanoz
- Çörekotu
Karatay diyetinin en lezzetli tarifini paylaşıyorum sizlerle. Tam bir patatesli börek lezzetinde.
Mercimeği 3 su bardağı suyla suyunu çekene kadar haşlayın. Soğuduktan sonra çörekotu dışındaki bütün malzemeleri mercimeğe ekleyip güzelce çırpın. Yağlanmış borcama karışımın tamamını aktarın. Üzerine bol çörekotu serpin. 190 derece fırında bir bir buçuk saat kadar pişirin. Soğumaya yakın kesip servis edin.
Ben 53 dk pişirdim yeterli oldu maydanoz koymadım siyah çayla yedim şimdi börek hissiyle güzel oldu :))
tarifler güzel duruyor su Karatay ile ben kilo veremedim nedenseBunu deneyeceğim
Unsuz Yağsız Şekersiz Kek (Karatay diyeti için uygun) Tarifi İçin Malzemeler
Unsuz Yağsız Şekersiz Kek (Karatay diyeti için uygun) Tarifi Yapılışı
- 3 adet iri yumurta
- 2 yemek kaşığı pekmez
- 1 su bardağından biraz az süt
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 10 adet kuru incir
- Yarım su bardağı iri kırılmış ceviz yada fındık
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1,5 su bardağı robotta un haline getirilmiş fındık
- 1,5 su bardağı robotta un haline getirilmiş ceviz
Öncelikle incirleri kaynar suya koyup birkaç dakika bekletiniz. Daha sonra küçük küçük doğrayınız.
Yumurtaları iyice köpürene kadar çırpınız. İçine diğer malzemeleri ilave edip karıştırınız ve isterseniz yağlanmış fırın tepsisine isterseniz cupkek kalıplarına döküp önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişiriniz. (kürdan testi yaparak pişip pişmediğini kontrol ediniz) Afiyet olsun.
Orjinalinde hurma ve üzüm var, fakat ben incir sevdiğim için incir koydum. Pekmez eklemeden de çok lezzetli oluyor. İncirin tadı yetiyor. Yapar yapmaz hemen tükenecek bir kek:)
Yüzde 1,5da yaparız o iş bizde kaptanAkşam hem çiğ köftede bulgur hem 2 dilim ekmek fazla olmuş abla
Hafta sonu için güzel canım
çekirdek olmanis dileğim
Şimdi tabikide yemicez canım o daha fazla mutsuz ediyor
çok sujur yemek konusunda frenleyebiliyorum
Koşuşturmaca dan spor ve diyete odaklanmak da zor oluyor dilegim
Süpersin canım
Cumaya güzel bir sonuç geliyor desene
Bu cuma liste yolları gözukuyor canım
Bugün börek günü olmus
umarım güzel sonuç olur ervacjm
Dünkü künefe de var bence iyi bile gitmiş
kiz dileğim bu hafta yüzde en az 1 olacak ona göre
Afiyet olsun
Takım içinde tartiliyoruz canım yarın tartılırsin sorun yok
Valla bahar bitmiyor gelmek isteyen hayırlı olsuna diye erteleyebildigimi erteleyebildigimi bugün yine var misafir
Cumaya bı yere kaçmasın bu fark çok guzel
ayy abla sonraki günler daha çok gidermi ki
Umarım canım kacamagim yok çünkü
inşallah canım
Gayet güzel rakibem ama bu yetmez daha fazlası lazım
Kaç gündür yiyemedim dün yedim artık
Gayet güzel
Abla kacamagim yok sanırım şişlik var
Evde değildim tatlım dun
akşam yokmu
Bende ara öğün seviyorum belki yapsam verirdimtarifler güzel duruyor su Karatay ile ben kilo veremedim nedense
Halisizda temizliği kolay oluyor vileda ile yarım saatte iş bitiyorbenim adam hayatta halisiz durmaz elinden gelse duvardan duvara halı yapacak parkede yürürken ayakları yapisiyormus
ay bugün sporu bir araya sıkıştırmam lazım aksama misafir var
Yeşil mercimegin salatasida güzel oluyorKaratay Böreği Tarifi'nin Malzemeleri
Karatay Böreği Tarifi'nin Yapılışı
- 2 su bardağı mercimek
- 3 su bardağı su
- 1 su bardağı yoğurt
- 2 yumurta
- 1 kase peynir
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 çay kaşığı karbonat
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı pulbiber
- 1 çay kaşığı tuz
- Bir avuç içi kadar maydanoz
- Çörekotu
Karatay diyetinin en lezzetli tarifini paylaşıyorum sizlerle. Tam bir patatesli börek lezzetinde.
Mercimeği 3 su bardağı suyla suyunu çekene kadar haşlayın. Soğuduktan sonra çörekotu dışındaki bütün malzemeleri mercimeğe ekleyip güzelce çırpın. Yağlanmış borcama karışımın tamamını aktarın. Üzerine bol çörekotu serpin. 190 derece fırında bir bir buçuk saat kadar pişirin. Soğumaya yakın kesip servis edin.
Ben 53 dk pişirdim yeterli oldu maydanoz koymadım siyah çayla yedim şimdi börek hissiyle güzel oldu :))
Benim oğlum daha kolaydı kız tam bı cadı ikisininde tadı ayrı Rabbim her isteyene versinValla bende tırsıyorum erkek çocuk zor bebeklikten başlıyorlar zorlamaya :) o yüzden korkuyorum ama oğlumu dünyada tek bırakma düşüncesi 2. Çocuğu düşündürüyor tek daha zor oluyor erkek çocukları daha asi oluyor gözlemlediğim öyle senin ki nasıl
askrhpozitif börek günü tam olamadı :) ben acıktım baya ve şimdi yedim bi parçayı akşam sebze ve tavuk yiycem mecburen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?