Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yüzde 1,5da yaparız o iş bizde kaptan
İddialıyim diyorsun sen yaparsın dilekcim
Bende ara öğün seviyorum belki yapsam verirdim
İlk denediğimde sabit kalmıştım öyle olunca devam etmemiştim ilk başlarda kilo verilmeyebiliyormus gerci
Halisizda temizliği kolay oluyor vileda ile yarım saatte iş bitiyor
öyle canım aslında işte napcan eşim olunca mecbur

Çocuk odası en sıkıntılısı zaten herhalde
Eveett büyük temizlikler olmasa ağzına kadar ıvır zıvır dolar herhalde:)
Yemegrmrde zaten dikkat edicem sporumuda aksatmazsam iyi kalori yakicam gibi
Recele bulaşma bence aldığın şeker gün içinde zorlar seni
eskiden evim dubleks di terasta yikardik Ma aile insanın içine ayrı siniyor öyle ama şimdi mümkün değil halı yikamam ..bende halisiz severim ortaya küçük atiyim yeter

kolay gelsin işin çoookk:) büyüdükleri zaman en azından oyuncaklar kalkıyor bir nebze daha kolaylaşıyor
bugün onu düşündüm şükür büyüdükçe daha kolaylaşıyor ev almayı düşünüyorum duvar kağıdı yaptiricam küçükken korkumdan yaptiramamistim kız her yeri karalardi şimdi büyüdü vakti saati geldi yaptirmanin çok şükür

teşekkür ederim ablam

Heeee ben yanlış anlamışım ben seviyorum çocukları eşimde öyle ikimizde bayılıyoruz onlarla ilgilenmek dünyanın en güzel duygusu bana göre evim mis gibi kokuyor ben gençken bakabilicek gücüm ve enerjim varken yapmak isterim hem maddi hem manevi olarak yetrbilirken benim annemle benim aramda 26 abimle annemin arasında 19 yaş var bende çocuklarımla öyle olmak istiyorum açıkçası bence çok güzelll

Kız şeyda beş aylık minnaklardan sonra hemen mi bebiş istiyorsun sen. Maşallah cesaretine öyleyse.
Benim kızım üç buçuk yaşında. Daha tam olarak o gücü kendimde bulamiyorum

Öyle canım ya bi de bazen diyorum da eee benim 3 çocuğum vardı hepsine aynı anda yeticektim zaten sanırım kendimizi 3 çocuk durumuna çok alıştırdığımız için bize öyle gelmiyor

hay maşallah şimdiden bir daha çocuk düşünüyorsun allah yar yardımcın olsun gönlüne göre versin gülüm
ben 1 taneden sonra tırstım daha yapmadım benim ki 16 yaşın da:)

Çok sağol canım allahım nasip ederde olursa istiyorum ama daha var kızlar azıcık daha büyüsünler

Valla doğrudur abla bilemem

Sen bi de benim evi düşün amaaaan onlar mutlu olsunlar da dağılsın ev boşver

Mefkurem gülüm yoğun ne kelime bu hafta sonu bildiğin amele gibi çalıştım oturduğum da bile bir şeyler yapıyordum elim hiç boş kalmadı o yüzden uğrayamadım
Tıpkı benekik dokudum resmen
Aynen abla bacağından baglamam lazım 4gun içinde regl görünüyor sabah takvim hatırlattı
Çok güzel vermişsin maşallah. Cuma günü 60 li sayılara merhaba dersin eminim
İnşallah canım

Benim de hayal kırıklığı oldu. 700 gram gitti. Ama bugün enerji olarak daha iyiyim. Iki kilo gitmez detoksla sanirim. Bağırsaklarım da çalışmıyor sanki onca karpuz

Valla bilmiyorum cnm şahsen ben başka şeyler yaptığımda daha çok gidiyordu

Bende bi dün sabahtan sonra çıktım o kadar
Yani ektra bi etkisi olmadı
ne oldu karpuz güzelleri

Yok yaw bu ne böyle sen stres topumusun arada kal o kadar iç güç valla benim koca senin gibisini bulsa beni anında boşardim galiba misafir gidince çöpleri toplar atar ortalığı toplar herşey için teşekkür eder ben adama bı seni seviyorum msji atayım dur sen elimde tuttuyum
Cuma kilom 104,2
Pazartesi : 103
Fark : 1,2

Mefkurem North River
Oo süper
Cuma şehir dışında olsam dahi eczane de tartılırım en kötü. Önümüzdeki hafta dışında mazeretim yok , olursa hafta sonları olmam muhtemelen.
Liste dışında olurda listedeki farklı tartı olmuyor canım
Közlenmiş biber kırmızı mı onu dene metobolizma hızlandırıci
AA ben bunun pirasalisini denedim gayet iyi

canım kornişon turşu değil de taze salatalık, minnacık bahçeden toplayınca ara öğün niyetine yedim.
hiç çok zayıf olmadım ben ama normaldim, evlenirken de 65 kiloydum. Zamanla 3 cocuk yakın oldu, veremeden aldım tabi, 25 yasımda 3. bebeğim oldu. Şimdi iyi ki olmuşlar diyorum
14,12,10 yaşları genç anne olmak güzel arkadaş gibi geziyoruz, eşimin yokluğunda çok destek oluyoruz birbirimize
sağ ol gülüm aminnn hepimizin yardımcısı olsun
kaprisli koca ve çocukları da islah etsin aminnnnnnn
ben bir senedir kocayı unuttum, bi o kadar daha ol ayacak gibi, kafama göre alışınca da zor oluyor, ama kaprislerini bile özledim

Yeme de yanında yat

Selam kızlar.

Kilo bildirimim
Geçen cuma: 106,9
Bugün: 109,2
Fark:+2,3
başarılı çok tebrikler canım, devamı gelsin inşallah
Sıcağın tek avantajı bol su içirmek mi acaba, sıcaktan yağlar da erise nasıl olurdu

Keşke valla katılıyorum sana

Tarifler güzelmiş cnm
Ama kekde çok kuruyemiş var baya kalorili olur

Vayyy kendime bakıcam diyosun yanii :))
Ne maskesi yapıcan

Bende kahvemi içtim
Çamaşır asıcam yenisini koyucam sonra yürüyüşşş
avondan aldım pırıltı bir maske yüzün de kuruyor deri gibi soyuyorsun bazen onu bazen de piyasada her yerde satılan garnie nin yüz temizleme ve maske olanlarını kullanıyorum
akşam olmadan burada yürüyüşe çıkmak imkansız o kadar fazla sıcak ve nem var ki sanki deniz kenarı gibi:)

gülüm madem 2. yi düşünüyorsun çokta arasını uzatma yaş farkı fazla olmasın ki büyüyünce herşeylerini paylaşabilsinler
benim ki bu atarlı ama genele bakınca allaha şükür diyorum bize bağırtısı çığırtısı yok izinsiz dışarıya çıkmaz saatli izin veriyorum zamanın da evde oluyor şükür

inşallah güzel bir ev alırsın istediğin gibi duvar kağıdını da yaptırır sağlıkla, zayıflamış olarak için de gezersin

kızlar azıcık büyüsün senin de bedenin eksiklerini tamamlasın sonra inşallah olur gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…