Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oooo sporda çoşmuşun bugün canısı
Bende diyodum bu kız nerde, spor yapıyomuş demekki :))

Eşim şarz aletini alıp gitmiş işe dünya ile iletişimin kopmuştu:)

Çok güzel bir gün olmuş :)

Bu sene bende yapayım diyorum ama üşeniyorum fasulye falan koysam fena olmaz haftaya kayinpeder gelecek fasulyeleri olmuş getirirse onunla yapicam getirmezse pazardan başka neler yapıyorsunuz kış için
Tarhana, acur, kelek,kornişon, biber, yeşl domates turşuları, birde kavurmalık turşular ayrı.
Fasulye, domates kurutma, erik elma kurutma, konserveler, közlemeler, pekmezler, reçeller. Önüme ne gelirse taze kışa nasıl değerlendiririm diye düşünüyorum hemen.
Sizlere de şimdiden kolay gelsin.

ne kadar çok varmis yapılacaklar domatesin kurusunu çok merak ediyorum

Pudingi
"cilalı puding" olarak okuyan bana bir alkış

Yokk artıkk

karnıyarık patlıcan denemedim hiç bende yapayım oluyorsa, kışın elime hazır gelir

Bekledikçe çökelekten peynir kıvamına geliyor. Denersen öyle yaparsın bir ay sonrasına gibi
gayet güzel oluyor benimkiler kış sebzesi pek yemez kışın ne pişirsem derdi çok oluyor arada değişik sebze hazıra konmak gibi geliyor :)
bir daha denersem kesin bekleticem peyniri sağ ol gülüm

Yağ Yakan, Ödem Söktüren, Dukan Bira (Yeşilçay-Soda-Limon) Tarifi İçin Malzemeler
  • 2 yemek kaşığı yeşilçay
  • 1 şişe doğal maden suyu (sade)
  • Yarım limon suyu
Yağ Yakan, Ödem Söktüren, Dukan Bira (Yeşilçay-Soda-Limon) Tarifi Yapılışı
2 yemek kaşığı yeşil çayımızı 750 ml su da 5 dk demliyoruz. Süzüp içine 1 şişe doğal maden suyu ve yarın limonun suyunu ekliyoruz. Gün boyu tüketiyoruz. Hepsini aynı anda bile içebilirsiniz. Ama mutlaka için. 15 gün boyunca uyguluyoruz. 5 gün ara verip bir 15 gün daha uyguluyoruz. Denenmiş tariftir. Yağ yakar, ödem atar. Harika bir serinletici etkisi var diyetinizle birlikte mutlaka uygulayın. Bunu yapan çok kişi var. Şimdiden gitsin yağlar gitsin kilolar. Herkese Afiyet olsun:

Alıntı

hah çok iyi bak hem sana bu 10 günlük süreçte çoşkulu motivasyon olur elbiseye sığma hedefi hem de kıyafet düşünme derdinden kurtulursun gülüm
bundan sonra sen de zevkli olacaksın istediğin kıyafeti seçme hakkın olacak, düşüncesi bile insanı mutlu etmeye yetiyor

gündüz 2 saatliğine komşuya çaya gittim geldim, iş kalınca onlara koşturdum gelemedim gülüm
2 ay 20 gün var mefkuremmm fit olmasan da fat olmazsın artık erirsin kız o zamana kadar kendine İNAN güçse sen de artıkkkk(he-man) :)))

bu gün komşudan geldikten sonra yaptım yarısından çoğunu içtim 1 bardaklık kaldı :))

Offf kızlar sevinsem mi üzülsem mı bilemedim nisan vardı malum eski elbiselerden birini giyerim diyordum lakin hepsi çok kötü durdu üzerimde 10 gün var nişana napicam bilmiyorum

Sevin bence be güzel bize de kısmet olsun

Canım benim çekmecede var bi şeyler ama kesmezdi beni kahvaltı da musli götüreceğim

Kızlar bizimde 10.ayın 28 inde nişan var küçük oğlanın
2 ay 20 gün var 11 hafta
Her hafta 1 kilo bile versem 11 kilo eder
O da kurtarmaz beni
En az 15 vermeyilim :)

Ay bende Doğum günüme hesap yapıyorum sürekli böyle :) bu arada o gün benim ödül günüm olacak sonra ki sıvı detoksu sonra tam gaz devam

Kuzum evet eve geldim yemeğimi hazırlamaya çalıştım bi yandan evde ki eksiklerle uğraş falan Yen'i müsait oldum, ofiste de yoğundum

Bugün hep sevdiğim şeyleri yemişsin :)

Menüm
09:30
Bol cana domates
1 dilim ekmek

(15:00)
¼ şeftali

(19:15)
1 kepçe mercimek çorbası
½ tabak taze fasulye kavurması
Bolcana çoban salata
100 Gr kadar haşlama tavuk

Su 2 lt
Spor 45 dk leslie
@nanekekik

Menü benimkine benzedi sevindim bende benim menülerden diye :)

Benim şimdi ki kürüm bu canım buna geçtim 7 gün bunu yapacağım 3.kür bu senin ilk kür bitsin 2. Geç

Soda yoğurt küründen sonra bunuda denerim inşallah. Görünen o ki maden suyuna devam

İyi ki sormuşum, ben salata deyince hiç havuç hayal etmemiştim, böyle yapıp deneyeyim
Ben de yürüyüş dışında bir şeyler yapmalıyım, sağol hatırlatma için Ekim
Günaydın kızlar cumaya yine az kaldı haydi gösterin hünerlerinizi
Ayy gerçekten resmen iki gün, rüzgar gibi geçer onlar da
Ben hiç birşey yapmıyorum, tek kelime ile sıfır malesef. Annem ve kayınvalidemde de o marifetler yok.
Bende 70 yoldasi olmak istiyorummmm
Evet Ceyda çok iyi olur, hadi valla dörtledik, sen ben erva mehlika, 70 olalım inşallah en kısa zamanda sağlıkla.
Böyle hissedince kendine bunun geçici olduğunu, herkesin zaman zaman böyle hissettiğini hatırlat. Seni mutlu edecek bir arkadaşınla,akrabanla filan bir araya gelip stres atmanı sağlayacak birşeyler yapmaya çalış.
Dunki menum:
Sabah 08.00
1 bardak kefir
Ogle saat 12.00
Kavurma et 2 ck
Pilav 3 ck
Aksam 20.00
Izgara balik 150 gr
Ice tea
3 lt su
İce tea ve pilavı çıkarıp, daha normal bir kahvaltı ekle bence.
Fazla komplike abla boyle uzun uzun anlatabilecegim gibi degil biraz da kayinvalidem geldi cok sıkıldım akliniza gelirsem dua ederseniz sevinirim.
Allah yardımdımcın olsun. Kur'anda bir ayet var, Allah'ın insana çok fazla nimetler verdiği, bunlara karşılık ise bizden sadece akrabalarla güzel ilişkiler kurmamızı istediği anlatılıyor. Yani çok önemli ama zor bir iş akrabalarla güzel ilişki kurmak, o yüzden şeytan özellikle uğraşıyor bence. Ama sabret, iyilik her zaman sende kalsın çok sevap alırsın inşallah.
Bende basliycam kendimi simartmaya
65 olunca spor için kıyafetle odukkendiricem kendimi 63 olunca da saçımı boyaticam
Kocisimi çekistirememki seviyorum o pisi ben:))
Ne güzel motive edici hedefler tatlım, ben de böyle bir plan yapayım
Kızlar bizimde 10.ayın 28 inde nişan var küçük oğlanın
2 ay 20 gün var 11 hafta
Her hafta 1 kilo bile versem 11 kilo eder
O da kurtarmaz beni
En az 15 vermeyilim :)
Oğlun daha küçük değil mi Zuhalciğim, erkenden yuvadan uçuyor desene, kızın daha okuduğuna göre, oğlun ya okurken evlenecek ya da okulu bitirmeden çalışmaya başlayacak o zaman?
Sen o zamana kadar 15 rahat verirsin bence, hiç dert etme. Maşallah kaçamak filan da yapmıyorsun.
Kendi adıma harika gidiyor.
İsimlere aşina oluyorum yavaştan, menülerden esinleniyorum.
Henüz herşey sizin gibi dört dörtlük değil ama ayak uydurmaya başladım sanki
Gayet iyi bence canım, baya aktif katılıyorsun, böyle devam eder inşallah.
Hiç olumsuz düşünme, belki çok iyi vakit geçirir çok rahat edersin orada. Pozitif düşünmek her zaman iyidir
Seni olumsuz etkiliyorsa tartiyi saklasın eşin presi cuma çıkarsın benimki bı ara işe götürmüştü
Çok şekersiniz Bahar yaa
İki gün de gayet başarılı canım, dengeli ve ölçülü yemişsin, spor var daha ne olsun, bol bol eksi olsun Bu arada ne zaman lahmacun görsem aklıma Canan hocanın lahmacun yerken ki görüntüleri geliyor, kadıncağızı sanki korkunç birşey yaparken yakalamış gibi haberlere çıkarmışlardı
Çok hazırlık yaptınmı kızz :))

Gündüz oturmasıydı heralde
Son zamanlarda kime gitsem ya da davet etsem yemeğe diyorum çünkü diyeti bozma riski daha az gibi geliyor. Bugün arkadaşlar öğle yemeğine geldiler. Dün son anda çıkan doğum günü yüzünden akşam hazırlık yapamamıştım, sabah da biraz geç kalktım. Neyse onlar gelene kadar hazırlıklar yetişti. Ama buraya onlar gidene kadar uğrayamadım malesef. Fırında köfte yaptım, Arda'nın soslu köftesi, domates, biber ve soğanla pişiyor, patates yok. Yoğurt çorbası, yanında bulgur pilavı, cacık, salata. tatlı olarak sütlü irmik, arası muzlu. Yaparken tadına bakmak istemedim, akşam eşim yiyince şekeri az olmuş dedi, herkese diyet yaptırıyorum
Ya ne hamartsınız, ben bunları marketlerin dondurulmuş reyonlarından alıyorum, bulabildiklerimi tabi
Çok iyi bir menü olmuş BaharMazeretin varmış spor olmamasına birşey demiyorum. Annem ilk gün spor yapmak, kendini yormak iyi değil derdi, ne kadar tıbbi bir dayanağı var bilmiyorum.
Menü güzel, spor efsane.
Menüm
09:30
Bol cana domates
1 dilim ekmek

(15:00)
¼ şeftali

(19:15)
1 kepçe mercimek çorbası
½ tabak taze fasulye kavurması
Bolcana çoban salata
100 Gr kadar haşlama tavuk

Su 2 lt
Spor 45 dk leslie
@nanekekik
Kaptan yakında bir öğünlük menüler göreceğiz senden galiba Bak bu haftaki rakibin benim, halim ortada, kendini bu kadar perişan etmeseydin
Afiyet olsun Dilek, süper
Okudukça ufkum açılıyor valla, maşallah ne diyeyim. Ben de not alıp bir iki şey yapsam mı kış için diye düşünmeye başladım

Afiyet olsun, makarnayı öğlen yeseydin daha iyi olurdu diyecektim ama sen zaten geç yatıyorsun sorun olmaz inşallah.
Sabah : Karatay böreği + Süt

Ara : 1 yarım galeta + süt

Akşam : 4 parça falafel + salata

Birazdan spor yapacağım dk yazarım
Ay kıyamam çok az yemişsin, bari sabah düzgün kahvaltı yapabilseydin iyi olurdu. Neyse cumaya yüzün güler inşallah.

Edibe12 Canım kışın eline hazır taze taze gelince nasıl güzel oluyor. Zaten bir alışsan yine yapmak istersin ben her sene çoğaltıyorum. Kışın asla domates, biber vs. almam.
Ben bu sene hızımı alamadım 50 kg domates yaptım. küçük şişeleride saydım 80 şişe olmuş 30 da fasulye
Komşularımla da paylaşıyoruz bazen. Öyle gidiyor işte
Ha birde erişte kesmeyi tavsiye ederim

Menüm
sabah
yağda yumura
yarım dilim peynir
1 dilim tb ekmek
1 tatlı kaşığı bal
3 kaşık mantar sote
Ara
Karpuz 5-6 parça
Öğle
4 köfte yanında 3 kaşık kadar domates soğan
3 kaşık bulgur
salata
cacık
Akşam
Karpuz 6-7 parça
Yatmadan bir kase yoğurt yerim.
Su 2 lt
spor yok
O kadar karpuz lafı geçince bugün karpuz günü yaptım kendime.
Yarın ve perşembe daha başarılı olmayı diliyorum. Yarın misafir akşam yemeğine geliyor. Bu yine fırında köfte yapmayı planlıyorum, bu sefer pirinç pilavı yapıp yemeyeceğim. Akşama kadar bir ara kesin spor da yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…