Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugünkü menüm
Sabah 10.00
1 haş. Yumurta
1 tk pekmez
1 dilim kepek ekmek
1 dilim b.peynir
Yeşillik

Öğle: 14.30
Yağı süzülmüş ton balıklı salata +1 dilim b.peynirli
Yarım dilim ekmek

Ara : 17.00
2 yk yoğurt

Akşam:
2 servis kaşığı et kavurma
Közlenmiş patlıcanlı salata
1 dilim k.ekmek

Su. 2 litreyi geçti sanırım 3 litre olacak
Spor: sabah 15 dk jillian + 45 dk leslie
Akşam 45 dk leslie

Offf kızlar sevinsem mi üzülsem mı bilemedim nisan vardı malum eski elbiselerden birini giyerim diyordum lakin hepsi çok kötü durdu üzerimde 10 gün var nişana napicam bilmiyorum
7-8 gün de zayıflayabildiğin kadar zayıflayıp yeni kıyafet alacaksın gülüm
ayy olsun da derdim kıyafet bol kötü durdu olsun inşallah aminnnnnnn:)

Kızlar bizimde 10.ayın 28 inde nişan var küçük oğlanın
2 ay 20 gün var 11 hafta
Her hafta 1 kilo bile versem 11 kilo eder
O da kurtarmaz beni
En az 15 vermeyilim :)
allah hayırlı etsin tamamına vardırsın 2. kez kv olucan gençsin de herkesin gözü sen de olacak fighting mefkuremmmmmm
2.5 ay az zaman değil ne işler başarırısın sen

Seni olumsuz etkiliyorsa tartiyi saklasın eşin presi cuma çıkarsın benimki bı ara işe götürmüştü
Yokk artıkk

karnıyarık patlıcan denemedim hiç bende yapayım oluyorsa, kışın elime hazır gelir

ben de denedim bu tarifi 2 kg sütle ama tuz da bekletmedim çökeleğin kalıp hali gibi oldu eşim pek beğenmedi ben de daha yapmadım keşke tuzlu suda bekletseymişim biraz
Bekledikçe çökelekten peynir kıvamına geliyor. Denersen öyle yaparsın bir ay sonrasına gibi

uyhh konserveden çıktım, turşuya girdim, turşudan, dolmalık patlıcan biber kurutma ya. Diyet yaparken en güzeli hazır gıdalara girmemek Hoş bende genel olarak hazıra karşıyımdır. Evde yapılbilecek herşey evde yapmaya çalışıyorum. Malum çocuklarda obezite yaygınlaşıyor Onlara bu lezzetleri alıştırdım çok şükür

Baharcim bak sen hepimize gore @nanekekik ginde dediği gibi çok şanslısın küçük çocuğun yok esin yok çekip çevirmen gereken bir ev yok tek önceliğin spor ve beslenmen çok rahatlıkla olabilir bizlerin adapte olması daha zor şöyle anlatayım sabah uyandin evi topladın temizledin vs vs bittii tabi bu sırada bir yandan çocukla ilgilenmelisin sonra tam çocuğu uyutup spora baslarsin ki sen spora tam konsantre olduğunda içerden bir ağlama sesi çocuk uyandı hadi tekrar uyut uyumazsa spor kalir o an eezateb akşam olmak üzeredir akşam yemeği yap sonra esin gelsin onunla ilgilen bir ümit eşine dersin sen çocuğa bak ben bir yürüyüş yapayım ama yok esin ben evdeyken yapma der gene kalırsın şuan böyle bir durumda değilken degerlendir
Sevin sevin bu cok guzzel. Tadilat gorebilecek bir kiyafetin varsa onu kullanabilirsin
valla hepsi model olarakta hoşuma gitmiyor canım o yüzden başka bir çözüm arıyorum

Sevin sevin halledersin elbise işine daha sonra ne güzel ciciler alırsın fit bedenine
inşallah dileğim napcam bakalım

Çocuklarin odası bitti yoruldum ama temizlik güzel şey caniimm
Eline sağlık dilek dinlen artık
AFiyet olsun canım

Regl ağrısına spor birebir
ooo gayet güzel senin artı ne durumda

7-8 gün de zayıflayabildiğin kadar zayıflayıp yeni kıyafet alacaksın gülüm
ayy olsun da derdim kıyafet bol kötü durdu olsun inşallah aminnnnnnn:)
Yeni kıyafet almam ablada uzerime yapışan bir elbise var onun içine sigmaya calisicam
tunik pantolan daha rahat olur güzel hoplanır zıplanır oynanır küçük oynamalarla çokta şık olabilirsin gülüm
ay abla kıyafet konusunda cokzevksizim şimdiye kadar hep üstüme olanı aldığım için

evet Merve ablamm haklısın aslında hemdeee coook haklısın bugün yapamasam bıle sporu yarın kesın yapcam gecıktıgı ıcın cok agrıyo yerımden kalkmak bıle zor gelıyo suan

Menüm
09:30
Bol cana domates
1 dilim ekmek

(15:00)
¼ şeftali

(19:15)
1 kepçe mercimek çorbası
½ tabak taze fasulye kavurması
Bolcana çoban salata
100 Gr kadar haşlama tavuk

Su 2 lt
Spor 45 dk leslie
@nanekekik
ooo süper bır eksı gelıyo bellı Masallah abla ama kahvaltıda peynırde yeseydın keske

ohhh nihayet oldumu gözün aydın şimdi fosss diye inecen :))
Regli zamanı meto daha iyi çalışıyomuş cano iyi değerlendir
Menüde güzel cnm

:)) ayyy ablam yaaa valla cok korktum sen cıddi olunca

insallah hersey yoluna gircek
Tabi ciddiydim kızz :))

Çocuklar duymasında haluk yapıyodu bunu :)

Oooo sporda çoşmuşun bugün canısı
Bende diyodum bu kız nerde, spor yapıyomuş demekki :))

allah hayırlı etsin tamamına vardırsın 2. kez kv olucan gençsin de herkesin gözü sen de olacak fighting mefkuremmmmmm
2.5 ay az zaman değil ne işler başarırısın sen
inş.cnm yaa biraz verebilsem iyi olur
Şu anda fitlikten eser yok :)

anca bu kadar geçmiş yapabildim kalkayım hava serinledi kızartma yapıp dolaba atıcam bana kolay gelsin :))
gündüz aklıma geldiydi tam yazacaktım araya bişeyler girdi
Nerdesin, Mutfakta ne yapıyon dicektim :)))

karnıyarık patlıcan denemedim hiç bende yapayım oluyorsa, kışın elime hazır gel
karnıyarığı fırında közliyerekde yapabilirsin cnm ben artık hiç bi sebzeyi kızartmıyorum

turşu için erken değilmi hamarat hatun :)

ay abla kıyafet konusunda cokzevksizim şimdiye kadar hep üstüme olanı aldığım için
sen hele bi zayıfla sonra biz rehberlik ederiz sana :))

Menüm
Bol cana domates
1 dilim ekmek

¼ şeftali

1 kepçe mercimek çorbası
Bolcana çoban salata

Su 2 lt
Spor 45 dk leslie
@nanekekik
Gözüm sabah protein aradı
Daha çok akşama yüklenmişin :))

Menüm
Bol cana domates
1 dilim ekmek

¼ şeftali

1 kepçe mercimek çorbası
Bolcana çoban salata

Su 2 lt
Spor 45 dk leslie
@nanekekik
Akşama kadar aç gezmoşsin kaptan

Spor öncesi filtre kahve 3 ceviz

12:00 kahvaltı
Lor peynirli 1tum yumurta 1 beyazı ile baharatlı omlet
1dilim çavdar
Salatalık 3 zeytin
Biber
Biraz peynir

4:00
Chiali puding

8:00 bir tabak yeşil fasulye
Cacık
2 büyük bardak bitki çayı
3lt su
40 dk cardio plates
15 dk egzersiz

evet Merve ablamm haklısın aslında hemdeee coook haklısın bugün yapamasam bıle sporu yarın kesın yapcam gecıktıgı ıcın cok agrıyo yerımden kalkmak bıle zor gelıyo suan
Bendw rwglim ama sporun etkisi hiç ağrım yok ,yap sporunu iyi gelir

Temizliği bitiriyim bende basliycam kış hazırlıkları na

Ay inşallah abla valla 2018 olmadan hedefe ulaşmak istiyorum peynir yumurta kalmamış abla dışarı çıkmaya üşendim
Akşama kadar aç gezmoşsin kaptan
acikmadim aslında dileğim sabah ki baya tok tuttu birde elbise telaşı sardi

AFiyet olsun canım

@nanekekik etiketlemegi unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…