- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.761
Az olmuş bugün canım akşam salata falan yeseydib keşkeBugünkü mönüm
11.30
Iki ızgara köfteye bir yumurta
Domates
1 zeytin
Peynir
16.00
3 gunkurusu kayısı
18.00 yarim balik(yarısını yiğenim yedi)
Su iki litre olur.
Spor ne yazıkki yok. Şimdi çocukları parka götürüp saatlerce bekçilik yapacagim
Afiyet olsunBugün menüde erkenciyiz bakıyorum da, bende yazayım o halde
Sabah 9:00 maden suyu kürü
9:30
bir kaşık melemen
1kk peynir
4 dilim salatalık
3zeytin
öğle 2:00
iki kaşık makarna
bir kase cacık
18:00
bir kase yoğurtlu yulaf ezmesi, içine 3 kuru çekirdekli üzüm
yatmadan önce madensuyu kürüm
2lt su
60 dk spor
@nanekekik
bugün çok geldi yediklerim lakin dün daha yoktum bugün ise açBaya az yemişsin, akşam salata da olsaydı bari, aç kalma sonra canım.
Afiyet olsun Merve, kaç gün sonra güzel bir menün var, çok aç kalıyorsun diye üzülüyordum
Afiyet olsun Mehlika, makarna yerine sebze veya et olsaydı daha iyi olurdu.
Makrna aşırı acıktırdı zaten, ekmek ve makarna mecbur kalmadan yemem herhalde daha. Tam kepek ekmeği aldım, ama eve gidince kendim karışık yapıyorum genelde, çocuklar da var malum.Afiyet olsun Mehlika, makarna yerine sebze veya et olsaydı daha iyi olurdu.
burdayım tatlım
aleyküm selam canım Alya nasıl olduKızlar selam
aleyküm selam canım Alya nasıl oldu
Gün e güzel yaymışsın. Çok gibi görünüyor ama gayet az ve öz olmusBugün menüsü
(08:30)
1 minik erik
(11:30)
Sebzeli yumurta( 2 yumurta, 1 kırmızı biber, maydanoz, dereotu, reyhan, kuru soğan)
1 kk peynir
2 lokma ekmek
(15:00)
1 porsiyon üzüm
(16:00)
4 yk taze fasulye
(17:00)
1 parça haşlanmış tavuk ( avuç içim kadar tahmini)
( 18:00)
1 porsiyon üzüm
3 ceviz
Su: 2lt
Spor 30 dk bölgesel
@nanekekik
Aslında yemek yemeye fırsat olmadı akşam. Kızlar park diye tuttuğunda yarim balık yedim. Aç aç gitmeyeyim diye. Ama tuttu beni.Az olmuş bugün canım akşam salata falan yeseydib keşke
Fırsat olmadı. Şuan balık tuttu beni gibi. Açlık hissedersem yoğurt yerim.Az olmuş bugün canım akşam salata falan yeseydib keşke
Sabah ve öğlen yer değiştirmiş gibi ama ben de çok yaparım canım.ne.zaman ne isterse. Kati kurallarım yokturKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
2 kayısı
2 kaşık yulaf
2 badem
Öğlen
Domates salatalık
Beyaz peynir
1 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Akşam
1 tabak tavuklu kabak yemeği
Salata
Su 3 lt
Spor Leslie
Belli olmaz canım bir baksaydin belki yavaştan cikiyordukİyi iyi şükür düştü ateşi gayet iyi anlamadım ki birden bi ateşi çıktı sonra indi korktum ama bişeyi yok diş desem daha çok erken
Gün e güzel yaymışsın. Çok gibi görünüyor ama gayet az ve öz olmus
Aslında yemek yemeye fırsat olmadı akşam. Kızlar park diye tuttuğunda yarim balık yedim. Aç aç gitmeyeyim diye. Ama tuttu beni.
Fırsat olmadı. Şuan balık tuttu beni gibi. Açlık hissedersem yoğurt yerim.
Sabah ve öğlen yer değiştirmiş gibi ama ben de çok yaparım canım.ne.zaman ne isterse. Kati kurallarım yoktur
Belli olmaz canım bir baksaydin belki yavaştan cikiyorduk
Ay ben de o yüzden diyetisyenle yapamıyorum.Bende katı kurallar olunca kafayı yiyorum o yüzden diyetisyen ile yapamıyorum zaten
Benim kız 4.5 aylıktı dış çıkardı. Küçük diye ateşi hiç dişe yormamistik. Farkettiğinizde ucu çıkmak üzereydi 4.5 aylikkenBaktım ama bişey y9ok gibi doktor belli olmaz normal de çıkabilir ama geç diş çıkarma geç oturma ihtimalleri çok yüksek dedi
Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
2 kayısı
2 kaşık yulaf
2 badem
Öğlen
Domates salatalık
Beyaz peynir
1 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Akşam
Salata
Su 3 lt
Spor Leslie
Bari ben yarına yoğurdumu hazırlayayım eşim kızlarla ilgileniyorken
Çok geçmiş olsun canım, doktor ihtimalleri olursa evham yapmayın normaldir diye söylemiştir ama , bebeklerde hiç belli olmuyor sabit bir zaman yok yani, sağlıklı olsunda varsın geç olsun tabi oda ayrıBaktım ama bişey yok gibi doktor belli olmaz normal de çıkabilir ama geç diş çıkarma geç oturma ihtimalleri çok yüksek dedi
Afiyet olsun bütün öğünler ölçülü olmuş.Bende yazayım menümü
Sabah : musli + süt
Öğle : çavdar tost ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost
Akşam : ızgara tavuk minik bi salata bi ufak ekmek
MAdo da yiyorum arkadaşım davet etti ekmeği de güzel :) 1 parça yemiş olayım bakalım spor yapıp çıkmaya çalışıcam evden
O da iyiymiş demek az yemek bünyene daha iyi geliyor. Darısı başımabugün çok geldi yediklerim lakin dün daha yoktum bugün ise aç
kabak yemeğini hiç tavuklu yapmamıştım. Afiyet olsun. Öğlenleri arada kahvaltı gibi yapmak benim de hoşuma gidiyor.Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
2 kayısı
2 kaşık yulaf
2 badem
Öğlen
Domates salatalık
Beyaz peynir
1 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Akşam
Salata
Su 3 lt
Spor Leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?