- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.341
İddialıyim diyorsun sen yaparsın dilekcimYüzde 1,5da yaparız o iş bizde kaptan
İlk denediğimde sabit kalmıştım öyle olunca devam etmemiştim ilk başlarda kilo verilmeyebiliyormus gerciBende ara öğün seviyorum belki yapsam verirdim
öyle canım aslında işte napcan eşim olunca mecburHalisizda temizliği kolay oluyor vileda ile yarım saatte iş bitiyor
Eveett büyük temizlikler olmasa ağzına kadar ıvır zıvır dolar herhalde:)Çocuk odası en sıkıntılısı zaten herhalde
Yemegrmrde zaten dikkat edicem sporumuda aksatmazsam iyi kalori yakicam gibiSadece bunu düşünsen yine yeter, seneye buyuk beden aramadan mağazaya girergirmez beğendiğimizi alırız inşallah
İmtihanın çok büyük Allah yardımcın olsun bacım
Kaç günlük spor bedel gelir sana o işlerçocuk odası demek minnak minnak parçalar bir sürü oyuncular owww
Recele bulaşma bence aldığın şeker gün içinde zorlar seniSabah 9 gibi kalkınca bir bardak suya bir kaşık elma sirkesi koyup içtim.
10:00 kahvaltı
bir domates
bi parça peynir
iki közlenmiş biber
5 zeytin
iki çatal reçeli
12:00 bir erik, küçük taze kornişon salatalık, 3 adet çiğ fındık.
sabah tartım, 89.00
North River
eskiden evim dubleks di terasta yikardik Ma aile insanın içine ayrı siniyor öyle ama şimdi mümkün değil halı yikamam ..bende halisiz severim ortaya küçük atiyim yeterYaz bitti ya :)) ben baya oldu halıları kendim yıkadım :) yatak odama da halı sermiyorum bana kalsa hiç bi odaya sermemde :) halısız daha çok seviyorum ama annemlerde açık bi karış yer görsün orayı örtmeye çalışıyorlar :)))
bugün onu düşündüm şükür büyüdükçe daha kolaylaşıyor ev almayı düşünüyorum duvar kağıdı yaptiricam küçükken korkumdan yaptiramamistim kız her yeri karalardi şimdi büyüdü vakti saati geldi yaptirmanin çok şükürkolay gelsin işin çoookk:) büyüdükleri zaman en azından oyuncaklar kalkıyor bir nebze daha kolaylaşıyor
teşekkür ederim ablamyok cnm niye kötü olsun tabiki iyi
Ben çok sık yaparım öyle su
Bende birazdan hazırlıcam
oyyy senin pozitif bakışını yirimmm :)
Tabiki öyle cnm ne çabuk dur dersen o kadar iyi
Ama bazıları doğumdan sonra çok stress yapıyolar onları eleştirmek yerine moral vermek gerekiyor
Oooo işin çok desene kolay gelsin bacım :)
Tatlım ara öğünü meyveni kuruyemişini yoğurdun içine koyarak yersen daha doyurucu olur
Ödem yaptığı için turşu yemiyoruz
Sen önceden kilolumuydun cnm çocuklardan sonramı aldın
Çocuklar kaç yaşında
eskiler genelde öyle
Ben çok gencim yabende fazla halı sevmem
Halı demek toz demek hem temizlik daha zor oluyor kaldır indir vs.
Canım kilolu bile olsa kırıcı laflar söylememek Laz'ım ama insanlar acımasız ne yazık ki
Çorba da olabilir gerçi bardağa koyup içerim :)
Kabak artık ızgara yapıyorum tost makinasında ya da fırın vs yiyorum baya :)
Öyle canım kesinlikle biz varsak hayat var yoksa Yok önce bunu anlamamız ve öyle hareket etmemiz gerekiyor
Canım yanlış anladın beni :) demek istedim ki ikizlerim olsa bi daha çocuk düşünmem ben demek istedim :) 2 çocuk düşüncesi bile fazla geliyor bana ama kardeş Laz'ım diye istiyorum anlatmak istediğim buydu bakmak yetiştirmek çok zor düzgün bi birey, insan yetiştirmek zor o yük bana çok ağır geliyor demek istediğim buydu yoksa kısmet 5 iz hamile kalan var :)
Kız şeyda beş aylık minnaklardan sonra hemen mi bebiş istiyorsun sen. Maşallah cesaretine öyleyse.
Benim kızım üç buçuk yaşında. Daha tam olarak o gücü kendimde bulamiyorum
hay maşallah şimdiden bir daha çocuk düşünüyorsun allah yar yardımcın olsun gönlüne göre versin gülüm
ben 1 taneden sonra tırstım daha yapmadım benim ki 16 yaşın da:)
yok cnm niye kötü olsun tabiki iyi
Ben çok sık yaparım öyle su
Bende birazdan hazırlıcam
oyyy senin pozitif bakışını yirimmm :)
Tabiki öyle cnm ne çabuk dur dersen o kadar iyi
Ama bazıları doğumdan sonra çok stress yapıyolar onları eleştirmek yerine moral vermek gerekiyor
Oooo işin çok desene kolay gelsin bacım :)
Tatlım ara öğünü meyveni kuruyemişini yoğurdun içine koyarak yersen daha doyurucu olur
Çocuklar kaç yaşında
eskiler genelde öyle
Ben çok gencim yabende fazla halı sevmem
Halı demek toz demek hem temizlik daha zor oluyor kaldır indir vs.
Eveett büyük temizlikler olmasa ağzına kadar ıvır zıvır dolar herhalde:)
Yemegrmrde zaten dikkat edicem sporumuda aksatmazsam iyi kalori yakicam gibi
Recele bulaşma bence aldığın şeker gün içinde zorlar seni
eskiden evim dubleks di terasta yikardik Ma aile insanın içine ayrı siniyor öyle ama şimdi mümkün değil halı yikamam ..bende halisiz severim ortaya küçük atiyim yeter
bugün onu düşündüm şükür büyüdükçe daha kolaylaşıyor ev almayı düşünüyorum duvar kağıdı yaptiricam küçükken korkumdan yaptiramamistim kız her yeri karalardi şimdi büyüdü vakti saati geldi yaptirmanin çok şükür
teşekkür ederim ablam
Tıpkı benekik dokudum resmenMefkurem gülüm yoğun ne kelime bu hafta sonu bildiğin amele gibi çalıştım oturduğum da bile bir şeyler yapıyordum elim hiç boş kalmadı o yüzden uğrayamadım
Aynen abla bacağından baglamam lazım 4gun içinde regl görünüyor sabah takvim hatırlattıtabiki var tatlım
Ama şu anda bence bunlarla kafanı yorma önce bi ilk hedefine ulaş sonra zaten verdikçe veresin geliyor
Dengesiz bi gün olmuş cnm
ilk sayfada yazıyor cnm
Bence çok yaşadım bunu
Hele tr de bu daha çok oluyor
Biyere giriyon, yok size olmaz
Belki ben kendime almıyom
aman baharım bu eksiyi sıkı sıkı tut kaçmasın biyere :))
İnşallah canımÇok güzel vermişsin maşallah. Cuma günü 60 li sayılara merhaba dersin eminim
Bana gelirsek
Cuma 93.4
Bugün 92.8
Fark -600
Detoks 1 günlük sonucu -400
Yani benim için hayal kırıklığı o kadar eziyet çekmeme değmedi. Boşuna devam etmicem
Zaten ilk gün en fazla giden gündür. O da foss oldu
Benim de hayal kırıklığı oldu. 700 gram gitti. Ama bugün enerji olarak daha iyiyim. Iki kilo gitmez detoksla sanirim. Bağırsaklarım da çalışmıyor sanki onca karpuz
ne oldu karpuz güzelleriValla bilmiyorum cnm şahsen ben başka şeyler yaptığımda daha çok gidiyordu
Bende bi dün sabahtan sonra çıktım o kadar
Yani ektra bi etkisi olmadı
Yok yaw bu ne böyle sen stres topumusun arada kal o kadar iç güç valla benim koca senin gibisini bulsa beni anında boşardim galibamisafire ne hacet benimkiler ev de olduktan sonra :))
istekleri işleri bitmiyor cumartesi hem iş hem çamaşır hem tonla ütü yaptım gündüz akşam 10 da başladım hamur iç hazırlamaya sabahın 4 üne kadar mantı yaptım elim biraz yavaş bu konuda üstelik saat 1 e kadar kaç kez işimi böldü bu baba oğul acıkmaları bitmiyor :)
dün geç kalktım kol kalkmıyor ağrıdan ama benimkiler totoşlarının üstünde oturup anca konuşuyorlar bir bardağı bile kaldıran yok üstelik her hafta sonu ben çok geriliyorum oğul baba arasın da kalmaktan hiç kırışmıycam zaten:)))
eşim canını çok dinler ben bacağım ağrıyor desem onun hem bacağı hem beli ağrıyordur , market alışverişine tek mi gidecekmiş tek o mu yiyip içiyormuş v.s. beni götürdü onları yerleştir uğraş kıymayı buzluğa atmadan köfte yap buzluğa at dedi yaptım akşam yürüyüşüne gittik geldik saat geç oldu ama benim ki yarına hazır olsun kıymayı buzluğa atmadan pide içi hazırla dedi robot çalışsa gürültü olur elim de doğradım 1 saat :)
ayy ben çok şiştim mefkurem keşke sormasaydın gülüm ne derdim var döktüm bak :)o kadar dönüyorum ama ben şanslıymışım evde tüm gün oturuyormuşum ne iş yapıyormuşum da yoruluyormuşum bu lafları duy duy valla gına geldi çat diye gidecem bir gün dellendiiimmmm
Oo süper
Liste dışında olurda listedeki farklı tartı olmuyor canımCuma şehir dışında olsam dahi eczane de tartılırım en kötü. Önümüzdeki hafta dışında mazeretim yok , olursa hafta sonları olmam muhtemelen.
Közlenmiş biber kırmızı mı onu dene metobolizma hızlandırıciSabah 9 gibi kalkınca bir bardak suya bir kaşık elma sirkesi koyup içtim.
10:00 kahvaltı
bir domates
bi parça peynir
iki közlenmiş biber
5 zeytin
iki çatal reçeli
12:00 bir erik, küçük taze kornişon salatalık, 3 adet çiğ fındık.
sabah tartım, 89.00
North River
AA ben bunun pirasalisini denedim gayet iyiKaratay Böreği Tarifi'nin Malzemeleri
Karatay Böreği Tarifi'nin Yapılışı
- 2 su bardağı mercimek
- 3 su bardağı su
- 1 su bardağı yoğurt
- 2 yumurta
- 1 kase peynir
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 çay kaşığı karbonat
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı pulbiber
- 1 çay kaşığı tuz
- Bir avuç içi kadar maydanoz
- Çörekotu
Karatay diyetinin en lezzetli tarifini paylaşıyorum sizlerle. Tam bir patatesli börek lezzetinde.
Mercimeği 3 su bardağı suyla suyunu çekene kadar haşlayın. Soğuduktan sonra çörekotu dışındaki bütün malzemeleri mercimeğe ekleyip güzelce çırpın. Yağlanmış borcama karışımın tamamını aktarın. Üzerine bol çörekotu serpin. 190 derece fırında bir bir buçuk saat kadar pişirin. Soğumaya yakın kesip servis edin.
Ben 53 dk pişirdim yeterli oldu maydanoz koymadım siyah çayla yedim şimdi börek hissiyle güzel oldu :))
canım kornişon turşu değil de taze salatalık, minnacık bahçeden toplayınca ara öğün niyetine yedim.Tatlım ara öğünü meyveni kuruyemişini yoğurdun içine koyarak yersen daha doyurucu olur
Çocuklar kaç yaşında
ben bir senedir kocayı unuttum, bi o kadar daha ol ayacak gibi, kafama göre alışınca da zor oluyor, ama kaprislerini bile özledimsağ ol gülüm aminnn hepimizin yardımcısı olsun
kaprisli koca ve çocukları da islah etsin aminnnnnnn
Yeme de yanında yatBunu deneyeceğim
Unsuz Yağsız Şekersiz Kek (Karatay diyeti için uygun) Tarifi İçin Malzemeler
Unsuz Yağsız Şekersiz Kek (Karatay diyeti için uygun) Tarifi Yapılışı
- 3 adet iri yumurta
- 2 yemek kaşığı pekmez
- 1 su bardağından biraz az süt
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 10 adet kuru incir
- Yarım su bardağı iri kırılmış ceviz yada fındık
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1,5 su bardağı robotta un haline getirilmiş fındık
- 1,5 su bardağı robotta un haline getirilmiş ceviz
Öncelikle incirleri kaynar suya koyup birkaç dakika bekletiniz. Daha sonra küçük küçük doğrayınız.
Yumurtaları iyice köpürene kadar çırpınız. İçine diğer malzemeleri ilave edip karıştırınız ve isterseniz yağlanmış fırın tepsisine isterseniz cupkek kalıplarına döküp önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişiriniz. (kürdan testi yaparak pişip pişmediğini kontrol ediniz) Afiyet olsun.
Orjinalinde hurma ve üzüm var, fakat ben incir sevdiğim için incir koydum. Pekmez eklemeden de çok lezzetli oluyor. İncirin tadı yetiyor. Yapar yapmaz hemen tükenecek bir kek:)
başarılı çok tebrikler canım, devamı gelsin inşallahSelam kızlar.
Kilo bildirimim
Geçen cuma: 106,9
Bugün: 109,2
Fark:+2,3
Sıcağın tek avantajı bol su içirmek mi acaba, sıcaktan yağlar da erise nasıl olurduKızlar menümü yaziyim
Sabah
Tel peyniri
Menemen 3 servis kaşığı
3 zeytin
Öğlen
Peynirli salata
Ara
15 tane fıstık
Akşam
1 kase yoğurt
2 kayısı
2 kaşık yulaf
Su 3 ü geçmiştir çok sıcaktı çooook şimdi evimize geldik şükür
canım kornişon turşu değil de taze salatalık, minnacık bahçeden toplayınca ara öğün niyetine yedim.
hiç çok zayıf olmadım ben ama normaldim, evlenirken de 65 kiloydum. Zamanla 3 cocuk yakın oldu, veremeden aldım tabi, 25 yasımda 3. bebeğim oldu. Şimdi iyi ki olmuşlar diyorum
14,12,10 yaşlarıgenç anne olmak güzel arkadaş gibi geziyoruz, eşimin yokluğunda çok destek oluyoruz birbirimize
ben bir senedir kocayı unuttum, bi o kadar daha ol ayacak gibi, kafama göre alışınca da zor oluyor, ama kaprislerini bile özledim
Yeme de yanında yat
başarılı çok tebrikler canım, devamı gelsin inşallah
Sıcağın tek avantajı bol su içirmek mi acaba, sıcaktan yağlar da erise nasıl olurdu
Karatay Böreği Tarifi'nin Malzemeleri
Karatay Böreği Tarifi'nin Yapılışı
- 2 su bardağı mercimek
- 3 su bardağı su
- 1 su bardağı yoğurt
- 2 yumurta
- 1 kase peynir
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 çay kaşığı karbonat
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı pulbiber
- 1 çay kaşığı tuz
- Bir avuç içi kadar maydanoz
- Çörekotu
Karatay diyetinin en lezzetli tarifini paylaşıyorum sizlerle. Tam bir patatesli börek lezzetinde.
Mercimeği 3 su bardağı suyla suyunu çekene kadar haşlayın. Soğuduktan sonra çörekotu dışındaki bütün malzemeleri mercimeğe ekleyip güzelce çırpın. Yağlanmış borcama karışımın tamamını aktarın. Üzerine bol çörekotu serpin. 190 derece fırında bir bir buçuk saat kadar pişirin. Soğumaya yakın kesip servis edin.
Ben 53 dk pişirdim yeterli oldu maydanoz koymadım siyah çayla yedim şimdi börek hissiyle güzel oldu :))
Tarifler güzelmiş cnmBunu deneyeceğim
Unsuz Yağsız Şekersiz Kek (Karatay diyeti için uygun) Tarifi İçin Malzemeler
Unsuz Yağsız Şekersiz Kek (Karatay diyeti için uygun) Tarifi Yapılışı
- 3 adet iri yumurta
- 2 yemek kaşığı pekmez
- 1 su bardağından biraz az süt
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 10 adet kuru incir
- Yarım su bardağı iri kırılmış ceviz yada fındık
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1,5 su bardağı robotta un haline getirilmiş fındık
- 1,5 su bardağı robotta un haline getirilmiş ceviz
Öncelikle incirleri kaynar suya koyup birkaç dakika bekletiniz. Daha sonra küçük küçük doğrayınız.
Yumurtaları iyice köpürene kadar çırpınız. İçine diğer malzemeleri ilave edip karıştırınız ve isterseniz yağlanmış fırın tepsisine isterseniz cupkek kalıplarına döküp önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişiriniz. (kürdan testi yaparak pişip pişmediğini kontrol ediniz) Afiyet olsun.
Orjinalinde hurma ve üzüm var, fakat ben incir sevdiğim için incir koydum. Pekmez eklemeden de çok lezzetli oluyor. İncirin tadı yetiyor. Yapar yapmaz hemen tükenecek bir kek:)
Edaaaa bu ne kuzum ne olduSelam kızlar.
Kilo bildirimim
İnan bende bilmiyorum. Kabızım ve karnım şiş. Ama bu kadar nasıl oldu anlamalıyırum. Sabahtan beri limonlu su yeşilçaylar devam ediyorum inşallah gider.Edaaaa bu ne kuzum ne oldu
avondan aldım pırıltı bir maske yüzün de kuruyor deri gibi soyuyorsun bazen onu bazen de piyasada her yerde satılan garnie nin yüz temizleme ve maske olanlarını kullanıyorumVayyy kendime bakıcam diyosun yanii :))
Ne maskesi yapıcan
Bende kahvemi içtim
Çamaşır asıcam yenisini koyucam sonra yürüyüşşş
gülüm madem 2. yi düşünüyorsun çokta arasını uzatma yaş farkı fazla olmasın ki büyüyünce herşeylerini paylaşabilsinlerValla bende tırsıyorum erkek çocuk zor bebeklikten başlıyorlar zorlamaya :) o yüzden korkuyorum ama oğlumu dünyada tek bırakma düşüncesi 2. Çocuğu düşündürüyor tek daha zor oluyor erkek çocukları daha asi oluyor gözlemlediğim öyle senin ki nasıl
askrhpozitif börek günü tam olamadı :) ben acıktım baya ve şimdi yedim bi parçayı akşam sebze ve tavuk yiycem mecburen :)
inşallah güzel bir ev alırsın istediğin gibi duvar kağıdını da yaptırır sağlıkla, zayıflamış olarak için de gezersinEveett büyük temizlikler olmasa ağzına kadar ıvır zıvır dolar herhalde:)
Yemegrmrde zaten dikkat edicem sporumuda aksatmazsam iyi kalori yakicam gibi
Recele bulaşma bence aldığın şeker gün içinde zorlar seni
eskiden evim dubleks di terasta yikardik Ma aile insanın içine ayrı siniyor öyle ama şimdi mümkün değil halı yikamam ..bende halisiz severim ortaya küçük atiyim yeter
bugün onu düşündüm şükür büyüdükçe daha kolaylaşıyor ev almayı düşünüyorum duvar kağıdı yaptiricam küçükken korkumdan yaptiramamistim kız her yeri karalardi şimdi büyüdü vakti saati geldi yaptirmanin çok şükür
teşekkür ederim ablam
kızlar azıcık büyüsün senin de bedenin eksiklerini tamamlasın sonra inşallah olur gülümHeeee ben yanlış anlamışım ben seviyorum çocukları eşimde öyle ikimizde bayılıyoruz onlarla ilgilenmek dünyanın en güzel duygusu bana göre evim mis gibi kokuyor ben gençken bakabilicek gücüm ve enerjim varken yapmak isterim hem maddi hem manevi olarak yetrbilirken benim annemle benim aramda 26 abimle annemin arasında 19 yaş var bende çocuklarımla öyle olmak istiyorum açıkçası bence çok güzelll
Öyle canım ya bi de bazen diyorum da eee benim 3 çocuğum vardı hepsine aynı anda yeticektim zaten sanırım kendimizi 3 çocuk durumuna çok alıştırdığımız için bize öyle gelmiyor
Çok sağol canım allahım nasip ederde olursa istiyorum ama daha var kızlar azıcık daha büyüsünler
Valla doğrudur abla bilemem
ödem mi oldun ne oldu gülüm sen de ben gibi artıdasınSelam kızlar.
Kilo bildirimim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?