Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bauramdan sonrada yılbaşını hedeflerini yaparız

Ayy ben çok attıydım hedefi
Hayaller hayatlar oldu :))
Allah aşkına abla başka işimiz var sanki geniş geniş zayifliyoz işte ha 5 ay sonra ha 1sene sonra ne fark eder:)

Bende takip ediyorum insanı motive ediyor öyle azimli bayanlar

Bir sorum olacak size arkadaşlar, ben diyet yaparken daha bir sinirli ve tahammülsüz oluyorum. Siz de böyle bir sorun yaşıyor musunuz? neden oluyor acaba, ya da önlemenin bir yolu var mı?
Yıllardır diyet yapınca alıştım galiba bende olmuyor ,belki bağımlılığimiz olan tatlıdan uzak kalınca oluyordur sigara gibi bişey sonuçta sabret alışırsın

Bir sorum olacak size arkadaşlar, ben diyet yaparken daha bir sinirli ve tahammülsüz oluyorum. Siz de böyle bir sorun yaşıyor musunuz? neden oluyor acaba, ya da önlemenin bir yolu var mı?
Ben hiç öyle olmuyorum. Hatta daha mutlu oluyorum. Başarıyor olmak beni da mutlu ediyor.
Kızlaar, gittikçe halsizleşiyorum. Bugünde kasabaya indim daha halsiz kaldım, dışarıdayım şuan. Bana bişeyler önerin lütfen nasıl edeyim ben
Öğünlerini atlıyor musun. Kendini tamamen ac bırakma. Vücuduna gerektiği enerjiyi vermen gerek

Sporuda yaptım tele bir uygulama indirmiştim 30 dk da heryerim ter oldu
Bende uygulama araştırıyorum, yazıo diye nir uygulama var o kafama yattı gibi. Seninki hangisi memnunmusun.

Ben hiç öyle olmuyorum. Hatta daha mutlu oluyorum. Başarıyor olmak beni da mutlu ediyor.

Öğünlerini atlıyor musun. Kendini tamamen ac bırakma. Vücuduna gerektiği enerjiyi vermen gerek
Atlamadım aslında ama bilmiyorum ilk hafta vücut alışık göç gibi yemeye galiba ona adapte olamadımmı bilmiyorum ki. Şun bi yerde oturdum birazdan aktara gidicem yeşil çay almaya, başka ne alabilirim. Yoğurtla yediğiniz yulaf tohumuydu dimi.

Ben yulaf yemedim. Tok tutsun diye mi yiyorlar onu da tam bilmiyorum aslında. Beşi bir yerde çayları var. Ayrı ayrı da alıp yapabilirsin birlikte de satıyorlar. Funda biberiye yeşil çay iki tane daha vardı. O da zayıflamaya iyi geliyor

Ay inşallah abla
Makarna fazla mı olmuş bilemedim abla
2013 du başladigmda canım araya bir evlilik bir doğum girdi
Sabah : Karatay böreği + Süt

Ara : 1 yarım galeta + süt

Akşam : 4 parça falafel + salata

Birazdan spor yapacağım dk yazarım
Baya azaltmisin menüleri
Güzel görünüyor canım

AFiyet olsun canım

Kızlar bu arada bugün annem kaç kilo verdigimi sordu. Dedim 6 kilo verdim. Yok ya 10 kilonun üzerinde vermiş gibisin dedi. Epey incelmişsin dedi.tabi ben o gazla bir dünya turu atardım.
ayy daha fazla bile olacak o

Abla sende baya hafiflettin menüleri
Eski motivasyonu hala yakalayamadım abla
Şuan tartildim

67.7 çıktı

Cumaya kadar -500 olur insallah
Yüzde 1 bekliyorum canim
Kızlar dünkü menimi yazayım
Sabah
3 servis kaşığı Menemen
Örgü peyniri
4 zeytin
Öğlen
Peynirli salata
Akşam
Maydanozlu peynirli omlet (1.5 yumurtadan)
Su 3 lt
Afiyet olsun canım
Aynen öyle canım alyanın ateşi çıktı akşama kabak yapayım diyordum ama onun ateşi çıkınca herşey iptal oldu
Geçmiş olsun canım şimdi iyimi fıstık
bebim kız kalktimi mecbur bende kalkıyorum abla erkenden hallettim dışarıyı evde bitti çok şükür bi akşam yemeği kaldı o komsu ne saygısızmis öyle Burdada çok yapıyorlar Allah'tan üzerimde kimse oturmuyor şimdilik

Kızlar sabah soğuk domates çorbası yaptım çok merak ediyorum tadını pişmeden oluyormuş soğusun iyice dolapta bakayım
Eminim güzel bir tadı vardir
Başladın mı gerisi geliyor canımdan başlayana kadar mesele
Bauramdan sonrada yılbaşını hedeflerini yaparız

Ayy ben çok attıydım hedefi
Hayaller hayatlar oldu :))
Biz senle fena gaza geldiydik abla
Anammmm ne gaza gelmişsin sen öyle:))

Oh süper... uygulamanın adı ne ben de bakayım
30 gün fit canim
Ben yaşamadım canım aksine sporla daha dinginlesmistim
Kızlaar, gittikçe halsizleşiyorum. Bugünde kasabaya indim daha halsiz kaldım, dışarıdayım şuan. Bana bişeyler önerin lütfen nasıl edeyim ben
Kahve olur , kuru meyve olur canım bu ara yogub tempo yorulman normal
30 gün fit canim
30 gün fit

Vicdan çorbası lahanalı olan mıydı cnm

Ağustos böceği mi annem karınca gibi çalıştırıyo

Spordan midesi bulananı da ilk kez duyuyorum

Aktara girince kendimi kaybediyorum, en sevdiğim alışveriş türüdür
Yine öyle oldum kardeşim acele ettiğinden fazla kalamadım ama yine yulaf ezmesi,yeşil çay, kabuk tarçın, adaçayı aldımm
Ha bir de aktarcı bey kinoa dan bahsetti onuda bidaha ki sefere alıcam

Yıllardır diyet yapınca alıştım galiba bende olmuyor ,belki bağımlılığimiz olan tatlıdan uzak kalınca oluyordur sigara gibi bişey sonuçta sabret alışırsın
Evet canım inşallah zamanla alışırım. Çocuklara yazık oluyor en ufak bir şeyde kızıyorum. Oğlum gereksiz kızınca anne sen diyeti bırak istersen diyor
Benin yediğim yulaf tohumu değil, yulaf sadece.

Ağustos böceği mi annem karınca gibi çalıştırıyo
Spordan midesi bulananı da ilk kez duyuyorum
Çalış canım annene yardım et
Sorma spor konusunda durumum bu derece vahim

Bugünkü mönüm
11.30
Iki ızgara köfteye bir yumurta
Domates
1 zeytin
Peynir

16.00
3 gunkurusu kayısı

18.00 yarim balik(yarısını yiğenim yedi)

Su iki litre olur.
Spor ne yazıkki yok. Şimdi çocukları parka götürüp saatlerce bekçilik yapacagim

Bugün menüsü

(08:30)
1 minik erik
(11:30)
Sebzeli yumurta( 2 yumurta, 1 kırmızı biber, maydanoz, dereotu, reyhan, kuru soğan)
1 kk peynir
2 lokma ekmek

(15:00)
1 porsiyon üzüm
(16:00)
4 yk taze fasulye
(17:00)
1 parça haşlanmış tavuk ( avuç içim kadar tahmini)
( 18:00)
1 porsiyon üzüm
3 ceviz

Su: 2lt
Spor 30 dk bölgesel
@nanekekik

Bugün menüde erkenciyiz bakıyorum da, bende yazayım o halde
Sabah 9:00 maden suyu kürü
9:30
bir kaşık melemen
1kk peynir
4 dilim salatalık
3zeytin

öğle 2:00
iki kaşık makarna
bir kase cacık

18:00
bir kase yoğurtlu yulaf ezmesi, içine 3 kuru çekirdekli üzüm

yatmadan önce madensuyu kürüm
2lt su
60 dk spor

@nanekekik

Baya az yemişsin, akşam salata da olsaydı bari, aç kalma sonra canım.
Afiyet olsun Merve, kaç gün sonra güzel bir menün var, çok aç kalıyorsun diye üzülüyordum
Afiyet olsun Mehlika, makarna yerine sebze veya et olsaydı daha iyi olurdu.

Hedefi mezuniyet demiştim bayrama ama mümkün değil gibi yeniden düzenlemek lazım
Bu disiplinle gidersen kesin olursun

Olsun canım yaklaştın sonuçta yaklaşmak önemli olan çok uzak değilsin sonuçta bakalım ben ay sonu hedefimi tutturacağım gibi benim asıl hedefim eylül ortası :))

O zaman ağırlıkla squat yapacaksın canım biraz genetik ama yenilenebilir benim anneminde benimde sert ve kalkık popolar anneden geçen bi özelliğim popo sanırım :)))

Yaparsın canım o zaman hedefine ulaşmak için daha çok yürü :) yürüyelim :)

Bende çok mutlu oluyorum sürekli yemek yediğimde çok sinirli oluyorum kendini motive et canım o zaman kısa sık ye

Poni Bon canım kabak olan vicdan çorbası yaz Google çıkıyor

askrhpozitif sabah geç kalınca işe kahvaltı yapamadım öğlen aksadı vs ortaya bu menü çıktı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…