- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.641
sen baya hamaratsın maşallah sanaEdibe12 Canım kışın eline hazır taze taze gelince nasıl güzel oluyor. Zaten bir alışsan yine yapmak istersin ben her sene çoğaltıyorum. Kışın asla domates, biber vs. almam.
Ben bu sene hızımı alamadım 50 kg domates yaptım. küçük şişeleride saydım 80 şişe olmuş30 da fasulye
Komşularımla da paylaşıyoruz bazen. Öyle gidiyor işte
Ha birde erişte kesmeyi tavsiye ederim
o arada su içtin mi ..Tabi herkesin bünyesi farklı cnm
Sabah bi kontrol et ona göre daha dikkat edersin
Edibe hani doymuyorum diyodunya
Bende de akşam öyle bi his oldu
3 köfte 2 sarma yoğurt yedim hala çok açtım
Hatta ekmek yememek için zor tuttum kendimi
Patlıcan yemeği vardı yarım tabak ondan yiyim dedim, ısıttım
O arada tlf geldi. 5- dk falan. Tlfnu kapatınca doygunluk hissi geldi
Şu anda bile tam acıkmadım
Yani midemize biraz zaman verirsek doyuyor aslında sadece gözümüz aç olmasın
allah hayrını versin gece gece nerden düştü aklına tartılmak :)şükür eksi çıkmış ya fazla çıkıpta moralini bozsaydı zayıflamışsın ki eksi yoksa gün boyu yediğin içtiğinden artı çıkabilirdin gülümŞuan tartildim
67.7 çıktı
Cumaya kadar -500 olur insallah
Eki Görüntüle 2031475 günaydınnnn saat 4:00 de uyandım hala oğlumla uğraşıyorum yeni daldı yeğenime oynadığı çoğu şeyi rüyasında görüp konuşuyor vs uyku sorunu var bu gecede ambulans arıyordu dün gece terlikhey yarabbim çocuk olmak bu işte tek derdi aklındaki oyun
Kızlar dünkü menimi yazayım
Sabah
3 servis kaşığı Menemen
Örgü peyniri
4 zeytin
Öğlen
Peynirli salata
Akşam
Maydanozlu peynirli omlet (1.5 yumurtadan)
Su 3 lt
Edibe12 olur canım seve seve paylaşırım
Sıpa :) benim oğlanda beni uyutmazdı gece ağlardı ben gülerdim :)) hallerine Zaten olmuşum zombi :) çok tatlılar iyi ki varlar
Kahvaltılı gün olmuş gibi :) yine her zaman ki gibi hafif güzel, insan hafif beslenince kendini çok iyi hissediyor
Hah hah oda iyimis ama esimde tartiliyor.Seni olumsuz etkiliyorsa tartiyi saklasın eşin presi cuma çıkarsın benimki bı ara işe götürmüştü
siz de her gece ayrı aksiyon filmi çekiliyor desene :))) soru sorunca cevap veriyor mu terliği ne yapacakmışEki Görüntüle 2031475 günaydınnnn saat 4:00 de uyandım hala oğlumla uğraşıyorum yeni daldı yeğenime oynadığı çoğu şeyi rüyasında görüp konuşuyor vs uyku sorunu var bu gecede ambulans arıyordu dün gece terlikhey yarabbim çocuk olmak bu işte tek derdi aklındaki oyun
ben işi v.s. umursadan daha yatacaktım gürültüye uyandım benim alt katın altın daki halı çıkarmış sopalıyordu tüm ev sallanıyordu sanki heheheGünaydın kızlar geri sayıma son 2 gün çok iyi değerlendirmek lazım bugün evde de dışarda da çok iş var benim ise tembellik üzerimde
mis gibi bol protein kalsiyumlu menü olmuş afiyet olsunKızlar dünkü menimi yazayım
Sabah
3 servis kaşığı Menemen
Örgü peyniri
4 zeytin
Öğlen
Peynirli salata
Akşam
Maydanozlu peynirli omlet (1.5 yumurtadan)
Su 3 lt
Sende ben gibisin, kendi yaptığın gibisi olmuyor getçektende.al işte saat gecenin 2 si oluyor ben demlik parlatıyorum deli dana gibi bamya ayıklama bitti gözüm demliğe takıldı :))
misafiri öğle yemeğine almak iyi fikirmiş gayette güzel menü hazırlamışsın ellerine sağlık, kışlık hazırlığı 3-4 senedir yapıyorum ben de kışın öyle rahat oluyor ki sen de bir yapsan hazıra dondurulmuşa hiç elin gitmez geçen sene 42 kavanoz domates yaptım makarnaya sos olsun diye z. yağı tuzu şekeri ile pişirip, kurtarıcım oldu desem abartmam inan:)
Dondurucum yok henüz, alıcam ama nasıl olsun karar veremedim, kimisi sandık tipi diyor, kimisi raflı iyi diyor kaldım arada. Sanki raflı daha pratik gibi. Bakalım gidince almayı düşünüyorum .sen baya hamaratsın maşallah sanao erişteyi ben beceremem işte :))
fasulyeyi de z. yağıyla,biberle iyice kavurup az domates ekliyorum tuzunu az şekerini de ekliyorum suyunu tam çekince soğutup buzdolabı poşetlerine 1 tabak miktarınca ayırıp dondurucuya atıyorum çıkar çözdür direk ye kahvaltı da bile yiyor benimkiler:)
Bak bunu hç duymamıştım, bende deniycem.o arada su içtin mi ..
vücut açlıkla susuzluğu genelde karıştırdığı için aç hissettiğiniz de önce 1 bardak su için aç mısınız değil misin belli olur
ben gündüz yada akşam 1 saat uyudum diyelim kalkınca aç gibi hissediyorum yarım şişe suyu içince bakıyorum ki açlık kalmamış :)
ismet abinin pantolonu da aynı karpuza benziyiiiiiiEki Görüntüle 2031491 Günaydııııııııınnnn prensesler
Yeni bir güne daha selaam olsuuuunn,tartılara eksi için geliyoruz, bedene zerafet için geliyoruuuz
Hahahah sende onunla konuş tam olsunismet abinin pantolonu da aynı karpuza benziyiiiiii
sandık tipi alsan içine ne koysan altta kalanı çıkarmak için üstün hepsini boşaltman gerekir ben de geçen sene aldım ,meğer benim buzdolabının dondurucu kısma ne çok malzeme alıyormuş bir boşattım dondurucunun 3 çekmesini doldurdu :)Sende ben gibisin, kendi yaptığın gibisi olmuyor getçektende.
Dondurucum yok henüz, alıcam ama nasıl olsun karar veremedim, kimisi sandık tipi diyor, kimisi raflı iyi diyor kaldım arada. Sanki raflı daha pratik gibi. Bakalım gidince almayı düşünüyorum .
Bak bunu hç duymamıştım, bende deniycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?