- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.541
Sevin sevin halledersin elbise işine daha sonra ne güzel ciciler alırsın fit bedenineOfff kızlar sevinsem mi üzülsem mı bilemedim nisan vardı malum eski elbiselerden birini giyerim diyordum lakin hepsi çok kötü durdu üzerimde 10 gün var nişana napicam bilmiyorum
Tmm canim ekledimBenim son gün 50 dk
Tmm canım ekledim
Oy abla son zamanlarda ki telaştan 18de olur oKızlar bizimde 10.ayın 28 inde nişan var küçük oğlanın
2 ay 20 gün var 11 hafta
Her hafta 1 kilo bile versem 11 kilo eder
O da kurtarmaz beni
En az 15 vermeyilim :)
Edibenin ne hazırlığı var kaçırdım@KUBAR nurselin nerdesin cnm dünde görünmedin bildirim yapmadın inş.kötü bişey yoktur inş.
Edibe12 edibe bitmedimi hazırlıklar
@plasticwoman ceyda bugün yoğunsun heralde cnm
befitlady bahar en azından etiketlerine baksan nasıl olur
bahar sen bekarsin bir çoğumuzun var olmayan fırsatları var spor yok mesela ben ramazanda bile oğlum geç yattığı halde 00:00da spor yaptım yediğini yakmadan uyuma dedim kendin için sadece kendim için bı saat feda edeceksinselamlar canlar
bugün misafirimi otogara kadar götürdüm giderken gecmıs yaptım ama cevap veremedım benım tel biraz arızalı
Mefkurem bu aralar bana cok kızgınsın galıba ablam ama asla bılerek takımı boslamadım haklısın bu sekıl gitmez bende biliyorum sonucta hepımız zamanımızı emegımızı buraya veriyoruz ama ablam senın benı cok umursamaz biri olarak görmeni asla istemem
müsait oldugum zamanlarda nasılım bılıyosun kural tanımayan biri asla degilim
benı anlayısla karsılayıp cogu seyımı tolere ettıgınızıde bılıyorum herseyın farkındayım
gecmısı asla okumamazlık yapmadım ankaradayken hiç bakamadıgım dogru ınternetın olamasından dolayı
zayıf bır kız olmak istiyorum sizle beraber bunu basarmak istiyorum
artık bir bahanem yok bugün oturup planımıda yapcam
Mefkurem ama lütfen eskkısı gibi olalım ben sizi coook seviyorum burayıda motive oldugum tek yer
bana destek oldugunuz gibi bende size olcam söz
Buraya gereken önemi vermediğim için gercekten cook mahcubum siz karsıı
Mefkurem dün gece cok düşündüm acaba zuhal abla beni takımda istemiyomu diye haklısında 5 mesaj zorunluluguna bıle dolduramadım ama gercekten tüm ıctenlıgımle söylüyorum size asla bılerek umursamamazlık yapmadım ablam
@seydan94 eger takımda kalmam ıcın bana hak verırse takımdakı arkadaslarım ve takım kaptanımız benımle bır sonrakı hafta yarısır mısın ? rakıbem eger kımseye sözün yoksa ...
uzun bir mesaj oldu umarım benı anlarsınız ve hak verirsınız bu yolda sizinle kalmak istiyorum
kurallara uymayanlar dısklıfıye oluyo bunu bılıyorum en basında burada sızınle yarısmaya baslarken kabul etmıstım ama belkı bır sansı hakederım ?
Seni olumsuz etkiliyorsa tartiyi saklasın eşin presi cuma çıkarsın benimki bı ara işe götürmüştüYaa bu tartilma olayi bende de takinti gunde 3 kere felan tartiliyorum galiba
Bende işe dalip teli elime alamıyorum gün içi ama aksama telafi ederimTmm canim ekledim
Tmm canım ekledim
Oy abla son zamanlarda ki telaştan 18de olur o
Edibenin ne hazırlığı var kaçırdım
bahar sen bekarsin bir çoğumuzun var olmayan fırsatları var spor yok mesela ben ramazanda bile oğlum geç yattığı halde 00:00da spor yaptım yediğini yakmadan uyuma dedim kendin için sadece kendim için bı saat feda edeceksin
Evet üç dört haftadır msjlarada hep altta kalıyor ben gözüme çarpanlarına msjlarada sayıyorum ama takımın enerjisi iyi olunca seni tolere edebilirdik lakin bak bugün dün çok sessiz off bı sürü geçmiş var diye girdim hiçte öyle değil bu açığı sen kapatmalı son mesela
Bende her sabah tartilirim ama artida çıksam etkilemiyor artık kendimden eminsem bilirim ki odemdir oYaa bu tartilma olayi bende de takinti gunde 3 kere felan tartiliyorum galiba
Buna şükür canım dikkat ette onu 1 üstüne tamamla cumaya kadarIki günlük detoks 900 gram eksiltti sadece
tatlım kimse dört dörtlük değil mutlaka kv ninde hataları vardır senindeYok corba kasigi ablacm
Kayinvalidemle gorunurde anlasiyoruz da icinde ben fazla idare ediyorum esimede bidi bidi yapmak istemiyorum ama 20 Gundur bende cocuklarla beraber birde o hic cekilmiyor simdide biz tatile cikiyorus v oll oesimin memleketine gidicez bi 20 gun daha beraberiz delirmezsem iyidir. Kotu niyetli deil ama rahatsizlik derecesinde takintilari var
Baharr bak yine kızacam haaa :))selamlar canlar
bugün misafirimi otogara kadar götürdüm giderken gecmıs yaptım ama cevap veremedım benım tel biraz arızalı
Mefkurem bu aralar bana cok kızgınsın galıba ablam ama asla bılerek takımı boslamadım haklısın bu sekıl gitmez bende biliyorum sonucta hepımız zamanımızı emegımızı buraya veriyoruz ama ablam senın benı cok umursamaz biri olarak görmeni asla istemem
müsait oldugum zamanlarda nasılım bılıyosun kural tanımayan biri asla degilim
benı anlayısla karsılayıp cogu seyımı tolere ettıgınızıde bılıyorum herseyın farkındayım
gecmısı asla okumamazlık yapmadım ankaradayken hiç bakamadıgım dogru ınternetın olamasından dolayı
zayıf bır kız olmak istiyorum sizle beraber bunu basarmak istiyorum
artık bir bahanem yok bugün oturup planımıda yapcam
Mefkurem ama lütfen eskkısı gibi olalım ben sizi coook seviyorum burayıda motive oldugum tek yer
bana destek oldugunuz gibi bende size olcam söz
Buraya gereken önemi vermediğim için gercekten cook mahcubum siz karsıı
Mefkurem dün gece cok düşündüm acaba zuhal abla beni takımda istemiyomu diye haklısında 5 mesaj zorunluluguna bıle dolduramadım ama gercekten tüm ıctenlıgımle söylüyorum size asla bılerek umursamamazlık yapmadım ablam
@seydan94 eger takımda kalmam ıcın bana hak verırse takımdakı arkadaslarım ve takım kaptanımız benımle bır sonrakı hafta yarısır mısın ? rakıbem eger kımseye sözün yoksa ...
uzun bir mesaj oldu umarım benı anlarsınız ve hak verirsınız bu yolda sizinle kalmak istiyorum
kurallara uymayanlar dısklıfıye oluyo bunu bılıyorum en basında burada sızınle yarısmaya baslarken kabul etmıstım ama belkı bır sansı hakederım ?
Kız tartılıyonda madem dün niye pztsi bildirimini yapmadınYaa bu tartilma olayi bende de takinti gunde 3 kere felan tartiliyorum galiba
yok tatlım nişanı Kız evi yapıyor :))hem büyük bişey değilOy abla son zamanlarda ki telaştan 18de olur
misafiri gelecekti bugünle yarınEdibenin ne hazırlığı var kaçırdım
Misafirlere rağmen güzel menü cnmDün ki menü
Sabah
4yk tahılli yulaf
1/2bardak light süt
Öğle
1/2 şeftali
1kucuk kase yoğurt
2ceviz
Akşam
1 lahmacun
Salata
Ayran
Şu:3lt spor:45dk yürüyüş
Bugün
Sabah
1yumurtadan omlet
1kk peynir
1dlm ekmek
Yeşillik
Ara
5badem
3kuru erik
Akşam
4yk tavuk sote
Salata
1 kepçe mercimek çorbası
Şu:2lt spor:40dk leslie + 10dk eliptik
Çok hazırlık yaptınmı kızz :))Merhaba arkadaşlar, misafir yeni gitti. Az birşey ortalığı toplayıp neler yazmışsınız bakayım
sağlıkla afiyetle yiyin gülümGeçen gün konserve taze fasulye yaptım, eski usul kazanda kaynattık.
Dün erişte, kare, üçgen makarnalık hamur kestim.
Bugün melemen ve domates püre konservesi yapıcam, Tatilin son günlerini kışa hazırlık olarak degerlendiriyorum. Herşey taze gübresiz yakalamışken kaçırmadan
Sağlıklı beslenerek kışı gecirmek amaç
Varmı kızlar kışa stok önerisi olan,
attım gülüm erkenden kahvaltı yaptım bedenim açım yemek dedi verdim gitti:)Edibe dünü unut ve tekrar toparla kendini
Cumaya kadar dikkat edersen baya bi eksi görürsün
Tabi gidince sohbet ediyoruz zaten çok konuşkan birisi
Bizim ramazanı falan biliyolar artık
Çok derinlemesine ne din nede siyaset konuşmuyoruz
Bazen bizdeki merak ettiği şeyleri soruyor okadar
ben de istersen bırak dicektimki bırakmışın zaten :))yok kuzum gerçekten o kadar aç kalmaya değmez
Sonuç alsan amenna ama o da yok
yinede saatin dolunca ağzına bişeyler at ki meton çalışsın bebeğim
ooo maşallah pek hamaratsın :))
Dünde sorduydum ama görmedin heralde cnm
Eşin yurt dışında falanmı çalışıyor
Bide renk yapacaksan görebileceğimiz bişey olsa iyi olursenin mesajı okumak için büyütmem gerekiyor
:)) ayyy ablam yaaa valla cok korktum sen cıddi oluncatatlım kimse dört dörtlük değil mutlaka kv ninde hataları vardır seninde
Karşıdakini değiştiremiceğimize göre olduğu gibi kabullenecez
Hem eşinin annesi, eşini seviyosan onun hatrı için görmezden gelecen bazı şeyleri
Sayılı gün çabuk geçer kuzum :)
Baharr bak yine kızacam haaa :))
Güzelim seni niye istemeyelim
Biz bir takımsak hepimiz çaba gösterip emek vermeliyiz
Burda kimse kimsenin diyet yada yaşam koçu değil. Herkesin aynı oranda desteğe ihtiyacı var
Birisi elinden gelen desteği verir diğeri vermezse bu pek adil olmaz
Ortada takım ruhu diye bişeyde olmaz
Hadi tatlım sende göster kendini
Heralde sende oyalanmaktan sıkılmışındır :))
Kız tartılıyonda madem dün niye pztsi bildirimini yapmadın
yok tatlım nişanı Kız evi yapıyor :))hem büyük bişey değil
Bana sorarsan gereksiz sonuçta yüzük takılmış, kendileri yapmak istediler
misafiri gelecekti bugünle yarın
Misafirlere rağmen güzel menü cnm
Sporu ihmal etmemen daha güzel :))
Dün ki menü
Sabah
4yk tahılli yulaf
1/2bardak light süt
Öğle
1/2 şeftali
1kucuk kase yoğurt
2ceviz
Akşam
1 lahmacun
Salata
Ayran
Bugün
Sabah
1yumurtadan omlet
1kk peynir
1dlm ekmek
Yeşillik
Ara
5badem
3kuru erik
Akşam
4yk tavuk sote
Salata
1 kepçe mercimek çorbası
Bende cok mutsuzum bu aralar ama benimkinin halledemedigim bir nedeni var bazen hayatla baglarim kopmus gibi oluyor o an minimum hareket ve duyguyla gunu gecirmeye bakiyorum. Yemek felan da istemiyor cnm zaten kilo almak vermekte anlamsizlasiyor. Bu hafta boyle geçiyor mesela. Sanirim ugrasmadan epey kilo veririm.
seni muaf tutarız kocasına hasret çekiştiremez diye :)))))))))Bende basliycam kendimi simartmaya
65 olunca spor için kıyafetle odukkendiricem kendimi 63 olunca da saçımı boyaticam
Kocisimi çekistirememki seviyorum o pisi ben:))
Dün ki menü
Sabah
4yk tahılli yulaf
1/2bardak light süt
Öğle
1/2 şeftali
1kucuk kase yoğurt
2ceviz
Akşam
1 lahmacun
Salata
Ayran
Bugün
Sabah
1yumurtadan omlet
1kk peynir
1dlm ekmek
Yeşillik
Ara
5badem
3kuru erik
Akşam
4yk tavuk sote
Salata
1 kepçe mercimek çorbası
Menüm
sabah 10:00
1 kase yoğurt yulaf yarım muz ve tarçın
ara
sütlü kahve sekersiz
öğle
yoğurtlu kabak haslama 1 kabak ıle
1 dılım kepek ekmeğı
aksam
1 kase mercımek corbası
yagı süzülmüş ton balıgı ıle salata
ara
form cayı + 1 kuru incir
su 2 litre 1 litre daha ıcıcem
spor yok
regl oldum bugün 28 gün gecıkmeden sonra siddetli bi sancım var agrı kesıcı almak ıstemıyorum sıcak su torbası yapıp bıraz yatıcam eger agrım gecerse kesnlıkle 3 mile leslıe yapcam
ben de denedim bu tarifi 2 kg sütle ama tuz da bekletmedim çökeleğin kalıp hali gibi oldu eşim pek beğenmedi ben de daha yapmadım keşke tuzlu suda bekletseymişim biraz
Malesef gelemiyor, maddiyatla alakalı, beni almak istedi yanına ona da gücümüz yetmedi. İdare edicez artık biraz daha. Bu son olacak inşallah.
Denediğim yöntemlerden en sevdiğimiz sirkeyle kestirme oldu.
5 lt sütü kaynamak üzereyken yarım çay b. sirkeyi katıp karıştırıyorum, bi taşım kaynatıp kapatıyorum.
5 dk kadar dinlendirip tülbentte döküyorum. Altın bi kab koyuyorum.
Süzülen suyu salamurası için kullanıyorum.
Peynir iyice süzüldükten sonra, üzerine ağırlık koyuyorum, 3-4 saat bekliyor.
Bir kvanoza kayntıp soğumuş suda kaya tuzunu(tuz miktarı sizin isteğinze bağlı) eritip peynir altı suyunu ekliyorum.
peynirleri sığacak kadar kesip atıyorum içine.
Bu suda ne kadar kalırsa o kadar lezzetli oluyor.
Afiyet olsun efenim
Bir ay falan beklerse hele benim yaptığıma bile inanmayan oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?