- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.701
Sabah : kuru meyveli musli yedim süt ile
Tatlı krizime iyi geldi
Öğlen : çavdar ekmeğinden domatesli beyaz peynirli tost (çavdar tost ekmeği)
Akşamı düşünüyorum tavuk salata yemeyi planlıyorum yanına da yoğurt
Akşam sporu eşim gelene kadar yapabilirsem yapıcam yoksa kalacak çünkü konsere gideceğim
Içinde salatalıkda var değişik bişeymiş heralde freş bi tadı olur
Ama pek benlik değil :)
2 haftada boğazını tutarsan bide 10 dk kendine ayırıp bölgesel mekik plank vs.yaparsan baya fark eder :)
hadi inş.edam hem artılar gitsin yerine güzel eksiler gelsin
Geçmiş olsun canım şimdi iyidir umarım
Tadına bakta bizde yapalım :)
Günaydın canım karpuzdan oldu bence stres yapma ve tartılma gece yatmadan 1 saat önce rondoya 10 dal maydanoz yarım limon yarım çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı bal 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 bardak soğuk su koyup rondodan çek istersen süz istersen öyle iç acayip ödem atıyor sabaha geçmiş olur
Vicdan çorbası mı yapsan
Günaydın canım çok şükür canım iner inşallah daha da yaptıkça açılıyorsun canım hareketi kendine göre kolaşlştır ya da yorulunca dinlen öyle öyle sonuna kadar gel açılacaksın
iyi olmuş cnmKahvaltı+öğle yemeği oldu benimki. 11.30 olunca saat. Iki ızgara köfte vardı evde. Onları bölüp üzerin e bir yumurta kirdim. Domates peynir ve bir zeytinle yemeğimi yedim. Ekmek poşetine el attım ki dolapta olmasına rağmen bozulmuş ekmekler. Beyaz ekmekten de yemedim ama köfte yumurta doyurucu oldu
sabah öğlen karbon ağırlıklı olduğu için bence de akşam için güzel seçimSabah : kuru meyveli musli yedim süt ile
Tatlı krizime iyi geldi
Öğlen : çavdar ekmeğinden domatesli beyaz peynirli tost (çavdar tost ekmeği)
Akşamı düşünüyorum tavuk salata yemeyi planlıyorum yanına da yoğurt
Akşam sporu eşim gelene kadar yapabilirsem yapıcam yoksa kalacak çünkü konsere gideceğim
Dikkat edersen olur Bahar neden olmasın.Şuan tartildim
67.7 çıktı
Cumaya kadar -500 olur insallah
Yazık sana gece gece uğraşmışsın demlik filan. Bir de fibromiyalji var diyorsun, kendine dikkat et biraz arkadaşım.al işte saat gecenin 2 si oluyor ben demlik parlatıyorum deli dana gibi bamya ayıklama bitti gözüm demliğe takıldı :))
misafiri öğle yemeğine almak iyi fikirmiş gayette güzel menü hazırlamışsın ellerine sağlık, kışlık hazırlığı 3-4 senedir yapıyorum ben de kışın öyle rahat oluyor ki sen de bir yapsan hazıra dondurulmuşa hiç elin gitmez geçen sene 42 kavanoz domates yaptım makarnaya sos olsun diye z. yağı tuzu şekeri ile pişirip, kurtarıcım oldu desem abartmam inan:)
Bak bana da oluyor diye şüpheliniyordum demek ki doğruymuş. Suyu gün içine daha çok yayarak içmeliyim. Sürekli çay, yeşil çay filan içiyorum belki onlar da iyice susuzluk yapıyor.o arada su içtin mi ..
vücut açlıkla susuzluğu genelde karıştırdığı için aç hissettiğiniz de önce 1 bardak su için aç mısınız değil misin belli olur
ben gündüz yada akşam 1 saat uyudum diyelim kalkınca aç gibi hissediyorum yarım şişe suyu içince bakıyorum ki açlık kalmamış :)
Afiyet olsun canım pratik ama sağlıklı yemekler. Geçmiş olsun bebişine.Kızlar dünkü menimi yazayım
Sabah
3 servis kaşığı Menemen
Örgü peyniri
4 zeytin
Öğlen
Peynirli salata
Akşam
Maydanozlu peynirli omlet (1.5 yumurtadan)
Su 3 lt
Bismillah de başla Merveciğim, işleri hallettikçe mutlu olursun.Günaydın kızlar geri sayıma son 2 gün çok iyi değerlendirmek lazım bugün evde de dışarda da çok iş var benim ise tembellik üzerimde
Ben çalışırken daha kolay diyet yapacağını düşünüyorum, yemek dışında meşguliyet kesinlikle iyi gelir.Evet çalışacağım. Inşallah okulda da devam ettirebilirim diyeti
Seni görmek ne güzel Poni.Bn bile anladım
dikkat dikkat
Güzel bir tarifmiş hem de faydalı favorilerime ekledim. Teşekkürler.Sanmam yani doktor geç bile çıkabilir dişleri diyordu prematüre oldukları için ama bilemedim yine de
Abla hemen tarifi vereyim
2.5 kg domates soyulmuş doğranmış
1 kg salatalık soyulmuş doğranmış
15 tane falan fesleğendi tarifte fesleğen olmadığı için evde nane koydum ben
2 diş sarımsak
Yarım bardak zeytinyağı diyordu ben çeyrek bardak bile koymadım
Hepsini rondodwn geçirip homojen hale getirip süzgeçten geçirdim :) en sonda yağı ekledim ama çok çok az koydum bilmiyorum nasıl oldu dr Ümit aktaşın kitabında bi tarifti
Olamaz çok az kalmış ağustos böceği gibisin.Düğüne 14 gün kaldı bn tutuştum yetişin kızlarr
42 bden kıyafetlerin zaten kalıbı dardı ikisininde alt taraf şimdi daha da sıkıyo
Bugün salatalık ayran günü yapayım diyorum spor hiç yapamıyorum bazı nedenlerden
Daha çıkmadı mı sonuç, ne zaman belli olacak?Evet evden götürmek zorundâyim. Inşallah sabah güzel kahvaltı edecek zamanım olur da sadece öğlen yemeğim okulda olmak zorunda olur. Ama devam etmek zorundayım okulda da.
Uç aydır böyle olduğum için biopsi oldum ya. Bakalım neymiş derdi.
Bıraktım canım, geçen gün misafirlikte yiyecek düzgün birşey bulamadık, çok da acıkmıştım, pizza yedim. Ama bir süre devam etmeyeceğim. Yemeklerin içinde az birşey pirinç var ya da patates var diye ya yemiyorum, ya yesem üzülüyorum. 2 porsiyon meyve hakkım var diye o hakkı doldurma derdine düştüm, normalde olsa bu kadar meyve yemezdim. Yasak psikolojisi hoşuma gitmedi. Diyet oturttuktan sonra tekrar denemek istiyorum ama şimdilik ara verdim. Öncesinde 7 gün yapabildim.Edibe12 cnm senin sifir seker muhabbeti ne oldu? Kac gun geçti
nereye konser hihuuuu
sabah öğlen karbon ağırlıklı olduğu için bence de akşam için güzel seçim
Ben sekerden kastin sadece tatli oldugunu dusunmustumBıraktım canım, geçen gün misafirlikte yiyecek düzgün birşey bulamadık, çok da acıkmıştım, pizza yedim. Ama bir süre devam etmeyeceğim. Yemeklerin içinde az birşey pirinç var ya da patates var diye ya yemiyorum, ya yesem üzülüyorum. 2 porsiyon meyve hakkım var diye o hakkı doldurma derdine düştüm, normalde olsa bu kadar meyve yemezdim. Yasak psikolojisi hoşuma gitmedi. Diyet oturttuktan sonra tekrar denemek istiyorum ama şimdilik ara verdim. Öncesinde 7 gün yapabildim.
@CeruleanSins jilliani bende yapmistim kacinci gundesin hangi programi uyguluyorsun? Moralbozmak icin deil ama yaparken 10 kg vermis kadar inceldm 1 ayda goren sasiriyordu birakinca zink eskisi belki az fazlasina dondum. Bugun doktorun biri eger surekli hayat boyu spor yapamicaksaniz hareket uzerine olan sporlar yerine yuruyusu tercih edin diyordu.
Birde bugun hayat guzeldir diye bir program gordum showda izleyemedim ama ilgimi cekti bir doktor eger bagirsaginizi egitirseniz sarkma olmadsn zayiflarsiniz diyordu oda bagirsagin hafizasinin 21 gun oldugunu ve sekeri bu kadar sure kullanmayinca birseyler olacagini felan soyluyordu tam izleyemedim tekrar izliycem
Bu akşam deneyeyim mutlaka. Eşim her sabah akşam yapar kendine. Ben birkaç gün ust uste içince tansiyonum düşmüştü. Ama şuan ihtiyacım var kesinlikleGünaydın canım karpuzdan oldu bence stres yapma ve tartılma gece yatmadan 1 saat önce rondoya 10 dal maydanoz yarım limon yarım çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı bal 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 bardak soğuk su koyup rondodan çek istersen süz istersen öyle iç acayip ödem atıyor sabaha geçmiş olur
Sabah erken kalktım ama evde yumurta yoktu. Kızım simit istedi. Dışarı çıkıp alayım dedim. Kızı hazırla çik gel zaman gectiiyi olmuş cnm
Aslında sabahda geç kalkmadıydın yemedinmi
Öyle olmuyor benim için. Ben aklımda hep yemek olan biri değilim. Aksama kadar tek lokma yemeyip akşam saldıranlardanim. O yüzden benim diyette yemeğime vakit ayırmam gerek.Ben çalışırken daha kolay diyet yapacağını düşünüyorum, yemek dışında meşguliyet kesinlikle iyi gelir.
Biopsi sonucu ayın 18 inde çıkacak.Daha çıkmadı mı sonuç, ne zaman belli olacak?
Ben devamlı spor yapacam biri değilim diye yürüyüş tercih ediyorum genelde. Yürüyüşü çok rahat ömür boyu yaparım. Önceden zayıflayınca çok fazla spor yaptım. Bırakınca sporu hemen geldi kilolar.Doğru söylemiş sporu her zaman yapmak gerekiyor ya da hiç başlamamak aslında hafta 3 gün kendimize zaman ayırıp spor yapsak kötü mü olur ben artık hep yapacağım önceden de yapardım evlilik falan bıraktım hep ama artık bırakmak Yok
Benim baslayali 21 gün geçti. Ve ben diyet kafasında değilim. Aç değilim gayet de rahatım. Inşallah böyle daim olur. Kurban.bayrami dönemini atlatirsam artık korkum yok ben bu işi öğrendim dicem21 günün evren üzerinde büyük gücü vardır alışkanlıklar 21 günde kazanılır kaybedilir ve daha bir çok şey gerçekten öyle ben şeker bayramından sonra başladım ve hiç yasaklı şeyler yiyesim Yok aklıma bile gelmiyor diyette gibi hissetmiyorum kendimi o yüzden saldırmıyorum
Bı taşla iki kuşBu arada fonda atena müzikleri elimde ütüyle arada zıplamalı hoplamalı terlemeyle epey kalori harcadım sanirim. Ise eğlence katinca süper oluyor
@CeruleanSins jilliani bende yapmistim kacinci gundesin hangi programi uyguluyorsun? Moralbozmak icin deil ama yaparken 10 kg vermis kadar inceldm 1 ayda goren sasiriyordu birakinca zink eskisi belki az fazlasina dondum. Bugun doktorun biri eger surekli hayat boyu spor yapamicaksaniz hareket uzerine olan sporlar yerine yuruyusu tercih edin diyordu.
Doğru söylemiş sporu her zaman yapmak gerekiyor ya da hiç başlamamak aslında hafta 3 gün kendimize zaman ayırıp spor yapsak kötü mü olur ben artık hep yapacağım önceden de yapardım evlilik falan bıraktım hep ama artık bırakmak Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?