- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.661
benim ismet abiden ne farkım var o brokoliyle konuşuyor hiç değilse ben kıyafeti bile yiyecek sanıyorumHahahah sende onunla konuş tam olsun
İnşallah canım, iyi ki varsınızbedenimizle ilgili bilmediğimiz o kadar çok şey var ki yavaş yavaş öğrenicez birbirimizden gülüm
Ne oldu cnm hayırdır şimdi iyi mi durumuAynen öyle canım alyanın ateşi çıktı akşama kabak yapayım diyordum ama onun ateşi çıkınca herşey iptal oldu
Çok mantikliSporum bitti uzandım :) duşa Atacam kendimi de nasıl :) çok Yorgun'um ve reglym nihayet kasıklarım ağrıyor ve tatlı krizindeyim :)) o yüzden spora başladım yemeyeyim diye
Kızlar bugün bi ajanda yaptım kendime içine sağlıklı tarifler yazıyorum tatlı krizim için yarın yapacağım birini pişmeyen kurabiye yulafdan şekersiz tarifleri sağlıklı şeylerle değiştirip denemeler yapıp yazacağım vs öyle bi rehberim olacak çünkü artık evimde kurabiye kek yapılacaksa hep sağlıklısı olsun istiyorum çocuğumda bunu öğrensin görsün eşimde sağlıklı beslensin onlar zayıf ama önemli olan sağlıklı beslenmek şekerden undan kurtulmak bunu eve de adapte edersem Zaten koruma ve sonrası banada kolaylık olacak yaşam tarzımı değiştirme rehberimi yazıyorum bakalım :)
Örgü benim için tam bir dinlenme seklimaşallah sende becerikliymişin cnm
Ben örgü yapmıyalı seneler oldu
Evet çalışacağım. Inşallah okulda da devam ettirebilirim diyetiokul açılınca işe başlıcanmı tatlım
Çok haklısın. Inşallah zayıflarım o zamana kadar.Ne güzel, hayırlı olsun, Allah tamamın erdirsin. Aman canım nişana kadar olabildiğince incelmeye bak, yoksa kıyafet bulmak çook zor oluyor. Kardeşimin düğünü için kıyafet bulacağım diye perişan olmuştum
Burdan kopmazsan tabiki ettirirsinEvet çalışacağım. Inşallah okulda da devam ettirebilirim diyeti
Bugün neler yapıcan hamarat hatun :))İnşallah canım, iyi ki varsınız
Günaydınnnn sevgili 9.takım
Bugün erkenciler çoğalmış :))
Bende gece 2 de eşimi işe bıraktım
Sonra biraz sürdü uyumam
Sabah 8 inde zır zır tlf na kalktım
Ekim sizin komşuda pek saygısızmış sabahın köründe derdi neymiş
Gelelim konumuza
Bugün çarşambaaaa :)))siz anladınız :)))
Ne oldu cnm hayırdır şimdi iyi mi durumu
Bnde çekmeceli var annemde sandık tipi. ev kalabalık ve müsait yer varsa sandık tipi daha iyi, kayan sepetleri var yeni çıkanların, annem çok memnun bi de. Çekmecelide evde pek yer kaplamıyo bn dolap içine koydum memnunum 3 kişiyiz zaten yetiyor bizeSende ben gibisin, kendi yaptığın gibisi olmuyor getçektende.
Dondurucum yok henüz, alıcam ama nasıl olsun karar veremedim, kimisi sandık tipi diyor, kimisi raflı iyi diyor kaldım arada. Sanki raflı daha pratik gibi. Bakalım gidince almayı düşünüyorum .
Bak bunu hç duymamıştım, bende deniycem.
ismet abinin pantolonu da aynı karpuza benziyiiiiii
aman iyi bari cnmİyi iyi bişeyi yok abla düştü ateşi öyle inatçı bi ateş değildi zaten anlamadım pek
pişmeden nasılmış kızzKızlar sabah soğuk domates çorbası yaptım çok merak ediyorum tadını pişmeden oluyormuşsoğusun iyice dolapta bakayım
Çocuk ateşlenince olabilecek en hızlı ve sağlıklı mönü olmuşKızlar dünkü menimi yazayım
Sabah
3 servis kaşığı Menemen
Örgü peyniri
4 zeytin
Öğlen
Peynirli salata
Akşam
Maydanozlu peynirli omlet (1.5 yumurtadan)
Su 3 lt
Evet iki gün kaldı ama ben tartıdan mutlu degilimGünaydın kızlar geri sayıma son 2 gün çok iyi değerlendirmek lazım bugün evde de dışarda da çok iş var benim ise tembellik üzerimde
Günaydın enerjik hatunEki Görüntüle 2031491 Günaydııııııııınnnn prensesler
Yeni bir güne daha selaam olsuuuunn,tartılara eksi için geliyoruz, bedene zerafet için geliyoruuuz
Sorma ya beni de yaktı. Bugün tartılıyorum sanki detoks yapmamışım. Önceki kilo. Bir de tartım arızalandı sanirim. Her çıkışımda farklı cikiyor
Evet çocuk kreşe gidecek. Ben elimden geldiğince burda olacağım tabi. Gün içi internetim olmuyor dışarda olunca. Akşamdan akşama gireceğim okul başladıktan sonraBurdan kopmazsan tabiki ettirirsin
O kadar çalışan insan yapıyor sen niye yapamıcan
Senin çocuk yuvayamı gidecek
Geçmş olsn canımİyi iyi bişeyi yok abla düştü ateşi öyle inatçı bi ateş değildi zaten anlamadım pek
Bn bile anladımGünaydınnnn sevgili 9.takım
Bugün erkenciler çoğalmış :))
Bende gece 2 de eşimi işe bıraktım
Sonra biraz sürdü uyumam
Sabah 8 inde zır zır tlf na kalktım
Ekim sizin komşuda pek saygısızmış sabahın köründe derdi neymiş
Gelelim konumuza
Bugün çarşambaaaa :)))siz anladınız :)))
Ne oldu cnm hayırdır şimdi iyi mi durumu
Belki sandıklı olan daha çok alır içi ama çekmeceli bence daha kullanışlıBnde çekmeceli var annemde sandık tipi. ev kalabalık ve müsait yer varsa sandık tipi daha iyi, kayan sepetleri var yeni çıkanların, annem çok memnun bi de. Çekmecelide evde pek yer kaplamıyo bn dolap içine koydum memnunum 3 kişiyiz zaten yetiyor bize
Sen anladındaBn bile anladım
dikkat dikkat
ay en azından senin cepte eksilerin vardı :))Sorma ya beni de yaktı. Bugün tartılıyorum sanki detoks yapmamışım. Önceki kilo. Bir de tartım arızalandı sanirim. Her çıkışımda farklı cikiyor
sabahcı olursan zaten öğleden sonra evdesin cnmEvet çocuk kreşe gidecek. Ben elimden geldiğince burda olacağım tabi. Gün içi internetim olmuyor dışarda olunca. Akşamdan akşama gireceğim okul başladıktan sonra
Gözümde terlik silüeti belirdi nedenseSen anladında
Seni görecez geri dönünce :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?