Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar 6:20 de uyandım kan ilacımı içtim yarım saat uyuyayım kalkıp kahvaltımı yapıp çıkarım dedim sonra 07:25 gibi uyandım 5-10 dk daha uyuyayım dedim bi kalktım saat 09:00 :) evden çıktım apar topar saniyesinde otoparktaydım :) birde trafik vardı şansıma kahvaltı yapamadım ne yapıcam diye düşünürken yemekte patlıcan kızartması türevi bi şey var burası sanayi sitesi bi şey Yok, dün Karatay böreği getirmiştim 2 parça 1 tanesini yedim diğerlerini yemedim akşam eve getirecektim unutmuşum ofiste onu yedim sütle kurtardı beni :))

Günaydın hanımlar. Kilom 109.9. Dün sadece 200 gram vermişim. Çok halsizim. Ne yapayım ya. Hem kilo veremedim hem de hareket kalitem azaldi

Canım işte bu yüzden sağlıksız deniyor vücüdü yoruyor sıvı detoksu güzel oluyor ama onu bile en fazla 1 gün yapmak lazım

Günaydın kızlar cumaya yine az kaldı haydi gösterin hünerlerinizi

Evet az kaldı güzel kilolar verelim

Kuzum Şen'inde vereceğin fazla normal beslensen verirdin o kadar fazlasını hatta

Bende yapacağım daha yapmadım ben buzlularda atıyorum birde domatesli biberli sarımsaklı sirkeli bi kahvaltılık yapıyoruz o efsanem bayılırım

Valla bi hafta başı bi sonu hemen geçiyor iyi değerlendirmek lazım

Dunki menum:
Sabah 08.00
1 bardak kefir
Ogle saat 12.00
Kavurma et 2 ck
Pilav 3 ck
Aksam 20.00
Izgara balik 150 gr
Ice tea
3 lt su

Pilav ve ice tea olmasa gayet iyiymiş menün

Tüh kötü olmuş iyki unutmuşsun böregi hayat kurtaricin olmuş

Daha cumaya var diye yedim acıyi seviyorum metoyada iyi geliyor pul biberin acisi kesmiyor bende cin biberle kornişonu seviyorum o yüzden

İradene hayranım canım dogurursam bı gün senin gibi bir emzikli olucam inśallah

Migren yok ama genelde her regl basi olurum çok şükür gecti

Anam kızlar ben mi çok az yiyorum siz mi çok yiyosunuz. Benimki tamamen uyduruk tabiki de. Sizin menüler hoşuma da gitmedi değil
Canım benim az yersen hedefe ulaştıkça zorlaşır kilo vermen vucud alışmış olur ve korumanda zor olur
Her türlü yöntemi denedim benim fikrim
Hayat şekli yapabilicegin tarzda doğru sağlıklı besinleri doyacqk kadar Yemen ,yemegi yedikten sonra o enerji seni 4,5 saat götürmeli ve günlük yasqntindaki kaliteyi bozmamali ,ozelliklede kahvaltı doğru besinlerle bı 500 kalori Alman lazım bence

Bende basliycam kendimi simartmaya
65 olunca spor için kıyafetle odukkendiricem kendimi 63 olunca da saçımı boyaticam
Kocisimi çekistirememki seviyorum o pisi ben:))

haklısın canım karar verdim artık öyle yapmaya çalışıyorum. Sofrada ne varsa onlardan uygun bir tabak yapıyorum.

haklısın canım karar verdim artık öyle yapmaya çalışıyorum. Sofrada ne varsa onlardan uygun bir tabak yapıyorum.
Az karbon bol sebze kararında protein mantığın olsun yagdqnda kaçma tabi sağlıklı ve doğru miktarda
Dünkü yeşil fasulyemi az bir zeytinyağı ile yaptım koca tabak yedim cacikla hem iyi doydum hemde büyük kalori almadım

vet canım yurtdışında çalışıyor
nerde cnm hiç izine falan gelemiyormu

Canım sende iki öğün besleniyorsun
karpuzdan çıkınca fazla abartmak istemedim cnm
Bide heralde önceki gün çok acıkınca dün az bişeyle doydum

offf kötü olmuş yaaa
Iyiki unutmuşun böreği
Bugün çorba da kaldı heralde

Ablam ya o acidan nefes nefese kalmaktan keyif alıyorum da,benim kiloyu korumam tek yolu spor bu sefer birqkmiycam inşallah
zaten bu spor hastalık gibi bi alışkanlık yapınca bırakılmıyor

Daha cumaya var diye yedim acıyi seviyorum metoyada iyi geliyor pul biberin acisi kesmiyor bende cin biberle kornişonu seviyorum o yüzden
acı cin biber turşusu wc ye iyi geliyor

tatlım dilekde yazmış zaten başlangıçta çok az yersen vücut alışır bi süre sonra, duraklama olunca menüden çıkaracağın bişey olmaz
Sağlıklı kilo vermek istiyorsak ölçüsünde kaliteli karbon, yağ protein almak lazım

40 dk cardio plates 15dk egzersiz yapıldı önce duş sonra kahvaltı

Yemeklere pul biber ve taze dağ kekiğin meto hızlandırdığını duyduğumdan beri bol bol döküp yiyorum, kahvaltı da dahil.
Ayrıca ben ekmeğimi hep evde yapıyorum, yoğurdumu, peynirimi de
Peyniri nasıl yapıyosun cnm
Bende niyetleniyom
Peynirler hep çok tuzlu geliyor bana

Tüh kötü olmuş iyki unutmuşsun böregi hayat kurtaricin olmuş

Aynen öyle iyi oldu :)

akşam başladım ben canım, sen de yap bakalım onu da yaparım bi ara.
Yeşil çayı severek içiyorum zaten

Benim yaptığım 5 kür 3. Küre geçeceğim 1 hafta sonra 3 gün ara 4. Kür bakalım

Mefkurem yok canım çorba akşam balık ya da tavuk yerim ya da falafel yerim bakalım dün misafirlikteydik Zaten geç geldik orada da bi şey yemedim

@nanekekik dün off günümdü ama 20 dk eliptik yapıp öyle çıktım evden ekleyelim :))

ben de istersen bırak dicektimki bırakmışın zaten :))yok kuzum gerçekten o kadar aç kalmaya değmez
Sonuç alsan amenna ama o da yok
Ben bagirsaklarimi çalıştırsin diye yapayım dedim. O da olmadı. Üstüne karpuzda kaynaklı sanirim acaip şiştim. Inşallah elim ayağım iner de rahat ederim
Beş dakika uyuyup kalkarım dedogindeki uyku ne tatlıdır ama :)) şükür börek kurtarmış seni
işte bu yüzden sağlıksız deniyor vücüdü yoruyor sıvı detoksu güzel oluyor ama onu bile en fazla 1 gün yapmak lazım
Haklısın canım. Kilo vermem takılana kadar aynı şekil devam edeceğim. Takılınca vücudu şaşırtmak için belki detoks denerim

Yemeklere pul biber ve taze dağ kekiğin meto hızlandırdığını duyduğumdan beri bol bol döküp yiyorum, kahvaltı da dahil.
Ayrıca ben ekmeğimi hep evde yapıyorum, yoğurdumu, peynirimi de
Ben çok hamaratım diyorsun yani :)) maşallah sana

Ben de bu sıcakta fazla gaza geldim. 50 dakika malum yerlerimden ter aka aka çarşıya gittim. Dönerken de yürüyecektim ama sıcağa dayanamadım. Bi gaza daha gelip akşam da yurusem süper ötesi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…