Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız 80 şişe dağıt dağıt bitmez, fabrika gibi seri üretime geçmişsin
Bu arada aklıma geldi kayınvalidemden 2-3 şişe salça ve erişte alıyorum. Ev yapımı erişte güzel oluyor, oğlum da çok seviyor.

Geçmiş yap yap bitmedi maşallah size.
Kız meyveye doymadınmı :)))
Karpuzdan kurtulup başka birşey yemek ıyi geldi
Aman boşver kuzum biz önümüze bakalım

Bende bugün tartılmadım ne haldeyim hiç bilmiyorum :))
Aynen önümüze bakalım. Inşallah geri gelmez. Gelse de vücudu çok güzel şaşırtmış olduk. Bundan sonrası ıyi olur insallah
Buna şükür canım dikkat ette onu 1 üstüne tamamla cumaya kadar
Ben 1 kiloya fit değilim ki ama. En az 2-3 kilo atasıydı hedefim
Spor harika ötesi. Maşallah

Karpuz görmek bana beni anımsattı:)) insallah istediğin gibi bir tartı görürsün cums

Ervacigim hayat gibi düşün kilo vermeyi beklwntiyi minimuma indirirsen sabırla beklersen eline gecenden mutlu olursun
Kilo vermekte böyle sabırla Gr Gr gitmesi mutlu etsinki hayal kırıklığı başa döndürmesin bizi

Bugun öğleden sonra anneme örgüde yardim attım. Siparişi vardı yetiştirmesi gereken. Elde şiş olunca telefonla ilgilenemedim. Geçmişi okudum güzel sohbet etmişsiniz masallah
Orguyle uğraşmakta kilo verdirir bence uğraşın olunca aklına yemek gelmez

Bugünkü mönüm
2 gunkurusu kayısı(saati bilmiyorum)

9.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Salatalık domates
Peynir
3 zeytin
Közlenmiş biber

13.30
Yoğurt içine bir ceviz yarım armut tarcın

18.30
Bir tabak sebze yemegi(buharda pismis. Içinde patates de vardı)
Bir kase yoğurt
3 minik sarma(dememek için epey uğraştım ama olmadi)
2 litre su olmuştur
60 dakika yürüyüş North River

Kızlar ben aç hissetmiyorum ama dökülüyorum. Galiba bugün koşuşturma fazla geldi.
Menümü paylaşayım uyuyakalmadan.
Sabah 9:30
Bir salatalık
yarım domates
kutu peynir
3 zeytin
bir dilim ekmek

11:00
2 erik

öğle 2:00
bir kase fasulyeli yoğurt çorbası
bir lokma haşlanmış tavuk
3 çatal karpuz
yarım dilim ekmek

akşam 7:00
bir kase taze fasulye
iki kaşık yoğurt

yatmadan önce soda kürü

55+ 15 dk spor

North River

O hayal kirikliklari takıntılar önceden çoktu bendr. Şuan gayet rahat ilerliyorum. Illa şöyle olsun derdim yok aslında sadece ilk haftalarimda olduğum için daha çok verebilecegimi biliyorum. Sonrasında 1 kilo da beni çok mutlu edecektir
Orguyle uğraşmakta kilo verdirir bence uğraşın olunca aklına yemek gelmez
Benim aklıma yemek gelmiyor çok şükür. Yiğenim ve kızımla uğraşırken vakit geçip gidiyor. Aslında örgüyu çok seviyorum. Şiş tunus işi tığ derken kendimi kaptırır giderim. Hele orgu oyuncak yaparken zamanın hiç farkına varamıyorum. Diyete odaklanmak için bu ara örgüye ara verdim ki gruba da vakit ayirabileyim kendime de

Mönü de spor da güzel olmuş

Bence iyi makarna var ama gün içi dengeli gitmişsin. Zatan
Doğum günün ne zaman inşallah cuma sonrasıdır:)
Sabah : Karatay böreği + Süt

Ara : 1 yarım galeta + süt

Akşam : 4 parça falafel + salata

Birazdan spor yapacağım dk yazarım
Çok az degilmi erkende güne badliyinca bilemedim
Edibe ciğim biz millete değil millet bize uysun artık hem yemek daha doyurucu hamurişi yedimmi akşama tekrardan acıkıyor insan ,sen misafirlere böyle de sizi düşündüğüm için yemek yapıyorum
Sende de alalım ilk hangi kiloya gelince ne Alicaksin kendine
kesinlikle sana katılıyorum bı kış öyle menemen yapmistimki yazın okadar yememostim
Benim anacigim da çok yapar bana biber fasulye bahçeden hazırlar getirir yapragimi başar tarhanami yapar Allah başımdan eksik eymwsin

Akşam yemeseydin karpuzu keske
kışın hedefe ulaşiyim cevizli erişte yiycemm ben:)

Son düzenleme:
Bende de vardı iki iki veriyim isterdim veremiyince motivem düşerdi ,şimdi diyorum kilo almadigim ve sporla şekillendigim her günüm kardir

Bende de vardı iki iki veriyim isterdim veremiyince motivem düşerdi ,şimdi diyorum kilo almadigim ve sporla şekillendigim her günüm kardir
Kesinlikle öyle. Hedeflerime ulaşmayı istiyorum şuan. Ilk hedefim bayramda 105 olmak. Bakalım yapabilecek miyim. Ha 106 olunca da üzülmeyeceğim tabi sadece kendimi hirslandiran için bu.
Bu arada olabilir miyim sence 105 :))

Fitt_anne sabah geç kalınca öyle oldu çok halsizim bugün ama spor için kalktım ve spor yaptıkça enerjim yerine geldi :)

Terim üzerimde yazıyorum 60 dk North River 5-10 dk daha yapacağım bittim duş alıp direk yatarım diye yazayım dedim çok Yorgun'um

Dilek grubun filozofu sen oldun, Habinar 'ı aratımıyorsun. O nerelerde acaba? Yasemin iyi misin, arada uğra bize
Çok iyi bence Erva, maşallah sen bir kilodan kesin fazla verirsin bu hafta merak etme.
Maşallah kızlar ya bugün bütün menüler iyi olmuş. Yorulmuşsundur sen gecikmeden yat, dinlen canım.
79 olunca bir bluz alırım, 75 olunca saçımı boyatırım veee 70 olunca 3-4 takım alırım artıkAyyy hayal etmesi ne güzel
Amin Rabbim annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesn

Zayıflamak için yeni bir hedef eklendi benim için. Kardeşimin sözü olacak bayramdan sonra. Söz için gidemem okul başlamış olacam epey uzak bir il bize. Nişan bakalım ne zaman olur. Fit bir görümce olup şıkır şıkır giyinmem lazim

misafire diyette olunca çok rahat abla eşim eve geldi ablam eliptik tek ben leslie güldü ben ufak tefek işler vardı onları yapiyim deyip gitti

Oo spor süper
Gayet iyi sabahı aciklamissin
Güzel dileğim
Bugün spor iyi olmuş
Afiyet olsun canım

Bende menümü yazayım sonra alıntılara geçecem

8.00
Zencefilli kür

10.00
Soğanlı biberli 2 yumurtayla omlet
Salatalık
Maydonoz derotu
Az peynir

15.00
1 kase kabak çor.

17.30
1 kase kabak çor.

19.20
3 köfte
2 sarma
Yoğurt

Aslında akşamda çorba olacaktı ama köfteleri ne zaman yutuvermişim hatırlamıyom :)))
Neyse yarınada kaldı çorba

Su 2.5 lt

Spor 35 dk yürüyüş
North River

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…