- 16 Temmuz 2017
- 1.909
- 5.600
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.421
yaşım 32 canım,kaç yaşındasın bacım
Ben de bakıyorum kızımın yaşlarındayken oğlum baya saf masumdu. Şimdi kızımda var bi cadılık. Ama katılıyorum sana ikisi de ayrı bir güzel, Allah evlatlarımızı hayırlı evlat, salih kul eylesin. İnşallah isteyen herkes bu mutluluğu yaşarBenim oğlum daha kolaydı kız tam bı cadı ikisininde tadı ayrı Rabbim her isteyene versin
Bir sıkıntı var demek ki geçmiş olsun, en kısa zamanda düzelir inşallah. Yer fıstığı bağırsakları çalıştırıyormuş diye biliyorum. Yulaf da öyle, belki kahvaltıda yersin.Selam kızlar.
Kilo bildirimim
Geçen cuma: 106,9
Bugün: 109,2
Fark:+2,3
Menün gayet iyi, afiyet olsun.Dünkü menüm
Sabah 10.00
2 yk menemen
1 dilim tb ekmek
1 bardak çay
Domates salatalık
1 dilim b.peynir
Ara: 12.00
sütlü kahve
Akşam 18.00
2 baget tavuk
2 küçük köfte
Salata
1 dilim ekmek
1 bardak soda
Su: 2 litre
Spor: yok @nanekekik
Afiyet olsun Şeyda. Peynirli salata dediğinin içinde domates salatalık marul ve bildiğimiz beyaz peynir mi var?Kızlar menümü yaziyim
Sabah
Tel peyniri
Menemen 3 servis kaşığı
3 zeytin
Öğlen
Peynirli salata
Ara
15 tane fıstık
Akşam
1 kase yoğurt
2 kayısı
2 kaşık yulaf
Su 3 ü geçmiştir çok sıcaktı çooook şimdi evimize geldik şükür
Çok şükür inşallah en yakın zamanda tamamen iyileşir. Bir süre hiç üzerine basmasa iyi olur, yardımcı olmak için dönmen iyi olmuş. O kadar temizlik yapmıştın, tam bir tadını çıkaramadınız, yaz bitmeden tekrar gidebilirsiniz belki..Kızlar bu arada annemin ayağında çatlak yokmuş şükür yumuşak doku zedelenmesi ded doktor ilaç verdi bi de özel bandaj yaptılar şimdi eve geldik bize getirdim annemleri de bırakamadım öyle iyiki de dönmüşüm yazık kadın tek başına evde bişey yapamazdı iyi oldu dönmem
32 yaşındayım demiştin sanki, 3. çocuk 25 yaşında doğduysa 35 yaşındasın o zaman? Matematikte yaş problemleri gibi olduZamanla 3 cocuk yakın oldu, veremeden aldım tabi, 25 yasımda 3. bebeğim oldu. Şimdi iyi ki olmuşlar diyorum
14,12,10 yaşlarıgenç anne olmak güzel arkadaş gibi geziyoruz, eşimin yokluğunda çok destek oluyoruz birbirimize
Afiyet olsun, ara biraz öğle öğünü gibi olmuş, yine de iyi.Menüm kızlar
Sabah 11:00
Haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Domates salatalık biber
Şeftali
Ara
Türk kahvesi
10 tane badem
6 kayısı
Akşam 18:30
2 kaşık pilav
4 kaşık Sebzeli tavuk
Bir lokmalık ekmek
Bir bardak ayran
@nanekekik 2 lt su tamam yatana kadar 3 olur
Spor yaparım inş
Çarşamba'dan pazar gününe kadar şehir dışında olacam kızlar ama bırakmayacağım
güzel afiyet olsun, ben olsam pideyi yarım bırakmaz bitirirdim galiba12:25
yeşil fasulye kıl biber kavurmasının üstüne yumurta
peynir domates salatalık
1 d. peynir süt yumurta dereotu baharat karışımına bulanıp fırınlanmış ekmek
15:35
1 şeftali
5 fındık
18:00
3 kayısı
19 :50
yarım kıymalı pide
yeşillik
1.5 bardak ayran
su 3 lt
spor 15 dk karma egzersiz
yürüyüş yaparsam yazarım:)
@nanekekik
Akşam çok erken bitmiş inşallah acıkmazsın tekrar. Eşlik ettiğin bayan Alman mı Türk mü?Eşim erken geldi bugün tam yürüyüşe çıkacaktım
Yemek çay faslı sonra çamaşır topla as
Bide alışverişe gittim yeşilliklerimi aldım
Gelince onları yerleştir mutfağı topla
Yinede yürüyüşe gidebildim biraz önce geldim
Şimdi duşa girecem, bugün işde var
Menümü yazayım sonra görüşürüz
9.00
Zencefilli kür
10.15
Soğanlı ıspanaklı 2 yumurta
3 ceviz
16.15
1 tb kıymalı patlıcan+ kabak yemeği (kızartma değil)
Yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 43 dk yürüyüş :)
@nanekekik
Yine de takımla diyet devam ettirmek daha iyi diye düşünüyorum, bizim kadar aktif yazışmayan takımlar var, başka takımalara mı baksan? Umarım sen de kolayca istediğin kiloya ulaşırsın.İyi akşamlar
Harika bir takımsınız ama hızınıza yetişemiyorum. Anladım ki beceremiyorum takım takip etmeyi. Her geldiğimde bir hayli sayfa ilerlemiş oluyor yorgunum diye okumuyorum ama böyle de kopuk oluyorum.
Beceremedim aranıza girmeyi affınıza sığınarak ayrılıyorum. Hepiniz incecik zarif hanımlar olun tez zamanda inş
Ben duymadım hiç, bilgim yok2 hafta süren, maden suyu, limon, soda kürünü yapmayı düşünüyorum. Özellikle göbek yağlarını eritmekte çok etkiliymiş.
Uygulayan varmı kızlar aranızda?
Çok az yemişsin Merve, ya baya kilo vereceksin ya da metabolizman küsmesin, yarın biraz daha dengeli ye bence.Menüm
(12:00)
1 dilim ekmek
4 yk menemen.
1kk peynir.
5 zeytin
(19:00)
Çoban salata
1 kase 1 YK kaşarlı domates çorbası
Su: 2lt
Spor malesef yok
Güzel bence Dilek afiyet olsun.9:30
Kahve 2 ceviz
12:00
1dilim çavdar ekşi mayalı buldum organik pek mutlu oldum:)
1haşlanmiş yumurta
Küçük kase lor
Yeşillik domates salatalık biber
3 zeytin
4:00
1kase yulaf ezmesi içinde 10 tane siyah üzüm kakao birazda Hindistan cevizi
7:30
Bir tabak yeşil fasulye
Cacık
Kornişon turşu 5 tane
Arada kahve 1 incir
3 lt su
2buyuk bardak yeşil çay
45dk airobik
Menü iyi bence ama spor niye yok Bahar, yarın bari yap. Bende de yok spor gerçi ama iyi olmuyor spor yapmamak, az da olsa yapmak lazım.Menüm
1 dilim beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı bal- tereyağ
1 bardak şekersiz çay
Domates salatalık
Öğlen 15:00 civarı
Balık 1 dilim ekmek ve bol salata ve acılı şalgam suyu ile
Aksam
3 köfte limonlu salata ve ayran
Spor yok yine
Su 2 litre
geçmiş olsun canım, en azından cumaya ödemin filan gitmiş olur. sana da iyi geceler.Çok başım ağrıyor midemi bullandiracak şekilde reglin ilk günü olur bende geçmişide yaptığıma göre kaciyim iyi geceler
Ben alıntıları tamamlayana kadar sen yazmışsın, gözümden kaçmadı bir hata olduğu.yaşım 32 canım,
23 te 3. bebeğim oldu, yukarıda 25 yazıyor yeni farkettim.
Baya yapmışsın spor, inşallah sabaha kadar bol bol kalori yakmaya devam edersin.50 dk lık spor tamamdır( zumba karın kaşları 1 mil lesli ) @nanekekik iyi geceler kızlar çok uykusuzum duşa girip uyuyacam çok terledim öptüm
Ah cnm inş hepimiz yakarız dualarımdasınız hepiniz inş genç kız gibi duran anneler oluruz en çok istediğimde buBen alıntıları tamamlayana kadar sen yazmışsın, gözümden kaçmadı bir hata olduğu.
Baya yapmışsın spor, inşallah sabaha kadar bol bol kalori yakmaya devam edersin.
ayy sen kocana yeni bir sen olarak kavuşacaksın :) amacın şahane kesin olacak eşin sana aşık olacak tekrardan hatunum ben yokum diye aşkımdan erimiş diyip egosu da tavan yapacak :))Allah kimseyi mecbur etmesin. Ama dediğin gibi oluyor, daha heyecanlı, mesajlaşmak özlemek sevgili gibi olduk, aşkımız depreşti özledikçe, Kavuşunca ikinci balayımız olucak inşallah bende ona hazırlanıyorum
Aman deyin kızlar relax
@CeruleanSins canım ben yanlış anlamışımm hiç öyle dermiyim
Kıymalı pide uwwama biberli yumurya sabah yapcam canım çekti
çok güzel sağlıklı hafif yemişsin bol eksi getirsin inşallah bu arada sarımsakta yoğurtta probiyotik bağırsak dostu iyi seçim olmuş afiyet şifa olsunHenüz yemedim demek istedim ama yazamamışım. Yedim canım közlenmiş patlıcan sarımsaklı yoğurt salata 1 dilim ekmek
Güzel menü tebrikler.
Canım ben cumadan cumaya diyetisyendeki tartımı bildiriyorum karışmasın diye:) tartı resmi zorunlu diye 400 500 gr fazla olan ev tartımı yinede paylaşayım dedim. :) şuan her şekilde. 1 kilodan fazla hala artıdayım.
leptini bol bol çalıştırmışsın menün de sağlıklı hiç karbonhidrat ta yok afiyet bol eksi olsunEşim erken geldi bugün tam yürüyüşe çıkacaktım
Yemek çay faslı sonra çamaşır topla as
Bide alışverişe gittim yeşilliklerimi aldım
Gelince onları yerleştir mutfağı topla
Yinede yürüyüşe gidebildim biraz önce geldim
Şimdi duşa girecem, bugün işde var
Menümü yazayım sonra görüşürüz
9.00
Zencefilli kür
10.15
Soğanlı ıspanaklı 2 yumurta
3 ceviz
16.15
1 tb kıymalı patlıcan+ kabak yemeği (kızartma değil)
Yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 43 dk yürüyüş :)
@nanekekik
güzel ödem attırıyor o kesin 2 hafta düzenli yapmadım ara ara yapıyorum, aslın da maden suyulu kürleri bu sıcaklarda yapmak lazım terlemekten mineral kaybı çok fazla oluyor bence düşünme yap gitsin valla, hatta yarın ben de yapayım :)2 hafta süren, maden suyu, limon, soda kürünü yapmayı düşünüyorum. Özellikle göbek yağlarını eritmekte çok etkiliymiş.
Uygulayan varmı kızlar aranızda?
ay çok sey yemişsin okurken bile yoruldum aksamı salata ile kapata bilirdin zaten aksamdan önce yemişsin yiyeceğini hiç olmadıBenim dün hayal ettiğim kadar başarılı olmadı malesef bugünüm, şeker diyetini de bozdum en kötüsü.
Önce menümü yazayım, sonra mazeretlerimi sıralayayım
Sabah 9.30
2 tb ekmek ve 2 dilim peynirden tost
marul salatalık domates
Ara 12.00
1 muz
Öğle 15.00
1 kase çorba
1.5 dilim tb ekmeği
7 kaşık türlü
1 kase dereotlu yoğurt
Ara 17.00
1 kayısı
Akşam 19.30
1.5 dilim pizza
1 tuzlu kurabiye
1 bardak kayısı suyu ev yapımı ama şeker eklenmiş
Su sanırım 1.5 lt yatmadan biraz daha içerim
Spor yok
Akşam aslında balık yiyecektim, son dakikada bir arkadaş davet etti, gittik ki çocuğunun doğum günü için ufak çaplı bir kutlama yapıyorlarmış, bilmiyordum. Kısa bir uğrar sonra dönünce evde yerim diye düşündüm. Çok geç döndük ve bütün yiyecekler korkunçtu, başta yemedim, resmen diyet yapıyorum yiyemem dedim, sonra hem acıktım, hem ne yalan söyleyeyim canım pizzayı çok çekti. Hazır pizzaydı bir de aslında güzel bile değildi. Çok rezalet, ilk defa bir haftam iyi gidiyordu, batırdım yine. Keşke hiç gitmeseydik, ya da keşke yemek yeyip gitseydim. Zaten spor da yapamadım, yarın ve sonraki gün misafir var, nasıl toparlayacağım bilmiyorum ama birşeyler yapmam lazım kesin.
bu ara çok mu misafirin geliyor bana mı öyle geldi gülümİyi geceler kızlar misafirim yeni gitti şimdi kızı uyutuyorum çok yoruldum geçmiş yapayım menü yazayım hemen geliyorum
doğruyu söyliycem bana çok az göründü sabahın iyi de akşamın salata çorba sadece misafire dekoşturmuşsundur baya enerji yakmışsındır spor niyetine :)Menüm
(12:00)
1 dilim ekmek
4 yk menemen.
1kk peynir.
5 zeytin
(19:00)
Çoban salata
1 kase 1 YK kaşarlı domates çorbası
Su: 2lt
Spor malesef yok
turşu yakmadı mı içini bulursan lahana ve fasulye turşusu ye onların daha fazla faydası varmış9:30
Kahve 2 ceviz
1haşlanmiş yumurta
Küçük kase lor
3 zeytin
Bir tabak yeşil fasulye
Cacık
Kornişon turşu 5 tane
Arada kahve 1 incir
3 lt su
2buyuk bardak yeşil çay
45dk airobik
valla gülüm düzensizim demişsin ama bence menün dengeli güzel sabahla akşam öğünün saati yok ama olsun güzel protein ağırlıklı olmuş menün afiyet olsunMenüm
1 dilim beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
Domates salatalık
Aksam
Spor yok yine
Su 2 litre
Bu son olsun deyip pes etmeden devam canım, sonucu düşün hep iyi gidiyorsunBenim dün hayal ettiğim kadar başarılı olmadı malesef bugünüm, şeker diyetini de bozdum en kötüsü.
Önce menümü yazayım, sonra mazeretlerimi sıralayayım
Sabah 9.30
2 tb ekmek ve 2 dilim peynirden tost
marul salatalık domates
Ara 12.00
1 muz
Öğle 15.00
1 kase çorba
1.5 dilim tb ekmeği
7 kaşık türlü
1 kase dereotlu yoğurt
Ara 17.00
1 kayısı
Akşam 19.30
1.5 dilim pizza
1 tuzlu kurabiye
1 bardak kayısı suyu ev yapımı ama şeker eklenmiş
Su sanırım 1.5 lt yatmadan biraz daha içerim
Spor yok
Akşam aslında balık yiyecektim, son dakikada bir arkadaş davet etti, gittik ki çocuğunun doğum günü için ufak çaplı bir kutlama yapıyorlarmış, bilmiyordum. Kısa bir uğrar sonra dönünce evde yerim diye düşündüm. Çok geç döndük ve bütün yiyecekler korkunçtu, başta yemedim, resmen diyet yapıyorum yiyemem dedim, sonra hem acıktım, hem ne yalan söyleyeyim canım pizzayı çok çekti. Hazır pizzaydı bir de aslında güzel bile değildi. Çok rezalet, ilk defa bir haftam iyi gidiyordu, batırdım yine. Keşke hiç gitmeseydik, ya da keşke yemek yeyip gitseydim. Zaten spor da yapamadım, yarın ve sonraki gün misafir var, nasıl toparlayacağım bilmiyorum ama birşeyler yapmam lazım kesin.
Woaww düşüncesi bile enfes,ayy sen kocana yeni bir sen olarak kavuşacaksın :) amacın şahane kesin olacak eşin sana aşık olacak tekrardan hatunum ben yokum diye aşkımdan erimiş diyip egosu da tavan yapacak :))
Az önce yaptım içtim, hem lezzetli geldi bana, bakalım inşallah hayırlısıgüzel ödem attırıyor o kesin 2 hafta düzenli yapmadım ara ara yapıyorum, aslın da maden suyulu kürleri bu sıcaklarda yapmak lazım terlemekten mineral kaybı çok fazla oluyor bence düşünme yap gitsin valla, hatta yarın ben de yapayım :)
ben de alıp kullanmıyordum bir kaç ay önce kendime değer vermek tek düşünce de olmaz dedim kendimle ilgilenip hak ettiğ gibi davranmam lazım dedim artık ara ara kullanıyorum, aslın da ben doğal yağları severim kayısı çekirdeği yağı ve kantron yağı sürekli vardır onları da gece kullanmak gerek yastık yağ olursa diye gece yatarken sürmüyorum akşam vakti de unutuyorum :)seni görünce 3. Yapasim geliyor :)
şeyda nasıl emziklisin sen ya
Bir günde bir güne dayanamadım yedim gece emsirdigim için karnım kazındı yedim,sütüm ceker dediler yedim :)duymadım hiç uzaylı misin nesin sen:))
bununla geçmiş olsun tekrar gidicekmisiniz yazliga
kaç yaşındasın bacım
çok tembelim bu konuda heves Edip alıyorum 3gunden sonra bakmıyorum yüzüne bidaha
inşallah Rabbim olmayan herkese nasip etsin
benim kocada iş yerinde tetiz hamarat,eve gelince çorabını bıraksam odanın ortasında cikaricak çeşit çeşit bu erkek milleti
Çok dikkat et karbonhidrat tan uzak dur bence
afiyet olsun canım
9:30
Kahve 2 ceviz
1haşlanmiş yumurta
Küçük kase lor
3 zeytin
Bir tabak yeşil fasulye
Cacık
Kornişon turşu 5 tane
Arada kahve 1 incir
3 lt su
2buyuk bardak yeşil çay
45dk airobik
Anam kızlar ben mi çok az yiyorum siz mi çok yiyosunuz. Benimki tamamen uyduruk tabiki de. Sizin menüler hoşuma da gitmedi değilMenüm
1 dilim beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
Domates salatalık
Aksam
Spor yok yine
Su 2 litre
Mervecim fazla aktif olmayan takımlar var istersen onlardan birine geçebilirsinİyi akşamlar
Harika bir takımsınız ama hızınıza yetişemiyorum. Anladım ki beceremiyorum takım takip etmeyi. Her geldiğimde bir hayli sayfa ilerlemiş oluyor yorgunum diye okumuyorum ama böyle de kopuk oluyorum.
Beceremedim aranıza girmeyi affınıza sığınarak ayrılıyorum. Hepiniz incecik zarif hanımlar olun tez zamanda inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?