Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sen baya hamaratsın maşallah sana o erişteyi ben beceremem işte :))
fasulyeyi de z. yağıyla,biberle iyice kavurup az domates ekliyorum tuzunu az şekerini de ekliyorum suyunu tam çekince soğutup buzdolabı poşetlerine 1 tabak miktarınca ayırıp dondurucuya atıyorum çıkar çözdür direk ye kahvaltı da bile yiyor benimkiler:)

o arada su içtin mi ..
vücut açlıkla susuzluğu genelde karıştırdığı için aç hissettiğiniz de önce 1 bardak su için aç mısınız değil misin belli olur
ben gündüz yada akşam 1 saat uyudum diyelim kalkınca aç gibi hissediyorum yarım şişe suyu içince bakıyorum ki açlık kalmamış :)

Şuan tartildim

67.7 çıktı

Cumaya kadar -500 olur insallah
allah hayrını versin gece gece nerden düştü aklına tartılmak :)şükür eksi çıkmış ya fazla çıkıpta moralini bozsaydı zayıflamışsın ki eksi yoksa gün boyu yediğin içtiğinden artı çıkabilirdin gülüm

Edibe12 olur canım seve seve paylaşırım

Sıpa :) benim oğlanda beni uyutmazdı gece ağlardı ben gülerdim :)) hallerine Zaten olmuşum zombi :) çok tatlılar iyi ki varlar

Kızlar dünkü menimi yazayım
Sabah
3 servis kaşığı Menemen
Örgü peyniri
4 zeytin
Öğlen
Peynirli salata
Akşam
Maydanozlu peynirli omlet (1.5 yumurtadan)
Su 3 lt

Kahvaltılı gün olmuş gibi :) yine her zaman ki gibi hafif güzel, insan hafif beslenince kendini çok iyi hissediyor

Aynen öyle canım alyanın ateşi çıktı akşama kabak yapayım diyordum ama onun ateşi çıkınca herşey iptal oldu

siz de her gece ayrı aksiyon filmi çekiliyor desene :))) soru sorunca cevap veriyor mu terliği ne yapacakmış

Günaydın kızlar geri sayıma son 2 gün çok iyi değerlendirmek lazım bugün evde de dışarda da çok iş var benim ise tembellik üzerimde
ben işi v.s. umursadan daha yatacaktım gürültüye uyandım benim alt katın altın daki halı çıkarmış sopalıyordu tüm ev sallanıyordu sanki hehehe
dışarı işlerini erkenden yapsan iyi olur öğlenin sıcağına kalma gülüm perişan olursun

Sende ben gibisin, kendi yaptığın gibisi olmuyor getçektende.
Dondurucum yok henüz, alıcam ama nasıl olsun karar veremedim, kimisi sandık tipi diyor, kimisi raflı iyi diyor kaldım arada. Sanki raflı daha pratik gibi. Bakalım gidince almayı düşünüyorum .
Bak bunu hç duymamıştım, bende deniycem.

sandık tipi alsan içine ne koysan altta kalanı çıkarmak için üstün hepsini boşaltman gerekir ben de geçen sene aldım ,meğer benim buzdolabının dondurucu kısma ne çok malzeme alıyormuş bir boşattım dondurucunun 3 çekmesini doldurdu :)
bedenimizle ilgili bilmediğimiz o kadar çok şey var ki yavaş yavaş öğrenicez birbirimizden gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…