- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.741
Allah aşkına abla başka işimiz var sanki geniş geniş zayifliyoz işte ha 5 ay sonra ha 1sene sonra ne fark eder:)Bauramdan sonrada yılbaşını hedeflerini yaparız
Ayy ben çok attıydım hedefi
Hayaller hayatlar oldu :))
Bana kahve enerji verir süt iyi gelir birdeKızlaar, gittikçe halsizleşiyorum. Bugünde kasabaya indim daha halsiz kaldım, dışarıdayım şuan. Bana bişeyler önerin lütfen nasıl edeyim ben
Bende takip ediyorum insanı motive ediyor öyle azimli bayanlarFitt_anne senden duymuştum galiba kırk kilo nasıl gider Ece'ye baktım bugün biraz, etkileyici ve baya motive ediciymiş. Hele bir röportaji vardı ara ara dinleyeyim dedim. Belki böyle böyle beyin obezliğimi aşarım
Yıllardır diyet yapınca alıştım galiba bende olmuyor ,belki bağımlılığimiz olan tatlıdan uzak kalınca oluyordur sigara gibi bişey sonuçta sabret alışırsınBir sorum olacak size arkadaşlar, ben diyet yaparken daha bir sinirli ve tahammülsüz oluyorum. Siz de böyle bir sorun yaşıyor musunuz? neden oluyor acaba, ya da önlemenin bir yolu var mı?
Neki oSporuda yaptım tele bir uygulama indirmiştim 30 dk da heryerim ter oldu
Ben hiç öyle olmuyorum. Hatta daha mutlu oluyorum. Başarıyor olmak beni da mutlu ediyor.Bir sorum olacak size arkadaşlar, ben diyet yaparken daha bir sinirli ve tahammülsüz oluyorum. Siz de böyle bir sorun yaşıyor musunuz? neden oluyor acaba, ya da önlemenin bir yolu var mı?
Öğünlerini atlıyor musun. Kendini tamamen ac bırakma. Vücuduna gerektiği enerjiyi vermen gerekKızlaar, gittikçe halsizleşiyorum. Bugünde kasabaya indim daha halsiz kaldım, dışarıdayım şuan. Bana bişeyler önerin lütfen nasıl edeyim ben
Bende uygulama araştırıyorum, yazıo diye nir uygulama var o kafama yattı gibi. Seninki hangisi memnunmusun.Sporuda yaptım tele bir uygulama indirmiştim 30 dk da heryerim ter oldu
Atlamadım aslında ama bilmiyorum ilk hafta vücut alışık göç gibi yemeye galiba ona adapte olamadımmı bilmiyorum ki. Şun bi yerde oturdum birazdan aktara gidicem yeşil çay almaya, başka ne alabilirim. Yoğurtla yediğiniz yulaf tohumuydu dimi.Ben hiç öyle olmuyorum. Hatta daha mutlu oluyorum. Başarıyor olmak beni da mutlu ediyor.
Öğünlerini atlıyor musun. Kendini tamamen ac bırakma. Vücuduna gerektiği enerjiyi vermen gerek
Ben yulaf yemedim. Tok tutsun diye mi yiyorlar onu da tam bilmiyorum aslında. Beşi bir yerde çayları var. Ayrı ayrı da alıp yapabilirsin birlikte de satıyorlar. Funda biberiye yeşil çay iki tane daha vardı. O da zayıflamaya iyi geliyorBende uygulama araştırıyorum, yazıo diye nir uygulama var o kafama yattı gibi. Seninki hangisi memnunmusun.
Atlamadım aslında ama bilmiyorum ilk hafta vücut alışık göç gibi yemeye galiba ona adapte olamadımmı bilmiyorum ki. Şun bi yerde oturdum birazdan aktara gidicem yeşil çay almaya, başka ne alabilirim. Yoğurtla yediğiniz yulaf tohumuydu dimi.
Ay inşallah ablahah çok iyi bak hem sana bu 10 günlük süreçte çoşkulu motivasyon olur elbiseye sığma hedefi hem de kıyafet düşünme derdinden kurtulursun gülüm
bundan sonra sen de zevkli olacaksın istediğin kıyafeti seçme hakkın olacak, düşüncesi bile insanı mutlu etmeye yetiyor
Makarna fazla mı olmuş bilemedim ablamenüm
9:20
2 haşlama yumurta
peynir domates salatalık
12:50
3 dilim karpuz
19:50
1 demet maydanoz dereotu karışımı peynir,1 kase haş. makarna karışımı
2 kase cacık
su 3 lt.
2 bardak limon maden suyu yeşil çay karışımı
@nanekekik
2013 du başladigmda canım araya bir evlilik bir doğum girdiSevin bence be güzel bize de kısmet olsun
Canım benim çekmecede var bi şeyler ama kesmezdi beni kahvaltı da musli götüreceğim
Ay bende Doğum günüme hesap yapıyorum sürekli böyle :) bu arada o gün benim ödül günüm olacak sonra ki sıvı detoksu sonra tam gaz devam
Kuzum evet eve geldim yemeğimi hazırlamaya çalıştım bi yandan evde ki eksiklerle uğraş falan Yen'i müsait oldum, ofiste de yoğundum
Bugün hep sevdiğim şeyleri yemişsin :)
Menü benimkine benzedi sevindim bende benim menülerden diye :)
Benim şimdi ki kürüm bu canım buna geçtim 7 gün bunu yapacağım 3.kür bu senin ilk kür bitsin 2. Geç
Baya azaltmisin menüleriSabah : Karatay böreği + Süt
Ara : 1 yarım galeta + süt
Akşam : 4 parça falafel + salata
Birazdan spor yapacağım dk yazarım
Güzel görünüyor canımMenüm
sabah
yağda yumura
yarım dilim peynir
1 dilim tb ekmek
1 tatlı kaşığı bal
3 kaşık mantar sote
Ara
Karpuz 5-6 parça
Öğle
4 köfte yanında 3 kaşık kadar domates soğan
3 kaşık bulgur
salata
cacık
Akşam
Karpuz 6-7 parça
Yatmadan bir kase yoğurt yerim.
Su 2 lt
spor yok
O kadar karpuz lafı geçince bugün karpuz günü yaptım kendime.
Yarın ve perşembe daha başarılı olmayı diliyorum. Yarın misafir akşam yemeğine geliyor. Bu yine fırında köfte yapmayı planlıyorum, bu sefer pirinç pilavı yapıp yemeyeceğim. Akşama kadar bir ara kesin spor da yapmak istiyorum.
Bugünkü mönüm
2 gunkurusu kayısı(saati bilmiyorum)
9.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Salatalık domates
Peynir
3 zeytin
Közlenmiş biber
13.30
Yoğurt içine bir ceviz yarım armut tarcın
18.30
Bir tabak sebze yemegi(buharda pismis. Içinde patates de vardı)
Bir kase yoğurt
3 minik sarma(dememek için epey uğraştım ama olmadi)
2 litre su olmuştur
60 dakika yürüyüş @nanekekik
AFiyet olsun canımKızlar ben aç hissetmiyorum ama dökülüyorum. Galiba bugün koşuşturma fazla geldi.
Menümü paylaşayım uyuyakalmadan.
Sabah 9:30
Bir salatalık
yarım domates
kutu peynir
3 zeytin
bir dilim ekmek
11:00
2 erik
öğle 2:00
bir kase fasulyeli yoğurt çorbası
bir lokma haşlanmış tavuk
3 çatal karpuz
yarım dilim ekmek
akşam 7:00
bir kase taze fasulye
iki kaşık yoğurt
yatmadan önce soda kürü
55+ 15 dk spor
@nanekekik
ayy daha fazla bile olacak oKızlar bu arada bugün annem kaç kilo verdigimi sordu. Dedim 6 kilo verdim. Yok ya 10 kilonun üzerinde vermiş gibisin dedi. Epey incelmişsin dedi.tabi ben o gazla bir dünya turu atardım.
Abla sende baya hafiflettin menüleriBende menümü yazayım sonra alıntılara geçecem
8.00
Zencefilli kür
10.00
Soğanlı biberli 2 yumurtayla omlet
Salatalık
Maydonoz derotu
Az peynir
15.00
1 kase kabak çor.
17.30
1 kase kabak çor.
19.20
3 köfte
2 sarma
Yoğurt
Aslında akşamda çorba olacaktı ama köfteleri ne zaman yutuvermişim hatırlamıyom :)))
Neyse yarınada kaldı çorba
Su 2.5 lt
Spor 35 dk yürüyüş
@nanekekik
Eski motivasyonu hala yakalayamadım ablahepsi çok güzel canom
Sadece merak ettiğim öbür yumurtanın sarısı nirde :))
sen tabiki ulaşırsın tatlım
Baksana ben bile hedef planları kuruyorum
Ayda 5 kilo versem bende ulaşıyom :))
Oyyyy ttfonsuz nasıl durdun:))
valla bi tarafım inanıyorda cnm
Hep verip aldığım için bi tarafımda acaba diyor
bende bi ara başladıydım ama herşey gibi devamı gelmedi :)
Oyyy kahvaltı erken yapılmış :))
Makarnayı az yemişin ama keşke akşam olmasaydı
Hangi güne geliyor ceydaaa
Inş.haftasonu falandır :))
Gündüzleride bunu içsek bişey olmaz heralde cnm
Şartlardan menün baya az olmuş
Falafel ne oluyor
ben maden suyu içmezsem susuzluğum gitmez :)
benim küçük oğlan sene sonunda 27 olacak cnm
Mesleğini aldı çalışıyor
Kız önce kozmetik okumuştu onu yapmak istemedi
Çocukları hep çok severdi o yüzden dal değiştirdi
Tatlı hariç çok sağlıklı menü yapmışın cnm
Onlarada fayda sağlamışın
Türk milleti hamurişiyle kafayı bozmuş durumdayız
domatesi nasıl yapıyosun cnm
sabahda öğlende baya doyurucu cnm
Keşke akşama karpuz yerine yemek yeseydin
Bu menü seni eksiye düşürürmü bilemedim
Lütfen son 2 gün birazdaha dikkat et
maşallah sende becerikliymişin cnm
Ben örgü yapmıyalı seneler oldu
Ben beğendim tatlım
Zaten patates bikaç küptür heralde
kuzum hem okadar iş yaptın hemde spor yapmışın
Menü güzel ama akşam fasülye ve yoğurdu daha fazla yiyebilirdin
menemeni buzluğamı koydun şişeleremi cnm
Oooo motivasyonun en güzelini almışın :))
okul açılınca işe başlıcanmı tatlım
hayal ettimde tam komedi olmuşunuz
Yüzde 1 bekliyorum canimŞuan tartildim
67.7 çıktı
Cumaya kadar -500 olur insallah
Afiyet olsun canımKızlar dünkü menimi yazayım
Sabah
3 servis kaşığı Menemen
Örgü peyniri
4 zeytin
Öğlen
Peynirli salata
Akşam
Maydanozlu peynirli omlet (1.5 yumurtadan)
Su 3 lt
Geçmiş olsun canım şimdi iyimi fıstıkAynen öyle canım alyanın ateşi çıktı akşama kabak yapayım diyordum ama onun ateşi çıkınca herşey iptal oldu
bebim kız kalktimi mecbur bende kalkıyorum abla erkenden hallettim dışarıyı evde bitti çok şükür bi akşam yemeği kaldı o komsu ne saygısızmis öyle Burdada çok yapıyorlar Allah'tan üzerimde kimse oturmuyor şimdilikben işi v.s. umursadan daha yatacaktım gürültüye uyandım benim alt katın altın daki halı çıkarmış sopalıyordu tüm ev sallanıyordu sanki hehehe
dışarı işlerini erkenden yapsan iyi olur öğlenin sıcağına kalma gülüm perişan olursun
Eminim güzel bir tadı vardirKızlar sabah soğuk domates çorbası yaptım çok merak ediyorum tadını pişmeden oluyormuşsoğusun iyice dolapta bakayım
Başladın mı gerisi geliyor canımdan başlayana kadar meseleDikkat edersen olur Bahar neden olmasın.
Yazık sana gece gece uğraşmışsın demlik filan. Bir de fibromiyalji var diyorsun, kendine dikkat et biraz arkadaşım.
Bak bana da oluyor diye şüpheliniyordum demek ki doğruymuş. Suyu gün içine daha çok yayarak içmeliyim. Sürekli çay, yeşil çay filan içiyorum belki onlar da iyice susuzluk yapıyor.
Afiyet olsun canım pratik ama sağlıklı yemekler. Geçmiş olsun bebişine.
Bismillah de başla Merveciğim, işleri hallettikçe mutlu olursun.
Ben çalışırken daha kolay diyet yapacağını düşünüyorum, yemek dışında meşguliyet kesinlikle iyi gelir.
Seni görmek ne güzel Poni.
Güzel bir tarifmiş hem de faydalı favorilerime ekledim. Teşekkürler.
Olamaz çok az kalmış ağustos böceği gibisin. @mefkurem'in tavsiyelerine katılıyorum
Daha çıkmadı mı sonuç, ne zaman belli olacak?
Biz senle fena gaza geldiydik ablaBauramdan sonrada yılbaşını hedeflerini yaparız
Ayy ben çok attıydım hedefi
Hayaller hayatlar oldu :))
30 gün fit canimAnammmm ne gaza gelmişsin sen öyle:))
Oh süper... uygulamanın adı ne ben de bakayım
Ben yaşamadım canım aksine sporla daha dinginlesmistimBir sorum olacak size arkadaşlar, ben diyet yaparken daha bir sinirli ve tahammülsüz oluyorum. Siz de böyle bir sorun yaşıyor musunuz? neden oluyor acaba, ya da önlemenin bir yolu var mı?
Kahve olur , kuru meyve olur canım bu ara yogub tempo yorulman normalKızlaar, gittikçe halsizleşiyorum. Bugünde kasabaya indim daha halsiz kaldım, dışarıdayım şuan. Bana bişeyler önerin lütfen nasıl edeyim ben
30 gün fit canimNeki o
30 gün fitBende uygulama araştırıyorum, yazıo diye nir uygulama var o kafama yattı gibi. Seninki hangisi memnunmusun.
Atlamadım aslında ama bilmiyorum ilk hafta vücut alışık göç gibi yemeye galiba ona adapte olamadımmı bilmiyorum ki. Şun bi yerde oturdum birazdan aktara gidicem yeşil çay almaya, başka ne alabilirim. Yoğurtla yediğiniz yulaf tohumuydu dimi.
Vicdan çorbası lahanalı olan mıydı cnmGeçmiş olsun canım şimdi iyidir umarım
Tadına bakta bizde yapalım :)
Günaydın canım karpuzdan oldu bence stres yapma ve tartılma gece yatmadan 1 saat önce rondoya 10 dal maydanoz yarım limon yarım çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı bal 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 bardak soğuk su koyup rondodan çek istersen süz istersen öyle iç acayip ödem atıyor sabaha geçmiş olur
Vicdan çorbası mı yapsan
Günaydın canım çok şükür canım iner inşallah daha da yaptıkça açılıyorsun canım hareketi kendine göre kolaşlştır ya da yorulunca dinlen öyle öyle sonuna kadar gel açılacaksın
Ağustos böceği miDikkat edersen olur Bahar neden olmasın.
Yazık sana gece gece uğraşmışsın demlik filan. Bir de fibromiyalji var diyorsun, kendine dikkat et biraz arkadaşım.
Bak bana da oluyor diye şüpheliniyordum demek ki doğruymuş. Suyu gün içine daha çok yayarak içmeliyim. Sürekli çay, yeşil çay filan içiyorum belki onlar da iyice susuzluk yapıyor.
Afiyet olsun canım pratik ama sağlıklı yemekler. Geçmiş olsun bebişine.
Bismillah de başla Merveciğim, işleri hallettikçe mutlu olursun.
Ben çalışırken daha kolay diyet yapacağını düşünüyorum, yemek dışında meşguliyet kesinlikle iyi gelir.
Seni görmek ne güzel Poni.
Güzel bir tarifmiş hem de faydalı favorilerime ekledim. Teşekkürler.
Olamaz çok az kalmış ağustos böceği gibisin. @mefkurem'in tavsiyelerine katılıyorum
Daha çıkmadı mı sonuç, ne zaman belli olacak?
Spordan midesi bulananı da ilk kez duyuyorumBen bu sabah 1 mil leslie yaptım. Ardından ebru şallının 30 dk pilatesi denedim. başta 5 dkkonuşma zaten. Çok zorlandım, yarı yarıya yapabildim hareketleri. Zaten sonuna gelmeden bıraktım, midem bulandı nedense. ne kadar uzak kalmışım spordan bünyem reddediyor şimdi
Evet canım inşallah zamanla alışırım. Çocuklara yazık oluyor en ufak bir şeyde kızıyorum. Oğlum gereksiz kızınca anne sen diyeti bırak istersen diyorYıllardır diyet yapınca alıştım galiba bende olmuyor ,belki bağımlılığimiz olan tatlıdan uzak kalınca oluyordur sigara gibi bişey sonuçta sabret alışırsın
Benin yediğim yulaf tohumu değil, yulaf sadece.Bende uygulama araştırıyorum, yazıo diye nir uygulama var o kafama yattı gibi. Seninki hangisi memnunmusun.
Çalış canım annene yardım etAğustos böceği miannem karınca gibi çalıştırıyo
Spordan midesi bulananı da ilk kez duyuyorum
Şu an için spor deyince bile tüylerim diken diken oluyor, bi düzenli yapsam ben de rahatlarım belki.Ben yaşamadım canım aksine sporla daha dinginlesmistim
Bana da kahve iyi geliyor.Kızlaar, gittikçe halsizleşiyorum. Bugünde kasabaya indim daha halsiz kaldım, dışarıdayım şuan. Bana bişeyler önerin lütfen nasıl edeyim ben
Bu lafını çok tuttum katılıyorum sana.Allah aşkına abla başka işimiz var sanki geniş geniş zayifliyoz işte ha 5 ay sonra ha 1sene sonra ne fark eder:)
Baya az yemişsin, akşam salata da olsaydı bari, aç kalma sonra canım.Bugünkü mönüm
11.30
Iki ızgara köfteye bir yumurta
Domates
1 zeytin
Peynir
16.00
3 gunkurusu kayısı
18.00 yarim balik(yarısını yiğenim yedi)
Su iki litre olur.
Spor ne yazıkki yok. Şimdi çocukları parka götürüp saatlerce bekçilik yapacagim
Afiyet olsun Merve, kaç gün sonra güzel bir menün var, çok aç kalıyorsun diye üzülüyordumBugün menüsü
(08:30)
1 minik erik
(11:30)
Sebzeli yumurta( 2 yumurta, 1 kırmızı biber, maydanoz, dereotu, reyhan, kuru soğan)
1 kk peynir
2 lokma ekmek
(15:00)
1 porsiyon üzüm
(16:00)
4 yk taze fasulye
(17:00)
1 parça haşlanmış tavuk ( avuç içim kadar tahmini)
( 18:00)
1 porsiyon üzüm
3 ceviz
Su: 2lt
Spor 30 dk bölgesel
@nanekekik
Afiyet olsun Mehlika, makarna yerine sebze veya et olsaydı daha iyi olurdu.Bugün menüde erkenciyiz bakıyorum da, bende yazayım o halde
Sabah 9:00 maden suyu kürü
9:30
bir kaşık melemen
1kk peynir
4 dilim salatalık
3zeytin
öğle 2:00
iki kaşık makarna
bir kase cacık
18:00
bir kase yoğurtlu yulaf ezmesi, içine 3 kuru çekirdekli üzüm
yatmadan önce madensuyu kürüm
2lt su
60 dk spor
@nanekekik
Hedefi mezuniyet demiştim bayrama ama mümkün değil gibi yeniden düzenlemek lazım
Bu disiplinle gidersen kesin olursun
Benim popo zaten düze yakın. Ama ömür boyu anca yürüyüş yapabilirim sanki. Ama daha fazlasını yapmaya çalışacağım. Yakınımızda bir spor salonu var acaba okul zamanı oraya mi kaydolsam. Okul çıkışı kızımı alana kadar sporumu yaparım. Süper olurdu
Geçen bir hesap yapmıştım ben. Haftada bir buçuk kilo verince yılbaşında 82 olurum diye. Bayram hedefime beş kilo var. Önümde üç hafta var. Onu yaparım sanirim. Yılbaşı hedefimi tutturabilir miyim bilmiyorum. Ona 85 demistim sanirim.
Bir sorum olacak size arkadaşlar, ben diyet yaparken daha bir sinirli ve tahammülsüz oluyorum. Siz de böyle bir sorun yaşıyor musunuz? neden oluyor acaba, ya da önlemenin bir yolu var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?