Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Offf kızlar sevinsem mi üzülsem mı bilemedim nisan vardı malum eski elbiselerden birini giyerim diyordum lakin hepsi çok kötü durdu üzerimde 10 gün var nişana napicam bilmiyorum
Illa abiye giycem diye zorlama kendini kuzum .kuzen cok istiyosa bi elbise ayarlasin

Işine nasıl gelirse öyle yap cnm
Öyle olacak artık abla başka seçeneğim yok
Kızlar bizimde 10.ayın 28 inde nişan var küçük oğlanın
2 ay 20 gün var 11 hafta
Her hafta 1 kilo bile versem 11 kilo eder
O da kurtarmaz beni
En az 15 vermeyilim :)
sen yaparsın abla bende şu 10 günü çok iyi değerlendirmem lazım

sen yaparsın abla bende şu 10 günü çok iyi değerlendirmem lazım
Ayyy bilmiyorum cnm yaa baksana ilk ayı biraz salladım bu ay bari biraz iyi verebilsem
Bayram hedefinden çoook uzaktayım :))
Bu cuma vaktin olursa onuda bi güncellesene cnm

Kendi adıma harika gidiyor.
İsimlere aşina oluyorum yavaştan, menülerden esinleniyorum.
Henüz herşey sizin gibi dört dörtlük değil ama ayak uydurmaya başladım sank
Zamanla daha iyi tanışır kaynaşırsın cnm
Artık aile gibi oluyoruz birbirimizin herşeyini biliyoruz
Tabi paylaşımlar arttıkçada daha çok bağlanıyoruz

Bizde dört dörtlük değiliz ki cnm
Öyle olsa burda işimiz ne :))
Düşe kalka birbirimize destek olarak, bi bakmışız hedefe ulaşmışız

olur abla guncellerim kaç çumadir plansız işler çıkıyor ama bu hafta ne olursa olsun guncellerim abla bir görelim hedefler ne durumda

Kuzum 2 çk dediğin çay kaşığımı

Ahh ceyda Ahhh
Yok corba kasigi ablacm
Kayinvalidemle gorunurde anlasiyoruz da icinde ben fazla idare ediyorum esimede bidi bidi yapmak istemiyorum ama 20 Gundur bende cocuklarla beraber birde o hic cekilmiyor simdide biz tatile cikiyorus v oll oesimin memleketine gidicez bi 20 gun daha beraberiz delirmezsem iyidir. Kotu niyetli deil ama rahatsizlik derecesinde takintilari var

selamlar canlar
bugün misafirimi otogara kadar götürdüm giderken gecmıs yaptım ama cevap veremedım benım tel biraz arızalı

Mefkurem bu aralar bana cok kızgınsın galıba ablam ama asla bılerek takımı boslamadım haklısın bu sekıl gitmez bende biliyorum sonucta hepımız zamanımızı emegımızı buraya veriyoruz ama ablam senın benı cok umursamaz biri olarak görmeni asla istemem
müsait oldugum zamanlarda nasılım bılıyosun kural tanımayan biri asla degilim
benı anlayısla karsılayıp cogu seyımı tolere ettıgınızıde bılıyorum herseyın farkındayım
gecmısı asla okumamazlık yapmadım ankaradayken hiç bakamadıgım dogru ınternetın olamasından dolayı

zayıf bır kız olmak istiyorum sizle beraber bunu basarmak istiyorum
artık bir bahanem yok bugün oturup planımıda yapcam

Mefkurem ama lütfen eskkısı gibi olalım ben sizi coook seviyorum burayıda motive oldugum tek yer
bana destek oldugunuz gibi bende size olcam söz

Buraya gereken önemi vermediğim için gercekten cook mahcubum siz karsıı

Mefkurem dün gece cok düşündüm acaba zuhal abla beni takımda istemiyomu diye haklısında 5 mesaj zorunluluguna bıle dolduramadım ama gercekten tüm ıctenlıgımle söylüyorum size asla bılerek umursamamazlık yapmadım ablam

@seydan94 eger takımda kalmam ıcın bana hak verırse takımdakı arkadaslarım ve takım kaptanımız benımle bır sonrakı hafta yarısır mısın ? rakıbem eger kımseye sözün yoksa ...

uzun bir mesaj oldu umarım benı anlarsınız ve hak verirsınız bu yolda sizinle kalmak istiyorum
kurallara uymayanlar dısklıfıye oluyo bunu bılıyorum en basında burada sızınle yarısmaya baslarken kabul etmıstım ama belkı bır sansı hakederım ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…