Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim oğlum daha kolaydı kız tam bı cadı ikisininde tadı ayrı Rabbim her isteyene versin
Ben de bakıyorum kızımın yaşlarındayken oğlum baya saf masumdu. Şimdi kızımda var bi cadılık. Ama katılıyorum sana ikisi de ayrı bir güzel, Allah evlatlarımızı hayırlı evlat, salih kul eylesin. İnşallah isteyen herkes bu mutluluğu yaşar
Selam kızlar.

Kilo bildirimim
Geçen cuma: 106,9
Bugün: 109,2
Fark:+2,3
Bir sıkıntı var demek ki geçmiş olsun, en kısa zamanda düzelir inşallah. Yer fıstığı bağırsakları çalıştırıyormuş diye biliyorum. Yulaf da öyle, belki kahvaltıda yersin.
Menün gayet iyi, afiyet olsun.
Afiyet olsun Şeyda. Peynirli salata dediğinin içinde domates salatalık marul ve bildiğimiz beyaz peynir mi var?
Çok şükür inşallah en yakın zamanda tamamen iyileşir. Bir süre hiç üzerine basmasa iyi olur, yardımcı olmak için dönmen iyi olmuş. O kadar temizlik yapmıştın, tam bir tadını çıkaramadınız, yaz bitmeden tekrar gidebilirsiniz belki..
32 yaşındayım demiştin sanki, 3. çocuk 25 yaşında doğduysa 35 yaşındasın o zaman? Matematikte yaş problemleri gibi oldu
Afiyet olsun, ara biraz öğle öğünü gibi olmuş, yine de iyi.
güzel afiyet olsun, ben olsam pideyi yarım bırakmaz bitirirdim galiba
Akşam çok erken bitmiş inşallah acıkmazsın tekrar. Eşlik ettiğin bayan Alman mı Türk mü?
Yine de takımla diyet devam ettirmek daha iyi diye düşünüyorum, bizim kadar aktif yazışmayan takımlar var, başka takımalara mı baksan? Umarım sen de kolayca istediğin kiloya ulaşırsın.
2 hafta süren, maden suyu, limon, soda kürünü yapmayı düşünüyorum. Özellikle göbek yağlarını eritmekte çok etkiliymiş.
Uygulayan varmı kızlar aranızda?
Ben duymadım hiç, bilgim yok
Menüm
(12:00)
1 dilim ekmek
4 yk menemen.
1kk peynir.
5 zeytin

(19:00)
Çoban salata
1 kase 1 YK kaşarlı domates çorbası

Su: 2lt
Spor malesef yok
Çok az yemişsin Merve, ya baya kilo vereceksin ya da metabolizman küsmesin, yarın biraz daha dengeli ye bence.
Güzel bence Dilek afiyet olsun.
Menü iyi bence ama spor niye yok Bahar, yarın bari yap. Bende de yok spor gerçi ama iyi olmuyor spor yapmamak, az da olsa yapmak lazım.
Çok başım ağrıyor midemi bullandiracak şekilde reglin ilk günü olur bende geçmişide yaptığıma göre kaciyim iyi geceler
geçmiş olsun canım, en azından cumaya ödemin filan gitmiş olur. sana da iyi geceler.

yaşım 32 canım,
23 te 3. bebeğim oldu, yukarıda 25 yazıyor yeni farkettim.
Ben alıntıları tamamlayana kadar sen yazmışsın, gözümden kaçmadı bir hata olduğu.
50 dk lık spor tamamdır( zumba karın kaşları 1 mil lesli ) @nanekekik iyi geceler kızlar çok uykusuzum duşa girip uyuyacam çok terledim öptüm
Baya yapmışsın spor, inşallah sabaha kadar bol bol kalori yakmaya devam edersin.

Ben alıntıları tamamlayana kadar sen yazmışsın, gözümden kaçmadı bir hata olduğu.

Baya yapmışsın spor, inşallah sabaha kadar bol bol kalori yakmaya devam edersin.
Ah cnm inş hepimiz yakarız dualarımdasınız hepiniz inş genç kız gibi duran anneler oluruz en çok istediğimde bu

Benim dün hayal ettiğim kadar başarılı olmadı malesef bugünüm, şeker diyetini de bozdum en kötüsü.
Önce menümü yazayım, sonra mazeretlerimi sıralayayım
Sabah 9.30
2 tb ekmek ve 2 dilim peynirden tost
marul salatalık domates
Ara 12.00
1 muz
Öğle 15.00
1 kase çorba
1.5 dilim tb ekmeği
7 kaşık türlü
1 kase dereotlu yoğurt
Ara 17.00
1 kayısı
Akşam 19.30
1.5 dilim pizza
1 tuzlu kurabiye
1 bardak kayısı suyu ev yapımı ama şeker eklenmiş
Su sanırım 1.5 lt yatmadan biraz daha içerim
Spor yok
Akşam aslında balık yiyecektim, son dakikada bir arkadaş davet etti, gittik ki çocuğunun doğum günü için ufak çaplı bir kutlama yapıyorlarmış, bilmiyordum. Kısa bir uğrar sonra dönünce evde yerim diye düşündüm. Çok geç döndük ve bütün yiyecekler korkunçtu, başta yemedim, resmen diyet yapıyorum yiyemem dedim, sonra hem acıktım, hem ne yalan söyleyeyim canım pizzayı çok çekti. Hazır pizzaydı bir de aslında güzel bile değildi. Çok rezalet, ilk defa bir haftam iyi gidiyordu, batırdım yine. Keşke hiç gitmeseydik, ya da keşke yemek yeyip gitseydim. Zaten spor da yapamadım, yarın ve sonraki gün misafir var, nasıl toparlayacağım bilmiyorum ama birşeyler yapmam lazım kesin.

ayy sen kocana yeni bir sen olarak kavuşacaksın :) amacın şahane kesin olacak eşin sana aşık olacak tekrardan hatunum ben yokum diye aşkımdan erimiş diyip egosu da tavan yapacak :))

çok güzel sağlıklı hafif yemişsin bol eksi getirsin inşallah bu arada sarımsakta yoğurtta probiyotik bağırsak dostu iyi seçim olmuş afiyet şifa olsun

leptini bol bol çalıştırmışsın menün de sağlıklı hiç karbonhidrat ta yok afiyet bol eksi olsun

2 hafta süren, maden suyu, limon, soda kürünü yapmayı düşünüyorum. Özellikle göbek yağlarını eritmekte çok etkiliymiş.
Uygulayan varmı kızlar aranızda?
güzel ödem attırıyor o kesin 2 hafta düzenli yapmadım ara ara yapıyorum, aslın da maden suyulu kürleri bu sıcaklarda yapmak lazım terlemekten mineral kaybı çok fazla oluyor bence düşünme yap gitsin valla, hatta yarın ben de yapayım :)

Ne
ay çok sey yemişsin okurken bile yoruldum aksamı salata ile kapata bilirdin zaten aksamdan önce yemişsin yiyeceğini hiç olmadı

Menüm
(12:00)
1 dilim ekmek
4 yk menemen.
1kk peynir.
5 zeytin

(19:00)
Çoban salata
1 kase 1 YK kaşarlı domates çorbası

Su: 2lt
Spor malesef yok
doğruyu söyliycem bana çok az göründü sabahın iyi de akşamın salata çorba sadece misafire dekoşturmuşsundur baya enerji yakmışsındır spor niyetine :)

turşu yakmadı mı içini bulursan lahana ve fasulye turşusu ye onların daha fazla faydası varmış
menünü ben beğendim afiyet şifa olsun gülüm

valla gülüm düzensizim demişsin ama bence menün dengeli güzel sabahla akşam öğünün saati yok ama olsun güzel protein ağırlıklı olmuş menün afiyet olsun

Bu son olsun deyip pes etmeden devam canım, sonucu düşün hep iyi gidiyorsun

ayy sen kocana yeni bir sen olarak kavuşacaksın :) amacın şahane kesin olacak eşin sana aşık olacak tekrardan hatunum ben yokum diye aşkımdan erimiş diyip egosu da tavan yapacak :))
Woaww düşüncesi bile enfes, sizlerden gelen motive eden sözler beni benden alıyor, ver gazı mehlika daha dururmu
Az önce yaptım içtim, hem lezzetli geldi bana, bakalım inşallah hayırlısı

ben de alıp kullanmıyordum bir kaç ay önce kendime değer vermek tek düşünce de olmaz dedim kendimle ilgilenip hak ettiğ gibi davranmam lazım dedim artık ara ara kullanıyorum, aslın da ben doğal yağları severim kayısı çekirdeği yağı ve kantron yağı sürekli vardır onları da gece kullanmak gerek yastık yağ olursa diye gece yatarken sürmüyorum akşam vakti de unutuyorum :)
bir topik açıp kocaları mı çekiştirsek kocalar yakalayıp okursa da seni çok seviyorum günahını alıp seni cennete yollamak için yazıyorum deriz

Anam kızlar ben mi çok az yiyorum siz mi çok yiyosunuz. Benimki tamamen uyduruk tabiki de. Sizin menüler hoşuma da gitmedi değil

Mervecim fazla aktif olmayan takımlar var istersen onlardan birine geçebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…