Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Akşam da güzel olmus

Kaç gün oldu canım kürün

Sporum bitti uzandım :) duşa Atacam kendimi de nasıl :) çok Yorgun'um ve reglym nihayet kasıklarım ağrıyor ve tatlı krizindeyim :)) o yüzden spora başladım yemeyeyim diye

Kızlar bugün bi ajanda yaptım kendime içine sağlıklı tarifler yazıyorum tatlı krizim için yarın yapacağım birini pişmeyen kurabiye yulafdan şekersiz tarifleri sağlıklı şeylerle değiştirip denemeler yapıp yazacağım vs öyle bi rehberim olacak çünkü artık evimde kurabiye kek yapılacaksa hep sağlıklısı olsun istiyorum çocuğumda bunu öğrensin görsün eşimde sağlıklı beslensin onlar zayıf ama önemli olan sağlıklı beslenmek şekerden undan kurtulmak bunu eve de adapte edersem Zaten koruma ve sonrası banada kolaylık olacak yaşam tarzımı değiştirme rehberimi yazıyorum bakalım :)

hepsi çok güzel canom
Sadece merak ettiğim öbür yumurtanın sarısı nirde :))

y inşallah abla valla 2018 olmadan hedefe ulaşmak istiyorum peynir yumurta kalmamış abla dışarı çıkmaya üşendim
sen tabiki ulaşırsın tatlım
Baksana ben bile hedef planları kuruyorum
Ayda 5 kilo versem bende ulaşıyom :))

Eşim şarz aletini alıp gitmiş işe dünya ile iletişimin kopmuştu
Oyyyy ttfonsuz nasıl durdun:))

valla bi tarafım inanıyorda cnm
Hep verip aldığım için bi tarafımda acaba diyor

bu gün komşudan geldikten sonra yaptım yarısından çoğunu içtim 1 bardaklık kaldı :))
bende bi ara başladıydım ama herşey gibi devamı gelmedi :)

Oyyy kahvaltı erken yapılmış :))
Makarnayı az yemişin ama keşke akşam olmasaydı

Ay bende Doğum günüme hesap yapıyorum sürekli böyle :) bu arada o gün benim ödül günüm olacak sonra ki sıvı detoksu sonra tam gaz devam
Hangi güne geliyor ceydaaa
Inş.haftasonu falandır :))

Benim şimdi ki kürüm bu canım buna geçtim 7 gün bunu yapacağım 3.kür bu senin ilk kür bitsin 2. Geç
Gündüzleride bunu içsek bişey olmaz heralde cnm

Sabah : Karatay böreği + Süt

Ara : 1 yarım galeta + süt

Akşam : 4 parça falafel + salata

Birazdan spor yapacağım dk yazarım
Şartlardan menün baya az olmuş
Falafel ne oluyor

Soda yoğurt küründen sonra bunuda denerim inşallah. Görünen o ki maden suyuna devam
ben maden suyu içmezsem susuzluğum gitmez :)

benim küçük oğlan sene sonunda 27 olacak cnm
Mesleğini aldı çalışıyor
Kız önce kozmetik okumuştu onu yapmak istemedi
Çocukları hep çok severdi o yüzden dal değiştirdi
Tatlı hariç çok sağlıklı menü yapmışın cnm
Onlarada fayda sağlamışın
Türk milleti hamurişiyle kafayı bozmuş durumdayız

domatesi nasıl yapıyosun cnm

sabahda öğlende baya doyurucu cnm
Keşke akşama karpuz yerine yemek yeseydin
Bu menü seni eksiye düşürürmü bilemedim
Lütfen son 2 gün birazdaha dikkat et

Bugun öğleden sonra anneme örgüde yardim attım. Siparişi vardı yetiştirmesi gereken. Elde şiş olunca telefonla ilgilenemedim. Geçmişi okudum güzel sohbet etmişsiniz masallah
maşallah sende becerikliymişin cnm
Ben örgü yapmıyalı seneler oldu

Ben beğendim tatlım
Zaten patates bikaç küptür heralde

kuzum hem okadar iş yaptın hemde spor yapmışın
Menü güzel ama akşam fasülye ve yoğurdu daha fazla yiyebilirdin

menemeni buzluğamı koydun şişeleremi cnm

Kızlar bu arada bugün annem kaç kilo verdigimi sordu. Dedim 6 kilo verdim. Yok ya 10 kilonun üzerinde vermiş gibisin dedi. Epey incelmişsin dedi.tabi ben o gazla bir dünya turu atardım.
Oooo motivasyonun en güzelini almışın :))

okul açılınca işe başlıcanmı tatlım

isafire diyette olunca çok rahat abla eşim eve geldi ablam eliptik tek ben leslie güldü ben ufak tefek işler vardı onları yapiyim deyip gi
hayal ettimde tam komedi olmuşunuz

Amiiin cümlesine, sağlık sıhhat versin.

Kızlar bu arada bugün annem kaç kilo verdigimi sordu. Dedim 6 kilo verdim. Yok ya 10 kilonun üzerinde vermiş gibisin dedi. Epey incelmişsin dedi.tabi ben o gazla bir dünya turu atardım.
Kardeşim de bana süzülmüşsün dedi daha iki günde yersem tabii
Bende eşim geldiğinde fit olup, şıkır şıkır, şuh bir hatun olmam lazım
Örnek menülerden birisi daha

Kaç gün oldu canım kürün
geçen hafta bikaç gün yapmıştım ama çrş.prş. Araya dr girince kaldı
Cumtsi tekrar başladım 4.gün bitti

çok güzel fikir cnm
Bende kendime bi defter yapayım
Nette var diye yazmıyoruz ama öylede aklımıza gelmiyor
Bende bi ara yulaflı kurabiye yapmıştım
Şu ara hiç öyle şeylere girmiyim çünkü 1-2 taneyle durduramıyom kendimi

Bende eşim geldiğinde fit olup, şıkır şıkır, şuh bir hatun olmam lazım
Ne giyecenn :))

Mefkurem Domatesin 25 kg ı rendeleyip kaynattım yarım saat kadar iyice kaynaması lazım tabi, kaynarken şişelere doldurup hemen sıkıca kapağını kapatıp ters çeviriyorum.
diğer 25 kg ı doğrayıp,, biberle melemen yaptım, aynı yöntemle şişeledim.
Melemenleri yarımlık, püreleri 250grlık şişelere yaptım.

Bak bu fikri bende kaptım

Ohh afiyet şifa olsun cnm

Bazıları şişeleri kaynatıyoya ona gerek yok heralde

Ben önceden yaptığımda buzluğa koyuyodum tabi miktar seninki kadar değil :))

Bizim burda ucuz sebze bulmak zor ama bulursam bende yapayım

Domatesi rendelemesek robotta çeksek daha iyi değilmi hem kabukları boşa gitmemiş olur

Fasulyeleri kazanda şişeyle kaynattık atıyo diye, ama melemen atmıyor kolay kolay.
Rende daha pratik tabi, evde olsam bende öyle yapıyorum.
Hesaplı bulamadığımda bazen fedakarlık yapıyorum, kışın bu fiyata da bu domatesi bulamıyorum diyip kandırıyorum kendimi

Canım hafta sonu merak etme :)) biri daha sormuştu gördüm ama çok Yorgun'um cevap verdim mi hatırlamıyorum yorgun olunca benim kafa çalışmıyor :)) hafta içi çalıştığımız için hafta sonu kutlama olacak benim kaçamağım yemekte değilde kalorili içecekler olacak :) ama hemen Perşembe cuma gibi sıvı detoks siparişimi vereceğim orada pazar günü onu içeceğim sadece bırakmak Yok :)

Valla menü bana da az geldi yazarken birde doymama anlarındayım malum reglden sağlıklı yiyeceklerden bolca yiyeyim de aklıma gelmesin bi şey :)

Falafel sebze köftesi Mısır'ın yemeği sanırım Türkiye'nin değil

Mehlikatun yapın valla defteri canlarım çocuklarımıza torunlarımıza miras kalsın :)) annemizin lezzetli sırlarının olduğu kara kaplı defter :)))

Canım kürleri sırayla yapınca çok etki ediyor bence sırayla git bunlar zaten toksin atıyor su atıyor fazla gelir vücüduna maydanoz kürü benim böbrek mi dalak mı bilmiyorum boşluğumda ağrı yaptı bence çok su attı fazla ödemde Yok ondan ağrı yaptı çünkü 3-3,5 lt su içiyordum dudaklarım kupkuruydu ve 6.günde ağrılar başladı şimdi kestim geçti diğer küre geçicem maydanoz yemiyorum bile şu ara :)

Hadi kızlar yattım ben öpüyorum hepinizi

Ne güzel, hayırlı olsun, Allah tamamın erdirsin. Aman canım nişana kadar olabildiğince incelmeye bak, yoksa kıyafet bulmak çook zor oluyor. Kardeşimin düğünü için kıyafet bulacağım diye perişan olmuştum
Afiyet olsun canım, akşam akşam sarma olmasaydı iyiydi ama neyse ki iki tane, göremedik o yüzden.
Güzel bir düşünce, denedikten sonra beğendiklerini bizimle paylaş Ceydacığım.
Ben sana inanıyorum, hiç şüphem yok tatlım incecik olup bir gr bile geri almayacaksın
İyi o zaman oğlunun evlenme yaşı gelmiş, Allah tamamına erdirsin. Kızın da güzel bir alana geçmiş, hayırlısı ile mezun olur inşallah.
Böyle yemek olunca çoluk çocuk da hamurişine maruz kalmıyor.
Eksi olmaz mı diyorsun Ben de iyi gidiyorum diye seviniyorum Ama sen tecrübelisin, o zaman acil eylem planı yapayım iki günlük.

Eksi olmaz mı diyorsun Ben de iyi gidiyorum diye seviniyorum Ama sen tecrübelisin, o zaman acil eylem planı yapayım iki günlük
Tabi herkesin bünyesi farklı cnm
Sabah bi kontrol et ona göre daha dikkat edersin

Edibe hani doymuyorum diyodunya
Bende de akşam öyle bi his oldu
3 köfte 2 sarma yoğurt yedim hala çok açtım
Hatta ekmek yememek için zor tuttum kendimi
Patlıcan yemeği vardı yarım tabak ondan yiyim dedim, ısıttım
O arada tlf geldi. 5- dk falan. Tlfnu kapatınca doygunluk hissi geldi
Şu anda bile tam acıkmadım
Yani midemize biraz zaman verirsek doyuyor aslında sadece gözümüz aç olmasın

Evet benim hemen hemen her zaman yaşadığım bir sorun, kesinlikle gerçek açlık değil. Bu konuda daha dikkatli olacağım, hatırlattığın için teşekkür ederim. Midemizi yarım, gözümüzü tam doyuralım...
Yatıyorum ben de hala okuyan varsa iyi geceler, uyuyanlara tatlı rüyalar...

al işte saat gecenin 2 si oluyor ben demlik parlatıyorum deli dana gibi bamya ayıklama bitti gözüm demliğe takıldı :))
misafiri öğle yemeğine almak iyi fikirmiş gayette güzel menü hazırlamışsın ellerine sağlık, kışlık hazırlığı 3-4 senedir yapıyorum ben de kışın öyle rahat oluyor ki sen de bir yapsan hazıra dondurulmuşa hiç elin gitmez geçen sene 42 kavanoz domates yaptım makarnaya sos olsun diye z. yağı tuzu şekeri ile pişirip, kurtarıcım oldu desem abartmam inan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…