Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canım deneyeyim bunu hemen

Ben de hemen fotografini çektim. Kayinvalidem çok çekiyor.kabizliktan insallah onda da ise yarar

tarifler güzel duruyor su Karatay ile ben kilo veremedim nedense

Bi yerde yanlış yapmışsındır canım

Yeşil mercimegin salatasida güzel oluyor
Bu tarifte güzelmiş

Yeşil mercimek salatası hiç yemedim canım

Benim oğlum daha kolaydı kız tam bı cadı ikisininde tadı ayrı Rabbim her isteyene versin

Biri yaramazken diğeri uslu oluyor genelde :) bizi gaz sancısı bitirdi

Selam kızlar.

Kilo bildirimim
Geçen cuma: 106,9
Bugün: 109,2
Fark:+2,3

Kız nasıl oldu bu

Menünde normal nasıl o kadar + çıktın

Mehlikatun kız ne diyorsun devamı gelsin diye :) +2,3 yazmış ya :)) senin duan tutarsa yandı :)

Tarifler güzelmiş cnm
Ama kekde çok kuruyemiş var baya kalorili olur

Canım hepsi yenmez ki tek seferde o yüzden sorun olmaz

Bakalım canım yaza zayıflayayım sonra yaz tatili yapayım keyfini çıkarayım :) sonra da çalışmaları başlatacağım :) ama bu sefer diyetisyene gideceğim hamileyken kilo almamak için gerçi hamileliğimde almadım gibi bi şey benim 6-7 kg aldım ama zayıf olunca birde diyetten çıkınca nasılsa hamileyim diye yemeğe saldırmayayım artık normal göbek değil hamile göbeğim çıksın :) hamileliğin tadını çıkarıcam

E ervam44 canım bugün bi değişiklik yap karpuz ye :)))

Ben de hemen fotografini çektim. Kayinvalidem çok çekiyor.kabizliktan insallah onda da ise yarar
inşallah gülüm işe yarar
eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlarmış misali ciddi anlam da sorun oluyor ben de sürekli kefir içiyorum bazen sirke bal su karışımı faydalı bakteriler artsın da bu sorundan kurtulayım diye

ayy hadi inşallah önce fit sonra gebe sonra bebiş ve yine fit olursun ..aminnnn

Menüm kızlar

Sabah 11:00
Haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Domates salatalık biber
Şeftali

Ara
Türk kahvesi
10 tane badem
6 kayısı

Akşam 18:30
2 kaşık pilav
4 kaşık Sebzeli tavuk
Bir lokmalık ekmek
Bir bardak ayran

@nanekekik 2 lt su tamam yatana kadar 3 olur
Spor yaparım inş
Çarşamba'dan pazar gününe kadar şehir dışında olacam kızlar ama bırakmayacağım

Menü güzel cnm sporla birlikte baya kalori harcarsın

iyi de gülüm sabah aç karna wc sonrası bile değil ama sabahkinden az çıktığına göre çok fena şişin var yarına yeniden eksi görebilirsin ılık suya dayan bol bol iç gitsin

Bende öyle tahmin ediyorum. Akşam yemeği yemedim ama bol bol su içiyorum aç değilim. Yarın bayağı azalmış olur diye tahmin ediyorum. Birden fazla sebep var gibime geliyor. Yolculuk kabızlık uykusuzluk falan. Cumaya kadar gider inşallah

Çok güzel canım.
Kesinlikle bırakma.
Zayıflarken hayatı kaçırmaya gerek yok. Ama hayatı yaşarken zayıflamaya devam.
Bende bu hafta sonu tatile gidiyorum.
Uşakta termal otele gideceğiz. Arada eskişehire gideceğiz falan filan :) ama kendimi asla bırakmayacğakm:)

Menü güzel cnm sporla birlikte baya kalori harcarsın

Akşam yapacağım sporu.

sen ödem olmayacaktın da ben mi olacaktım gülüm yolculuk uykusuzluk zaten hep ödem yapar sana bonus olmuş kabızlıkta var .. akşam geç saatte çok acıkırsın bence biraz yesen iyi olur boş geçme akşamı

12:25
yeşil fasulye kıl biber kavurmasının üstüne yumurta
peynir domates salatalık
1 d. peynir süt yumurta dereotu baharat karışımına bulanıp fırınlanmış ekmek

15:35
1 şeftali
5 fındık

18:00
3 kayısı

19 :50
yarım kıymalı pide
yeşillik
1.5 bardak ayran

su 3 lt

spor 15 dk karma egzersiz
yürüyüş yaparsam yazarım:)
@nanekekik

Durum menüden bağımsız canım. Yediklerimle alakalı değil.
Az önce tartıldım 108,6 oldu.
Yarın sabah tekrar tartılacağım

Canım tartını bi kontrol etsene emin olduğun bi kiloyla bellide tartında var sorun

ayy hadi inşallah önce fit sonra gebe sonra bebiş ve yine fit olursun ..aminnnn

İnşallah kuzum

iyi de gülüm sabah aç karna wc sonrası bile değil ama sabahkinden az çıktığına göre çok fena şişin var yarına yeniden eksi görebilirsin ılık suya dayan bol bol iç gitsin

Ya da tartı da sorun var

Allah kimseyi mecbur etmesin. Ama dediğin gibi oluyor, daha heyecanlı, mesajlaşmak özlemek sevgili gibi olduk, aşkımız depreşti özledikçe, Kavuşunca ikinci balayımız olucak inşallah bende ona hazırlanıyorum

Aman deyin kızlar relax

Mehlikatun kız ne diyorsun devamı gelsin diye :) +2,3 yazmış ya :)) senin duan tutarsa yandı :)
@CeruleanSins canım ben yanlış anlamışımm hiç öyle dermiyim

Kıymalı pide uww ama biberli yumurya sabah yapcam canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…