- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.341
eşiim az önce biraz ne yazıyosun sen o kadar kimle konuşuyosun diye rutin kıskançlığını yaptı. ama zayıflamamın burdaki katkısını gördüğü için kk deyince gitti yattı. bende sahura kadar yarın gelecek misafirlerime hazırlık yapacam yoksa yarın çok yorulurum..tatlı olarak ne yapsam acabaa şeker pare nasıl olur?
bimin şekerpareleri çok güzel yapacaksan ondan yap :))
gerçekten mii. yaa ben taksime çok yakın bi eyrdeyim dia dan başka bişe yok,küçük karfur var. bimm için yarımsaat yürümem lazım beşiktaşa.o zaman yaparım zaten.öle bi yer ki pazar yok yakınlarda marketlerde sebze yok. insanlar hep dışardan söylüyor geçen komşuya salata dükkanından salata getiriyolardı o derece yani. valla ankaradaki semtimi özledim. kenar mahalle gibi olsada herşeyimiz tazeydi ya konserveden bıktı kociş.dertliyim çookk
sahurr
1 dukan krebi kekikli
2 haşlanmış yumurta
2 bardak süt
1 çimdik pide
1 bardak limonlu yeşilçay.
iftar
1 kase yayla çorbası
1 kase light puding
şekersiz çay
şimdide 1 kase light dondurma
.sahura kadar 2 lt su içerim.
biraz da eliptik bisiklet yaparım yarım saat radyoyuda açtımmı belkide iştaha gelirsem 40 dk.
slm kızlarrr
bu saatte mute tripofan onlinesinizz :))))
bugün çok yogundum uğrayamadım fazlaa göbeğim çatladı bugüün işlerden(
kızlarr ben yarın nöbet iznim haberiniz olsun yarın yokummm
aa sen mi geldin kzı. ben 7 24 online ım okul açılana kadarbizde muteyle 7. takıma misafirliğe gitmiştik.ordan tiyolar aldı ödem attırıcı kürler vs. heralde bizede öğretir.kızzz sen pek bi güzelmişsin maşallah yaa.çok ta yakışıyosunuz eşinle. senin istanbulda foto çektirdiğin yerler bizim eve çok yakın yaa daha önceden tanışsaymışız keşkem görüşürdük.azcık göbekten başka bişe göremedim sende.kazandibi gördüm birazcık dondurma gördüm orada şöle pantolondan çıkıyordu azz
kız edda nerdesin..menümü yazayım da yorum yap
efendim dün kabakları doğradım,borcama dizdim,üzerine 2 kaşık yağsız kıyma,salçalı etsu tabletli su döktüm.suyunu çekene kadar pişirdim.sonra tabağa alııııppp,sarımsaklı yoğurt döktüm.mmmm...çorbasız,ekmeksiz bunu yedim sadece...yanında 1 bardak şekersiz kayısı kompostosunu blendırdan geçirdim,onu içtim,meyve suyu yerine...evdekiler kola içiyorlardı.canım çekti.böyle yaptım.arkasından yağsız sütle bitter çikolatalı puding yapmıştım.bi kase ondan yedim.iftar bööyle...sahurda yine 1 haşlanmış patates,domates,salatalık ve avuç içi kadar pide yedim.
dukan mı.....ben kalori sayıyorum ama dukan hakkında edda ve mursh'dan bi cümle öğrenebildim.o da şu:
DUKAN YALAN OLDU....
hahahaa :))) göbekten fırlayan tulumba bacaklardan sarkan kazandibi güzeldiiiii
teşrkkür ederim canım sende çok tatlısınnn esmer ve çoktaaa dobiş değilsin kilonu göstermiyon
çok bakamadım ama resimlerine yasakya açıp kapadım illegal yollardan
çok kötüyümm tripofannn iftara burger king menü istedimm yerden midem bulandıı ama açlıktan yemeye çalışltıkça dahada kötü oldummm
hala midem iptalll
eve gitmek istiyom ama nöbetçiyimm((
çok şiştim bideee karnım nedense çok şiş sinir olyom böyle oluncaaaa :83:
kilomu göstermiyom evet ama önden. arkadan da foto çeken olmayınca kamufle oluyoz fotolarda.datlum sen ne iş yapıyodun ki nöbet filan. ne ysağı ya face insanı motive eder o patron varyaa çok fenaymışş.burgeri benim yüüzmden yiyemedin. ogün ben Allahım bu kız kaçamak yapamasın aburdu cuburdu yiyemesin dediydim dua ettiydim. evden yemek götüremiyosun tabi sıcakta. salata kesmiyo mu canım çorba filan.valla alırsan güzelliğin gölgelenir mi bilmem o kadar yüzün güzel ki. ama akşam mutenin dediği gibi erkekler zayıf kadın seviyor ya. ben evlenince 10 kilo aldıydım bellie tmiyodu ama zayıflayınca ne kadar mutlu olduğunu görünce dankk etti kafayaa.insan kendini sevmezse kimse sevmiyorr.lafı koyuyolar.ogün görümcem dedi kız dövüyon mu kardeşimi sen daha kilolusun ya diye dedi güldü. bende dedim hiç kimse gülmedi. demekki komik değilmiş.... fırsat vermemek lazım bölelere.
öncelikle güzel sözlerin için çok teşekkür ederim ama okdar güzellik kim ben kimmm önceden güzeldim ey gidiiiii :)) şimdi kilo alınca yüzüm zaten büyük kocaman oldu yanaklarım filannnnn
tabikiii zayıflasam ne hoşunaa giderrrr ballı lokma olur onun için
ama irade 3 gün varsaaa 4. gün bitiyo .. hastanede çalşyom 10 günde bir nöbetim var
yemek getiremiyom bazen börek tarzı şeyler varsa alıyom yanıma ama ramazanda zorr
e iftardada burgerler filan hiç sarmıyo insanın canı güzel ev yemeği istiyoo
acayip midem bulandıııı
yaaa görümcen harbii dövüyom evet deseydin az daha konuşursan senide döverimmm dicektin :)))
benimde eşim diyoki esprisinee seni tanıdıgımda afrodit gibiydinnn şimdii şişko afrodit oldunnn sinir oluyıommmm:18:
canımmm böle işte insanlar görümcemde hiiç dikat etmez yer ama bazıları şanslı oluyor yakıyyor galiba yinede göbeği möbeği var ve kocasından kilolu o da kendine bakmadan konuşuyo işte ay nasıl aklıma gelmedi. sende kocandan şişkosun deseydim.aklıma gelmedi bak şimdi daha sinir oldum.canım sana kolay gelsin ben yarım saat spor yapiciim. sobnrada yarına misafrlerim gelecek ikramalrımın bazılarını şimdiden hazırlayayım ki yarın oruç oruç zor olur benim için. öptüm şekeriiimm
güzel zeytinyağlı birşeyler yap
böyle ortaya paçanga börek filan ohhhhh :))))
ramazanda misafir güzel oluyooo o bahaneyle yemekler diziliyo :))
kolay gelsin canımmm görüşürüzzzzz
aynen öle düşünüyorum bende ama yemek yok onlardann. şimdiye kadar yedim de noldu koca bi popo koca göbek..netten bakıyom tariflere değişik bişe bulabilir miyim diye
kardeşin hangi bölümü okuyo inşallah kısa zamanda mezun olur meslegini eline alırmaşallahhhh. benim kardeşimde avcılar kampüsünde okuyor yurtta kalıyor. arada geliyorum oraya bende.ne güzel çocukları yetşştirdin form tutup olayı noktalayacaksın. darısı bize inşallah.
kardeşin hangi bölümü okuyo inşallah kısa zamanda mezun olur meslegini eline alır
.çocuklardan kendime hiç zaman ayıramamıştım onları büyüttüm ALLAHA ŞÜKÜR ŞİMDİ SIRA KENDİMDE KİLOLARIMI VERİP KÜÇÜK KIZIMIN MEZUMİYETİNDE ZAYIFLAYARAK GİDİCEM İNŞALLAH ,eşime kalsa tek göbegini erit yeter diyo başka yerlerin yok diyo ama desin ben yinede her yerden verip incelmeyi düşünüyorum .sokakta yürüyemiyorum diye eşim koşu bandı aldı bana ama düzenli çıkamadım hep erteledim ama ramazan bitse artık ertelemicem
yemek ne düşünüyon yanına ne gibi şeyler arıyon??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?