- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.401
sen ödem olmayacaktın da ben mi olacaktım gülüm yolculuk uykusuzluk zaten hep ödem yapar sana bonus olmuş kabızlıkta var .. akşam geç saatte çok acıkırsın bence biraz yesen iyi olur boş geçme akşamı
Güzel menü tebrikler.12:25
yeşil fasulye kıl biber kavurmasının üstüne yumurta
peynir domates salatalık
1 d. peynir süt yumurta dereotu baharat karışımına bulanıp fırınlanmış ekmek
15:35
1 şeftali
5 fındık
18:00
3 kayısı
19 :50
yarım kıymalı pide
yeşillik
1.5 bardak ayran
su 3 lt
spor 15 dk karma egzersiz
yürüyüş yaparsam yazarım:)
@nanekekik
Canım tartını bi kontrol etsene emin olduğun bi kiloyla bellide tartında var sorun
@CeruleanSins canım ben yanlış anlamışımm hiç öyle dermiyim
Allah kimseyi mecbur etmesin. Ama dediğin gibi oluyor, daha heyecanlı, mesajlaşmak özlemek sevgili gibi olduk, aşkımız depreşti özledikçe, Kavuşunca ikinci balayımız olucak inşallah bende ona hazırlanıyorumahhh gülüm rabbim yokluklarını göstermesin kapris mapris bir şekilde anlaşıp seviyoruz ki evliyiz hala :)
senin durumun cidden çok zor boşuna evin kapısın da 10 kilit olmasındansa babanın varlığı daha güven vericidir dememişler rabbim kavuştursun , iyi tarafından bakmakta lazım çok özlersiniz birbirinizi aşkınız depreşir :)
Aman deyin kızlar relaxkavga sebebi
@CeruleanSins canım ben yanlış anlamışımm hiç öyle dermiyimMehlikatun kız ne diyorsun devamı gelsin diye :) +2,3 yazmış ya :)) senin duan tutarsa yandı :)
Kıymalı pide uww12:25
peynir domates salatalık
1 şeftali
5 fındık
3 kayısı
yarım kıymalı pide
yeşillik
1.5 bardak ayran
su 3 lt
@nanekekik
İlk xaman bende öyle hissetmiştim ama zamanla alıştım. Tabi zamanım olmuyo dersen o başka. Üzüldüm ama keşke kalbilsenİyi akşamlar
Harika bir takımsınız ama hızınıza yetişemiyorum. Anladım ki beceremiyorum takım takip etmeyi. Her geldiğimde bir hayli sayfa ilerlemiş oluyor yorgunum diye okumuyorum ama böyle de kopuk oluyorum.
Beceremedim aranıza girmeyi affınıza sığınarak ayrılıyorum. Hepiniz incecik zarif hanımlar olun tez zamanda inş
Gozlerim yuvalarından çıkacak sandım neyse ki akşam daha az çıkmışsın ödemmis demekki canımSelam kızlar.
Kilo bildirimim
Geçen cuma: 106,9
Bugün: 109,2
Fark:+2,3
Gayet güzel canımDünkü menüm
Sabah 10.00
2 yk menemen
1 dilim tb ekmek
1 bardak çay
Domates salatalık
1 dilim b.peynir
Ara: 12.00
sütlü kahve
Akşam 18.00
2 baget tavuk
2 küçük köfte
Salata
1 dilim ekmek
1 bardak soda
Su: 2 litre
Spor: yok @nanekekik
Kızlar menümü yaziyim
Sabah
Tel peyniri
Menemen 3 servis kaşığı
3 zeytin
Öğlen
Peynirli salata
Ara
15 tane fıstık
Akşam
1 kase yoğurt
2 kayısı
2 kaşık yulaf
Su 3 ü geçmiştir çok sıcaktı çooook şimdi evimize geldik şükür
Menün güzel canım annene çok geçmiş olsun şükür çatlak kırık yokmuşKızlar bu arada annemin ayağında çatlak yokmuş şükür yumuşak doku zedelenmesi ded doktor ilaç verdi bi de özel bandaj yaptılar şimdi eve geldik bize getirdim annemleri de bırakamadım öyle iyiki de dönmüşüm yazık kadın tek başına evde bişey yapamazdı iyi oldu dönmem
Buda gayet güzel canımMenüm
Sabah. 06.00
1 bardak maydanozlu limonlu su
Sabah: 10.00
1 haş.yumurta
1 dilim kepek ekmek
1 dilim b.peynir
1 domates
3 zeytin
Öğle: 13.00
2 tavuk baget ızgara
Salata
1 dilim k.ekmek
Ara: thera line çay
Akşam
Salata
1 diş sarımsak ve 1 kase yoğurtla 1 közlenniş patlıcan
Su: 1,5 litre oldu 2,5 geçecek
Spor: henüz yapmadım. Yapınca yazacağım
Muhtemelen doyuncaya kadar yeme kısmında yanlışım olduBi yerde yanlış yapmışsındır canım
Yeşil mercimek salatası hiç yemedim canım
Biri yaramazken diğeri uslu oluyor genelde :) bizi gaz sancısı bitirdi
Kız nasıl oldu bu
Menünde normal nasıl o kadar + çıktın
Mehlikatun kız ne diyorsun devamı gelsin diye :) +2,3 yazmış ya :)) senin duan tutarsa yandı :)
tartiyi yanında götüreceksin dimi o zamanMenüm kızlar
Sabah 11:00
Haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Domates salatalık biber
Şeftali
Ara
Türk kahvesi
10 tane badem
6 kayısı
Akşam 18:30
2 kaşık pilav
4 kaşık Sebzeli tavuk
Bir lokmalık ekmek
Bir bardak ayran
@nanekekik 2 lt su tamam yatana kadar 3 olur
Spor yaparım inş
Çarşamba'dan pazar gününe kadar şehir dışında olacam kızlar ama bırakmayacağım
Afiyet olsun abla12:25
peynir domates salatalık
1 şeftali
5 fındık
3 kayısı
yarım kıymalı pide
yeşillik
1.5 bardak ayran
su 3 lt
@nanekekik
Baya hafif ve erken kapanan bir menü olmuş ablaEşim erken geldi bugün tam yürüyüşe çıkacaktım
Yemek çay faslı sonra çamaşır topla as
Bide alışverişe gittim yeşilliklerimi aldım
Gelince onları yerleştir mutfağı topla
Yinede yürüyüşe gidebildim biraz önce geldim
Şimdi duşa girecem, bugün işde var
Menümü yazayım sonra görüşürüz
9.00
Zencefilli kür
10.15
Soğanlı ıspanaklı 2 yumurta
3 ceviz
16.15
1 tb kıymalı patlıcan+ kabak yemeği (kızartma değil)
Yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 43 dk yürüyüş :)
@nanekekik
Kendini hazır hissettiginde her daim bekleriz tatlımİyi akşamlar
Harika bir takımsınız ama hızınıza yetişemiyorum. Anladım ki beceremiyorum takım takip etmeyi. Her geldiğimde bir hayli sayfa ilerlemiş oluyor yorgunum diye okumuyorum ama böyle de kopuk oluyorum.
Beceremedim aranıza girmeyi affınıza sığınarak ayrılıyorum. Hepiniz incecik zarif hanımlar olun tez zamanda inş
Bir ara kızlar yapmıştı canım2 hafta süren, maden suyu, limon, soda kürünü yapmayı düşünüyorum. Özellikle göbek yağlarını eritmekte çok etkiliymiş.
Uygulayan varmı kızlar aranızda?
tatlım menülerini bütün öğünler bir arada yazarsan daha iyi olur
Hasliyip içine maydanoz dereotu nane yeşil soğan doğruyor um biraz salatalık turşusu isteğe göre mısır zeytinyağ tuz yaz için gayet ideal bir menü oluyirBi yerde yanlış yapmışsındır canım
Yeşil mercimek salatası hiç yemedim canım
Biri yaramazken diğeri uslu oluyor genelde :) bizi gaz sancısı bitirdi
Kız nasıl oldu bu
Menünde normal nasıl o kadar + çıktın
Mehlikatun kız ne diyorsun devamı gelsin diye :) +2,3 yazmış ya :)) senin duan tutarsa yandı :)
Bende hamileliklerimde çok bilinçsizdim helede oglanda 35 kilo aldım dogumdan sonrada veremedim 6 ay sonrada diyetle tanıştım öğün bugündür kiloyla ugrasirimCanım hepsi yenmez ki tek seferde o yüzden sorun olmaz
Bakalım canım yaza zayıflayayım sonra yaz tatili yapayım keyfini çıkarayım :) sonra da çalışmaları başlatacağım :) ama bu sefer diyetisyene gideceğim hamileyken kilo almamak için gerçi hamileliğimde almadım gibi bi şey benim 6-7 kg aldım ama zayıf olunca birde diyetten çıkınca nasılsa hamileyim diye yemeğe saldırmayayım artık normal göbek değil hamile göbeğim çıksın :) hamileliğin tadını çıkarıcam
@ervam44 canım bugün bi değişiklik yap karpuz ye :)))
Maşallah bana hiç bilmem kabak bamya acibiberde iyi geliyorinşallah gülüm işe yarar
eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlarmış misali ciddi anlam da sorun oluyor ben de sürekli kefir içiyorum bazen sirke bal su karışımı faydalı bakteriler artsın da bu sorundan kurtulayım diye
aman sakın emeğini çöpe atma haftasonu..Menüm kızlar
Sabah 11:00
Haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Domates salatalık biber
Şeftali
Ara
Türk kahvesi
10 tane badem
6 kayısı
Akşam 18:30
2 kaşık pilav
4 kaşık Sebzeli tavuk
Bir lokmalık ekmek
Bir bardak ayran
@nanekekik 2 lt su tamam yatana kadar 3 olur
Spor yaparım inş
Çarşamba'dan pazar gününe kadar şehir dışında olacam kızlar ama bırakmayacağım
Maydanoz yeşil çayda bana iyi geliyor ödem atmak içinBende öyle tahmin ediyorum. Akşam yemeği yemedim ama bol bol su içiyorum aç değilim. Yarın bayağı azalmış olur diye tahmin ediyorum. Birden fazla sebep var gibime geliyor. Yolculuk kabızlık uykusuzluk falan. Cumaya kadar gider inşallah
Çok güzel canım.
Kesinlikle bırakma.
Zayıflarken hayatı kaçırmaya gerek yok. Ama hayatı yaşarken zayıflamaya devam.
Bende bu hafta sonu tatile gidiyorum.
Uşakta termal otele gideceğiz. Arada eskişehire gideceğiz falan filan :) ama kendimi asla bırakmayacğakm:)
Akşam yapacağım sporu.
Spor az olmuş gerisi gayet iyi12:25
peynir domates salatalık
1 şeftali
5 fındık
3 kayısı
yarım kıymalı pide
yeşillik
1.5 bardak ayran
su 3 lt
@nanekekik
afiyet olsun canım çok güzelEşim erken geldi bugün tam yürüyüşe çıkacaktım
Yemek çay faslı sonra çamaşır topla as
Bide alışverişe gittim yeşilliklerimi aldım
Gelince onları yerleştir mutfağı topla
Yinede yürüyüşe gidebildim biraz önce geldim
Şimdi duşa girecem, bugün işde var
Menümü yazayım sonra görüşürüz
9.00
Zencefilli kür
10.15
Soğanlı ıspanaklı 2 yumurta
3 ceviz
16.15
1 tb kıymalı patlıcan+ kabak yemeği (kızartma değil)
Yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 43 dk yürüyüş :)
@nanekekik
hazır olduğunda bekleriz canımİyi akşamlar
bı kaç gün yaptım yoğurt ta var içinde devam etseydim faydasını görürdüm ama2 hafta süren, maden suyu, limon, soda kürünü yapmayı düşünüyorum. Özellikle göbek yağlarını eritmekte çok etkiliymiş.
Uygulayan varmı kızlar aranızda?
Çiğ tarhana yenirmi ya
az olmuş kaptanMenüm
(12:00)
1 dilim ekmek
4 yk menemen.
1kk peynir.
5 zeytin
(19:00)
Çoban salata
1 kase 1 YK kaşarlı domates çorbası
Su: 2lt
Spor malesef yok
seni görünce 3. Yapasim geliyor :)Sen bi de benim evi düşünamaaaan onlar mutlu olsunlar da dağılsın ev boşver
şeyda nasıl emziklisin sen yaKızlar menümü yaziyim
Sabah
Tel peyniri
Menemen 3 servis kaşığı
3 zeytin
Öğlen
Peynirli salata
Ara
15 tane fıstık
Akşam
1 kase yoğurt
2 kayısı
2 kaşık yulaf
Su 3 ü geçmiştir çok sıcaktı çooook şimdi evimize geldik şükür
bununla geçmiş olsun tekrar gidicekmisiniz yazligaKızlar bu arada annemin ayağında çatlak yokmuş şükür yumuşak doku zedelenmesi ded doktor ilaç verdi bi de özel bandaj yaptılar şimdi eve geldik bize getirdim annemleri de bırakamadım öyle iyiki de dönmüşüm yazık kadın tek başına evde bişey yapamazdı iyi oldu dönmem
kaç yaşındasın bacımcanım kornişon turşu değil de taze salatalık, minnacık bahçeden toplayınca ara öğün niyetine yedim.
hiç çok zayıf olmadım ben ama normaldim, evlenirken de 65 kiloydum. Zamanla 3 cocuk yakın oldu, veremeden aldım tabi, 25 yasımda 3. bebeğim oldu. Şimdi iyi ki olmuşlar diyorum
14,12,10 yaşlarıgenç anne olmak güzel arkadaş gibi geziyoruz, eşimin yokluğunda çok destek oluyoruz birbirimize
ben bir senedir kocayı unuttum, bi o kadar daha ol ayacak gibi, kafama göre alışınca da zor oluyor, ama kaprislerini bile özledim
Yeme de yanında yat
başarılı çok tebrikler canım, devamı gelsin inşallah
Sıcağın tek avantajı bol su içirmek mi acaba, sıcaktan yağlar da erise nasıl olurdu
çok tembelim bu konuda heves Edip alıyorum 3gunden sonra bakmıyorum yüzüne bidahaavondan aldım pırıltı bir maske yüzün de kuruyor deri gibi soyuyorsun bazen onu bazen de piyasada her yerde satılan garnie nin yüz temizleme ve maske olanlarını kullanıyorum
akşam olmadan burada yürüyüşe çıkmak imkansız o kadar fazla sıcak ve nem var ki sanki deniz kenarı gibi:)
inşallah Rabbim olmayan herkese nasip etsininşallah güzel bir ev alırsın istediğin gibi duvar kağıdını da yaptırır sağlıkla, zayıflamış olarak için de gezersin
benim kocada iş yerinde tetiz hamarat,eve gelince çorabını bıraksam odanın ortasında cikaricak çeşit çeşit bu erkek milleti
çok yaşa emii nasıl güldüm hahahahhahaha
aradın mı eşini :) kıymetinizi bilin işte maşallah ne güzel rabbim daim etsin
kız ben onca işin arasın da bir de adamın gönlünü yapıyorum çayını salona ayağına götürüryorum arada çağırıyor ayağını bacağını ovduruyor , şimdi artık kocanın üstüne atlar öpe öpe biteremezsin bak ne fenaları varmış demi :))))))))))
Çok dikkat et karbonhidrat tan uzak dur benceOlmazsın insallah. Ben de detokstan sonra almaktan korkuyorum. Iki gün kalıyor tartı gününe. Nasıl yapsam acaba
afiyet olsun canımMenüm
Sabah. 06.00
1 bardak maydanozlu limonlu su
Sabah: 10.00
1 haş.yumurta
1 dilim kepek ekmek
1 dilim b.peynir
1 domates
3 zeytin
Öğle: 13.00
2 tavuk baget ızgara
Salata
1 dilim k.ekmek
Ara: thera line çay
Akşam
Salata
1 diş sarımsak ve 1 kase yoğurtla 1 közlenniş patlıcan
Su: 1,5 litre oldu 2,5 geçecek
Spor: henüz yapmadım. Yapınca yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?