- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.481
Günaydın hanımlar. Kilom 109.9. Dün sadece 200 gram vermişim. Çok halsizim. Ne yapayım ya. Hem kilo veremedim hem de hareket kalitem azaldi
Günaydın kızlar cumaya yine az kaldı haydi gösterin hünerlerinizi
Detoksu bıraktım. Iki günde 900 gram gitmiş. Ben eski düzenime geri dönüyorum. Erken kalktığım için erkenden kahvaltımı yapacağım. 900 gramın bir kısmı gelir normal beslenmeyle. Ama sorun değil ben tekrar veririm eminim
Geçen gün konserve taze fasulye yaptım, eski usul kazanda kaynattık.
Dün erişte, kare, üçgen makarnalık hamur kestim.
Bugün melemen ve domates püre konservesi yapıcam, Tatilin son günlerini kışa hazırlık olarak degerlendiriyorum. Herşey taze gübresiz yakalamışken kaçırmadan
Sağlıklı beslenerek kışı gecirmek amaç
Varmı kızlar kışa stok önerisi olan,
Günaydınnnn
Aaaaa yinemi salı geldi
Adım Adım cumaya yaklaşıyoruz. O gün üzülmek istemiyorsak elimizden geleni yapalım
Ben yeni geldim eve kürümü içtim kahvemi içiyorum şimdi
Gecede pek uyuyamadım, bi tarafım geri yat diyor diğer tarafım yatma açılırsın diyor
Öğlende çocuk gelecek
Bakalım artık
Dunki menum:
Sabah 08.00
1 bardak kefir
Ogle saat 12.00
Kavurma et 2 ck
Pilav 3 ck
Aksam 20.00
Izgara balik 150 gr
Ice tea
3 lt su
Tüh kötü olmuşKızlar 6:20 de uyandım kan ilacımı içtim yarım saat uyuyayım kalkıp kahvaltımı yapıp çıkarım dedim sonra 07:25 gibi uyandım 5-10 dk daha uyuyayım dedim bi kalktım saat 09:00 :) evden çıktım apar topar saniyesinde otoparktaydım :) birde trafik vardı şansıma kahvaltı yapamadım ne yapıcam diye düşünürken yemekte patlıcan kızartması türevi bi şey var burası sanayi sitesi bi şey Yok, dün Karatay böreği getirmiştim 2 parça 1 tanesini yedim diğerlerini yemedim akşam eve getirecektim unutmuşum ofiste onu yedim sütle kurtardı beni :))
Ablam ya o acidan nefes nefese kalmaktan keyif alıyorum da,benim kiloyu korumam tek yolu spor bu sefer birqkmiycam inşallahKahveyemi sporamı
Sen zaten başladınmı spor yapıyon çalışkan arım benim :)
Daha cumaya var diye yedim acıyi seviyorum metoyada iyi geliyor pul biberin acisi kesmiyor bende cin biberle kornişonu seviyorum o yüzdenKız turşu ödem yapmasin
Bahar plan yapman gerekiyorsa ihmal etme yap bir an önce
yarın ki menüde spor görmek istiyorum
ilk defa duydum
Aksamı görmeseydim keşke moralim bozuldu
evet abla biraz öyle oldu
midem kötüydü abla
geldi abla hediye idare ederdi akşam çocuklarla ilgilendkk vs öyle geçti
bence bugün normal beslenmene geç canım eminim daha çok verirsin
İradene hayranım canım dogurursam bı gün senin gibi bir emzikli olucam inśallahCanım belli değil ama gitmemiz lazım evi tam kapamadık gelirken.
Canım emziriyorum bahanesine sığınmıyorum emziriyorum diye yemem gerekmiyor gece de emziriyorum valla ama hiç öyle kazınma yaşamıyorum.allaha şükür gerçekten hiç öyle bi durumum olmadı.çevrem de de kendi annem de kayınvalidem de şeker hastası kayınpederim ve babam da tansiyon hastası o yüzden çok dikkatli yaşıyorum onlar da kendi rahatsızlıkları olduğu için benim sağlıklı beslenmemi destekliyorlar.
Migren yok ama genelde her regl basi olurum çok şükür gectiTatlım hiç karbona bulaşma hafif olsun menülerin
bence güzrl olmuş cnm
Eminim yarına baya bi ödem atıcaksın
Varsa yarın kabak da yapabilirsin oda çok iyi geliyor
Meyveyi biraz azalt kuzum
Heralde 2 kş pilavın 1 dil ekm.yaptığını biliyosundur
Sporuda yapmışın iyi olmuş
almanya cnm
Sen niye hep sabah geç yiyon cnm
Geç kalkmıyosun
Öğlen doyurucu olmuş
Akşamda pide olmasa iyiymiş ama en azından fazla yememişin
Tatlım pzrtesi foto koymana gerek yok bildirimini yaparken tartı farkını hesap ederek yap
Ben bi ara denedim ama düzenli yapmadım
Ben diğer öğünler ne yediğini unuttumki :))
Tatlım biraz besleyici bişeyler yesene
sabah güzel akşam hafif olmuş cnm
Misafirlik nasıl geçti
Geldimi hediyen :)
turşu hariç güzel dileğim
tatlım ilk yapman gereken takıma düzenli gelmen lazım. Insan ne kadar çok burda olursa o kadar çok motive olur
Günlük min.5 mesaj kuralı var ona bile uymuyosun
Geçmişi okuyomusun diğerlerinin menülerine bakıyomusun
Takımda ne olup bittiğinden haberin varmı
Bu ne kadar daha böyle devam edecek bahar
migrenmi var tatlım
alman cnm 93 yaşında
Çok üzüldüm!!!!
Bence eve misafir gelmesinde hiç bi sorun olmaz
Cıss yemek istemeyen kendine görede bişeyler hazırlar
Canım benim az yersen hedefe ulaştıkça zorlaşır kilo vermen vucud alışmış olur ve korumanda zor olurAnam kızlar ben mi çok az yiyorum siz mi çok yiyosunuz. Benimki tamamen uyduruk tabiki de. Sizin menüler hoşuma da gitmedi değil
Yarından sonra yeşil çay soda kürüne başlayacağım ben 3.kürüm
Bende basliycam kendimi simartmayaben de alıp kullanmıyordum bir kaç ay önce kendime değer vermek tek düşünce de olmaz dedim kendimle ilgilenip hak ettiğ gibi davranmam lazım dedim artık ara ara kullanıyorum, aslın da ben doğal yağları severim kayısı çekirdeği yağı ve kantron yağı sürekli vardır onları da gece kullanmak gerek yastık yağ olursa diye gece yatarken sürmüyorum akşam vakti de unutuyorum :)
bir topik açıp kocaları mı çekiştirsek kocalar yakalayıp okursa da seni çok seviyorum günahını alıp seni cennete yollamak için yazıyorum deriz
haklısın canım karar verdim artık öyle yapmaya çalışıyorum. Sofrada ne varsa onlardan uygun bir tabak yapıyorum.Canım benim az yersen hedefe ulaştıkça zorlaşır kilo vermen vucud alışmış olur ve korumanda zor olur
Her türlü yöntemi denedim benim fikrim
Hayat şekli yapabilicegin tarzda doğru sağlıklı besinleri doyacqk kadar Yemen ,yemegi yedikten sonra o enerji seni 4,5 saat götürmeli ve günlük yasqntindaki kaliteyi bozmamali ,ozelliklede kahvaltı doğru besinlerle bı 500 kalori Alman lazım bence
Az karbon bol sebze kararında protein mantığın olsun yagdqnda kaçma tabi sağlıklı ve doğru miktardahaklısın canım karar verdim artık öyle yapmaya çalışıyorum. Sofrada ne varsa onlardan uygun bir tabak yapıyorum.
nerde cnm hiç izine falan gelemiyormuvet canım yurtdışında çalışıyor
karpuzdan çıkınca fazla abartmak istemedim cnmCanım sende iki öğün besleniyorsun
offf kötü olmuş yaaaKızlar 6:20 de uyandım kan ilacımı içtim yarım saat uyuyayım kalkıp kahvaltımı yapıp çıkarım dedim sonra 07:25 gibi uyandım 5-10 dk daha uyuyayım dedim bi kalktım saat 09:00 :) evden çıktım apar topar saniyesinde otoparktaydım :) birde trafik vardı şansıma kahvaltı yapamadım ne yapıcam diye düşünürken yemekte patlıcan kızartması türevi bi şey var burası sanayi sitesi bi şey Yok, dün Karatay böreği getirmiştim 2 parça 1 tanesini yedim diğerlerini yemedim akşam eve getirecektim unutmuşum ofiste onu yedim sütle kurtardı beni :))
zaten bu spor hastalık gibi bi alışkanlık yapınca bırakılmıyorAblam ya o acidan nefes nefese kalmaktan keyif alıyorum da,benim kiloyu korumam tek yolu spor bu sefer birqkmiycam inşallah
acı cin biber turşusu wc ye iyi geliyorDaha cumaya var diye yedim acıyi seviyorum metoyada iyi geliyor pul biberin acisi kesmiyor bende cin biberle kornişonu seviyorum o yüzden
tatlım dilekde yazmış zaten başlangıçta çok az yersen vücut alışır bi süre sonra, duraklama olunca menüden çıkaracağın bişey olmazhaklısın canım karar verdim artık öyle yapmaya çalışıyorum. Sofrada ne varsa onlardan uygun bir tabak yapıyorum.
40 dk cardio plates 15dk egzersiz yapıldı önce duş sonra kahvaltı
Peyniri nasıl yapıyosun cnmYemeklere pul biber ve taze dağ kekiğin meto hızlandırdığını duyduğumdan beri bol bol döküp yiyorum, kahvaltı da dahil.
Ayrıca ben ekmeğimi hep evde yapıyorum, yoğurdumu, peynirimi de
Haaa bu demek değilki sofradaki cısslardan yiyelim :))haklısın canım karar verdim artık öyle yapmaya çalışıyorum. Sofrada ne varsa onlardan uygun bir tabak yapıyorum.
Tabiki canım ıugın ne varsa uyduruyorum işteHaaa bu demek değilki sofradaki cısslardan yiyelim :))
Tüh kötü olmuşiyki unutmuşsun böregi hayat kurtaricin olmuş
akşam başladım ben canım, sen de yap bakalım onu da yaparım bi ara.
Yeşil çayı severek içiyorum zaten
Ben bagirsaklarimi çalıştırsin diye yapayım dedim. O da olmadı. Üstüne karpuzda kaynaklı sanirim acaip şiştim. Inşallah elim ayağım iner de rahat ederimben de istersen bırak dicektimki bırakmışın zaten :))yok kuzum gerçekten o kadar aç kalmaya değmez
Sonuç alsan amenna ama o da yok
Beş dakika uyuyup kalkarım dedogindeki uyku ne tatlıdır ama :)) şükür börek kurtarmış seniKızlar 6:20 de uyandım kan ilacımı içtim yarım saat uyuyayım kalkıp kahvaltımı yapıp çıkarım dedim sonra 07:25 gibi uyandım 5-10 dk daha uyuyayım dedim bi kalktım saat 09:00 :) evden çıktım apar topar saniyesinde otoparktaydım :) birde trafik vardı şansıma kahvaltı yapamadım ne yapıcam diye düşünürken yemekte patlıcan kızartması türevi bi şey var burası sanayi sitesi bi şey Yok, dün Karatay böreği getirmiştim 2 parça 1 tanesini yedim diğerlerini yemedim akşam eve getirecektim unutmuşum ofiste onu yedim sütle kurtardı beni :))
Haklısın canım. Kilo vermem takılana kadar aynı şekil devam edeceğim. Takılınca vücudu şaşırtmak için belki detoks denerimişte bu yüzden sağlıksız deniyor vücüdü yoruyor sıvı detoksu güzel oluyor ama onu bile en fazla 1 gün yapmak lazım
Ben çok hamaratım diyorsun yani :)) maşallah sanaYemeklere pul biber ve taze dağ kekiğin meto hızlandırdığını duyduğumdan beri bol bol döküp yiyorum, kahvaltı da dahil.
Ayrıca ben ekmeğimi hep evde yapıyorum, yoğurdumu, peynirimi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?