- 16 Temmuz 2017
- 1.909
- 5.600
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.501
nerde cnm hiç izine falan gelemiyormu
tatlım dilekde yazmış zaten başlangıçta çok az yersen vücut alışır bi süre sonra, duraklama olunca menüden çıkaracağın bişey olmaz
Sağlıklı kilo vermek istiyorsak ölçüsünde kaliteli karbon, yağ protein almak lazım
Peyniri nasıl yapıyosun cnm
Bende niyetleniyom
Peynirler hep çok tuzlu geliyor bana
İradene hayranım canım dogurursam bı gün senin gibi bir emzikli olucam inśallah
ben malzemelerimi hazırladım çorba için :))Mefkurem yok canım çorba akşam balık ya da tavuk yerim ya da falafel yerim bakalım dün misafirlikteydik Zaten geç geldik orada da bi şey yemedim
ödemede iyi gelir belki cnmBen de bu sıcakta fazla gaza geldim. 50 dakika malum yerlerimden ter aka aka çarşıya gittim. Dönerken de yürüyecektim ama sıcağa dayanamadım. Bi gaza daha gelip akşam da yurusem süper ötesi olacak
sanada çocuklarla tek başına zor oluyordur ama ekmek parası işte cnm
Malesef gelemiyor, maddiyatla alakalı, beni almak istedi yanına ona da gücümüz yetmedi. İdare edicez artık biraz daha. Bu son olacak inşallah.
Denediğim yöntemlerden en sevdiğimiz sirkeyle kestirme oldu.
5 lt sütü kaynamak üzereyken yarım çay b. sirkeyi katıp karıştırıyorum, bi taşım kaynatıp kapatıyorum.
5 dk kadar dinlendirip tülbentte döküyorum. Altın bi kab koyuyorum.
Süzülen suyu salamurası için kullanıyorum.
Peynir iyice süzüldükten sonra, üzerine ağırlık koyuyorum, 3-4 saat bekliyor.
Bir kvanoza kayntıp soğumuş suda kaya tuzunu(tuz miktarı sizin isteğinze bağlı) eritip peynir altı suyunu ekliyorum.
peynirleri sığacak kadar kesip atıyorum içine.
Bu suda ne kadar kalırsa o kadar lezzetli oluyor.
Afiyet olsun efenim
Bir ay falan beklerse hele benim yaptığıma bile inanmayan oluyor.
bence tek kabak yemeği yap cnm daha hafif olur varsa üstüne dereotu nane koy yoğurtla mis gibiÖğlen yemeğimi de yedim şimdi akşama kısmet kader ne yapsam ya canım kabak istiyor tavuklu yemeğini yapmak istiyor dereotlu ama vaktim ve Halim olur mu yapmaya bilmiyorum öğlen salata yedim peynirli akşama sıcak yemek olsa iyi olur da aslında
Yokkk
Ben de öğlen sebze yerim diyordum ama acıkmayınca meyveli yoğurt yedim. Iki günden sonra özlemişim yemeyi :))Benim çocuk yarın gelecekmiş
Bende çorbamı hazır edeyim
yavaş yavaş acıkıyorum
Bugünde yürüyüş olur inş
Heralde kimse yok
Sonra görüşürüz
Pek motive ediyor bu hatun beni keşke 9.tqkima katılsa:)ben malzemelerimi hazırladım çorba için :))
ödemede iyi gelir belki cnm
sanada çocuklarla tek başına zor oluyordur ama ekmek parası işte cnm
Inş.hayırlısıyla kavuşursunuz
Tarif için tşk.ederim
bence tek kabak yemeği yap cnm daha hafif olur varsa üstüne dereotu nane koy yoğurtla mis gibi
Yokkk
Kız bakıyomda pek insta takılıyon :))
Detoks kaç eksi getirdi canisiBen de öğlen sebze yerim diyordum ama acıkmayınca meyveli yoğurt yedim. Iki günden sonra özlemişim yemeyi :))
Kabak candır diyette en çok yenilmesi gereken sebzedir benceÖğlen yemeğimi de yedim şimdi akşama kısmet kader ne yapsam ya canım kabak istiyor tavuklu yemeğini yapmak istiyor dereotlu ama vaktim ve Halim olur mu yapmaya bilmiyorum öğlen salata yedim peynirli akşama sıcak yemek olsa iyi olur da aslında
Ne oldu cnm hat çekmiyomukızlar 2 saattir Türk telekom müşteri hizmetleri ile kavga ediyorum o arada yaptım listeyi eksik varsa yada yanlış sevabına bir etiketleyiveriniz
Kız meyveye doymadınmı :)))Ben de öğlen sebze yerim diyordum ama acıkmayınca meyveli yoğurt yedim. Iki günden sonra özlemişim yemeyi :))
Oldukça az canım emziriyorsun üstelikDunki menum:
Sabah 08.00
1 bardak kefir
Ogle saat 12.00
Kavurma et 2 ck
Pilav 3 ck
Aksam 20.00
Izgara balik 150 gr
Ice tea
3 lt su
Sen iş yerinde her ihtimale karşı sağlıklı atıştırmalıklar bulundur bari canımKızlar 6:20 de uyandım kan ilacımı içtim yarım saat uyuyayım kalkıp kahvaltımı yapıp çıkarım dedim sonra 07:25 gibi uyandım 5-10 dk daha uyuyayım dedim bi kalktım saat 09:00 :) evden çıktım apar topar saniyesinde otoparktaydım :) birde trafik vardı şansıma kahvaltı yapamadım ne yapıcam diye düşünürken yemekte patlıcan kızartması türevi bi şey var burası sanayi sitesi bi şey Yok, dün Karatay böreği getirmiştim 2 parça 1 tanesini yedim diğerlerini yemedim akşam eve getirecektim unutmuşum ofiste onu yedim sütle kurtardı beni :))
anladım tatlımDaha cumaya var diye yedim acıyi seviyorum metoyada iyi geliyor pul biberin acisi kesmiyor bende cin biberle kornişonu seviyorum o yüzden
dün değil abla bir gün önce 45 dk var baharı etiketlenmiş ondan gözünden kaçmıştr benim hatamNe oldu cnm hat çekmiyomu
Benimki doğru
Gözüme çarpan mervenin dün sporu vardı heralde kendisi baksın
askrhpozitif
Iki günlük detoks 900 gram eksiltti sadeceDetoks kaç eksi getirdi canisi
Benim son gün 50 dkSpor Listesi
askrhpozitif =0 +0+0+0
Mefkurem =0+85+40+43+
North River =90+45+45+45+
@CeruleanSins =45+0+0+0
plasticwoman =75+60+100+20+
E ervam44 =70+0+0+0+
ekim2009 =40+0+50+15+
Fitt_anne =60+60+45+45+
befitlady =0+30+0+0
Yavrularmherseym =0+30+40+0
@KUBAR =60+135+75+?
Mehlikatun = 0+0+110+?
@seydan94 P pufss yeni sezeryan olduğu için,Edibe12 Poni Bon Habinar tatilde muaftır
? = menü paylasilmadigini gösterir
Aman boşver kuzum biz önümüze bakalımIki günlük detoks 900 gram eksiltti sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?