- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.361
Tıpkı benekik dokudum resmen
Aynen abla bacağından baglamam lazım 4gun içinde regl görünüyor sabah takvim hatırlattı
İnşallah canım
ne oldu karpuz güzelleri
Yok yaw bu ne böyle sen stres topumusun arada kal o kadar iç güç valla benim koca senin gibisini bulsa beni anında boşardim galibamisafir gidince çöpleri toplar atar ortalığı toplar herşey için teşekkür eder ben adama bı seni seviyorum msji atayım dur sen elimde tuttuyum
Oo süper
Liste dışında olurda listedeki farklı tartı olmuyor canım
Közlenmiş biber kırmızı mı onu dene metobolizma hızlandırıci
AA ben bunun pirasalisini denedim gayet iyi
Ayy ne oldu kızzMönü yazmamı isteyen var mı
Hâlâ karpuz yiyorum. Mönü yazma zamanı gelince dedim benim.yazmami bekleyen varsa kafamı dağa taşa vuramAyy ne oldu kızz
aslında menünde kötü değil cnm bilemedimDünkü menüm
Sabah 10.00
2 yk menemen
1 dilim tb ekmek
1 bardak çay
Domates salatalık
1 dilim b.peynir
Ara: 12.00
sütlü kahve
Akşam 18.00
2 baget tavuk
2 küçük köfte
Salata
1 dilim ekmek
1 bardak soda
Su: 2 litre
Spor: yok @nanekekik
Kızlar menümü yaziyim
Sabah
Tel peyniri
Menemen 3 servis kaşığı
3 zeytin
Öğlen
Peynirli salata
Ara
15 tane fıstık
Akşam
1 kase yoğurt
2 kayısı
2 kaşık yulaf
Su 3 ü geçmiştir çok sıcaktı çooook şimdi evimize geldik şükür
Çok şükür tatlım bununla geçmiş olsunKızlar bu arada annemin ayağında çatlak yokmuş şükür yumuşak doku zedelenmesi ded doktor ilaç verdi bi de özel bandaj yaptılar şimdi eve geldik bize getirdim annemleri de bırakamadım öyle iyiki de dönmüşüm yazık kadın tek başına evde bişey yapamazdı iyi oldu dönmem
eşin nerde çalışıyor cnm yurt dışı falanmıben bir senedir kocayı unuttum, bi o kadar daha ol ayacak gibi, kafama göre alışınca da zor oluyor, ama kaprislerini bile özledi
yanlış gördün heralde :)başarılı çok tebrikler canım, devamı gelsin inşallah
tatlım menün bu kadar artı çıkaracak gibi değil acaba tuzlumuyduİnan bende bilmiyorum. Kabızım ve karnım şiş. Ama bu kadar nasıl oldu anlamalıyırum. Sabahtan beri limonlu su yeşilçaylar devam ediyorum inşallah gider.
Oooo bizim hanım avondan maskeler yaparmış :))avondan aldım pırıltı bir maske yüzün de kuruyor deri gibi soyuyorsun bazen onu bazen de piyasada her yerde satılan garnie nin yüz temizleme ve maske olanlarını kullanıyorum
akşam olmadan burada yürüyüşe çıkmak imkansız o kadar fazla sıcak ve nem var ki sanki deniz kenarı gibi:)
anacım senin adam arap prenslerini geçmiş :))maşallah sende cariye gibi peşinde dolanıyon
çok yaşa emii nasıl güldüm hahahahhahaha
aradın mı eşini :) kıymetinizi bilin işte maşallah ne güzel rabbim daim etsin
kız ben onca işin arasın da bir de adamın gönlünü yapıyorum çayını salona ayağına götürüryorum arada çağırıyor ayağını bacağını ovduruyor , şimdi artık kocanın üstüne atlar öpe öpe biteremezsin bak ne fenaları varmış demi :))))))))))
Oyyy kuzum keşke değse bu çektiğineHâlâ karpuz yiyorum. Mönü yazma zamanı gelince dedim benim.yazmami bekleyen varsa kafamı dağa taşa vuram
Kız şimdi sana acıyodum
Son günüm kaldı. Bitiririm. Inşallah sonunda güzel bir sonuç görebilirim.Oyyy kuzum keşke değse bu çektiğine
Şükür ben kurtuldum hiçde pişman değilim :))
Belki yarın bi süpriz olur
Ama yarın az giderse bence devam etme
Kız şimdi sana acıyodum
Ne halin varsa gör
çok geçmiş olsun iyi ki bırakmamışsın annenleri o ayakla dolanamazdı , çabuk iyileşir inşallahKızlar bu arada annemin ayağında çatlak yokmuş şükür yumuşak doku zedelenmesi ded doktor ilaç verdi bi de özel bandaj yaptılar şimdi eve geldik bize getirdim annemleri de bırakamadım öyle iyiki de dönmüşüm yazık kadın tek başına evde bişey yapamazdı iyi oldu dönmem
Hadi inş.gönlüne göre olsun cnmSon günüm kaldı. Bitiririm. Inşallah sonunda güzel bir sonuç görebilirim.
ahhh gülüm rabbim yokluklarını göstermesin kapris mapris bir şekilde anlaşıp seviyoruz ki evliyiz hala :)canım kornişon turşu değil de taze salatalık, minnacık bahçeden toplayınca ara öğün niyetine yedim.
hiç çok zayıf olmadım ben ama normaldim, evlenirken de 65 kiloydum. Zamanla 3 cocuk yakın oldu, veremeden aldım tabi, 25 yasımda 3. bebeğim oldu. Şimdi iyi ki olmuşlar diyorum
14,12,10 yaşlarıgenç anne olmak güzel arkadaş gibi geziyoruz, eşimin yokluğunda çok destek oluyoruz birbirimize
ben bir senedir kocayı unuttum, bi o kadar daha ol ayacak gibi, kafama göre alışınca da zor oluyor, ama kaprislerini bile özledim
Yeme de yanında yat
başarılı çok tebrikler canım, devamı gelsin inşallah
Sıcağın tek avantajı bol su içirmek mi acaba, sıcaktan yağlar da erise nasıl olurdu
olmadı sıcak suya bal katıp iç ben de aynı dertten müzdaribim eşim sürekli bal şerbeti iç diyip duruyor arada içiyorum ne yapayımİnan bende bilmiyorum. Kabızım ve karnım şiş. Ama bu kadar nasıl oldu anlamalıyırum. Sabahtan beri limonlu su yeşilçaylar devam ediyorum inşallah gider.
Olmazsın insallah. Ben de detokstan sonra almaktan korkuyorum. Iki gün kalıyor tartı gününe. Nasıl yapsam acabaHadi inş.gönlüne göre olsun cnm
Ben bugün fazla yemedim ama yarına artı olurmuyum diye korkuyorum
Hatta akşamı çok erken yaptım
he vallah çok güzel benzetme aynı cariye gibiyimaslında menünde kötü değil cnm bilemedim
Çok şükür tatlım bununla geçmiş olsun
Menünde tabiki güzelll
eşin nerde çalışıyor cnm yurt dışı falanmı
yanlış gördün heralde :)
tatlım menün bu kadar artı çıkaracak gibi değil acaba tuzlumuydu
Yada çokmu yorgunsun
Sabah aç karna form çayı iç
Maydoz kaynat, kiraz sapı iç
Bide spor yap
Oooo bizim hanım avondan maskeler yaparmış :))
Kız baya kendine bakıyon desene
anacım senin adam arap prenslerini geçmiş :))maşallah sende cariye gibi peşinde dolanıyon
ödem mi oldun ne oldu gülüm sen de ben gibi artıdasın
aslında menünde kötü değil cnm bilemedim
tatlım menün bu kadar artı çıkaracak gibi değil acaba tuzlumuydu
Yada çokmu yorgunsun
Sabah aç karna form çayı iç
Maydoz kaynat, kiraz sapı iç
Bide spor yap
pislik yapayım mıııOlmazsın insallah. Ben de detokstan sonra almaktan korkuyorum. Iki gün kalıyor tartı gününe. Nasıl yapsam acaba
aklıma şimdi geldi ben sabah bağırsak çalıştıran şeyler yiyip içmiyorum ilaçtan dolayı ama senin öyle bir derdin yok nasılsaBende bilmiyorum. Karnım çok ağrıdı dün zaten gaz var.
Yok tuzlu değildi ama çok yorgunluk vardı.
Dün eve geldikten sonra köye gittik. Meyve sebze topladık falan. Spor yapacak gücüm yoktu dün.
Dediklerini yaptım spor hariç. Ona hala gücüm yok ama yapacağım.
Bugünde günü hafif geçirdim.
Umarım bir kaç güne gider hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?