Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel bir gün geçirmişsin. Tebrikler

Çok az yemişsin gibi. Umarım açlık krizine girmezsin.

Aifyet olsun. İyi bir gün olmuş.

İyi iyi şükür düştü ateşi gayet iyi anlamadım ki birden bi ateşi çıktı sonra indi korktum ama bişeyi yok diş desem daha çok erken

Geçmiş olsun canım. İyi olmalaırna sevindim.
Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
2 kayısı
2 kaşık yulaf
2 badem
Öğlen
Domates salatalık
Beyaz peynir
1 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Akşam
1 tabak tavuklu kabak yemeği
Salata
Su 3 lt
Spor Leslie

Çok güzel afiyet olsun

Bugünkü menüm
Sabah 10.00
1 yumurta
1 dilim bpeynir
1 dilim tb ekmek
Domates salatalık
1 tk pekmez

Öğle 14.20
2 ızgara tavuk baget
Salata
1 dişim tb ekmek

Ara: 17.00
1 kase pul biberli yoğurt
1 paket kakaolu eti form bisküvi

Akşam: 19.30
2 dilimden peynirli salata
1 dilim ekmek
Ceviz büyüklüğünde tavuk parçası

Ara: 21.30
Sade türk kahvesi ve sade soda

Su: 2.5 litre
Spor: sabah 60 dk 4 mile leslie @nanekekik
Akşam spor yapmaya mecalim yoktu.

Ay ben de o yüzden diyetisyenle yapamıyorum.

Benim kız 4.5 aylıktı dış çıkardı. Küçük diye ateşi hiç dişe yormamistik. Farkettiğinizde ucu çıkmak üzereydi 4.5 aylikken

Valla şimdilik öyle bişey yok gibi ama belli de olmaz tabi bilemedim bizimkiler 5 aylık ama düzeltilmiş ay olarak değil yani 29 haftalık doğdular ama doktor düzeltilmiş ay kullanmıyor

Menü yine gayet hafif güzel

En güzeli ev yoğurdu Zaten

Benim oğlanında ateşi çıkmış bugün hasta gibi olmuş iyi şimdi havalardan sanırım bi esiyor bi sıcak

Havalar da öyle gerçekten tam hastalık havası ben bile hasta olmaktan korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım, doktor ihtimalleri olursa evham yapmayın normaldir diye söylemiştir ama , bebeklerde hiç belli olmuyor sabit bir zaman yok yani, sağlıklı olsunda varsın geç olsun tabi oda ayrı

Aynen canım valla ben 10 aylıkken ilk dişimi çıkarmışım hemde anne karnında 9 ay 15 gün durduğum halde

Aaaa ben genelde tavuklu yaparım tavuk dereotu çok severim öyle

İlk başlayınca güzel kilo veriliriyodw hedefe yaklaştıkça zorlaşıyor ama sabırla o inatçı yağlardan da kurtuluca
az
Eylül 15 olan hedefin kac

Spor önce 3 ceviz kahve

12:30
Menemen çokcana:)
Lor peyniri
Biraz beyaz peynir
4 zeytin
Salatalık
Yeşillik
2 dilim çavdar ekmeği

3 gibi 1 şeftali

5 de ev halkına yemek hazırladım yiyim çıksın aradan dedim
Haşlama et 1 tabak
Yoğurt
Domates salatası

8:30
Domates
Peynir
1dilim çavdar

Bugün yemeklere doyamadım bir türlü
Ev işinde mı regl denmi anlamadım

3lt su
45 dk plates

Şu an için spor deyince bile tüylerim diken diken oluyor, bi düzenli yapsam ben de rahatlarım belki.
Edibe inan varya sporun verdiği mutluluk bı başka kilolu bedenine ruhuna olan faydaları saymakla bitmez
Bence biran önce baslamalisin
detoks sonra gayet dikkatli bir menü olmuş

Porsiyon dan kastın ne kaptan? kaç tene uzumdu

iyi bir eksi gelicek kesin senden

afiyet olsun canım

aradaki bisküvi gözüme çarptı gerisi gayet güzel

şeyda ana karnindwmo çıkardın disi

Yok kız yani 9 ay 15 gün annemin karnında durduğum halde bayağa doğduktan sonra 10.aylıkken çıkarmışım ilk dişimi anlicağın bayağa geç yani benim kızlar 29 haftalık doğduğu halde erken çıkarmazlar herhalde diye düşünüyorum anlamında dedim

Valla şimdilik öyle bişey yok gibi ama belli de olmaz tabi bilemedim bizimkiler 5 aylık ama düzeltilmiş ay olarak değil yani 29 haftalık doğdular ama doktor düzeltilmiş ay kullanmıyor
Oy seninkiler parmak çocuk doğmuşlardır. Rabbim sağlık versin insallah

Uykumu bölündü daha uyuyamadım. Canım sıkıldı biraz. Siz siz olun sevdiklerinizin kıymetini bilin, İnsan uzakta olunca nasıl özlüyor. Bir sene içerisinde ne çok sıkıntı çekmişim, yaşarken çekmediğim acıyı düşünürken çektiğim oluyor.
En kötü koca, en iyi kardeşten iyi derler, Tabi kötü olmasın kocalarımız, ama onun yeri bambaşka işte. Yavrularımızı bizlere bağışlasın Rabbim, onlar veriyor en büyük desteği annelere.
Ne alaka diyeceksiniz ama ne bileyim içimden geldi öyle. Rabbim sevdiklerinizle mutlu, huzurunuzu daim etsin.

Haa:)benimkiler 7 aylık Ken cikarmişlardi

Kocişinimi özledin sen kıyamam Son ayriliginiz olsun inşallah

Rabbim sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Uç çocukla eşinin yanında olamaması gerçekten çok daha zor. Rabbim.baska ayrılık vermesin.

Az yedin az yedin dediginiz için psikolojik olarak açlık hissederim belki diye iki çatal karpuz bir salatalık yedim. Bir de az önce yoğurt içine yarim limon bir cây kasigindan çok pul biberle yedim. Uyumadan önce yediğinde yağ yakıminda faydalı oluyormuş. Iki hafta deneyip üç gün ara verecekmişim. Bakalım işe yarayacak mi

Ben eşimden iki ay ayrı kaldım. Es durumundan atamam olmadığından. Çocuk yoktu. Ama o iki ay ne zor geçti bana. Sağolsun arkadaşlar da hiç yalnız bırakmadı ama yine de olmuyor. Rabbim başka ayrılık vermesin tez zamanda kavuşun insallah

Spor hem diyeti kontrol altında tutmak içinde iyi aslında o kadar yoruldum deyip kaçamak yapamıyorum ben mesela

Bauramdan sonrada yılbaşını hedeflerini yaparız

Ayy ben çok attıydım hedefi
Hayaller hayatlar oldu :))
Bende bayag uzak bir hedef attım ama işte araya biseyler girdi off :/

3 haftada 10 kilo verebilirmiyim
Ahaha ablam ya :) keskeee verebilsek

Bende bayılıyorum ya :) Ve gerçekten doğru kullanımda çok işe yarayan şeyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…