- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.521
Illa abiye giycem diye zorlama kendini kuzum .kuzen cok istiyosa bi elbise ayarlasinOfff kızlar sevinsem mi üzülsem mı bilemedim nisan vardı malum eski elbiselerden birini giyerim diyordum lakin hepsi çok kötü durdu üzerimde 10 gün var nişana napicam bilmiyorum
Canım ben dün menü paylaşmıştım, bugünki ni gün sonunda paylaşıcam.kızlar 2 saattir Türk telekom müşteri hizmetleri ile kavga ediyorum o arada yaptım listeyi eksik varsa yada yanlış sevabına bir etiketleyiveriniz
Valla abla zaten alamam şuan ama yinede bir bakarım Uygun bişey denk gelirse diye en kotu tunik pantolon giyicemIlla abiye giycem diye zorlama kendini kuzum .kuzen cok istiyosa bi elbise ayarlasin
Spor listesinde bugün dahil cnmCanım ben dün menü paylaşmıştım, bugünki ni gün sonunda paylaşıcam.
Spor, menü bildirimi gün sonu yapmak gerekiyor sanırım.
Işine nasıl gelirse öyle yap cnmValla abla zaten alamam şuan ama yinede bir bakarım Uygun bişey denk gelirse diye en kotu tunik pantolon giyicem
Öyle olacak artık abla başka seçeneğim yokIşine nasıl gelirse öyle yap cnm
sen yaparsın abla bende şu 10 günü çok iyi değerlendirmem lazımKızlar bizimde 10.ayın 28 inde nişan var küçük oğlanın
2 ay 20 gün var 11 hafta
Her hafta 1 kilo bile versem 11 kilo eder
O da kurtarmaz beni
En az 15 vermeyilim :)
Kendi adıma harika gidiyor.
Ayyy bilmiyorum cnm yaa baksana ilk ayı biraz salladım bu ay bari biraz iyi verebilsemsen yaparsın abla bende şu 10 günü çok iyi değerlendirmem lazım
Zamanla daha iyi tanışır kaynaşırsın cnmKendi adıma harika gidiyor.
İsimlere aşina oluyorum yavaştan, menülerden esinleniyorum.
Henüz herşey sizin gibi dört dörtlük değil ama ayak uydurmaya başladım sank
olur abla guncellerim kaç çumadir plansız işler çıkıyor ama bu hafta ne olursa olsun guncellerim abla bir görelim hedefler ne durumdaAyyy bilmiyorum cnm yaa baksana ilk ayı biraz salladım bu ay bari biraz iyi verebilsem
Bayram hedefinden çoook uzaktayım :))
Bu cuma vaktin olursa onuda bi güncellesene cnm
Zamanla daha iyi tanışır kaynaşırsın cnm
Artık aile gibi oluyoruz birbirimizin herşeyini biliyoruz
Tabi paylaşımlar arttıkçada daha çok bağlanıyoruz
Bizde dört dörtlük değiliz ki cnm
Öyle olsa burda işimiz ne :))
Düşe kalka birbirimize destek olarak, bi bakmışız hedefe ulaşmışız
Oyy oyyy ben görmesemde olur amaolur abla guncellerim kaç çumadir plansız işler çıkıyor ama bu hafta ne olursa olsun guncellerim abla bir görelim hedefler ne durumda
Yok corba kasigi ablacmKuzum 2 çk dediğin çay kaşığımı
Ahh ceyda Ahhh
Sevin sevin bu cok guzzel. Tadilat gorebilecek bir kiyafetin varsa onu kullanabilirsinOfff kızlar sevinsem mi üzülsem mı bilemedim nisan vardı malum eski elbiselerden birini giyerim diyordum lakin hepsi çok kötü durdu üzerimde 10 gün var nişana napicam bilmiyorum
Yaa bu tartilma olayi bende de takinti gunde 3 kere felan tartiliyorum galibaAman boşver kuzum biz önümüze bakalım
Bende bugün tartılmadım ne haldeyim hiç bilmiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?