- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.361
sütlaç yap hem hafif olurbiber dolma pişiyor ocakta miss gibi koktu,dediğin gibi paçanga yapacam şimdi az.zeytinyağlı fasulye var bunlar ortada duracak ana yemekte kararsızım. tatlıyı da yapamadım malzemem yokmuş.irmiksiz şerbetli tatlı biliyo musun fadime yaa onu da şimdi yapsam iyi olacak.gündüzde anca temizlik yaparım belim çok ağrıyo o yüzden yavaş yavaş ayapayım diyorum.
sütlaç yap hem hafif olur
tarifler çok ama hepsi irmikli kendi defterim var her tarifi yazmışım yogurt tatlısı var ama irmiklievde çook yoğurt var yayla çorbası yapcam pirinçli,pilav şart oda pirinç,dolmada var pirinç sütlaçta olursa adamların içi dışı pirinç olur kızz.neyse o da yarına kaldı sanırım.nasıl irmik olmaz bi evde yahu.kzıdım kendime şimdi.diyetten öle zararlı şeylerin varlığı yokluğu beni ilgilendirmiyor artık galiba. önceden olsa irmikle 2 güne bir helva yapardım..ama artık napmıyoruzz yemiyoruzz.
1 haftadır yediklerim karnımda bende yedikten sonra yatmıcam erisin bari dedim ama işe yaramadı kesin tartıda artıları görücem bu hafta akşam bagırsaklarım için ilaç içmesem çatlıcam nefes alamıyorum artıkfadime uyku mu tutmadı yoksa yeyip yatmak istemediğin için benim gibi uyumamak için zorluyomusun kendini.
tarifler çok ama hepsi irmikli kendi defterim var her tarifi yazmışım yogurt tatlısı var ama irmikli
ben olsam tatlı niyetine dondurma verirdim serin serinsağol canımm seni de uğraştırdım.. lömbedek tatlısı diye bişe buldum netten ama hem ismi hem görüntüsü hoşuma gitmedi.şansa bırakmak istemedim.isme bak lömbedek
1 haftadır yediklerim karnımda bende yedikten sonra yatmıcam erisin bari dedim ama işe yaramadı kesin tartıda artıları görücem bu hafta akşam bagırsaklarım için ilaç içmesem çatlıcam nefes alamıyorum artık
maraşlımısın bende adıyamanlıya bu dukandan sonra bende de oldu aynı şey. ben tesadüfen light dondurma yediğim günler o problemin gittiğini gördüm o yüzden bugünde yedim veeee yinee tezim doğru çıktı. bilmiyorum herkeste aynı etkiyi yapar mı ama dondurma beni seviyor bende onu çok seviyorum bi maraşlı olarak..
yok valla fadime,çok ağır konuştu,günah da olsa konuşmıycam,kaldıramadım,hep ben barıştım önce şimdiye kadar bu sefer o glmezse barışmıycam hatalı olan o çünküone kız küçük çocuk gibi küsüyonuz çabuk barışın bakimramazanda küs olunmaz bak ben bizim gıcık gelinle küstüm bügün barıştım günah ramazandan sonra küserim sende öyle yaparsın
ne sinir oluyorlar bazen di mi puffffbugün kızkardeşim iftara çagırmıştı eşimi ikna edemedim beyefendi yorgunmuş .hiç bir kimse benim gibi güzel yemek yapamazmış .kalabalıkta rahat edemiyormuşta yani büsürü bahana kardeşime ayıp oldu tabi kardeşime eşimin cırcır oldugunu söyledim ama dogru .millet alttan olur benimkinin diline vurmuş cırcırlık gıcık adam kuluçkaya yatmış sanki
boşver cnm uzun hikaye,üst üste geldi herşey,dua ediyorum rabbim akıl fikir versin diye,barışmamız uzun ürecek bu seferneden küstünüz ya? inş. barısırsınız.. barışılıyor merak etme dua et...
ahh bu erkekler yok mu hepsi aynııı,Ay kızlar 2 3 gündür keyfim yerinde,sormayın...Eşim anca farketti zayıfladıgımı ve bana ikide bir "aşkım değişmişsin, güzelleşmişsin,iyi olmuş,zaten kilodan kötü birşey yok, sen bu gidişle ramazanda 70 e bile inersin" demeye başladı meğer adam ne cok istiyormuş zayıflamamı Yoğun baskılarım sonucunda kendiside anladı artık.Hep diyordum "beni hiç motive etmiyorsun azıcık destek ol " falan :)) şimdide dibimden ayrılmıyor, var mı böyle birşey ya birde 50 kg olsam evden dışarı çıkmaz herhalde
Neyse kzılar, pazarımız var.Hazırlanıp pazara çıkmam lazım :79:
geçmiş olsun kuzunaSELAM ARKADAŞLAR...
bugün sabah kızımı aşıya götürdüm ..prensesim 2 aylık oldu...aşının huzursuzlugu var üzerinde..
ve bugün evde dip köşe temizlik vardı..biz bayanları en mutlu eden şeylerden biri tertemiz bir ev ve alışveriş yapmak olsa gerek..
diet 2 gündür iyi gidiyor..bol su içiyorum ve ekmekten uzak duruyorum..ama nasıl da canım ekmek yemek istiyor anlatamam..ne var sanki ekmek ve böreklerde yya..
tamamdırrEki Görüntüle 237444
Arkadaşlar kimse menülere yorum yapmıyor.En iyisi yine takım içi eşleştirme yapalım biz... Herkes günde en az 3 arkadasının menüsüne yorum yapsın lütfen
Triptofan - Mursh
Asya27 - Nurkelebek
Edda1985 - Hepbera
Mütedeyyin - Gulseker
Ene2004 - Beyaz16 - Fadime02
Arkadaşlar eşleşmeleri her zaman oldugu gibi kurayla yaptım.Herkes takım içi eşini motive etmeye çalışsın, menülerine yorum yapsın , artı ve eksilerini söylesin.. :))
Eki Görüntüle 237444
maşallah ya üniversitede okuyan kzıın var hee,erkenden evlenmişssin sen o zman fadime öyle mi?ben avcılar tarafındayım ev hanımıyım 4 çocugum var 2 kız 2 oglan büyük kızım ünüversite 2 geçti küçük kızım anadolu lise3 geçti oglanlar ikiz 8 sınıfa geçti böyle işte bide ufak yavru kedim var sokakta buldum 8 günlüktü şimdi 2 aylık oldu balkonda bakıyoruz
menü süperrrNevcim hoşgeldin canım.. bugün müsli günümü atlattım şükür :))
Eki Görüntüle 238162
Bugünkü menüm:
Sahur:
* 500 ml. limonlu su
* 30 gr müsli (100 ml. yarım yağlı süt ile )
* Yarım dilim peynirli, yağdız tost ( kepek ekmek ile )
* 1 şekerli 1 çay
İftar:
* 500 ml. limonlu su
* 30 gr müsli (100 ml. yarım yağlı süt ile )
* 1 porsiyon taze fasülye ( eşim kuru fasülye yedi, ben dünden kalan yemekleri :))
* 200 gr. kadar karpuz
* Yarım dilim kepekli ekmek
* 2 kaşık şeftali kompostosu
30 dk. yürüyüş + 4 lt. su + Ders...
afiyet olsun,liste güzel cnmsahurr
1 dukan krebi kekikli
2 haşlanmış yumurta
2 bardak süt
1 çimdik pide
1 bardak limonlu yeşilçay.
iftar
1 kase yayla çorbası
1 kase light puding
şekersiz çay
şimdide 1 kase light dondurma
.sahura kadar 2 lt su içerim.
biraz da eliptik bisiklet yaparım yarım saat radyoyuda açtımmı belkide iştaha gelirsem 40 dk.
form çayı içsene acayip işe yarıyo,hele a101 de var bir tane çok etkili ama karın ağrısından öldürüyor,liptonun aldım ben çok güzel.1 haftadır yediklerim karnımda bende yedikten sonra yatmıcam erisin bari dedim ama işe yaramadı kesin tartıda artıları görücem bu hafta akşam bagırsaklarım için ilaç içmesem çatlıcam nefes alamıyorum artık
sağol canımm seni de uğraştırdım.. lömbedek tatlısı diye bişe buldum netten ama hem ismi hem görüntüsü hoşuma gitmedi.şansa bırakmak istemedim.isme bak lömbedek
ben avcılar tarafındayım ev hanımıyım 4 çocugum var 2 kız 2 oglan büyük kızım ünüversite 2 geçti küçük kızım anadolu lise3 geçti oglanlar ikiz 8 sınıfa geçti böyle işte bide ufak yavru kedim var sokakta buldum 8 günlüktü şimdi 2 aylık oldu balkonda bakıyoruz
Günaydınlarrr
şimdi hemen kalkıp evi toplıycam,çamaşırlarım var katlı,yerleştirip ütü yapıcam,yetieşbilirsen bi baza altını karıştırayım diyorum hemde spor olsun bana
menümü yazayım unutmadan,iftarda doyasıya yedim sahurda yeni bir diyete başladım,halama diyetisyen vermiş,bakalım kendime uydurdum azcık,cuma günü bende gidicem kısmetse,veri,cem şu hain kilolarıı
iftar:
2 kepçe bezelye çorbası
1 lokma pide
4-5 tane ufacık,yağsız pişmiş köfte
5-6 çatal 1 kaşık yağla pişirilmiş patates(kızartma değil buğulama oldu:) tavsiye ederim
bol salata yağsız
az yoğurt
ara:1 tane şeftali
sahur:
1 kase mısır gevreği,yarım yağlı süt ile
1 haşlanmış yumurta
1,5 lt su
bu kadarrr,tarıda 66.5 im şimdilik,tikırı değiştiremiycem ama olsun kalsın böyle cumaya kadar bakalım ne olacak
ana benim yorumdaşlarımın ikiside burdane şanslıyımm,hadi bakalım eller çalışssın
cnm,tüm tahilller yapılmış bi sorun çıkmamış genel bir liste vermiş dr.u,40 günde 5,5 kilo vermiş,ki bence süper,bu ay ki listesi şöyleymiş.halanın diyeti merekla beklicem:) bize anlatcanmı?? kendime uygun en uğraşmacasız diyet arıyorum ama hiç birine içim ısınmıyorr bakalım ne olcak benim halimm
evet değiştiii,sen ben ve fadime beraberizzbu yorumdaşlar da değişiklik mi oldu yoksa ben dün yanlış mı gördüm dün ben mursh laydım sanki
Beyaz bence gayet az ve öz yiyorsun,, hele bide malum eşinle küstün ben o durumda ne varsa silip süpürürdüm sinirle,, ben sinirlenince yemeğe saranlardanım(
herif az geç gelecekmiş bugün ben arad bir yemek yapar arada tablona bakarım ekle sen. neden 66 diyor acaba boyun uzun ise olbilir. kaç boyun?
yok canem ya öğretmenim ankarrada. ama eşim istanbulda çalışıyor tatilde onun yanındayım.maalesef bayramda yine hasret başlayacak.
slm kızlarrr
bu saatte mute tripofan onlinesinizz :))))
bugün çok yogundum uğrayamadım fazlaa göbeğim çatladı bugüün işlerden(
kızlarr ben yarın nöbet iznim haberiniz olsun yarın yokummm
hahahaa :))) göbekten fırlayan tulumba bacaklardan sarkan kazandibi güzeldiiiii
teşrkkür ederim canım sende çok tatlısınnn esmer ve çoktaaa dobiş değilsin kilonu göstermiyon
çok bakamadım ama resimlerine yasakya açıp kapadım illegal yollardan
çok kötüyümm tripofannn iftara burger king menü istedimm yerden midem bulandıı ama açlıktan yemeye çalışltıkça dahada kötü oldummm
hala midem iptalll
eve gitmek istiyom ama nöbetçiyimm((
çok şiştim bideee karnım nedense çok şiş sinir olyom böyle oluncaaaa :83:
aynen öle düşünüyorum bende ama yemek yok onlardann. şimdiye kadar yedim de noldu koca bi popo koca göbek..netten bakıyom tariflere değişik bişe bulabilir miyim diye
makine müh. okuyor.avcılarda.inşallah şölee şık şık gidersin mezuniyete de kızın gurur duyar. benim annemde gelmişti çok mutlu olmuştum..
koşu bandı mükemmel bişey ben 2005 ten beri kullanıyorum.o zman kilolu oomadığımı düşünmekle beraber sadece almayayım yeter diyordum.3-4 ay koşu bandını bıraktım yedim içtim bi köşede unuttum o zamn işte çok kilo aldım.ama ne zamanki koşu bandımla tekrar dost oldum ya kilomu korudum yada verdim..
günaydın mursh gece 3 den beri uyanıgım halen uykum yok birazdan belki uyurum.eşimden tel bekliyorum iftara misafir çagırıcakmış misafirler müsaitse bana haber vercek uyursamyarım kalkarım .işimi garantiye alayım eşim arasın sonra 2 saat kestirsem yeter bana
bu yorumdaşlar da değişiklik mi oldu yoksa ben dün yanlış mı gördüm dün ben mursh laydım sanki
Beyaz bence gayet az ve öz yiyorsun,, hele bide malum eşinle küstün ben o durumda ne varsa silip süpürürdüm sinirle,, ben sinirlenince yemeğe saranlardanım(
Cnm bende anlamadım yaaa 1.65 cok uzun deılım ama 66 kılo verdı bana neyse ben onada razıyım sorun deıl :)
Kıyammam ben sana yaaane kadar sıkıcı bı durum.İnş biran once kavusursunuz
Zaten bosladın bu aralar bızı.Senın su nobetlerınede ızınlerınede hastayım zaten :))) İyi istirahatler cnmmm :)
Neeee burger vardı yıyemedınmı ??? Ahhhh ahhh benım elımde olacaktı o fırsat Offf ooffff sus murs sus
İradene bayılıyorum yaa benımde acılen bu pıskolojıye gırmem gerek :)
Bende cok ıstıyorum kosu bandı ama evde pısıklet var daha ona bınmıyom ben kosu bandı buyukcene bı alet zaten kıra evındeyız tasıyamam ordan oraya allah ızın verırse kendı evım olursa oraya alırım ıns cok keyıflı bısey olsa gerek :)
Günaydın cnmm okudum gecmısı saatlere ınanamadım zaten delımısınız sız ayyy walla ben 2 lokma gozlerım kapalı yıyom hemen uyuyom :)
Cnm bız tiriptofanla dukan dıyetı yapıyoruz aynı dıyetı yaptıgımız ıcın bızı aynı gruba aldılar senle triptofanın yerı degıstı yanı ama sende benım yorumdasımsın gozum ustunde hbr olsun :))))
bende oleyımdır yaaaa sınırlendımmı verıyom kendımı yemege
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?