- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.381
pislik yapayım mııı
karpuz ye
Sağol canım deneyeyim bunu hemenaklıma şimdi geldi ben sabah bağırsak çalıştıran şeyler yiyip içmiyorum ilaçtan dolayı ama senin öyle bir derdin yok nasılsa
akşamdan
2 bardak suya
1 adet çubuk tarçın
1 limon dilimi
3 tane kuru erik
2 tam ceviz koy sabah suyunu içip cevizini eriğini ye
çok güzel meto hızlandırıp bağırsak çalıştırıyormuş kız kardeşimin diyetisyeni vermişti geçen sene onun da sürekli kabızlık sorunu olurdu bununla derdi bitmişti
Ben de hemen fotografini çektim. Kayinvalidem çok çekiyor.kabizliktan insallah onda da ise yararaklıma şimdi geldi ben sabah bağırsak çalıştıran şeyler yiyip içmiyorum ilaçtan dolayı ama senin öyle bir derdin yok nasılsa
akşamdan
2 bardak suya
1 adet çubuk tarçın
1 limon dilimi
3 tane kuru erik
2 tam ceviz koy sabah suyunu içip cevizini eriğini ye
çok güzel meto hızlandırıp bağırsak çalıştırıyormuş kız kardeşimin diyetisyeni vermişti geçen sene onun da sürekli kabızlık sorunu olurdu bununla derdi bitmişti
tarifler güzel duruyor su Karatay ile ben kilo veremedim nedense
Yeşil mercimegin salatasida güzel oluyor
Bu tarifte güzelmiş
Benim oğlum daha kolaydı kız tam bı cadı ikisininde tadı ayrı Rabbim her isteyene versin
Selam kızlar.
Kilo bildirimim
Geçen cuma: 106,9
Bugün: 109,2
Fark:+2,3
Dünkü menüm
Sabah 10.00
2 yk menemen
1 dilim tb ekmek
1 bardak çay
Domates salatalık
1 dilim b.peynir
Ara: 12.00
sütlü kahve
Akşam 18.00
2 baget tavuk
2 küçük köfte
Salata
1 dilim ekmek
1 bardak soda
Su: 2 litre
Spor: yok @nanekekik
çok geçmiş olsun iyi ki bırakmamışsın annenleri o ayakla dolanamazdı , çabuk iyileşir inşallah
Tarifler güzelmiş cnm
Ama kekde çok kuruyemiş var baya kalorili olur
gülüm madem 2. yi düşünüyorsun çokta arasını uzatma yaş farkı fazla olmasın ki büyüyünce herşeylerini paylaşabilsinler
benim ki bu atarlı ama genele bakınca allaha şükür diyorum bize bağırtısı çığırtısı yok izinsiz dışarıya çıkmaz saatli izin veriyorum zamanın da evde oluyor şükür
Menünde normal nasıl o kadar +
inşallah hemen işe yarar zayıflamana da faydası olurSağol canım deneyeyim bunu hemen
inşallah gülüm işe yararBen de hemen fotografini çektim. Kayinvalidem çok çekiyor.kabizliktan insallah onda da ise yarar
ayy hadi inşallah önce fit sonra gebe sonra bebiş ve yine fit olursun ..aminnnnCanım hepsi yenmez ki tek seferde o yüzden sorun olmaz
Bakalım canım yaza zayıflayayım sonra yaz tatili yapayım keyfini çıkarayım :) sonra da çalışmaları başlatacağım :) ama bu sefer diyetisyene gideceğim hamileyken kilo almamak için gerçi hamileliğimde almadım gibi bi şey benim 6-7 kg aldım ama zayıf olunca birde diyetten çıkınca nasılsa hamileyim diye yemeğe saldırmayayım artık normal göbek değil hamile göbeğim çıksın :) hamileliğin tadını çıkarıcam
E ervam44 canım bugün bi değişiklik yap karpuz ye :)))
iyi de gülüm sabah aç karna wc sonrası bile değil ama sabahkinden az çıktığına göre çok fena şişin var yarına yeniden eksi görebilirsin ılık suya dayan bol bol iç gitsinTekrar tartıldım.
108,6 yım
Menü güzel cnm sporla birlikte baya kalori harcarsınMenüm
Sabah. 06.00
1 bardak maydanozlu limonlu su
Sabah: 10.00
1 haş.yumurta
1 dilim kepek ekmek
1 dilim b.peynir
1 domates
3 zeytin
Öğle: 13.00
2 tavuk baget ızgara
Salata
1 dilim k.ekmek
Ara: thera line çay
Akşam
Salata
1 diş sarımsak ve 1 kase yoğurtla 1 közlenniş patlıcan
Su: 1,5 litre oldu 2,5 geçecek
Spor: henüz yapmadım. Yapınca yazacağım
iyi de gülüm sabah aç karna wc sonrası bile değil ama sabahkinden az çıktığına göre çok fena şişin var yarına yeniden eksi görebilirsin ılık suya dayan bol bol iç gitsin
Menüm kızlar
Sabah 11:00
Haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Domates salatalık biber
Şeftali
Ara
Türk kahvesi
10 tane badem
6 kayısı
Akşam 18:30
2 kaşık pilav
4 kaşık Sebzeli tavuk
Bir lokmalık ekmek
Bir bardak ayran
@nanekekik 2 lt su tamam yatana kadar 3 olur
Spor yaparım inş
Çarşamba'dan pazar gününe kadar şehir dışında olacam kızlar ama bırakmayacağım
Menü güzel cnm sporla birlikte baya kalori harcarsın
sen ödem olmayacaktın da ben mi olacaktım gülüm yolculuk uykusuzluk zaten hep ödem yapar sana bonus olmuş kabızlıkta var .. akşam geç saatte çok acıkırsın bence biraz yesen iyi olur boş geçme akşamıBende öyle tahmin ediyorum. Akşam yemeği yemedim ama bol bol su içiyorum aç değilim. Yarın bayağı azalmış olur diye tahmin ediyorum. Birden fazla sebep var gibime geliyor. Yolculuk kabızlık uykusuzluk falan. Cumaya kadar gider inşallah
Çok güzel canım.
Kesinlikle bırakma.
Zayıflarken hayatı kaçırmaya gerek yok. Ama hayatı yaşarken zayıflamaya devam.
Bende bu hafta sonu tatile gidiyorum.
Uşakta termal otele gideceğiz. Arada eskişehire gideceğiz falan filan :) ama kendimi asla bırakmayacğakm:)
Akşam yapacağım sporu.
Durum menüden bağımsız canım. Yediklerimle alakalı değil.
Az önce tartıldım 108,6 oldu.
Yarın sabah tekrar tartılacağım
ayy hadi inşallah önce fit sonra gebe sonra bebiş ve yine fit olursun ..aminnnn
iyi de gülüm sabah aç karna wc sonrası bile değil ama sabahkinden az çıktığına göre çok fena şişin var yarına yeniden eksi görebilirsin ılık suya dayan bol bol iç gitsin
Allah kimseyi mecbur etmesin. Ama dediğin gibi oluyor, daha heyecanlı, mesajlaşmak özlemek sevgili gibi olduk, aşkımız depreşti özledikçe, Kavuşunca ikinci balayımız olucak inşallah bende ona hazırlanıyorumahhh gülüm rabbim yokluklarını göstermesin kapris mapris bir şekilde anlaşıp seviyoruz ki evliyiz hala :)
senin durumun cidden çok zor boşuna evin kapısın da 10 kilit olmasındansa babanın varlığı daha güven vericidir dememişler rabbim kavuştursun , iyi tarafından bakmakta lazım çok özlersiniz birbirinizi aşkınız depreşir :)
Aman deyin kızlar relaxkavga sebebi
@CeruleanSins canım ben yanlış anlamışımm hiç öyle dermiyimMehlikatun kız ne diyorsun devamı gelsin diye :) +2,3 yazmış ya :)) senin duan tutarsa yandı :)
Kıymalı pide uww12:25
yeşil fasulye kıl biber kavurmasının üstüne yumurta
peynir domates salatalık
1 d. peynir süt yumurta dereotu baharat karışımına bulanıp fırınlanmış ekmek
15:35
1 şeftali
5 fındık
18:00
3 kayısı
19 :50
yarım kıymalı pide
yeşillik
1.5 bardak ayran
su 3 lt
spor 15 dk karma egzersiz
yürüyüş yaparsam yazarım:)
@nanekekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?