- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.681
aman iyi bari cnm
Acaba dişler hareketemi geçiyor
pişmeden nasılmış kızz
Heralde rondodon geçirip sulandırdın öylemi
Çocuk ateşlenince olabilecek en hızlı ve sağlıklı mönü olmuş
Evet iki gün kaldı ama ben tartıdan mutlu degilim
Günaydın enerjik hatun
Sorma ya beni de yaktı. Bugün tartılıyorum sanki detoks yapmamışım. Önceki kilo. Bir de tartım arızalandı sanirim. Her çıkışımda farklı cikiyor
Evet çocuk kreşe gidecek. Ben elimden geldiğince burda olacağım tabi. Gün içi internetim olmuyor dışarda olunca. Akşamdan akşama gireceğim okul başladıktan sonra
Geçmş olsn canım
Tartıda arıza var sanirim. Her seferinde farklı tartıyor ama bir sefer 109.4 cıktı. Bir sefer 110.1 birinde 110.4. Deli oldum. Eğer 110 nün üstündeysem detostakinin bir.kismi da geri geldi.ay en azından senin cepte eksilerin vardı :))
Yoksa detoksla giden geri geldimi tam anlamadım
Internet paketim yok. Okulda da her hatin neti çekmiyor. Net için hattı da değiştirmem gerek. Onun için net olayına hiç girmiyorum.sabahcı olursan zaten öğleden sonra evdesin cnm
Aslında paket alsan daha rahat olurdu
Regli durumları varmı cnmGünaydın hanimlar. Tartıldım ama hiç mutlu değilim. Hâlâ elim ayağım şiş. Ödem atmak için epey şeyler de içtim ama değişen birşey olmadı. Ay insallah cumaya kadar geçer bu ödem işi
Bir buçuk ay regli oldum yeni bitti. Diğer regl tarihi de gelmiştir belki de.Regli durumları varmı cnm
Bide duşta soğuk suyla masaj yap
Acaba pilimi zayıfladıTartıda arıza var sanirim. Her seferinde farklı tartıyor ama bir sefer 109.4 cıktı. Bir sefer 110.1 birinde 110.4. Deli oldum. Eğer 110 nün üstündeysem detostakinin bir.kismi da geri geldi.
Internet paketim yok. Okulda da her hatin neti çekmiyor. Net için hattı da değiştirmem gerek. Onun için net olayına hiç girmiyorum.
Bizde sabahçı öğlenci yok. Köy okulunda yım. Taşımalı eğitim nedeniyle hatta daha fazla derse giriyorum. 8.30-15.00arasi ders. Bir saat gidis bir saat gelis. Gunum okulda geciyor
Seninki değişikmiş biraz :))Bir buçuk ay regli oldum yeni bitti. Diğer regl tarihi de gelmiştir belki de.
Senin tartıya göre terliğin türü ebatı değişebilir :)))Gözümde terlik silüeti belirdi nedense
Evet evden götürmek zorundâyim. Inşallah sabah güzel kahvaltı edecek zamanım olur da sadece öğlen yemeğim okulda olmak zorunda olur. Ama devam etmek zorundayım okulda da.Acaba pilimi zayıfladı
Üstüne belirli bi ağırlık koy tart doğrumu diye damacana vs.gibi
Gerçekten baya uzun sürüyomuş okul yol daha yorar insanı
Yemek için evden hazırlıklı gitmen lazım
Önceden de öğretmen arkadaşlar vardı burda hep evden kötürürlerdi
Uç aydır böyle olduğum için biopsi oldum ya. Bakalım neymiş derdi.Seninki değişikmiş biraz :))
Içinde salatalıkda var değişik bişeymiş heralde freş bi tadı olurSanmam yani doktor geç bile çıkabilir dişleri diyordu prematüre oldukları için ama bilemedim yine de
Abla hemen tarifi vereyim
2.5 kg domates soyulmuş doğranmış
1 kg salatalık soyulmuş doğranmış
15 tane falan fesleğendi tarifte fesleğen olmadığı için evde nane koydum ben
2 diş sarımsak
Yarım bardak zeytinyağı diyordu ben çeyrek bardak bile koymadım
Hepsini rondodwn geçirip homojen hale getirip süzgeçten geçirdim :) en sonda yağı ekledim ama çok çok az koydum bilmiyorum nasıl oldu dr Ümit aktaşın kitabında bi tarifti
2 haftada boğazını tutarsan bide 10 dk kendine ayırıp bölgesel mekik plank vs.yaparsan baya fark eder :)Düğüne 14 gün kaldı bn tutuştum yetişin kızlarr
42 bden kıyafetlerin zaten kalıbı dardı ikisininde alt taraf şimdi daha da sıkıyo
Bugün salatalık ayran günü yapayım diyorum spor hiç yapamıyorum bazı nedenlerden
hadi inş.edam hem artılar gitsin yerine güzel eksiler gelsinGünaydın kızlar
Kahvaltımı yaptım markete gittim geldim.
Bugün kilom biraz daha inmiş.
İnşallah cumaya kadar güzel bir eksiye inerim.
1 saat sonra spora devam.
O değil de jillian çok iyi her yeri çalıştırıyor ama çok zor sonunu görmedim dün. Bugün yine deneyeceğim..
Biraz uykudan fedakarlık edecen tatlımEvet evden götürmek zorundâyim. Inşallah sabah güzel kahvaltı edecek zamanım olur da sadece öğlen yemeğim okulda olmak zorunda olur. Ama devam etmek zorundayım okulda da.
Uç aydır böyle olduğum için biopsi oldum ya. Bakalım neymiş derdi.
Başladım bugün leslie yapmaya fırsat buldum bitireblrim umarımIçinde salatalıkda var değişik bişeymiş heralde freş bi tadı olur
Ama pek benlik değil :)
2 haftada boğazını tutarsan bide 10 dk kendine ayırıp bölgesel mekik plank vs.yaparsan baya fark eder :)
hadi inş.edam hem artılar gitsin yerine güzel eksiler gelsin
Tam senin mesajın üzerindeki reklam sana cevap veriyo gibiEki Görüntüle 2031537
Bugün erik topluyorum, biraz komposto şişe, biraz da pekmez bakalımBugün neler yapıcan hamarat hatun :))
kız ne anladınız noluyo banada anlatıınBn bile anladım
dikkat dikkat
Zaten çekmeceli alırsam, buzdolabı boyunda almayı düşünüyorum. Simdi azlık olsak da büyüyor gittikçe cocuklar, e birde tek giden üç geliyor der annemBelki sandıklı olan daha çok alır içi ama çekmeceli bence daha kullanışlı
Eğer çok bişey koyulacaksa büyük olanlarından alınır
Mehlikatun
İnşallah geçer, motivasyonu bozmayalım herşey çok güzel olacakGünaydın hanimlar. Tartıldım ama hiç mutlu değilim. Hâlâ elim ayağım şiş. Ödem atmak için epey şeyler de içtim ama değişen birşey olmadı. Ay insallah cumaya kadar geçer bu ödem işi
kız bugün çarşambaya yani cumaya az kaldıız ne anladınız noluyo banada anlatı
aynen öyle oluyorZaten çekmeceli alırsam, buzdolabı boyunda almayı düşünüyorum. Simdi azlık olsak da büyüyor gittikçe cocuklar, e birde tek giden üç geliyor der annem
Ilk zamanlar biraz zorlanırım ama alışırım tabi. Kızımı da kreşe hazırlamak var. Normalde 6.30 da uyanıyordum. Sanirim saati 5.30 a çekmem gerekecekBiraz uykudan fedakarlık edecen tatlım
Akşamdan götüreceklerini hazırlarsan sorun olmaz. Planlı olmak lazım
Inş.sonuç bişey çıkmaz, bizede haber et belli olunca
Tartı için dediğimi unutma
Önce bişeyle test et, bide pilini değiştir
Aynen öyle canım alyanın ateşi çıktı akşama kabak yapayım diyordum ama onun ateşi çıkınca herşey iptal oldu
Kızlar sabah soğuk domates çorbası yaptım çok merak ediyorum tadını pişmeden oluyormuşsoğusun iyice dolapta bakayım
Günaydın hanimlar. Tartıldım ama hiç mutlu değilim. Hâlâ elim ayağım şiş. Ödem atmak için epey şeyler de içtim ama değişen birşey olmadı. Ay insallah cumaya kadar geçer bu ödem işi
Düğüne 14 gün kaldı bn tutuştum yetişin kızlarr
42 bden kıyafetlerin zaten kalıbı dardı ikisininde alt taraf şimdi daha da sıkıyo
Bugün salatalık ayran günü yapayım diyorum spor hiç yapamıyorum bazı nedenlerden
Günaydın kızlar
Kahvaltımı yaptım markete gittim geldim.
Bugün kilom biraz daha inmiş.
İnşallah cumaya kadar güzel bir eksiye inerim.
1 saat sonra spora devam.
O değil de jillian çok iyi her yeri çalıştırıyor ama çok zor sonunu görmedim dün. Bugün yine deneyeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?