Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sütlaç yap hem hafif olur

sütlaç yap hem hafif olur

evde çook yoğurt var yayla çorbası yapcam pirinçli,pilav şart oda pirinç,dolmada var pirinç sütlaçta olursa adamların içi dışı pirinç olur kızz.neyse o da yarına kaldı sanırım.nasıl irmik olmaz bi evde yahu.kzıdım kendime şimdi.diyetten öle zararlı şeylerin varlığı yokluğu beni ilgilendirmiyor artık galiba. önceden olsa irmikle 2 güne bir helva yapardım..ama artık napmıyoruzz yemiyoruzz.

tarifler çok ama hepsi irmikli kendi defterim var her tarifi yazmışım yogurt tatlısı var ama irmikli

fadime uyku mu tutmadı yoksa yeyip yatmak istemediğin için benim gibi uyumamak için zorluyomusun kendini.
1 haftadır yediklerim karnımda bende yedikten sonra yatmıcam erisin bari dedim ama işe yaramadı kesin tartıda artıları görücem bu hafta akşam bagırsaklarım için ilaç içmesem çatlıcam nefes alamıyorum artık

ya bu dukandan sonra bende de oldu aynı şey. ben tesadüfen light dondurma yediğim günler o problemin gittiğini gördüm o yüzden bugünde yedim veeee yinee tezim doğru çıktı. bilmiyorum herkeste aynı etkiyi yapar mı ama dondurma beni seviyor bende onu çok seviyorum bi maraşlı olarak..

maraşlımısın bende adıyamanlı

günaydın mursh gece 3 den beri uyanıgım halen uykum yok birazdan belki uyurum.eşimden tel bekliyorum iftara misafir çagırıcakmış misafirler müsaitse bana haber vercek uyursamyarım kalkarım .işimi garantiye alayım eşim arasın sonra 2 saat kestirsem yeter bana

yok valla fadime,çok ağır konuştu,günah da olsa konuşmıycam,kaldıramadım,hep ben barıştım önce şimdiye kadar bu sefer o glmezse barışmıycam hatalı olan o çünkü
ne sinir oluyorlar bazen di mi puffff
neden küstünüz ya? inş. barısırsınız.. barışılıyor merak etme dua et...
boşver cnm uzun hikaye,üst üste geldi herşey,dua ediyorum rabbim akıl fikir versin diye,barışmamız uzun ürecek bu sefer
ahh bu erkekler yok mu hepsi aynııı,
geçmiş olsun kuzuna
tamamdırr

maşallah ya üniversitede okuyan kzıın var hee,erkenden evlenmişssin sen o zman fadime öyle mi?
menü süperrr
afiyet olsun,liste güzel cnm
form çayı içsene acayip işe yarıyo,hele a101 de var bir tane çok etkili ama karın ağrısından öldürüyor,liptonun aldım ben çok güzel.
sağol canımm seni de uğraştırdım.. lömbedek tatlısı diye bişe buldum netten ama hem ismi hem görüntüsü hoşuma gitmedi.şansa bırakmak istemedim.isme bak lömbedek

Günaydınlarrr
şimdi hemen kalkıp evi toplıycam,çamaşırlarım var katlı,yerleştirip ütü yapıcam,yetieşbilirsen bi baza altını karıştırayım diyorum hemde spor olsun bana
menümü yazayım unutmadan,iftarda doyasıya yedim sahurda yeni bir diyete başladım,halama diyetisyen vermiş,bakalım kendime uydurdum azcık,cuma günü bende gidicem kısmetse,veri,cem şu hain kilolarıı

iftar:
2 kepçe bezelye çorbası
1 lokma pide
4-5 tane ufacık,yağsız pişmiş köfte
5-6 çatal 1 kaşık yağla pişirilmiş patates(kızartma değil buğulama oldu:) tavsiye ederim
bol salata yağsız
az yoğurt

ara:1 tane şeftali

sahur:
1 kase mısır gevreği,yarım yağlı süt ile
1 haşlanmış yumurta
1,5 lt su

bu kadarrr,tarıda 66.5 im şimdilik,tikırı değiştiremiycem ama olsun kalsın böyle cumaya kadar bakalım ne olacak

maşallah ablacım allah bağışlasın, ne güzel büyütmüşsün çocuklarını, darısı bize inşallah...

halanın diyeti merekla beklicem:) bize anlatcanmı?? kendime uygun en uğraşmacasız diyet arıyorum ama hiç birine içim ısınmıyorr bakalım ne olcak benim halimm

Beyaz bence gayet az ve öz yiyorsun,, hele bide malum eşinle küstün ben o durumda ne varsa silip süpürürdüm sinirle,, ben sinirlenince yemeğe saranlardanım(

halanın diyeti merekla beklicem:) bize anlatcanmı?? kendime uygun en uğraşmacasız diyet arıyorum ama hiç birine içim ısınmıyorr bakalım ne olcak benim halimm
cnm,tüm tahilller yapılmış bi sorun çıkmamış genel bir liste vermiş dr.u,40 günde 5,5 kilo vermiş,ki bence süper,bu ay ki listesi şöyleymiş.

sahur:
3 dilim kepekli ekmek,
sınırsız domates ve salatalık
1 bardak yarım yağlı süt
istesen üstüne şekersiz çay içebilirsin demiş
1 lt su içilecek

iftar:
1 kepçe çorba,
bol salata,az yağlı
15 dk sonra 4-5 yk sebze yada et yemeği
ekmek yok

ara:1 meyve

ara:2 top dondurma

menü böyleymiş cnm,ben biraz daha az yiyicem bakalım.sana uyarsa dene cnm,hafta sonu bende gidicem devlette diyetisyene bakalım nasıl liste verecek.

bu yorumdaşlar da değişiklik mi oldu yoksa ben dün yanlış mı gördüm dün ben mursh laydım sanki
evet değiştiii,sen ben ve fadime beraberizz
Beyaz bence gayet az ve öz yiyorsun,, hele bide malum eşinle küstün ben o durumda ne varsa silip süpürürdüm sinirle,, ben sinirlenince yemeğe saranlardanım(

sağol cnm,öyle başladık bakalım,umarım öyle gider,sorma ya bende sinirlenince evde çikolata falan ne varsa götürürüm,ama bu sefer olmasın vermem lazım.

herif az geç gelecekmiş bugün ben arad bir yemek yapar arada tablona bakarım ekle sen. neden 66 diyor acaba boyun uzun ise olbilir. kaç boyun?

Cnm bende anlamadım yaaa 1.65 cok uzun deılım ama 66 kılo verdı bana neyse ben onada razıyım sorun deıl :)

yok canem ya öğretmenim ankarrada. ama eşim istanbulda çalışıyor tatilde onun yanındayım.maalesef bayramda yine hasret başlayacak.

Kıyammam ben sana yaaa ne kadar sıkıcı bı durum.İnş biran once kavusursunuz

slm kızlarrr
bu saatte mute tripofan onlinesinizz :))))
bugün çok yogundum uğrayamadım fazlaa göbeğim çatladı bugüün işlerden (

kızlarr ben yarın nöbet iznim haberiniz olsun yarın yokummm

Zaten bosladın bu aralar bızı.Senın su nobetlerınede ızınlerınede hastayım zaten :))) İyi istirahatler cnmmm :)

Neeee burger vardı yıyemedınmı ??? Ahhhh ahhh benım elımde olacaktı o fırsat Offf ooffff sus murs sus

aynen öle düşünüyorum bende ama yemek yok onlardann. şimdiye kadar yedim de noldu koca bi popo koca göbek..netten bakıyom tariflere değişik bişe bulabilir miyim diye

İradene bayılıyorum yaa benımde acılen bu pıskolojıye gırmem gerek :)

Bende cok ıstıyorum kosu bandı ama evde pısıklet var daha ona bınmıyom ben kosu bandı buyukcene bı alet zaten kıra evındeyız tasıyamam ordan oraya allah ızın verırse kendı evım olursa oraya alırım ıns cok keyıflı bısey olsa gerek :)

Günaydın cnmm okudum gecmısı saatlere ınanamadım zaten delımısınız sız ayyy walla ben 2 lokma gozlerım kapalı yıyom hemen uyuyom :)

bu yorumdaşlar da değişiklik mi oldu yoksa ben dün yanlış mı gördüm dün ben mursh laydım sanki

Cnm bız tiriptofanla dukan dıyetı yapıyoruz aynı dıyetı yaptıgımız ıcın bızı aynı gruba aldılar senle triptofanın yerı degıstı yanı ama sende benım yorumdasımsın gozum ustunde hbr olsun :))))

bende oleyımdır yaaaa sınırlendımmı verıyom kendımı yemege

hmm ok. sorun değil hepimiz yorumdaşız:)) gözün üstümde olsun beklerimm:)

dünkü yediklerimi yazıyım bende o halde

Sabah

Kepekli beyaz beynir domates sandw.( iş yerinde en kolay kahvaltı olduğu için genelde sabah fix menü)

Öğlen

bir parça tavuk ızgara
aynı tabakta birkaç kaşık taze fasülye ve biraz salata ile 1 dilim kepek ekmeği

Akşam

1 kase çorba
3-4 y.k kıymalı makarna (ama çok az gerçekten)
ekmek yok

Su içmeye çalışmaları devam sanırım 1.5 - 2 lt.yi buluyorumdur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…