Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gülüm misafir varken bizim küçük hilelerimiz var mesela misafir gündüz çayaysa salata türünü 1 yerine 2-3 çeşit yapıyoruz yoğurtlusu sebzelisi kuru baklalısı hangisi kolayına gelirse akşam yemeğe ise yine salata ama önden yoğurt ve çorbayla mideyi de nefside köreltiyoruz

ben mden suyunu asla tek içemiyorum tadı çok kötü geliyor bana ama böyle yeşil çay limonla yada ayran limonla olunca hiç zorlanmadan içebiliyorum bence de tadı gayet güzel

Olmazsın insallah. Ben de detokstan sonra almaktan korkuyorum. Iki gün kalıyor tartı gününe. Nasıl yapsam acaba
Tatlım hiç karbona bulaşma hafif olsun menülerin

bence güzrl olmuş cnm
Eminim yarına baya bi ödem atıcaksın

Varsa yarın kabak da yapabilirsin oda çok iyi geliyor

Meyveyi biraz azalt kuzum
Heralde 2 kş pilavın 1 dil ekm.yaptığını biliyosundur
Sporuda yapmışın iyi olmuş

Mefkurem Türkiye'de yaşamıyon galiba hangi ülkedesin
almanya cnm

Sen niye hep sabah geç yiyon cnm
Geç kalkmıyosun

Öğlen doyurucu olmuş
Akşamda pide olmasa iyiymiş ama en azından fazla yememişin

Tatlım pzrtesi foto koymana gerek yok bildirimini yaparken tartı farkını hesap ederek yap

2 hafta süren, maden suyu, limon, soda kürünü yapmayı düşünüyorum. Özellikle göbek yağlarını eritmekte çok etkiliymiş.
Uygulayan varmı kızlar aranızda?
Ben bi ara denedim ama düzenli yapmadım

akşam menüm
bir kaşık çiğ tarhana
birazdan
bir şişe maden suyu
3 yoğurt
yarım
@nanekekik
Ben diğer öğünler ne yediğini unuttumki :))

Tatlım biraz besleyici bişeyler yesene

Menüm
(12:00)
1 dilim ekmek
4 yk menemen.
1kk peynir.
5 zeytin

(19:00)
Çoban salata
1 kase 1 YK kaşarlı domates çorbası

Su: 2lt
Spor malesef yok
sabah güzel akşam hafif olmuş cnm

Misafirlik nasıl geçti
Geldimi hediyen :)

turşu hariç güzel dileğim

tatlım ilk yapman gereken takıma düzenli gelmen lazım. Insan ne kadar çok burda olursa o kadar çok motive olur
Günlük min.5 mesaj kuralı var ona bile uymuyosun
Geçmişi okuyomusun diğerlerinin menülerine bakıyomusun
Takımda ne olup bittiğinden haberin varmı

Bu ne kadar daha böyle devam edecek bahar

Çok başım ağrıyor midemi bullandiracak şekilde reglin ilk günü olur bende geçmişide yaptığıma göre kaciyim iyi geceler
migrenmi var tatlım

kşam çok erken bitmiş inşallah acıkmazsın tekrar. Eşlik ettiğin bayan Alman mı Türk
alman cnm 93 yaşında

Çok üzüldüm!!!!
Bence eve misafir gelmesinde hiç bi sorun olmaz
Cıss yemek istemeyen kendine görede bişeyler hazırlar

Ne

ay çok sey yemişsin okurken bile yoruldum aksamı salata ile kapata bilirdin zaten aksamdan önce yemişsin yiyeceğini hiç olmadı
Bana da öyle geliyor çok yiyorum di mi? Sanki ideal kiloma ulaştım da korumaya çalışıyorum, tövbe tövbe Zaten midem bile kötü oldu. Bi aç kalacağım korkusu sardı beni, o an doysam da dur şu ekmeği yiyeyim yoksa sonra acıkırım filan diye düşünüyorum. Cumadan önce kendime gelsem iyi olacak
Teşekkür ederim Ekim, dediğin gibi yapacağım inşallah.
alman cnm 93 yaşında

Çok üzüldüm!!!!
Bence eve misafir gelmesinde hiç bi sorun olmaz Cıss yemek istemeyen kendine görede bişeyler hazırlar
Önceden eve misafir gelmesinden korkuyordum ama artık endişelenmiyorum, kendime göre birşeyler yapacağım, sorun olmaz inşallah. Spor yapamazsam diye diyordum ama befitlady 'e tavsiye ettiğim gibi sporu her şartta yapmak lazım. İş istemekte bitiyor, bazı günler tamamen boş oluyorum yine de yapmıyorum ona bakılırsa. Daha az yemeyi beceremiyorum bari spor yapsam diye düşünmeye başladım. Aaa bu arada dün sabah 50 ip atlamıştım, yazmayı unutmuşum az da olsa belirteyim
Kadincagizin baya yaşı varmış. Öyle sohbet muhabbet ediyor musunuz, hiç din hakkında filan konuşuyor musunuz? Yabancılar din hakkında konuşmazlar diye duymuştum. Yine de farklı dinden birini görünce hiç mi merak etmiyorlar diyorum. Neyse Allah hidayet versin, bu zamanda merak eden tv ve bilgisayar ile de öğrenir.

geç kalkıyorum 9-10 arası bazen 10 buçukta ilacımı içiyorum 1 saat zaten onu bekliyorum bakıyorum acıkmamışım ben de öğle eşim gelince onunla yiyorum :)
bu gün erkenciyim ama 7 :30 da kalktım :))

Canım belli değil ama gitmemiz lazım evi tam kapamadık gelirken.
Canım emziriyorum bahanesine sığınmıyorum emziriyorum diye yemem gerekmiyor gece de emziriyorum valla ama hiç öyle kazınma yaşamıyorum.allaha şükür gerçekten hiç öyle bi durumum olmadı.çevrem de de kendi annem de kayınvalidem de şeker hastası kayınpederim ve babam da tansiyon hastası o yüzden çok dikkatli yaşıyorum onlar da kendi rahatsızlıkları olduğu için benim sağlıklı beslenmemi destekliyorlar.

Günaydın hanımlar. Kilom 109.9. Dün sadece 200 gram vermişim. Çok halsizim. Ne yapayım ya. Hem kilo veremedim hem de hareket kalitem azaldi
günaydın gülüm
annem öyle olduğu zaman vücut direnci düşüyor der az az elma sirkesi içer hem halsizliğe hem de sonradan hastalanmasın diye .. çok sıcak o yüzden de halsizlik oluyor ev yapımı limonata mı yapıp içsek hararet alsın

Gideriz muhtemelen diye düşünüyorum aynen canım bizde beraber yaşıyoruz zaten
Peynirli salataya gelince ben salataya domates koymam marul az havuç bildiğin sabahki beyaz peynir aynen :)) onu iyice eziyorum salatanın içinde seviyorum öyle

Evet ama canım sporsuz olunca kendimi çok suçlu hissediyorum
spor demek illa dışarı da yürümek değil bence, al eline iki su şişesi kollarını çalıştır , oturduğun yerde bacağının arasına plastik top yada kırlent koyup onu sıkıştıracak kadar bacaklarını aç kapa , duvar şınavı çek, plates lastiğiyle çalış, yada aç müziği dans et canın neyi ne zaman isterse o zaman yap yeter ki hareket hayatın da olsun zamanla alışıp düzenini zaten kendin oturtursun gülüm, suçlu hissetmen motivasyonunu düşürür bedenine olumsuz etkileri olur at gitsin o duyguyu :)

Kız turşu ödem yapmasin
Bahar plan yapman gerekiyorsa ihmal etme yap bir an önce
yarın ki menüde spor görmek istiyorum

ilk defa duydum

Aksamı görmeseydim keşke moralim bozuldu
bu ara çok mu misafirin geliyor bana mı öyle geldi gülüm
evet abla biraz öyle oldu

doğruyu söyliycem bana çok az göründü sabahın iyi de akşamın salata çorba sadece misafire dekoşturmuşsundur baya enerji yakmışsındır spor niyetine :)
midem kötüydü abla

geldi abla hediye idare ederdi akşam çocuklarla ilgilendkk vs öyle geçti

Günaydın hanımlar. Kilom 109.9. Dün sadece 200 gram vermişim. Çok halsizim. Ne yapayım ya. Hem kilo veremedim hem de hareket kalitem azaldi
bence bugün normal beslenmene geç canım eminim daha çok verirsin

Geçen gün konserve taze fasulye yaptım, eski usul kazanda kaynattık.
Dün erişte, kare, üçgen makarnalık hamur kestim.
Bugün melemen ve domates püre konservesi yapıcam, Tatilin son günlerini kışa hazırlık olarak degerlendiriyorum. Herşey taze gübresiz yakalamışken kaçırmadan
Sağlıklı beslenerek kışı gecirmek amaç
Varmı kızlar kışa stok önerisi olan,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…