Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aman iyi bari cnm
Acaba dişler hareketemi geçiyor

pişmeden nasılmış kızz
Heralde rondodon geçirip sulandırdın öylemi

Sanmam yani doktor geç bile çıkabilir dişleri diyordu prematüre oldukları için ama bilemedim yine de
Abla hemen tarifi vereyim
2.5 kg domates soyulmuş doğranmış
1 kg salatalık soyulmuş doğranmış
15 tane falan fesleğendi tarifte fesleğen olmadığı için evde nane koydum ben
2 diş sarımsak
Yarım bardak zeytinyağı diyordu ben çeyrek bardak bile koymadım
Hepsini rondodwn geçirip homojen hale getirip süzgeçten geçirdim :) en sonda yağı ekledim ama çok çok az koydum bilmiyorum nasıl oldu dr Ümit aktaşın kitabında bi tarifti

Aynen öyle oldu o yüzden sağol tatlım

Geçmş olsn canım

Allah razı olsun

ay en azından senin cepte eksilerin vardı :))

Yoksa detoksla giden geri geldimi tam anlamadım
Tartıda arıza var sanirim. Her seferinde farklı tartıyor ama bir sefer 109.4 cıktı. Bir sefer 110.1 birinde 110.4. Deli oldum. Eğer 110 nün üstündeysem detostakinin bir.kismi da geri geldi.

sabahcı olursan zaten öğleden sonra evdesin cnm
Aslında paket alsan daha rahat olurdu
Internet paketim yok. Okulda da her hatin neti çekmiyor. Net için hattı da değiştirmem gerek. Onun için net olayına hiç girmiyorum.
Bizde sabahçı öğlenci yok. Köy okulunda yım. Taşımalı eğitim nedeniyle hatta daha fazla derse giriyorum. 8.30-15.00arasi ders. Bir saat gidis bir saat gelis. Gunum okulda geciyor

Günaydın hanimlar. Tartıldım ama hiç mutlu değilim. Hâlâ elim ayağım şiş. Ödem atmak için epey şeyler de içtim ama değişen birşey olmadı. Ay insallah cumaya kadar geçer bu ödem işi
Regli durumları varmı cnm
Bide duşta soğuk suyla masaj yap

Acaba pilimi zayıfladı
Üstüne belirli bi ağırlık koy tart doğrumu diye damacana vs.gibi

Gerçekten baya uzun sürüyomuş okul yol daha yorar insanı
Yemek için evden hazırlıklı gitmen lazım
Önceden de öğretmen arkadaşlar vardı burda hep evden kötürürlerdi

Evet evden götürmek zorundâyim. Inşallah sabah güzel kahvaltı edecek zamanım olur da sadece öğlen yemeğim okulda olmak zorunda olur. Ama devam etmek zorundayım okulda da.
Seninki değişikmiş biraz :))
Uç aydır böyle olduğum için biopsi oldum ya. Bakalım neymiş derdi.

Içinde salatalıkda var değişik bişeymiş heralde freş bi tadı olur
Ama pek benlik değil :)

2 haftada boğazını tutarsan bide 10 dk kendine ayırıp bölgesel mekik plank vs.yaparsan baya fark eder :)

hadi inş.edam hem artılar gitsin yerine güzel eksiler gelsin

Tam senin mesajın üzerindeki reklam sana cevap veriyo gibi

Biraz uykudan fedakarlık edecen tatlım
Akşamdan götüreceklerini hazırlarsan sorun olmaz. Planlı olmak lazım

Inş.sonuç bişey çıkmaz, bizede haber et belli olunca

Tartı için dediğimi unutma
Önce bişeyle test et, bide pilini değiştir

Başladım bugün leslie yapmaya fırsat buldum bitireblrim umarım
Tam senin mesajın üzerindeki reklam sana cevap veriyo gibi Eki Görüntüle 2031537

Bugün neler yapıcan hamarat hatun :))
Bugün erik topluyorum, biraz komposto şişe, biraz da pekmez bakalım
Bn bile anladım
dikkat dikkat
kız ne anladınız noluyo banada anlatıın

Belki sandıklı olan daha çok alır içi ama çekmeceli bence daha kullanışlı
Eğer çok bişey koyulacaksa büyük olanlarından alınır
Mehlikatun
Zaten çekmeceli alırsam, buzdolabı boyunda almayı düşünüyorum. Simdi azlık olsak da büyüyor gittikçe cocuklar, e birde tek giden üç geliyor der annem

Günaydın hanimlar. Tartıldım ama hiç mutlu değilim. Hâlâ elim ayağım şiş. Ödem atmak için epey şeyler de içtim ama değişen birşey olmadı. Ay insallah cumaya kadar geçer bu ödem işi
İnşallah geçer, motivasyonu bozmayalım herşey çok güzel olacak

Ilk zamanlar biraz zorlanırım ama alışırım tabi. Kızımı da kreşe hazırlamak var. Normalde 6.30 da uyanıyordum. Sanirim saati 5.30 a çekmem gerekecek
Eşim işten çıksın pil isteyeceğim ondan. Genelde pil zayıflayınca böyle hatalar veriyor.

Kahvaltı+öğle yemeği oldu benimki. 11.30 olunca saat. Iki ızgara köfte vardı evde. Onları bölüp üzerin e bir yumurta kirdim. Domates peynir ve bir zeytinle yemeğimi yedim. Ekmek poşetine el attım ki dolapta olmasına rağmen bozulmuş ekmekler. Beyaz ekmekten de yemedim ama köfte yumurta doyurucu oldu

Aynen öyle canım alyanın ateşi çıktı akşama kabak yapayım diyordum ama onun ateşi çıkınca herşey iptal oldu

Geçmiş olsun canım şimdi iyidir umarım

Kızlar sabah soğuk domates çorbası yaptım çok merak ediyorum tadını pişmeden oluyormuş soğusun iyice dolapta bakayım

Tadına bakta bizde yapalım :)

Günaydın canım karpuzdan oldu bence stres yapma ve tartılma gece yatmadan 1 saat önce rondoya 10 dal maydanoz yarım limon yarım çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı bal 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 bardak soğuk su koyup rondodan çek istersen süz istersen öyle iç acayip ödem atıyor sabaha geçmiş olur

Vicdan çorbası mı yapsan

Günaydın canım çok şükür canım iner inşallah daha da yaptıkça açılıyorsun canım hareketi kendine göre kolaşlştır ya da yorulunca dinlen öyle öyle sonuna kadar gel açılacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…