- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.721
Ben devamlı spor yapacam biri değilim diye yürüyüş tercih ediyorum genelde. Yürüyüşü çok rahat ömür boyu yaparım. Önceden zayıflayınca çok fazla spor yaptım. Bırakınca sporu hemen geldi kilolar.
Benim baslayali 21 gün geçti. Ve ben diyet kafasında değilim. Aç değilim gayet de rahatım. Inşallah böyle daim olur. Kurban.bayrami dönemini atlatirsam artık korkum yok ben bu işi öğrendim dicem
Selam kızlar
Sporumu yaptım kahvaltı mı yaptim güne hazırım
Yoğun bir gün daha babama yemek yapıp götürecem markette karpuz alıp gorurecrm bu aradada odamı temizliycem inşallah
Jilliandan vazgeçtim. Leslie ile devam. Hedef kiloma inince spor yapmaya devam edeceğim. Anladım ki sağlıklı olmak için sporu hep yapmak lazım. Kendim için sağlığım için kilolu olmazsam dahi spora devam. Hem insan daha mutlu hissediyor.
Hedefi mezuniyet demiştim bayrama ama mümkün değil gibi yeniden düzenlemek lazımHedef tablomuz nerede kaç demiştim buraya merak ettim ay sonu hedef bi hatırlatma yapsak hatta her pazartesi üste çıkaralım :) hedefleri görelim daha çok koşalım benim 15 eylül hedefim 95 kilolara yaklaşmak :) 98 ile 96 arası bakalım şu an kilo vermeme göre hesaplayınca olacak gibi inşallah
Cuma günü merve güncellicek cnmHedef tablomuz nerede kaç demiştim buraya merak ettim ay sonu hedef bi hatırlatma yapsak hatta her pazartesi üste çıkaralım :) hedefleri görelim daha çok koşalım benim 15 eylül hedefim 95 kilolara yaklaşmak :) 98 ile 96 arası bakalım şu an kilo vermeme göre hesaplayınca olacak gibi inşallah
Hedefler değişmiyor canısı :)))Hedefi mezuniyet demiştim bayrama ama mümkün değil gibi yeniden düzenlemek lazım
Bu disiplinle gidersen kesin olursun
Kesinlikle canım spor her zaman olmalı hayatımızda ben 3-4 sene aralıksız spor yaptım evlenmeden önce ve kilo sorunum yoktu ama yine de 5-6 gün salona gidiyordum, ben spor yaptığım zamanlar kar yağdığında bile saçlarım nemli çıkardım ama hasta olmazdım şimdi hemen hasta oluyorum, dinç uyanır günü hep enerjik bitirirdim, mesela dün çok yorgundum kalktım spor yaptım yaptıkça yorgunluğum gitti ve sabah dinç uyandım dün az spor yaptım sabah zor uyku da kalktım, ondan önceki gün çok spor yaptım 2 -3 saat uyudum işe geldim alarm çalmadan uyandım ve bi kere bile esnemeden günü bitirdim spor istiyor vücüdumuz neden ondan esirgeyelim sağlıksız şeyleri yemek için bir sürü uğraş veriyorduk şimdi sağlıklı olmak için sadece 1 saat ayırsak yeter hemde enerjimiz full oluyor resmen
Benimde nedense yer hareketlerinde midem bulanırBen bu sabah 1 mil leslie yaptım. Ardından ebru şallının 30 dk pilatesi denedim. başta 5 dkkonuşma zaten. Çok zorlandım, yarı yarıya yapabildim hareketleri. Zaten sonuna gelmeden bıraktım, midem bulandı nedense. ne kadar uzak kalmışım spordan bünyem reddediyor şimdi
Benim popo zaten düze yakın. Ama ömür boyu anca yürüyüş yapabilirim sanki. Ama daha fazlasını yapmaya çalışacağım. Yakınımızda bir spor salonu var acaba okul zamanı oraya mi kaydolsam. Okul çıkışı kızımı alana kadar sporumu yaparım. Süper olurduSadece yürüyüş yapınca da dümdüz popo falan oluyor vücüdun şekilli olmuyor bende kardiodan daha çok seviyorum ağırlık çalışmayı kendimi zorlamayı sınırlarımı aşmayı
Atlatırsın canım yılbaşına 7 leri görmek istiyorum Yen'i hedefim bu :) eylül ortası hedefim tutacak gibi inşallah ve ay sonu hedefimde
Bauramdan sonrada yılbaşını hedeflerini yaparızGeçen bir hesap yapmıştım ben. Haftada bir buçuk kilo verince yılbaşında 82 olurum diye. Bayram hedefime beş kilo var. Önümde üç hafta var. Onu yaparım sanirim. Yılbaşı hedefimi tutturabilir miyim bilmiyorum. Ona 85 demistim sanirim.
Olur inşallah. Daha üç haftamiz var. Ben 105 in altına insem daha iyi olurdu. Bakalım neler olacak:))Bauramdan sonrada yılbaşını hedeflerini yaparız
Ayy ben çok attıydım hedefi
Hayaller hayatlar oldu :))
3 haftada 10 kilo verebilirmiyimOlur inşallah. Daha üç haftamiz var. Ben 105 in altına insem daha iyi olurdu. Bakalım neler olacak:))
Anammmm ne gaza gelmişsin sen öyle:))3 haftada 10 kilo verebilirmiyim
Oh süper... uygulamanın adı ne ben de bakayımSporuda yaptım tele bir uygulama indirmiştim 30 dk da heryerim ter oldu
Leslie kahvaltı öncesiydı, pilates sonrası, ben biraz ona bağladım, bir dahaki sefere midem dolu olmadan yapmayı deneyeceğim.Benimde nedense yer hareketlerinde midem bulanır
Bence zorlasan verirsin ama ne gerek var, bünyen bu sefer az yemeye alışırsa daha sonra kilo vermen durabilir riske girme. Bence haftada bir kiloyu hedefleyip yarım kilo bile versek mutlu olalım.3 haftada 10 kilo verebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?