- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.601
Kız 80 şişe dağıt dağıt bitmez, fabrika gibi seri üretime geçmişsinEdibe12 Canım kışın eline hazır taze taze gelince nasıl güzel oluyor. Zaten bir alışsan yine yapmak istersin ben her sene çoğaltıyorum. Kışın asla domates, biber vs. almam.
Ben bu sene hızımı alamadım 50 kg domates yaptım. küçük şişeleride saydım 80 şişe olmuş30 da fasulye
Komşularımla da paylaşıyoruz bazen. Öyle gidiyor işte
Ha birde erişte kesmeyi tavsiye ederim
Karpuzdan kurtulup başka birşey yemek ıyi geldiKız meyveye doymadınmı :)))
Aynen önümüze bakalım. Inşallah geri gelmez. Gelse de vücudu çok güzel şaşırtmış olduk. Bundan sonrası ıyi olur insallahAman boşver kuzum biz önümüze bakalım
Bende bugün tartılmadım ne haldeyim hiç bilmiyorum :))
Ben 1 kiloya fit değilim ki ama. En az 2-3 kilo atasıydı hedefimBuna şükür canım dikkat ette onu 1 üstüne tamamla cumaya kadar
Spor harika ötesi. MaşallahBugünkü menüm
Sabah 10.00
1 haş. Yumurta
1 tk pekmez
1 dilim kepek ekmek
1 dilim b.peynir
Yeşillik
Öğle: 14.30
Yağı süzülmüş ton balıklı salata +1 dilim b.peynirli
Yarım dilim ekmek
Ara : 17.00
2 yk yoğurt
Akşam:
2 servis kaşığı et kavurma
Közlenmiş patlıcanlı salata
1 dilim k.ekmek
Su. 2 litreyi geçti sanırım 3 litre olacak
Spor: sabah 15 dk jillian + 45 dk leslie
Akşam 45 dk leslie
Karpuz görmek bana beni anımsattı:)) insallah istediğin gibi bir tartı görürsün cumsMenüm
sabah
yağda yumura
yarım dilim peynir
1 dilim tb ekmek
1 tatlı kaşığı bal
3 kaşık mantar sote
Ara
Karpuz 5-6 parça
Öğle
4 köfte yanında 3 kaşık kadar domates soğan
3 kaşık bulgur
salata
cacık
Akşam
Karpuz 6-7 parça
Yatmadan bir kase yoğurt yerim.
Su 2 lt
spor yok
O kadar karpuz lafı geçince bugün karpuz günü yaptım kendime.
Yarın ve perşembe daha başarılı olmayı diliyorum. Yarın misafir akşam yemeğine geliyor. Bu yine fırında köfte yapmayı planlıyorum, bu sefer pirinç pilavı yapıp yemeyeceğim. Akşama kadar bir ara kesin spor da yapmak istiyorum.
Ervacigim hayat gibi düşün kilo vermeyi beklwntiyi minimuma indirirsen sabırla beklersen eline gecenden mutlu olursunGeçmiş yap yap bitmedi maşallah size.
Karpuzdan kurtulup başka birşey yemek ıyi geldi
Aynen önümüze bakalım. Inşallah geri gelmez. Gelse de vücudu çok güzel şaşırtmış olduk. Bundan sonrası ıyi olur insallah
Ben 1 kiloya fit değilim ki ama. En az 2-3 kilo atasıydı hedefim
Spor harika ötesi. Maşallah
Karpuz görmek bana beni anımsattı:)) insallah istediğin gibi bir tartı görürsün cums
Orguyle uğraşmakta kilo verdirir bence uğraşın olunca aklına yemek gelmezBugun öğleden sonra anneme örgüde yardim attım. Siparişi vardı yetiştirmesi gereken. Elde şiş olunca telefonla ilgilenemedim. Geçmişi okudum güzel sohbet etmişsiniz masallah
O hayal kirikliklari takıntılar önceden çoktu bendr. Şuan gayet rahat ilerliyorum. Illa şöyle olsun derdim yok aslında sadece ilk haftalarimda olduğum için daha çok verebilecegimi biliyorum. Sonrasında 1 kilo da beni çok mutlu edecektirErvacigim hayat gibi düşün kilo vermeyi beklwntiyi minimuma indirirsen sabırla beklersen eline gecenden mutlu olursun
Kilo vermekte böyle sabırla Gr Gr gitmesi mutlu etsinki hayal kırıklığı başa döndürmesin bizi
Benim aklıma yemek gelmiyor çok şükür. Yiğenim ve kızımla uğraşırken vakit geçip gidiyor. Aslında örgüyu çok seviyorum. Şiş tunus işi tığ derken kendimi kaptırır giderim. Hele orgu oyuncak yaparken zamanın hiç farkına varamıyorum. Diyete odaklanmak için bu ara örgüye ara verdim ki gruba da vakit ayirabileyim kendime deOrguyle uğraşmakta kilo verdirir bence uğraşın olunca aklına yemek gelmez
Mönü de spor da güzel olmuşKızlar ben aç hissetmiyorum ama dökülüyorum. Galiba bugün koşuşturma fazla geldi.
Menümü paylaşayım uyuyakalmadan.
Sabah 9:30
Bir salatalık
yarım domates
kutu peynir
3 zeytin
bir dilim ekmek
11:00
2 erik
öğle 2:00
bir kase fasulyeli yoğurt çorbası
bir lokma haşlanmış tavuk
3 çatal karpuz
yarım dilim ekmek
akşam 7:00
bir kase taze fasulye
iki kaşık yoğurt
yatmadan önce soda kürü
55+ 15 dk spor
North River
Bence iyi makarna var ama gün içi dengeli gitmişsin. Zatanmenüm
9:20
2 haşlama yumurta
peynir domates salatalık
12:50
3 dilim karpuz
19:50
1 demet maydanoz dereotu karışımı peynir,1 kase haş. makarna karışımı
2 kase cacık
su 3 lt.
2 bardak limon maden suyu yeşil çay karışımı
North River
Doğum günün ne zaman inşallah cuma sonrasıdır:)Sevin bence be güzel bize de kısmet olsun
Canım benim çekmecede var bi şeyler ama kesmezdi beni kahvaltı da musli götüreceğim
Ay bende Doğum günüme hesap yapıyorum sürekli böyle :) bu arada o gün benim ödül günüm olacak sonra ki sıvı detoksu sonra tam gaz devam
Kuzum evet eve geldim yemeğimi hazırlamaya çalıştım bi yandan evde ki eksiklerle uğraş falan Yen'i müsait oldum, ofiste de yoğundum
Bugün hep sevdiğim şeyleri yemişsin :)
Menü benimkine benzedi sevindim bende benim menülerden diye :)
Benim şimdi ki kürüm bu canım buna geçtim 7 gün bunu yapacağım 3.kür bu senin ilk kür bitsin 2. Geç
Çok az degilmi erkende güne badliyinca bilemedimSabah : Karatay böreği + Süt
Ara : 1 yarım galeta + süt
Akşam : 4 parça falafel + salata
Birazdan spor yapacağım dk yazarım
Edibe ciğim biz millete değil millet bize uysun artık hem yemek daha doyurucu hamurişi yedimmi akşama tekrardan acıkıyor insan ,sen misafirlere böyle de sizi düşündüğüm için yemek yapıyorumİyi ki sormuşum, ben salata deyince hiç havuç hayal etmemiştim, böyle yapıp deneyeyim
Ben de yürüyüş dışında bir şeyler yapmalıyım, sağol hatırlatma için Ekim
Ayy gerçekten resmen iki gün, rüzgar gibi geçer onlar da
Ben hiç birşey yapmıyorum, tek kelime ile sıfır malesef. Annem ve kayınvalidemde de o marifetler yok.
Evet Ceyda çok iyi olur, hadi valla dörtledik, sen ben erva mehlika, 70 olalım inşallah en kısa zamanda sağlıkla.
Böyle hissedince kendine bunun geçici olduğunu, herkesin zaman zaman böyle hissettiğini hatırlat. Seni mutlu edecek bir arkadaşınla,akrabanla filan bir araya gelip stres atmanı sağlayacak birşeyler yapmaya çalış.
İce tea ve pilavı çıkarıp, daha normal bir kahvaltı ekle bence.
Allah yardımdımcın olsun. Kur'anda bir ayet var, Allah'ın insana çok fazla nimetler verdiği, bunlara karşılık ise bizden sadece akrabalarla güzel ilişkiler kurmamızı istediği anlatılıyor. Yani çok önemli ama zor bir iş akrabalarla güzel ilişki kurmak, o yüzden şeytan özellikle uğraşıyor bence. Ama sabret, iyilik her zaman sende kalsın çok sevap alırsın inşallah.
Ne güzel motive edici hedefler tatlım, ben de böyle bir plan yapayım
Oğlun daha küçük değil mi Zuhalciğim, erkenden yuvadan uçuyor desene, kızın daha okuduğuna göre, oğlun ya okurken evlenecek ya da okulu bitirmeden çalışmaya başlayacak o zaman?
Sen o zamana kadar 15 rahat verirsin bence, hiç dert etme. Maşallah kaçamak filan da yapmıyorsun.
Gayet iyi bence canım, baya aktif katılıyorsun, böyle devam eder inşallah.
Hiç olumsuz düşünme, belki çok iyi vakit geçirir çok rahat edersin orada. Pozitif düşünmek her zaman iyidir
Çok şekersiniz Bahar yaa
İki gün de gayet başarılı canım, dengeli ve ölçülü yemişsin, spor var daha ne olsun, bol bol eksi olsunBu arada ne zaman lahmacun görsem aklıma Canan hocanın lahmacun yerken ki görüntüleri geliyor, kadıncağızı sanki korkunç birşey yaparken yakalamış gibi haberlere çıkarmışlardı
Son zamanlarda kime gitsem ya da davet etsem yemeğe diyorum çünkü diyeti bozma riski daha az gibi geliyor. Bugün arkadaşlar öğle yemeğine geldiler. Dün son anda çıkan doğum günü yüzünden akşam hazırlık yapamamıştım, sabah da biraz geç kalktım. Neyse onlar gelene kadar hazırlıklar yetişti. Ama buraya onlar gidene kadar uğrayamadım malesef. Fırında köfte yaptım, Arda'nın soslu köftesi, domates, biber ve soğanla pişiyor, patates yok. Yoğurt çorbası, yanında bulgur pilavı, cacık, salata. tatlı olarak sütlü irmik, arası muzlu. Yaparken tadına bakmak istemedim, akşam eşim yiyince şekeri az olmuş dedi, herkese diyet yaptırıyorum
Ya ne hamartsınız, ben bunları marketlerin dondurulmuş reyonlarından alıyorum, bulabildiklerimi tabi
Çok iyi bir menü olmuş BaharMazeretin varmış spor olmamasına birşey demiyorum. Annem ilk gün spor yapmak, kendini yormak iyi değil derdi, ne kadar tıbbi bir dayanağı var bilmiyorum.
Menü güzel, spor efsane.
Kaptan yakında bir öğünlük menüler göreceğiz senden galibaBak bu haftaki rakibin benim, halim ortada, kendini bu kadar perişan etmeseydin
Afiyet olsun Dilek, süper
Okudukça ufkum açılıyor valla, maşallah ne diyeyim. Ben de not alıp bir iki şey yapsam mı kış için diye düşünmeye başladım
kesinlikle sana katılıyorum bı kış öyle menemen yapmistimki yazın okadar yememostimEdibe12 Canım kışın eline hazır taze taze gelince nasıl güzel oluyor. Zaten bir alışsan yine yapmak istersin ben her sene çoğaltıyorum. Kışın asla domates, biber vs. almam.
Ben bu sene hızımı alamadım 50 kg domates yaptım. küçük şişeleride saydım 80 şişe olmuş30 da fasulye
Komşularımla da paylaşıyoruz bazen. Öyle gidiyor işte
Ha birde erişte kesmeyi tavsiye ederim
Akşam yemeseydin karpuzu keskeMenüm
sabah
yağda yumura
yarım dilim peynir
1 dilim tb ekmek
1 tatlı kaşığı bal
3 kaşık mantar sote
Ara
Karpuz 5-6 parça
Öğle
4 köfte yanında 3 kaşık kadar domates soğan
3 kaşık bulgur
salata
cacık
Akşam
Karpuz 6-7 parça
Yatmadan bir kase yoğurt yerim.
Su 2 lt
spor yok
O kadar karpuz lafı geçince bugün karpuz günü yaptım kendime.
Yarın ve perşembe daha başarılı olmayı diliyorum. Yarın misafir akşam yemeğine geliyor. Bu yine fırında köfte yapmayı planlıyorum, bu sefer pirinç pilavı yapıp yemeyeceğim. Akşama kadar bir ara kesin spor da yapmak istiyorum.
kışın hedefe ulaşiyim cevizli erişte yiycemm ben:)Kız 80 şişe dağıt dağıt bitmez, fabrika gibi seri üretime geçmişsin
Bu arada aklıma geldi kayınvalidemden 2-3 şişe salça ve erişte alıyorum. Ev yapımı erişte güzel oluyor, oğlum da çok seviyor.
Bende de vardı iki iki veriyim isterdim veremiyince motivem düşerdi ,şimdi diyorum kilo almadigim ve sporla şekillendigim her günüm kardirO hayal kirikliklari takıntılar önceden çoktu bendr. Şuan gayet rahat ilerliyorum. Illa şöyle olsun derdim yok aslında sadece ilk haftalarimda olduğum için daha çok verebilecegimi biliyorum. Sonrasında 1 kilo da beni çok mutlu edecektir
Benim aklıma yemek gelmiyor çok şükür. Yiğenim ve kızımla uğraşırken vakit geçip gidiyor. Aslında örgüyu çok seviyorum. Şiş tunus işi tığ derken kendimi kaptırır giderim. Hele orgu oyuncak yaparken zamanın hiç farkına varamıyorum. Diyete odaklanmak için bu ara örgüye ara verdim ki gruba da vakit ayirabileyim kendime de
Oda iyiymiş:))Pudingi
"cilalı puding" olarak okuyan bana bir alkış
Kesinlikle öyle. Hedeflerime ulaşmayı istiyorum şuan. Ilk hedefim bayramda 105 olmak. Bakalım yapabilecek miyim. Ha 106 olunca da üzülmeyeceğim tabi sadece kendimi hirslandiran için bu.Bende de vardı iki iki veriyim isterdim veremiyince motivem düşerdi ,şimdi diyorum kilo almadigim ve sporla şekillendigim her günüm kardir
Afiyet olsun, makarnayı öğlen yeseydin daha iyi olurdu diyecektim ama sen zaten geç yatıyorsun sorun olmaz inşallah.
Ay kıyamam çok az yemişsin, bari sabah düzgün kahvaltı yapabilseydin iyi olurdu. Neyse cumaya yüzün güler inşallah.
Dilek grubun filozofu sen oldun,Ervacigim hayat gibi düşün kilo vermeyi beklwntiyi minimuma indirirsen sabırla beklersen eline gecenden mutlu olursun
Kilo vermekte böyle sabırla Gr Gr gitmesi mutlu etsinki hayal kırıklığı başa döndürmesin bizi
Çok iyi bence Erva, maşallah sen bir kilodan kesin fazla verirsin bu hafta merak etme.Bugünkü mönüm
2 gunkurusu kayısı(saati bilmiyorum)
9.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Salatalık domates
Peynir
3 zeytin
Közlenmiş biber
13.30
Yoğurt içine bir ceviz yarım armut tarcın
18.30
Bir tabak sebze yemegi(buharda pismis. Içinde patates de vardı)
Bir kase yoğurt
3 minik sarma(dememek için epey uğraştım ama olmadi)
2 litre su olmuştur
60 dakika yürüyüşNorth River
Maşallah kızlar ya bugün bütün menüler iyi olmuş. Yorulmuşsundur sen gecikmeden yat, dinlen canım.Kızlar ben aç hissetmiyorum ama dökülüyorum. Galiba bugün koşuşturma fazla geldi.
Bir salatalık
yarım domates
kutu peynir
3 zeytin
bir dilim ekmek
2 erik
3 çatal karpuz
yarım dilim ekmek
bir kase taze fasulye
iki kaşık yoğurt
yatmadan önce soda kürü
55+ 15 dk spor
North River
79 olunca bir bluz alırım, 75 olunca saçımı boyatırım veee 70 olunca 3-4 takım alırım artıkBence iyi makarna var ama gün içi dengeli gitmişsin. Zatan
Doğum günün ne zaman inşallah cuma sonrasıdır:)
Çok az degilmi erkende güne badliyinca bilemedim
Edibe ciğim biz millete değil millet bize uysun artık hem yemek daha doyurucu hamurişi yedimmi akşama tekrardan acıkıyor insan ,sen misafirlere böyle de sizi düşündüğüm için yemek yapıyorum
Sende de alalım ilk hangi kiloya gelince ne Alicaksin kendine
kesinlikle sana katılıyorum bı kış öyle menemen yapmistimki yazın okadar yememostim
Benim anacigim da çok yapar bana biber fasulye bahçeden hazırlar getirir yapragimi başar tarhanami yapar Allah başımdan eksik eymwsin
misafire diyette olunca çok rahat abla eşim eve geldi ablam eliptik tek ben leslie güldü ben ufak tefek işler vardı onları yapiyim deyip gittitatlım kimse dört dörtlük değil mutlaka kv ninde hataları vardır seninde
Karşıdakini değiştiremiceğimize göre olduğu gibi kabullenecez
Hem eşinin annesi, eşini seviyosan onun hatrı için görmezden gelecen bazı şeyleri
Sayılı gün çabuk geçer kuzum :)
Baharr bak yine kızacam haaa :))
Güzelim seni niye istemeyelim
Biz bir takımsak hepimiz çaba gösterip emek vermeliyiz
Burda kimse kimsenin diyet yada yaşam koçu değil. Herkesin aynı oranda desteğe ihtiyacı var
Birisi elinden gelen desteği verir diğeri vermezse bu pek adil olmaz
Ortada takım ruhu diye bişeyde olmaz
Hadi tatlım sende göster kendini
Heralde sende oyalanmaktan sıkılmışındır :))
Kız tartılıyonda madem dün niye pztsi bildirimini yapmadın
yok tatlım nişanı Kız evi yapıyor :))hem büyük bişey değil
Bana sorarsan gereksiz sonuçta yüzük takılmış, kendileri yapmak istediler
misafiri gelecekti bugünle yarın
Misafirlere rağmen güzel menü cnm
Sporu ihmal etmemen daha güzel :))
Oo spor süperBugünkü menüm
Sabah 10.00
1 haş. Yumurta
1 tk pekmez
1 dilim kepek ekmek
1 dilim b.peynir
Yeşillik
Öğle: 14.30
Yağı süzülmüş ton balıklı salata +1 dilim b.peynirli
Yarım dilim ekmek
Ara : 17.00
2 yk yoğurt
Akşam:
2 servis kaşığı et kavurma
Közlenmiş patlıcanlı salata
1 dilim k.ekmek
Su. 2 litreyi geçti sanırım 3 litre olacak
Spor: sabah 15 dk jillian + 45 dk leslie
Akşam 45 dk leslie
Gayet iyi sabahı aciklamissinMenüm
09:30
Bol cana domates
1 dilim ekmek
(15:00)
¼ şeftali
(19:15)
1 kepçe mercimek çorbası
½ tabak taze fasulye kavurması
Bolcana çoban salata
100 Gr kadar haşlama tavuk
Su 2 lt
Spor 45 dk leslie
North River
Güzel dileğimSpor öncesi filtre kahve 3 ceviz
12:00 kahvaltı
Lor peynirli 1tum yumurta 1 beyazı ile baharatlı omlet
1dilim çavdar
Salatalık 3 zeytin
Biber
Biraz peynir
4:00
Chiali puding
8:00 bir tabak yeşil fasulye
Cacık
2 büyük bardak bitki çayı
3lt su
40 dk cardio plates
15 dk egzersiz
Bugün spor iyi olmuşBugünkü mönüm
2 gunkurusu kayısı(saati bilmiyorum)
9.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Salatalık domates
Peynir
3 zeytin
Közlenmiş biber
13.30
Yoğurt içine bir ceviz yarım armut tarcın
18.30
Bir tabak sebze yemegi(buharda pismis. Içinde patates de vardı)
Bir kase yoğurt
3 minik sarma(dememek için epey uğraştım ama olmadi)
2 litre su olmuştur
60 dakika yürüyüşNorth River
Afiyet olsun canımKızlar ben aç hissetmiyorum ama dökülüyorum. Galiba bugün koşuşturma fazla geldi.
Bir salatalık
yarım domates
kutu peynir
3 zeytin
bir dilim ekmek
2 erik
3 çatal karpuz
yarım dilim ekmek
bir kase taze fasulye
iki kaşık yoğurt
yatmadan önce soda kürü
55+ 15 dk spor
North River
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?