- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.441
gülüm misafir varken bizim küçük hilelerimiz var mesela misafir gündüz çayaysa salata türünü 1 yerine 2-3 çeşit yapıyoruz yoğurtlusu sebzelisi kuru baklalısı hangisi kolayına gelirse akşam yemeğe ise yine salata ama önden yoğurt ve çorbayla mideyi de nefside köreltiyoruzBenim dün hayal ettiğim kadar başarılı olmadı malesef bugünüm, şeker diyetini de bozdum en kötüsü.
Önce menümü yazayım, sonra mazeretlerimi sıralayayım
Sabah 9.30
2 tb ekmek ve 2 dilim peynirden tost
marul salatalık domates
Ara 12.00
1 muz
Öğle 15.00
1 kase çorba
1.5 dilim tb ekmeği
7 kaşık türlü
1 kase dereotlu yoğurt
Ara 17.00
1 kayısı
Akşam 19.30
1.5 dilim pizza
1 tuzlu kurabiye
1 bardak kayısı suyu ev yapımı ama şeker eklenmiş
Su sanırım 1.5 lt yatmadan biraz daha içerim
Spor yok
Akşam aslında balık yiyecektim, son dakikada bir arkadaş davet etti, gittik ki çocuğunun doğum günü için ufak çaplı bir kutlama yapıyorlarmış, bilmiyordum. Kısa bir uğrar sonra dönünce evde yerim diye düşündüm. Çok geç döndük ve bütün yiyecekler korkunçtu, başta yemedim, resmen diyet yapıyorum yiyemem dedim, sonra hem acıktım, hem ne yalan söyleyeyim canım pizzayı çok çekti. Hazır pizzaydı bir de aslında güzel bile değildi. Çok rezalet, ilk defa bir haftam iyi gidiyordu, batırdım yine. Keşke hiç gitmeseydik, ya da keşke yemek yeyip gitseydim. Zaten spor da yapamadım, yarın ve sonraki gün misafir var, nasıl toparlayacağım bilmiyorum ama birşeyler yapmam lazım kesin.
ben mden suyunu asla tek içemiyorum tadı çok kötü geliyor bana ama böyle yeşil çay limonla yada ayran limonla olunca hiç zorlanmadan içebiliyorum bence de tadı gayet güzelBu son olsun deyip pes etmeden devam canım, sonucu düşün hep iyi gidiyorsun
Woaww düşüncesi bile enfes,sizlerden gelen motive eden sözler beni benden alıyor, ver gazı mehlika daha dururmu
Az önce yaptım içtim, hem lezzetli geldi bana, bakalım inşallah hayırlısı
Ayran limonla harika üçlü oluyor, umarım 2.hafta istiktarımı kokururum..ben mden suyunu asla tek içemiyorum tadı çok kötü geliyor bana ama böyle yeşil çay limonla yada ayran limonla olunca hiç zorlanmadan içebiliyorum bence de tadı gayet güzel
Tatlım hiç karbona bulaşma hafif olsun menülerinOlmazsın insallah. Ben de detokstan sonra almaktan korkuyorum. Iki gün kalıyor tartı gününe. Nasıl yapsam acaba
bence güzrl olmuş cnmMenüm
Sabah. 06.00
1 bardak maydanozlu limonlu su
Sabah: 10.00
1 haş.yumurta
1 dilim kepek ekmek
1 dilim b.peynir
1 domates
3 zeytin
Öğle: 13.00
2 tavuk baget ızgara
Salata
1 dilim k.ekmek
Ara: thera line çay
Akşam
Salata
1 diş sarımsak ve 1 kase yoğurtla 1 közlenniş patlıcan
Su: 1,5 litre oldu 2,5 geçecek
Spor: henüz yapmadım. Yapınca yazacağım
Meyveyi biraz azalt kuzumMenüm kızlar
Sabah 11:00
Haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Domates salatalık biber
Şeftali
Ara
Türk kahvesi
10 tane badem
6 kayısı
Akşam 18:30
2 kaşık pilav
4 kaşık Sebzeli tavuk
Bir lokmalık ekmek
Bir bardak ayran
@nanekekik 2 lt su tamam yatana kadar 3 olur
Spor yaparım inş
Çarşamba'dan pazar gününe kadar şehir dışında olacam kızlar ama bırakmayacağım
almanya cnmMefkurem Türkiye'de yaşamıyon galiba hangi ülkedesin
Sen niye hep sabah geç yiyon cnm12:25
yeşil fasulye kıl biber kavurmasının üstüne yumurta
peynir domates salatalık
1 d. peynir süt yumurta dereotu baharat karışımına bulanıp fırınlanmış ekmek
15:35
1 şeftali
5 fındık
18:00
3 kayısı
19 :50
yarım kıymalı pide
yeşillik
1.5 bardak ayran
su 3 lt
spor 15 dk karma egzersiz
yürüyüş yaparsam yazarım:)
@nanekekik
Tatlım pzrtesi foto koymana gerek yok bildirimini yaparken tartı farkını hesap ederek yapCanım ben cumadan cumaya diyetisyendeki tartımı bildiriyorum karışmasın diye:) tartı resmi zorunlu diye 400 500 gr fazla olan ev tartımı yinede paylaşayım dedim. :) şuan her şekilde. 1 kilodan fazla hala artıdayım
Ben bi ara denedim ama düzenli yapmadım2 hafta süren, maden suyu, limon, soda kürünü yapmayı düşünüyorum. Özellikle göbek yağlarını eritmekte çok etkiliymiş.
Uygulayan varmı kızlar aranızda?
Ben diğer öğünler ne yediğini unuttumki :))
sabah güzel akşam hafif olmuş cnmMenüm
(12:00)
1 dilim ekmek
4 yk menemen.
1kk peynir.
5 zeytin
(19:00)
Çoban salata
1 kase 1 YK kaşarlı domates çorbası
Su: 2lt
Spor malesef yok
turşu hariç güzel dileğim9:30
Kahve 2 ceviz
12:00
1dilim çavdar ekşi mayalı buldum organik pek mutlu oldum:)
1haşlanmiş yumurta
Küçük kase lor
Yeşillik domates salatalık biber
3 zeytin
4:00
1kase yulaf ezmesi içinde 10 tane siyah üzüm kakao birazda Hindistan cevizi
7:30
Bir tabak yeşil fasulye
Cacık
Kornişon turşu 5 tane
Arada kahve 1 incir
3 lt su
2buyuk bardak yeşil çay
45dk airobik
tatlım ilk yapman gereken takıma düzenli gelmen lazım. Insan ne kadar çok burda olursa o kadar çok motive olurCanlar ben geldim
Sabah evden erken çıktık tartılamadim yarın tartılcam ve yüzleşcem kendi çok sis hissediyorum gerçekten
Bana yardım edin bn edemiyorum kendime bu aralar yardım
Plan yapmam şart oldu kendime
Herşeyim çok düzensiz
İsteyince neler yapabilcegimi 10 kilo vererek gösterdim zamanında kendime
Bu aralar gerçekten yerimde sayıyorum bu çok sinir bozucu
migrenmi var tatlımÇok başım ağrıyor midemi bullandiracak şekilde reglin ilk günü olur bende geçmişide yaptığıma göre kaciyim iyi geceler
alman cnm 93 yaşındakşam çok erken bitmiş inşallah acıkmazsın tekrar. Eşlik ettiğin bayan Alman mı Türk
Çok üzüldüm!!!!Benim dün hayal ettiğim kadar başarılı olmadı malesef bugünüm, şeker diyetini de bozdum en kötüsü.
Sabah 9.30
marul salatalık domates
Ara 12.00
1 muz
Öğle 15.00
1 kase çorba
1.5 dilim tb ekmeği
7 kaşık türlü
1 kase dereotlu yoğurt
Ara 17.00
1 kayısı
Akşam 19.30
1.5 dilim pizza
1 tuzlu kurabiye
Spor yok
Akşam aslında balık yiyecektim, son dakikada bir arkadaş davet etti, gittik ki çocuğunun doğum günü için ufak çaplı bir kutlama yapıyorlarmış, bilmiyordum. Kısa bir uğrar sonra dönünce evde yerim diye düşündüm. Çok geç döndük ve bütün yiyecekler korkunçtu, başta yemedim, resmen diyet yapıyorum yiyemem dedim, sonra hem acıktım, hem ne yalan söyleyeyim canım pizzayı çok çekti. Hazır pizzaydı bir de aslında güzel bile değildi. Çok rezalet, ilk defa bir haftam iyi gidiyordu, batırdım yine. Keşke hiç gitmeseydik, ya da keşke yemek yeyip gitseydim. Zaten spor da yapamadım, yarın ve sonraki gün misafir var, nasıl toparlayacağım bilmiyorum ama birşeyler yapmam lazım kesin.
valla gülüm düzensizim demişsin ama bence menün dengeli güzel sabahla akşam öğünün saati yok ama olsun güzel protein ağırlıklı olmuş menün afiyet olsun
Bana da öyle geliyor çok yiyorum di mi? Sanki ideal kiloma ulaştım da korumaya çalışıyorum, tövbe tövbeNe
ay çok sey yemişsin okurken bile yoruldum aksamı salata ile kapata bilirdin zaten aksamdan önce yemişsin yiyeceğini hiç olmadı
Teşekkür ederim Ekim, dediğin gibi yapacağım inşallah.gülüm misafir varken bizim küçük hilelerimiz var mesela misafir gündüz çayaysa salata türünü 1 yerine 2-3 çeşit yapıyoruz yoğurtlusu sebzelisi kuru baklalısı hangisi kolayına gelirse akşam yemeğe ise yine salata ama önden yoğurt ve çorbayla mideyi de nefside köreltiyoruz
Önceden eve misafir gelmesinden korkuyordum ama artık endişelenmiyorum, kendime göre birşeyler yapacağım, sorun olmaz inşallah. Spor yapamazsam diye diyordum amaalman cnm 93 yaşında
Çok üzüldüm!!!!
Bence eve misafir gelmesinde hiç bi sorun olmaz Cıss yemek istemeyen kendine görede bişeyler hazırlar
geç kalkıyorum 9-10 arası bazen 10 buçukta ilacımı içiyorum 1 saat zaten onu bekliyorum bakıyorum acıkmamışım ben de öğle eşim gelince onunla yiyorum :)Tatlım hiç karbona bulaşma hafif olsun menülerin
bence güzrl olmuş cnm
Eminim yarına baya bi ödem atıcaksın
Varsa yarın kabak da yapabilirsin oda çok iyi geliyor
Meyveyi biraz azalt kuzum
Heralde 2 kş pilavın 1 dil ekm.yaptığını biliyosundur
Sporuda yapmışın iyi olmuş
almanya cnm
Sen niye hep sabah geç yiyon cnm
Geç kalkmıyosun
Öğlen doyurucu olmuş
Akşamda pide olmasa iyiymiş ama en azından fazla yememişin
Tatlım pzrtesi foto koymana gerek yok bildirimini yaparken tartı farkını hesap ederek yap
Ben bi ara denedim ama düzenli yapmadım
Tatlım biraz besleyici bişeyler yesene
sabah güzel akşam hafif olmuş cnm
Misafirlik nasıl geçti
Geldimi hediyen :)
turşu hariç güzel dileğim
tatlım ilk yapman gereken takıma düzenli gelmen lazım. Insan ne kadar çok burda olursa o kadar çok motive olur
Günlük min.5 mesaj kuralı var ona bile uymuyosun
Geçmişi okuyomusun diğerlerinin menülerine bakıyomusun
Takımda ne olup bittiğinden haberin varmı
Bu ne kadar daha böyle devam edecek bahar
migrenmi var tatlım
alman cnm 93 yaşında
Çok üzüldüm!!!!
Bence eve misafir gelmesinde hiç bi sorun olmaz
Cıss yemek istemeyen kendine görede bişeyler hazırlar
seni görünce 3. Yapasim geliyor :)
şeyda nasıl emziklisin sen ya
Bir günde bir güne dayanamadım yedim gece emsirdigim için karnım kazındı yedim,sütüm ceker dediler yedim :)duymadım hiç uzaylı misin nesin sen:))
bununla geçmiş olsun tekrar gidicekmisiniz yazliga
kaç yaşındasın bacım
çok tembelim bu konuda heves Edip alıyorum 3gunden sonra bakmıyorum yüzüne bidaha
inşallah Rabbim olmayan herkese nasip etsin
benim kocada iş yerinde tetiz hamarat,eve gelince çorabını bıraksam odanın ortasında cikaricak çeşit çeşit bu erkek milleti
Çok dikkat et karbonhidrat tan uzak dur bence
afiyet olsun canım
günaydın gülümGünaydın hanımlar. Kilom 109.9. Dün sadece 200 gram vermişim. Çok halsizim. Ne yapayım ya. Hem kilo veremedim hem de hareket kalitem azaldi
Ben de bakıyorum kızımın yaşlarındayken oğlum baya saf masumdu. Şimdi kızımda var bi cadılık. Ama katılıyorum sana ikisi de ayrı bir güzel, Allah evlatlarımızı hayırlı evlat, salih kul eylesin. İnşallah isteyen herkes bu mutluluğu yaşar
Bir sıkıntı var demek ki geçmiş olsun, en kısa zamanda düzelir inşallah. Yer fıstığı bağırsakları çalıştırıyormuş diye biliyorum. Yulaf da öyle, belki kahvaltıda yersin.
Menün gayet iyi, afiyet olsun.
Afiyet olsun Şeyda. Peynirli salata dediğinin içinde domates salatalık marul ve bildiğimiz beyaz peynir mi var?
Çok şükür inşallah en yakın zamanda tamamen iyileşir. Bir süre hiç üzerine basmasa iyi olur, yardımcı olmak için dönmen iyi olmuş. O kadar temizlik yapmıştın, tam bir tadını çıkaramadınız, yaz bitmeden tekrar gidebilirsiniz belki..
32 yaşındayım demiştin sanki, 3. çocuk 25 yaşında doğduysa 35 yaşındasın o zaman? Matematikte yaş problemleri gibi oldu
Afiyet olsun, ara biraz öğle öğünü gibi olmuş, yine de iyi.
güzel afiyet olsun, ben olsam pideyi yarım bırakmaz bitirirdim galiba
Akşam çok erken bitmiş inşallah acıkmazsın tekrar. Eşlik ettiğin bayan Alman mı Türk mü?
Yine de takımla diyet devam ettirmek daha iyi diye düşünüyorum, bizim kadar aktif yazışmayan takımlar var, başka takımalara mı baksan? Umarım sen de kolayca istediğin kiloya ulaşırsın.
Ben duymadım hiç, bilgim yok
Çok az yemişsin Merve, ya baya kilo vereceksin ya da metabolizman küsmesin, yarın biraz daha dengeli ye bence.
Güzel bence Dilek afiyet olsun.
Menü iyi bence ama spor niye yok Bahar, yarın bari yap. Bende de yok spor gerçi ama iyi olmuyor spor yapmamak, az da olsa yapmak lazım.
geçmiş olsun canım, en azından cumaya ödemin filan gitmiş olur. sana da iyi geceler.
spor demek illa dışarı da yürümek değil bence, al eline iki su şişesi kollarını çalıştır , oturduğun yerde bacağının arasına plastik top yada kırlent koyup onu sıkıştıracak kadar bacaklarını aç kapa , duvar şınavı çek, plates lastiğiyle çalış, yada aç müziği dans et canın neyi ne zaman isterse o zaman yap yeter ki hareket hayatın da olsun zamanla alışıp düzenini zaten kendin oturtursun gülüm, suçlu hissetmen motivasyonunu düşürür bedenine olumsuz etkileri olur at gitsin o duyguyu :)Evet ama canım sporsuz olunca kendimi çok suçlu hissediyorum
Kız turşu ödem yapmasin9:30
Kahve 2 ceviz
12:00
1dilim çavdar ekşi mayalı buldum organik pek mutlu oldum:)
1haşlanmiş yumurta
Küçük kase lor
Yeşillik domates salatalık biber
3 zeytin
4:00
1kase yulaf ezmesi içinde 10 tane siyah üzüm kakao birazda Hindistan cevizi
7:30
Bir tabak yeşil fasulye
Cacık
Kornişon turşu 5 tane
Arada kahve 1 incir
3 lt su
2buyuk bardak yeşil çay
45dk airobik
Bahar plan yapman gerekiyorsa ihmal etme yap bir an önceCanlar ben geldim
Sabah evden erken çıktık tartılamadim yarın tartılcam ve yüzleşcem kendi çok sis hissediyorum gerçekten
Bana yardım edin bn edemiyorum kendime bu aralar yardım
Plan yapmam şart oldu kendime
Herşeyim çok düzensiz
İsteyince neler yapabilcegimi 10 kilo vererek gösterdim zamanında kendime
Bu aralar gerçekten yerimde sayıyorum bu çok sinir bozucu
yarın ki menüde spor görmek istiyorumMenüm
Sabah 11:00
1 dilim beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı bal- tereyağ
1 bardak şekersiz çay
Domates salatalık
Öğlen 15:00 civarı
Balık 1 dilim ekmek ve bol salata ve acılı şalgam suyu ile
Aksam
3 köfte limonlu salata ve ayran
Spor yok yine
Su 2 litre
ilk defa duydumBugün öğrendiğim bilgiyi veriyim belki siz biliyorsunuzdur
Ben kızımı doğurunca 40 çıktı spora başladım iyide terliyordum kız emmek istemedi 6 ay ne mücadele verdim birakmasin diye
Sebebi meğer spordan dolayı göğüsteki süt eksirmis çocuk istemezmiş
Bir miktar sütü sagip öyle vermek gerekirmiş
Emzikli bayanlara, ilerde bebede yaparım sporda diyen hatunlara duyurulur:)
Aksamı görmeseydim keşke moralim bozulduBenim dün hayal ettiğim kadar başarılı olmadı malesef bugünüm, şeker diyetini de bozdum en kötüsü.
Sabah 9.30
marul salatalık domates
Ara 12.00
1 muz
Öğle 15.00
1 kase çorba
1.5 dilim tb ekmeği
7 kaşık türlü
1 kase dereotlu yoğurt
Ara 17.00
1 kayısı
Akşam 19.30
1.5 dilim pizza
1 tuzlu kurabiye
Spor yok
evet abla biraz öyle oldubu ara çok mu misafirin geliyor bana mı öyle geldi gülüm
midem kötüydü abladoğruyu söyliycem bana çok az göründü sabahın iyi de akşamın salata çorba sadece misafire dekoşturmuşsundur baya enerji yakmışsındır spor niyetine :)
geldi abla hediye idare ederdi akşam çocuklarla ilgilendkk vs öyle geçtiTatlım hiç karbona bulaşma hafif olsun menülerin
bence güzrl olmuş cnm
Eminim yarına baya bi ödem atıcaksın
Varsa yarın kabak da yapabilirsin oda çok iyi geliyor
Meyveyi biraz azalt kuzum
Heralde 2 kş pilavın 1 dil ekm.yaptığını biliyosundur
Sporuda yapmışın iyi olmuş
almanya cnm
Sen niye hep sabah geç yiyon cnm
Geç kalkmıyosun
Öğlen doyurucu olmuş
Akşamda pide olmasa iyiymiş ama en azından fazla yememişin
Tatlım pzrtesi foto koymana gerek yok bildirimini yaparken tartı farkını hesap ederek yap
Ben bi ara denedim ama düzenli yapmadım
Tatlım biraz besleyici bişeyler yesene
sabah güzel akşam hafif olmuş cnm
Misafirlik nasıl geçti
Geldimi hediyen :)
turşu hariç güzel dileğim
tatlım ilk yapman gereken takıma düzenli gelmen lazım. Insan ne kadar çok burda olursa o kadar çok motive olur
Günlük min.5 mesaj kuralı var ona bile uymuyosun
Geçmişi okuyomusun diğerlerinin menülerine bakıyomusun
Takımda ne olup bittiğinden haberin varmı
Bu ne kadar daha böyle devam edecek bahar
migrenmi var tatlım
alman cnm 93 yaşında
Çok üzüldüm!!!!
Bence eve misafir gelmesinde hiç bi sorun olmaz
Cıss yemek istemeyen kendine görede bişeyler hazırlar
bence bugün normal beslenmene geç canım eminim daha çok verirsinGünaydın hanımlar. Kilom 109.9. Dün sadece 200 gram vermişim. Çok halsizim. Ne yapayım ya. Hem kilo veremedim hem de hareket kalitem azaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?