Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun canım aman dikkat et hasta olma

Afiyet olsun bugün benimde śipirdemek ile geçti günüm 10 tane falan canım üzümler avuç içim kadar
Allah tez zamanda kavuştursun canım

Evlendigimiz zaman ben 3. Sınıftaydim hamileliğin boyunca ayriydik hatta kızım 2 buçuk aylık falandı mezun oldugumda

öğle
1.5 servis k. kaşarlı yumurtalı melemen
2 d. karpuz
yarım kk. peynir
1.5 d. ekmek

15:30
3 tane yulaflı bisküvi
1 tatlı kaşığı nutella

19:00
2 kase cacık
2 çatal bamya

24:00 1 bardak kefir

su 3 lt.
spor 1 saat yürüyüş
2-3 dk 4 kg ağırlıkla kol çalışma

North River

bu gün tartı günümdü 92 çıktım ben hevesle 90 nı 89 u beklerken bu artış nereden geliyor biliyorum olumlama ve telkini boşlayınca, nefes egzersizi yapmayınca , beden koruma mekanizmasını çalıştırıyor zihin altına unutturmamak lazım demek ki söyleye söyleye kafsının etini yemek gerek :)

Nutella ile bisküvi olmasın o

Aynen öyle canım alyanın ateşi çıktı akşama kabak yapayım diyordum ama onun ateşi çıkınca herşey iptal oldu
geçmiş olsun canım düşse zaten zemini sert ve beyaz oluyor bı bak kuzey çok erken tamamladı dişleri bizde genetik ve malesef biri minicik diside cürudu genetik mis

siz de her gece ayrı aksiyon filmi çekiliyor desene :))) soru sorunca cevap veriyor mu terliği ne yapacakmış
Abla gözler kapalı sürekli anlatıyor bu gece ne var meraktayim :)
halı ciromami kaldı bu devirde yasak değil mi

Yarın bı detox patlatacağız acayip gaz var şişti karnım regle bir gün var ya yarın ya cuma görünüyor
Kızlar sabah soğuk domates çorbası yaptım çok merak ediyorum tadını pişmeden oluyormuş soğusun iyice dolapta bakayım
Himm merak ettim
Yaktı karpuz sizi
Olculeri azalttin dimi
Kixponi gidip kilimi aldın düğün öncesi

" Yeni geline sormuşlar kocan nasıl diye ?
-babamin evinde o da yoktu demiş
Senin ki ona benzedi
telkin ve olumlama bende uyku yapiyor

Menüm
Sabah 10:30
1 dilim peynir
Menemen yağsız suyla pişirdim biberleri
3 zeytin
Yarım dilim tam buğday ekmeği

Öğlen
Yarım muz 1 bardak süt

Aksam
4 kaşık taze fasulye
1 tabuk but derisiz
1 kase tavuksuyu çorbası

Ara
Filtre kahve

Spor 45 dk leslie
Su 2 litre

Iyi akşamlar millet

Gündüz temizlik yemek
Sonra çocuk geldi onla oynadık. Zaten 1 sn yalnız durmuyor
Akşam da yemek çay faslı vs.
Biraz önce gittiler
Önce menümü yazayım Sonra geçmişe bakacam

Menü kabak çorbası :)))
Su 3 lt
Spor yok North River

Edibe12 teşekkğrlwr canım

Teşekkürler canım

İlk başlayınca güzel kilo veriliriyodw hedefe yaklaştıkça zorlaşıyor ama sabırla o inatçı yağlardan da kurtuluca
az
Eylül 15 olan hedefin kac

Öyle canım ama olsun eninde sonunda ulaşacağız hedefe, 15 eylül hedefim 98-95 arası olmak

Senin eşin yoktu di mi canım yanında çok zor gerçekten ama sabrını veriyor rabbim

Spor hem diyeti kontrol altında tutmak içinde iyi aslında o kadar yoruldum deyip kaçamak yapamıyorum ben mesela

Kesinlikle bende öyleyim

Canım ödem olmuştur stres olma bugün maydanoz kürünü iç öyle yat yarında yap iyi gelir
10 dal maydanoz
1 bardak soğuk su
Yarım çay kaşığı tarçın
1 yemek kaşığı elma sirkesi
1 çay karşısı bal

Robottan çek ister süzüp iç istersen taneli yatmadan önce iç mümkünse yatmasan 1 saat önce

Yine süpersin canım ben yapamadım ya kabağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…