- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.461
Edibe dünü unut ve tekrar toparla kendiniÖnceden eve misafir gelmesinden korkuyordum ama artık endişelenmiyorum, kendime göre birşeyler yapacağım, sorun olmaz inşallah. Spor yapamazsam diye diyordum ama @befitlady'e tavsiye ettiğim gibi sporu her şartta yapmak lazım. İş istemekte bitiyor, bazı günler tamamen boş oluyorum yine de yapmıyorum ona bakılırsa. Daha az yemeyi beceremiyorum bari spor yapsam diye düşünmeye başladım. Aaa bu arada dün sabah 50 ip atlamıştım, yazmayı unutmuşum az da olsa belirteyim
Kadincagizin baya yaşı varmış. Öyle sohbet muhabbet ediyor musunuz, hiç din hakkında filan konuşuyor musunuz? Yabancılar din hakkında konuşmazlar diye duymuştum. Yine de farklı dinden birini görünce hiç mi merak etmiyorlar diyorum. Neyse Allah hidayet versin, bu zamanda merak eden tv ve bilgisayar ile de öğrenir.
ben de istersen bırak dicektimki bırakmışın zaten :))yok kuzum gerçekten o kadar aç kalmaya değmezGünaydın hanımlar. Kilom 109.9. Dün sadece 200 gram vermişim. Çok halsizim. Ne yapayım ya. Hem kilo veremedim hem de hareket kalitem azaldi
yinede saatin dolunca ağzına bişeyler at ki meton çalışsın bebeğimgeç kalkıyorum 9-10 arası bazen 10 buçukta ilacımı içiyorum 1 saat zaten onu bekliyorum bakıyorum acıkmamışım ben de öğle eşim gelince onunla yiyorum :)
bu gün erkenciyim ama 7 :30 da kalktım :))
ooo maşallah pek hamaratsın :))Geçen gün konserve taze fasulye yaptım, eski usul kazanda kaynattık.
Dün erişte, kare, üçgen makarnalık hamur kestim.
Bugün melemen ve domates püre konservesi yapıcam, Tatilin son günlerini kışa hazırlık olarak degerlendiriyorum. Herşey taze gübresiz yakalamışken kaçırmadan
Sağlıklı beslenerek kışı gecirmek amaç
Varmı kızlar kışa stok önerisi olan,
Ohh be bi canlanmışın sankiAy enfes bir kahvaltı yaptım. Doydum. Bugün çarşıda isim var. Yürüyerek gidip geleceğim. Hiç sürmezse 1 saat yürürüm. Bugün güne erken başladım öğlen gecistirmektense güzel sebze fala yerim. Şimdi çocuğu anneme bırakıp hareket zamaniiiiii
Ahhh Ahhh keşke gerçekler resimdeki gibi olsaydı :))Eki Görüntüle 2030988 Güüüü- nayy-dııııııın Yeni bir güne daha capcanlı heyecanlı girmiş bulunuyoruz hanımlaaarr
Kahveyemi sporamıGünaydın kızlar ben spor yapicigim kahvemi için
Yavaş yavaş Alışkanlık ediyorum sanki:)
Bende 70 yoldasi olmak istiyorummmmİki öğün ha iyi valla tebrik ederim, beni 6-7 öğün kesmiyor
Erva gel senin hedefini de 70 yapalım. Mehlika, sen ve ben 70 yoldaşı olalım
Bende cok mutsuzum bu aralar ama benimkinin halledemedigim bir nedeni var bazen hayatla baglarim kopmus gibi oluyor o an minimum hareket ve duyguyla gunu gecirmeye bakiyorum. Yemek felan da istemiyor cnm zaten kilo almak vermekte anlamsizlasiyor. Bu hafta boyle geçiyor mesela. Sanirim ugrasmadan epey kilo veririm.Çikolata yerdim bitter bitter, şimdi napcam ki bende bilemedim bak
Sen dün niye bildirim yapmadın cnmBende 70 yoldasi olmak istiyorummmm
GunaydinnnnGünaydın kızlar ben spor yapicigim kahvemi için
Yavaş yavaş Alışkanlık ediyorum sanki:)
Fazla yogunum vakit bulamiyorum simdi yapayimSen dün niye bildirim yapmadın cnm
Ne oldu cnm sorun nedirBende cok mutsuzum bu aralar ama benimkinin halledemedigim bir nedeni var bazen hayatla baglarim kopmus gibi oluyor o an minimum hareket ve duyguyla gunu gecirmeye bakiyorum. Yemek felan da istemiyor cnm zaten kilo almak vermekte anlamsizlasiyor. Bu hafta boyle geçiyor mesela. Sanirim ugrasmadan epey kilo veririm.
Fazla komplike abla boyle uzun uzun anlatabilecegim gibi degil biraz da kayinvalidem geldi cok sıkıldım akliniza gelirsem dua ederseniz sevinirim.Ne oldu cnm sorun nedir
Anlatmak istersen dinleriz
Bazen paylaşmakda hafifletir insanı
Kuzum 2 çk dediğin çay kaşığımıDunki menum:
Sabah 08.00
1 bardak kefir
Ogle saat 12.00
Kavurma et 2 ck
Pilav 3 ck
Aksam 20.00
Izgara balik 150 gr
Ice tea
3 lt su
Allah gönlüne ferahlık versin kuzum ne diyimFazla komplike abla boyle uzun uzun anlatabilecegim gibi degil biraz da kayinvalidem geldi cok sıkıldım akliniza gelirsem dua ederseniz sevinirim.
önce rengi yapayımooo maşallah pek hamaratsın :))
Dünde sorduydum ama görmedin heralde cnm
Eşin yurt dışında falanmı çalışıyor
Bide renk yapacaksan görebileceğimiz bişey olsa iyi olursenin mesajı okumak için büyütmem gerekiyor
Ahhh Ahhh keşke gerçekler resimdeki gibi olsaydı :))
Bende eşim gittiğinde öyle olmuştum, kilo verdiğimin farkında bile değildim. Ama kötü günler kalıcı değildir, Rabbim bi kolaylık çıkartıyor karşına, Ümidini kesme yeterki. Allah yrdımcın olsun.Bende cok mutsuzum bu aralar ama benimkinin halledemedigim bir nedeni var bazen hayatla baglarim kopmus gibi oluyor o an minimum hareket ve duyguyla gunu gecirmeye bakiyorum. Yemek felan da istemiyor cnm zaten kilo almak vermekte anlamsizlasiyor. Bu hafta boyle geçiyor mesela. Sanirim ugrasmadan epey kilo veririm.
Menüm
(12:00)
1 dilim ekmek
4 yk menemen.
1kk peynir.
5 zeytin
(19:00)
Çoban salata
1 kase 1 YK kaşarlı domates çorbası
Su: 2lt
Spor malesef yok
9:30
Kahve 2 ceviz
12:00
1dilim çavdar ekşi mayalı buldum organik pek mutlu oldum:)
1haşlanmiş yumurta
Küçük kase lor
Yeşillik domates salatalık biber
3 zeytin
4:00
1kase yulaf ezmesi içinde 10 tane siyah üzüm kakao birazda Hindistan cevizi
7:30
Bir tabak yeşil fasulye
Cacık
Kornişon turşu 5 tane
Arada kahve 1 incir
3 lt su
2buyuk bardak yeşil çay
45dk airobik
Çok güzel canım afiyet olsun.Menüm
Sabah 11:00
1 dilim beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı bal- tereyağ
1 bardak şekersiz çay
Domates salatalık
Öğlen 15:00 civarı
Balık 1 dilim ekmek ve bol salata ve acılı şalgam suyu ile
Aksam
3 köfte limonlu salata ve ayran
Spor yok yine
Su 2 litre
Benim dün hayal ettiğim kadar başarılı olmadı malesef bugünüm, şeker diyetini de bozdum en kötüsü.
Önce menümü yazayım, sonra mazeretlerimi sıralayayım
Sabah 9.30
2 tb ekmek ve 2 dilim peynirden tost
marul salatalık domates
Ara 12.00
1 muz
Öğle 15.00
1 kase çorba
1.5 dilim tb ekmeği
7 kaşık türlü
1 kase dereotlu yoğurt
Ara 17.00
1 kayısı
Akşam 19.30
1.5 dilim pizza
1 tuzlu kurabiye
1 bardak kayısı suyu ev yapımı ama şeker eklenmiş
Su sanırım 1.5 lt yatmadan biraz daha içerim
Spor yok
Akşam aslında balık yiyecektim, son dakikada bir arkadaş davet etti, gittik ki çocuğunun doğum günü için ufak çaplı bir kutlama yapıyorlarmış, bilmiyordum. Kısa bir uğrar sonra dönünce evde yerim diye düşündüm. Çok geç döndük ve bütün yiyecekler korkunçtu, başta yemedim, resmen diyet yapıyorum yiyemem dedim, sonra hem acıktım, hem ne yalan söyleyeyim canım pizzayı çok çekti. Hazır pizzaydı bir de aslında güzel bile değildi. Çok rezalet, ilk defa bir haftam iyi gidiyordu, batırdım yine. Keşke hiç gitmeseydik, ya da keşke yemek yeyip gitseydim. Zaten spor da yapamadım, yarın ve sonraki gün misafir var, nasıl toparlayacağım bilmiyorum ama birşeyler yapmam lazım kesin.
Dunki menum:
Sabah 08.00
1 bardak kefir
Ogle saat 12.00
Kavurma et 2 ck
Pilav 3 ck
Aksam 20.00
Izgara balik 150 gr
Ice tea
3 lt su
Eşim erken geldi bugün tam yürüyüşe çıkacaktım
Yemek çay faslı sonra çamaşır topla as
Bide alışverişe gittim yeşilliklerimi aldım
Gelince onları yerleştir mutfağı topla
Yinede yürüyüşe gidebildim biraz önce geldim
Şimdi duşa girecem, bugün işde var
Menümü yazayım sonra görüşürüz
9.00
Zencefilli kür
10.15
Soğanlı ıspanaklı 2 yumurta
3 ceviz
16.15
1 tb kıymalı patlıcan+ kabak yemeği (kızartma değil)
Yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 43 dk yürüyüş :)
@nanekekik
2 hafta süren, maden suyu, limon, soda kürünü yapmayı düşünüyorum. Özellikle göbek yağlarını eritmekte çok etkiliymiş.
Uygulayan varmı kızlar aranızda?
Hasliyip içine maydanoz dereotu nane yeşil soğan doğruyor um biraz salatalık turşusu isteğe göre mısır zeytinyağ tuz yaz için gayet ideal bir menü oluyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?