Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah : kuru meyveli musli yedim süt ile

Tatlı krizime iyi geldi

Öğlen : çavdar ekmeğinden domatesli beyaz peynirli tost (çavdar tost ekmeği)

Akşamı düşünüyorum tavuk salata yemeyi planlıyorum yanına da yoğurt

Akşam sporu eşim gelene kadar yapabilirsem yapıcam yoksa kalacak çünkü konsere gideceğim

nereye konser hihuuuu

Öyledir herhalde tadına bakınca yazarım

Sağol canım iyi şimdi tadına bakınca yazarım

iyi olmuş cnm
Aslında sabahda geç kalkmadıydın yemedinmi

sabah öğlen karbon ağırlıklı olduğu için bence de akşam için güzel seçim

Şuan tartildim

67.7 çıktı

Cumaya kadar -500 olur insallah
Dikkat edersen olur Bahar neden olmasın.
Yazık sana gece gece uğraşmışsın demlik filan. Bir de fibromiyalji var diyorsun, kendine dikkat et biraz arkadaşım.
Bak bana da oluyor diye şüpheliniyordum demek ki doğruymuş. Suyu gün içine daha çok yayarak içmeliyim. Sürekli çay, yeşil çay filan içiyorum belki onlar da iyice susuzluk yapıyor.
Kızlar dünkü menimi yazayım
Sabah
3 servis kaşığı Menemen
Örgü peyniri
4 zeytin
Öğlen
Peynirli salata
Akşam
Maydanozlu peynirli omlet (1.5 yumurtadan)
Su 3 lt
Afiyet olsun canım pratik ama sağlıklı yemekler. Geçmiş olsun bebişine.
Günaydın kızlar geri sayıma son 2 gün çok iyi değerlendirmek lazım bugün evde de dışarda da çok iş var benim ise tembellik üzerimde
Bismillah de başla Merveciğim, işleri hallettikçe mutlu olursun.
Evet çalışacağım. Inşallah okulda da devam ettirebilirim diyeti
Ben çalışırken daha kolay diyet yapacağını düşünüyorum, yemek dışında meşguliyet kesinlikle iyi gelir.
Bn bile anladım
dikkat dikkat
Seni görmek ne güzel Poni.
Güzel bir tarifmiş hem de faydalı favorilerime ekledim. Teşekkürler.
Olamaz çok az kalmış ağustos böceği gibisin. Mefkurem 'in tavsiyelerine katılıyorum
Daha çıkmadı mı sonuç, ne zaman belli olacak?

Edibe12 cnm senin sifir seker muhabbeti ne oldu? Kac gun geçti
Bıraktım canım, geçen gün misafirlikte yiyecek düzgün birşey bulamadık, çok da acıkmıştım, pizza yedim. Ama bir süre devam etmeyeceğim. Yemeklerin içinde az birşey pirinç var ya da patates var diye ya yemiyorum, ya yesem üzülüyorum. 2 porsiyon meyve hakkım var diye o hakkı doldurma derdine düştüm, normalde olsa bu kadar meyve yemezdim. Yasak psikolojisi hoşuma gitmedi. Diyet oturttuktan sonra tekrar denemek istiyorum ama şimdilik ara verdim. Öncesinde 7 gün yapabildim.

nereye konser hihuuuu

Candan Erçetin açık hava konserine :)

@seydan94 bekliyorüz :)
sabah öğlen karbon ağırlıklı olduğu için bence de akşam için güzel seçim

Sağol canım

Eve 18:30 gibi gitsem yemeğimi hemen yerim 19:30 gibi spora başlarım 20:30 biter 10 dk duş eşim 21:00 gibi ancak gelir o gelip yemek yerken ben hazırlanırım yetişir hepsi diye düşünüyorum bakalım nasıl olacak :))

Ben sekerden kastin sadece tatli oldugunu dusunmustum

Birde bugun hayat guzeldir diye bir program gordum showda izleyemedim ama ilgimi cekti bir doktor eger bagirsaginizi egitirseniz sarkma olmadsn zayiflarsiniz diyordu oda bagirsagin hafizasinin 21 gun oldugunu ve sekeri bu kadar sure kullanmayinca birseyler olacagini felan soyluyordu tam izleyemedim tekrar izliycem

@CeruleanSins jilliani bende yapmistim kacinci gundesin hangi programi uyguluyorsun? Moralbozmak icin deil ama yaparken 10 kg vermis kadar inceldm 1 ayda goren sasiriyordu birakinca zink eskisi belki az fazlasina dondum. Bugun doktorun biri eger surekli hayat boyu spor yapamicaksaniz hareket uzerine olan sporlar yerine yuruyusu tercih edin diyordu.

Hedef tablomuz nerede kaç demiştim buraya merak ettim ay sonu hedef bi hatırlatma yapsak hatta her pazartesi üste çıkaralım :) hedefleri görelim daha çok koşalım benim 15 eylül hedefim 95 kilolara yaklaşmak :) 98 ile 96 arası bakalım şu an kilo vermeme göre hesaplayınca olacak gibi inşallah

Doğru söylemiş sporu her zaman yapmak gerekiyor ya da hiç başlamamak aslında hafta 3 gün kendimize zaman ayırıp spor yapsak kötü mü olur ben artık hep yapacağım önceden de yapardım evlilik falan bıraktım hep ama artık bırakmak Yok

21 günün evren üzerinde büyük gücü vardır alışkanlıklar 21 günde kazanılır kaybedilir ve daha bir çok şey gerçekten öyle ben şeker bayramından sonra başladım ve hiç yasaklı şeyler yiyesim Yok aklıma bile gelmiyor diyette gibi hissetmiyorum kendimi o yüzden saldırmıyorum

Bu akşam deneyeyim mutlaka. Eşim her sabah akşam yapar kendine. Ben birkaç gün ust uste içince tansiyonum düşmüştü. Ama şuan ihtiyacım var kesinlikle

iyi olmuş cnm
Aslında sabahda geç kalkmadıydın yemedinmi
Sabah erken kalktım ama evde yumurta yoktu. Kızım simit istedi. Dışarı çıkıp alayım dedim. Kızı hazırla çik gel zaman gecti
Ben çalışırken daha kolay diyet yapacağını düşünüyorum, yemek dışında meşguliyet kesinlikle iyi gelir.
Öyle olmuyor benim için. Ben aklımda hep yemek olan biri değilim. Aksama kadar tek lokma yemeyip akşam saldıranlardanim. O yüzden benim diyette yemeğime vakit ayırmam gerek.

Daha çıkmadı mı sonuç, ne zaman belli olacak?
Biopsi sonucu ayın 18 inde çıkacak.

Ben devamlı spor yapacam biri değilim diye yürüyüş tercih ediyorum genelde. Yürüyüşü çok rahat ömür boyu yaparım. Önceden zayıflayınca çok fazla spor yaptım. Bırakınca sporu hemen geldi kilolar.

Benim baslayali 21 gün geçti. Ve ben diyet kafasında değilim. Aç değilim gayet de rahatım. Inşallah böyle daim olur. Kurban.bayrami dönemini atlatirsam artık korkum yok ben bu işi öğrendim dicem

Bu arada fonda atena müzikleri elimde ütüyle arada zıplamalı hoplamalı terlemeyle epey kalori harcadım sanirim. Ise eğlence katinca süper oluyor
Bı taşla iki kuş bende bulaşık yıkarken geçerim kendimden iyi oluyor cabukta bitiyor iş

Az önce 4 mile leslir yaptım daha ilk milde yorgun hissettim ama sonra açıldım. O ara düşündüm kendimi bu kiloda daha fazla zorlamayayım dedim vazgeçtim jilliandan.

Jilliandan vazgeçtim. Leslie ile devam. Hedef kiloma inince spor yapmaya devam edeceğim. Anladım ki sağlıklı olmak için sporu hep yapmak lazım. Kendim için sağlığım için kilolu olmazsam dahi spora devam. Hem insan daha mutlu hissediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…