Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınnnn

Aaaaa yinemi salı geldi

Adım Adım cumaya yaklaşıyoruz. O gün üzülmek istemiyorsak elimizden geleni yapalım

Ben yeni geldim eve kürümü içtim kahvemi içiyorum şimdi
Gecede pek uyuyamadım, bi tarafım geri yat diyor diğer tarafım yatma açılırsın diyor
Öğlende çocuk gelecek
Bakalım artık

Ay enfes bir kahvaltı yaptım. Doydum. Bugün çarşıda isim var. Yürüyerek gidip geleceğim. Hiç sürmezse 1 saat yürürüm. Bugün güne erken başladım öğlen gecistirmektense güzel sebze fala yerim. Şimdi çocuğu anneme bırakıp hareket zamaniiiiii

Edibe dünü unut ve tekrar toparla kendini
Cumaya kadar dikkat edersen baya bi eksi görürsün

Tabi gidince sohbet ediyoruz zaten çok konuşkan birisi
Bizim ramazanı falan biliyolar artık
Çok derinlemesine ne din nede siyaset konuşmuyoruz
Bazen bizdeki merak ettiği şeyleri soruyor okadar

Günaydın hanımlar. Kilom 109.9. Dün sadece 200 gram vermişim. Çok halsizim. Ne yapayım ya. Hem kilo veremedim hem de hareket kalitem azaldi
ben de istersen bırak dicektimki bırakmışın zaten :))yok kuzum gerçekten o kadar aç kalmaya değmez
Sonuç alsan amenna ama o da yok

geç kalkıyorum 9-10 arası bazen 10 buçukta ilacımı içiyorum 1 saat zaten onu bekliyorum bakıyorum acıkmamışım ben de öğle eşim gelince onunla yiyorum :)
bu gün erkenciyim ama 7 :30 da kalktım :))
yinede saatin dolunca ağzına bişeyler at ki meton çalışsın bebeğim

ooo maşallah pek hamaratsın :))
Dünde sorduydum ama görmedin heralde cnm
Eşin yurt dışında falanmı çalışıyor

Bide renk yapacaksan görebileceğimiz bişey olsa iyi olur senin mesajı okumak için büyütmem gerekiyor

Ohh be bi canlanmışın sanki

Çikolata yerdim bitter bitter, şimdi napcam ki bende bilemedim bak
Bende cok mutsuzum bu aralar ama benimkinin halledemedigim bir nedeni var bazen hayatla baglarim kopmus gibi oluyor o an minimum hareket ve duyguyla gunu gecirmeye bakiyorum. Yemek felan da istemiyor cnm zaten kilo almak vermekte anlamsizlasiyor. Bu hafta boyle geçiyor mesela. Sanirim ugrasmadan epey kilo veririm.

Ne oldu cnm sorun nedir
Anlatmak istersen dinleriz
Bazen paylaşmakda hafifletir insanı

önce rengi yapayım
evet canım yurtdışında çalışıyor

Ahhh Ahhh keşke gerçekler resimdeki gibi olsaydı :))

Bende eşim gittiğinde öyle olmuştum, kilo verdiğimin farkında bile değildim. Ama kötü günler kalıcı değildir, Rabbim bi kolaylık çıkartıyor karşına, Ümidini kesme yeterki. Allah yrdımcın olsun.

Menüm
(12:00)
1 dilim ekmek
4 yk menemen.
1kk peynir.
5 zeytin

(19:00)
Çoban salata
1 kase 1 YK kaşarlı domates çorbası

Su: 2lt
Spor malesef yok

Çok az yemişsin canım.
Kendini iyi hissediyorsan sorun yok.

Güzel menü. Spor da güzel maşallah.

Çok güzel canım afiyet olsun.

Olan olmuş bir daha yapmamak için çabalamalısın. Cumaya kadar sporla destekle gider onlar

Dunki menum:
Sabah 08.00
1 bardak kefir
Ogle saat 12.00
Kavurma et 2 ck
Pilav 3 ck
Aksam 20.00
Izgara balik 150 gr
Ice tea
3 lt su

Bana çok az yemişsin gibi geldi.

Canım sende iki öğün besleniyorsun

2 hafta süren, maden suyu, limon, soda kürünü yapmayı düşünüyorum. Özellikle göbek yağlarını eritmekte çok etkiliymiş.
Uygulayan varmı kızlar aranızda?

Yarından sonra yeşil çay soda kürüne başlayacağım ben 3.kürüm

Hasliyip içine maydanoz dereotu nane yeşil soğan doğruyor um biraz salatalık turşusu isteğe göre mısır zeytinyağ tuz yaz için gayet ideal bir menü oluyir

Güzel bi tarife benziyor yaparım bi gün makarna salatası gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…