- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.581
Oooo sporda çoşmuşun bugün canısı
Bende diyodum bu kız nerde, spor yapıyomuş demekki :))
Spor öncesi filtre kahve 3 ceviz
12:00 kahvaltı
Lor peynirli 1tum yumurta 1 beyazı ile baharatlı omlet
1dilim çavdar
Salatalık 3 zeytin
Biber
Biraz peynir
4:00
Chiali puding
8:00 bir tabak yeşil fasulye
Cacık
2 büyük bardak bitki çayı
3lt su
40 dk cardio plates
15 dk egzersiz
Közlenmiş çok yaparım da, karnıyarık denememiştim.karnıyarığı fırında közliyerekde yapabilirsin cnm ben artık hiç bi sebzeyi kızartmıyorum
turşu için erken değilmi hamarat hatun :)
ooo gayet güzel senin artı ne durumda
Menüm
09:30
Bol cana domates
1 dilim ekmek
(15:00)
¼ şeftali
(19:15)
1 kepçe mercimek çorbası
½ tabak taze fasulye kavurması
Bolcana çoban salata
100 Gr kadar haşlama tavuk
Su 2 lt
Spor 45 dk leslie
@nanekekik
Tarhana, acur, kelek,kornişon, biber, yeşl domates turşuları, birde kavurmalık turşular ayrı.Bu sene bende yapayım diyorum ama üşeniyorumfasulye falan koysam fena olmaz haftaya kayinpeder gelecek fasulyeleri olmuş getirirse onunla yapicam getirmezse pazardan başka neler yapıyorsunuz kış için
ne kadar çok varmis yapılacaklar domatesin kurusunu çok merak ediyorumTarhana, acur, kelek,kornişon, biber, yeşl domates turşuları, birde kavurmalık turşular ayrı.
Fasulye, domates kurutma, erik elma kurutma, konserveler, közlemeler, pekmezler, reçeller. Önüme ne gelirse taze kışa nasıl değerlendiririm diye düşünüyorum hemen.
Sizlere de şimdiden kolay gelsin.
PudingiSpor öncesi filtre kahve 3 ceviz
1dilim çavdar
Salatalık 3 zeytin
Biber
Biraz peynir
Chiali puding
Cacık
3lt su
40 dk cardio plates
15 dk egzersiz
gayet güzel oluyor benimkiler kış sebzesi pek yemez kışın ne pişirsem derdi çok oluyor arada değişik sebze hazıra konmak gibi geliyor :)Yokk artıkk
karnıyarık patlıcan denemedim hiç bende yapayım oluyorsa, kışın elime hazır gelir
Bekledikçe çökelekten peynir kıvamına geliyor. Denersen öyle yaparsın bir ay sonrasına gibi
hah çok iyi bak hem sana bu 10 günlük süreçte çoşkulu motivasyon olur elbiseye sığma hedefi hem de kıyafet düşünme derdinden kurtulursun gülümBaharcim bak sen hepimize gore @nanekekik ginde dediği gibi çok şanslısın küçük çocuğun yok esin yok çekip çevirmen gereken bir ev yok tek önceliğin spor ve beslenmen çok rahatlıkla olabilir bizlerin adapte olması daha zor şöyle anlatayım sabah uyandin evi topladın temizledin vs vs bittii tabi bu sırada bir yandan çocukla ilgilenmelisin sonra tam çocuğu uyutup spora baslarsin ki sen spora tam konsantre olduğunda içerden bir ağlama sesi çocuk uyandı hadi tekrar uyut uyumazsa spor kalir o an eezateb akşam olmak üzeredir akşam yemeği yap sonra esin gelsin onunla ilgilen bir ümit eşine dersin sen çocuğa bak ben bir yürüyüş yapayım ama yok esin ben evdeyken yapma der gene kalırsın şuan böyle bir durumda değilken degerlendir
valla hepsi model olarakta hoşuma gitmiyor canım o yüzden başka bir çözüm arıyorum
inşallah dileğim napcam bakalım
Eline sağlık dilek dinlen artık
AFiyet olsun canım
Regl ağrısına spor birebir
ooo gayet güzel senin artı ne durumda
Yeni kıyafet almam ablada uzerime yapışan bir elbise var onun içine sigmaya calisicam
ay abla kıyafet konusunda cokzevksizim şimdiye kadar hep üstüme olanı aldığım için
gündüz 2 saatliğine komşuya çaya gittim geldim, iş kalınca onlara koşturdum gelemedim gülümohhh nihayet oldumu gözün aydın şimdi fosss diye inecen :))
Regli zamanı meto daha iyi çalışıyomuş cano iyi değerlendir
Menüde güzel cnm
Tabi ciddiydim kızz :))
Çocuklar duymasında haluk yapıyodu bunu :)
Oooo sporda çoşmuşun bugün canısı
Bende diyodum bu kız nerde, spor yapıyomuş demekki :))
inş.cnm yaa biraz verebilsem iyi olur
Şu anda fitlikten eser yok :)
gündüz aklıma geldiydi tam yazacaktım araya bişeyler girdi
Nerdesin, Mutfakta ne yapıyon dicektim :)))
karnıyarığı fırında közliyerekde yapabilirsin cnm ben artık hiç bi sebzeyi kızartmıyorum
turşu için erken değilmi hamarat hatun :)
sen hele bi zayıfla sonra biz rehberlik ederiz sana :))
Gözüm sabah protein aradı
Daha çok akşama yüklenmişin :))
bu gün komşudan geldikten sonra yaptım yarısından çoğunu içtim 1 bardaklık kaldı :))Yağ Yakan, Ödem Söktüren, Dukan Bira (Yeşilçay-Soda-Limon) Tarifi İçin Malzemeler
Yağ Yakan, Ödem Söktüren, Dukan Bira (Yeşilçay-Soda-Limon) Tarifi Yapılışı
- 2 yemek kaşığı yeşilçay
- 1 şişe doğal maden suyu (sade)
- Yarım limon suyu
2 yemek kaşığı yeşil çayımızı 750 ml su da 5 dk demliyoruz. Süzüp içine 1 şişe doğal maden suyu ve yarın limonun suyunu ekliyoruz. Gün boyu tüketiyoruz. Hepsini aynı anda bile içebilirsiniz. Ama mutlaka için. 15 gün boyunca uyguluyoruz. 5 gün ara verip bir 15 gün daha uyguluyoruz. Denenmiş tariftir. Yağ yakar, ödem atar. Harika bir serinletici etkisi var diyetinizle birlikte mutlaka uygulayın. Bunu yapan çok kişi var. Şimdiden gitsin yağlar gitsin kilolar. Herkese Afiyet olsun:
Alıntı
Offf kızlar sevinsem mi üzülsem mı bilemedim nisan vardı malum eski elbiselerden birini giyerim diyordum lakin hepsi çok kötü durdu üzerimde 10 gün var nişana napicam bilmiyorum
Kızlar bizimde 10.ayın 28 inde nişan var küçük oğlanın
2 ay 20 gün var 11 hafta
Her hafta 1 kilo bile versem 11 kilo eder
O da kurtarmaz beni
En az 15 vermeyilim :)
@KUBAR nurselin nerdesin cnm dünde görünmedin bildirim yapmadın inş.kötü bişey yoktur inş.
Edibe12 edibe bitmedimi hazırlıklar
plasticwoman ceyda bugün yoğunsun heralde cnm
@befitlady bahar en azından etiketlerine baksan nasıl olur
Bugünkü menüm
Sabah 10.00
1 haş. Yumurta
1 tk pekmez
1 dilim kepek ekmek
1 dilim b.peynir
Yeşillik
Öğle: 14.30
Yağı süzülmüş ton balıklı salata +1 dilim b.peynirli
Yarım dilim ekmek
Ara : 17.00
2 yk yoğurt
Akşam:
2 servis kaşığı et kavurma
Közlenmiş patlıcanlı salata
1 dilim k.ekmek
Su. 2 litreyi geçti sanırım 3 litre olacak
Spor: sabah 15 dk jillian + 45 dk leslie
Akşam 45 dk leslie
Menüm
Bol cana domates
1 dilim ekmek
¼ şeftali
1 kepçe mercimek çorbası
Bolcana çoban salata
Su 2 lt
Spor 45 dk leslie
@nanekekik
Yağ Yakan, Ödem Söktüren, Dukan Bira (Yeşilçay-Soda-Limon) Tarifi İçin Malzemeler
- Yarım limon suyu
2 yemek kaşığı yeşil çayımızı 750 ml su da 5 dk demliyoruz. Süzüp içine 1 şişe doğal maden suyu ve yarın limonun suyunu ekliyoruz. Gün boyu tüketiyoruz. Hepsini aynı anda bile içebilirsiniz. Ama mutlaka için. 15 gün boyunca uyguluyoruz. 5 gün ara verip bir 15 gün daha uyguluyoruz. Denenmiş tariftir. Yağ yakar, ödem atar. Harika bir serinletici etkisi var diyetinizle birlikte mutlaka uygulayın. Bunu yapan çok kişi var. Şimdiden gitsin yağlar gitsin kilolar. Herkese Afiyet olsun:
Alıntı
Soda yoğurt küründen sonra bunuda denerim inşallah. Görünen o ki maden suyuna devamYağ Yakan, Ödem Söktüren, Dukan Bira (Yeşilçay-Soda-Limon) Tarifi İçin Malzemeler
- Yarım limon suyu
Alıntı
İyi ki sormuşum, ben salata deyince hiç havuç hayal etmemiştim, böyle yapıp deneyeyimGideriz muhtemelen diye düşünüyorum aynen canım bizde beraber yaşıyoruz zaten
Peynirli salataya gelince ben salataya domates koymam marul az havuç bildiğin sabahki beyaz peynir aynen :)) onu iyice eziyorum salatanın içinde seviyorum öyle
Ben de yürüyüş dışında bir şeyler yapmalıyım, sağol hatırlatma için Ekimspor demek illa dışarı da yürümek değil bence, al eline iki su şişesi kollarını çalıştır , oturduğun yerde bacağının arasına plastik top yada kırlent koyup onu sıkıştıracak kadar bacaklarını aç kapa , duvar şınavı çek, plates lastiğiyle çalış, yada aç müziği dans et canın neyi ne zaman isterse o zaman yap yeter ki hareket hayatın da olsun zamanla alışıp düzenini zaten kendin oturtursun gülüm, suçlu hissetmen motivasyonunu düşürür bedenine olumsuz etkileri olur at gitsin o duyguyu :)
Ayy gerçekten resmen iki gün, rüzgar gibi geçer onlar daGünaydın kızlar cumaya yine az kaldı haydi gösterin hünerlerinizi
Ben hiç birşey yapmıyorum, tek kelime ile sıfır malesef. Annem ve kayınvalidemde de o marifetler yok.Geçen gün konserve taze fasulye yaptım, eski usul kazanda kaynattık.
Dün erişte, kare, üçgen makarnalık hamur kestim.
Bugün melemen ve domates püre konservesi yapıcam, Tatilin son günlerini kışa hazırlık olarak degerlendiriyorum. Herşey taze gübresiz yakalamışken kaçırmadan
Sağlıklı beslenerek kışı gecirmek amaç
Varmı kızlar kışa stok önerisi olan,
Evet Ceyda çok iyi olur, hadi valla dörtledik, sen ben erva mehlika, 70 olalım inşallah en kısa zamanda sağlıkla.Bende 70 yoldasi olmak istiyorummmm
Böyle hissedince kendine bunun geçici olduğunu, herkesin zaman zaman böyle hissettiğini hatırlat. Seni mutlu edecek bir arkadaşınla,akrabanla filan bir araya gelip stres atmanı sağlayacak birşeyler yapmaya çalış.Bende cok mutsuzum bu aralar ama benimkinin halledemedigim bir nedeni var bazen hayatla baglarim kopmus gibi oluyor o an minimum hareket ve duyguyla gunu gecirmeye bakiyorum. Yemek felan da istemiyor cnm zaten kilo almak vermekte anlamsizlasiyor. Bu hafta boyle geçiyor mesela. Sanirim ugrasmadan epey kilo veririm.
İce tea ve pilavı çıkarıp, daha normal bir kahvaltı ekle bence.Dunki menum:
Sabah 08.00
1 bardak kefir
Ogle saat 12.00
Kavurma et 2 ck
Pilav 3 ck
Aksam 20.00
Izgara balik 150 gr
Ice tea
3 lt su
Allah yardımdımcın olsun. Kur'anda bir ayet var, Allah'ın insana çok fazla nimetler verdiği, bunlara karşılık ise bizden sadece akrabalarla güzel ilişkiler kurmamızı istediği anlatılıyor. Yani çok önemli ama zor bir iş akrabalarla güzel ilişki kurmak, o yüzden şeytan özellikle uğraşıyor bence. Ama sabret, iyilik her zaman sende kalsın çok sevap alırsın inşallah.Fazla komplike abla boyle uzun uzun anlatabilecegim gibi degil biraz da kayinvalidem geldi cok sıkıldım akliniza gelirsem dua ederseniz sevinirim.
Ne güzel motive edici hedefler tatlım, ben de böyle bir plan yapayımBende basliycam kendimi simartmaya
65 olunca spor için kıyafetle odukkendiricem kendimi 63 olunca da saçımı boyaticam
Kocisimi çekistirememki seviyorum o pisi ben:))
Oğlun daha küçük değil mi Zuhalciğim, erkenden yuvadan uçuyor desene, kızın daha okuduğuna göre, oğlun ya okurken evlenecek ya da okulu bitirmeden çalışmaya başlayacak o zaman?Kızlar bizimde 10.ayın 28 inde nişan var küçük oğlanın
2 ay 20 gün var 11 hafta
Her hafta 1 kilo bile versem 11 kilo eder
O da kurtarmaz beni
En az 15 vermeyilim :)
Gayet iyi bence canım, baya aktif katılıyorsun, böyle devam eder inşallah.Kendi adıma harika gidiyor.
İsimlere aşina oluyorum yavaştan, menülerden esinleniyorum.
Henüz herşey sizin gibi dört dörtlük değil ama ayak uydurmaya başladım sanki
Hiç olumsuz düşünme, belki çok iyi vakit geçirir çok rahat edersin orada. Pozitif düşünmek her zaman iyidirYok corba kasigi ablacm
Kayinvalidemle gorunurde anlasiyoruz da icinde ben fazla idare ediyorum esimede bidi bidi yapmak istemiyorum ama 20 Gundur bende cocuklarla beraber birde o hic cekilmiyor simdide biz tatile cikiyorus v oll oesimin memleketine gidicez bi 20 gun daha beraberiz delirmezsem iyidir. Kotu niyetli deil ama rahatsizlik derecesinde takintilari var
Seni olumsuz etkiliyorsa tartiyi saklasın eşin presi cuma çıkarsın benimki bı ara işe götürmüştü
İki gün de gayet başarılı canım, dengeli ve ölçülü yemişsin, spor var daha ne olsun, bol bol eksi olsunDün ki menü
Sabah
4yk tahılli yulaf
1/2bardak light süt
Öğle
1/2 şeftali
1kucuk kase yoğurt
2ceviz
Akşam
1 lahmacun
Salata
Ayran
Şu:3lt spor:45dk yürüyüş
Bugün
Sabah
1yumurtadan omlet
1kk peynir
1dlm ekmek
Yeşillik
Ara
5badem
3kuru erik
Akşam
4yk tavuk sote
Salata
1 kepçe mercimek çorbası
Şu:2lt spor:40dk leslie + 10dk eliptik
Son zamanlarda kime gitsem ya da davet etsem yemeğe diyorum çünkü diyeti bozma riski daha az gibi geliyor. Bugün arkadaşlar öğle yemeğine geldiler. Dün son anda çıkan doğum günü yüzünden akşam hazırlık yapamamıştım, sabah da biraz geç kalktım. Neyse onlar gelene kadar hazırlıklar yetişti. Ama buraya onlar gidene kadar uğrayamadım malesef. Fırında köfte yaptım, Arda'nın soslu köftesi, domates, biber ve soğanla pişiyor, patates yok. Yoğurt çorbası, yanında bulgur pilavı, cacık, salata. tatlı olarak sütlü irmik, arası muzlu. Yaparken tadına bakmak istemedim, akşam eşim yiyince şekeri az olmuş dedi, herkese diyet yaptırıyorumÇok hazırlık yaptınmı kızz :))
Gündüz oturmasıydı heralde
Ya ne hamartsınız, ben bunları marketlerin dondurulmuş reyonlarından alıyorum, bulabildiklerimi tabisağlıkla afiyetle yiyin gülüm
ben de kışa hazırlık domates yapıyorum kavanoz da geri kalan derin donduruca çiğden dolmalık biber, sade pişmiş domates,
bezelye, barbunya, vişne ,asma yaprağı, köz kırmızı biber, normal biberi çiğden doğrayıp, karnıyarıklık ve normal yemeklik patlıcan hafif kızartıp koyuyorum, arada aklıma bir şey gelirse onları da atıyorum taze kıyılmış dereotu gibi
Çok iyi bir menü olmuş BaharMenüm
sabah 10:00
1 kase yoğurt yulaf yarım muz ve tarçın
ara
sütlü kahve sekersiz
öğle
yoğurtlu kabak haslama 1 kabak ıle
1 dılım kepek ekmeğı
aksam
1 kase mercımek corbası
yagı süzülmüş ton balıgı ıle salata
ara
form cayı + 1 kuru incir
su 2 litre 1 litre daha ıcıcem
spor yok
regl oldum bugün 28 gün gecıkmeden sonra siddetli bi sancım var agrı kesıcı almak ıstemıyorum sıcak su torbası yapıp bıraz yatıcam eger agrım gecerse kesnlıkle 3 mile leslıe yapcam
Menü güzel, spor efsane.Bugünkü menüm
Sabah 10.00
1 haş. Yumurta
1 tk pekmez
1 dilim kepek ekmek
1 dilim b.peynir
Yeşillik
Öğle: 14.30
Yağı süzülmüş ton balıklı salata +1 dilim b.peynirli
Yarım dilim ekmek
Ara : 17.00
2 yk yoğurt
Akşam:
2 servis kaşığı et kavurma
Közlenmiş patlıcanlı salata
1 dilim k.ekmek
Su. 2 litreyi geçti sanırım 3 litre olacak
Spor: sabah 15 dk jillian + 45 dk leslie
Akşam 45 dk leslie
Kaptan yakında bir öğünlük menüler göreceğiz senden galibaMenüm
Bol cana domates
1 dilim ekmek
¼ şeftali
1 kepçe mercimek çorbası
Bolcana çoban salata
Su 2 lt
Spor 45 dk leslie
@nanekekik
Afiyet olsun Dilek, süperSpor öncesi filtre kahve 3 ceviz
1dilim çavdar
Salatalık 3 zeytin
Biber
Biraz peynir
Chiali puding
Cacık
3lt su
40 dk cardio plates
15 dk egzersiz
Okudukça ufkum açılıyor valla, maşallah ne diyeyim. Ben de not alıp bir iki şey yapsam mı kış için diye düşünmeye başladımTarhana, acur, kelek,kornişon, biber, yeşl domates turşuları, birde kavurmalık turşular ayrı.
Fasulye, domates kurutma, erik elma kurutma, konserveler, közlemeler, pekmezler, reçeller. Önüme ne gelirse taze kışa nasıl değerlendiririm diye düşünüyorum hemen.
Sizlere de şimdiden kolay gelsin.
Afiyet olsun, makarnayı öğlen yeseydin daha iyi olurdu diyecektim ama sen zaten geç yatıyorsun sorun olmaz inşallah.menüm
9:20
2 haşlama yumurta
peynir domates salatalık
12:50
3 dilim karpuz
19:50
1 demet maydanoz dereotu karışımı peynir,1 kase haş. makarna karışımı
2 kase cacık
su 3 lt.
2 bardak limon maden suyu yeşil çay karışımı
@nanekekik
Ay kıyamam çok az yemişsin, bari sabah düzgün kahvaltı yapabilseydin iyi olurdu. Neyse cumaya yüzün güler inşallah.Sabah : Karatay böreği + Süt
Ara : 1 yarım galeta + süt
Akşam : 4 parça falafel + salata
Birazdan spor yapacağım dk yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?