- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.801
afiyet olsun canım aman dikkat et hasta olmaBugünkü menüm
Sabah 10.00
1 yumurta
1 dilim bpeynir
1 dilim tb ekmek
Domates salatalık
1 tk pekmez
Öğle 14.20
2 ızgara tavuk baget
Salata
1 dişim tb ekmek
Ara: 17.00
1 kase pul biberli yoğurt
1 paket kakaolu eti form bisküvi
Akşam: 19.30
2 dilimden peynirli salata
1 dilim ekmek
Ceviz büyüklüğünde tavuk parçası
Ara: 21.30
Sade türk kahvesi ve sade soda
Su: 2.5 litre
Spor: sabah 60 dk 4 mile leslieNorth River
Akşam spor yapmaya mecalim yoktu.
Afiyet olsun bugün benimde śipirdemek ile geçti günüm 10 tane falan canım üzümler avuç içim kadarSpor önce 3 ceviz kahve
12:30
Menemen çokcana:)
Lor peyniri
Biraz beyaz peynir
4 zeytin
Salatalık
Yeşillik
2 dilim çavdar ekmeği
3 gibi 1 şeftali
5 de ev halkına yemek hazırladım yiyim çıksın aradan dedim
Haşlama et 1 tabak
Yoğurt
Domates salatası
8:30
Domates
Peynir
1dilim çavdar
Bugün yemeklere doyamadım bir türlü
Ev işinde mı regl denmi anlamadım
3lt su
45 dk plates
Allah tez zamanda kavuştursun canımUykumu bölündü daha uyuyamadım. Canım sıkıldı biraz. Siz siz olun sevdiklerinizin kıymetini bilin, İnsan uzakta olunca nasıl özlüyor.Bir sene içerisinde ne çok sıkıntı çekmişim, yaşarken çekmediğim acıyı düşünürken çektiğim oluyor.
En kötü koca, en iyi kardeşten iyi derler, Tabi kötü olmasın kocalarımız, ama onun yeri bambaşka işte. Yavrularımızı bizlere bağışlasın Rabbim, onlar veriyor en büyük desteği annelere.
Ne alaka diyeceksiniz ama ne bileyim içimden geldi öyle. Rabbim sevdiklerinizle mutlu, huzurunuzu daim etsin.
Evlendigimiz zaman ben 3. Sınıftaydim hamileliğin boyunca ayriydik hatta kızım 2 buçuk aylık falandı mezun oldugumdaAz yedin az yedin dediginiz için psikolojik olarak açlık hissederim belki diye iki çatal karpuz bir salatalık yedim. Bir de az önce yoğurt içine yarim limon bir cây kasigindan çok pul biberle yedim. Uyumadan önce yediğinde yağ yakıminda faydalı oluyormuş. Iki hafta deneyip üç gün ara verecekmişim. Bakalım işe yarayacak mi
Markası ne araştıralım. Ben de alayimBirde yarın a 101 e tartı geliyormuş 30 TL ye yağ kas olcuyormus bir gidip bakicam bakalim
Aprilla ABS 1055canmMarkası ne araştıralım. Ben de alayim
Daha önce bu marka hiç duymadım. Iyi miymiş acaba.ona göre sabah kalkıp kuyruğa gireyim. Hemen yanımda var a101 ama sabah önünde ciddi sıralar oluyor bazı ürünler icinAprilla ABS 1055canm
Nutella ile bisküvi olmasın obu gün tartı günümdü 92 çıktım ben hevesle 90 nı 89 u beklerken bu artış nereden geliyor biliyorum olumlama ve telkini boşlayınca, nefes egzersizi yapmayınca , beden koruma mekanizmasını çalıştırıyor zihin altına unutturmamak lazım demek ki söyleye söyleye kafsının etini yemek gerek :)
Iyi geceler
geçmiş olsun canım düşse zaten zemini sert ve beyaz oluyor bı bak kuzey çok erken tamamladı dişleri bizde genetik ve malesef biri minicik diside cürudu genetik misAynen öyle canım alyanın ateşi çıktı akşama kabak yapayım diyordum ama onun ateşi çıkınca herşey iptal oldu
Abla gözler kapalı sürekli anlatıyor bu gece ne var meraktayim :)siz de her gece ayrı aksiyon filmi çekiliyor desene :))) soru sorunca cevap veriyor mu terliği ne yapacakmış
halı ciromami kaldı bu devirde yasak değil miben işi v.s. umursadan daha yatacaktım gürültüye uyandım benim alt katın altın daki halı çıkarmış sopalıyordu tüm ev sallanıyordu sanki hehehe
dışarı işlerini erkenden yapsan iyi olur öğlenin sıcağına kalma gülüm perişan olursun
Yarın bı detox patlatacağız acayip gaz var şişti karnım regle bir gün var ya yarın ya cuma görünüyorGünaydınnnn sevgili 9.takım
Bugün erkenciler çoğalmış :))
Bende gece 2 de eşimi işe bıraktım
Sonra biraz sürdü uyumam
Sabah 8 inde zır zır tlf na kalktım
Ekim sizin komşuda pek saygısızmış sabahın köründe derdi neymiş
Gelelim konumuza
Bugün çarşambaaaa :)))siz anladınız :)))
Ne oldu cnm hayırdır şimdi iyi mi durumu
Himm merak ettimKızlar sabah soğuk domates çorbası yaptım çok merak ediyorum tadını pişmeden oluyormuşsoğusun iyice dolapta bakayım
Yaktı karpuz siziÇocuk ateşlenince olabilecek en hızlı ve sağlıklı mönü olmuş
Evet iki gün kaldı ama ben tartıdan mutlu degilim
Günaydın enerjik hatun
Sorma ya beni de yaktı. Bugün tartılıyorum sanki detoks yapmamışım. Önceki kilo. Bir de tartım arızalandı sanirim. Her çıkışımda farklı cikiyor
Evet çocuk kreşe gidecek. Ben elimden geldiğince burda olacağım tabi. Gün içi internetim olmuyor dışarda olunca. Akşamdan akşama gireceğim okul başladıktan sonra
Olculeri azalttin dimiSanmam yani doktor geç bile çıkabilir dişleri diyordu prematüre oldukları için ama bilemedim yine de
Abla hemen tarifi vereyim
2.5 kg domates soyulmuş doğranmış
1 kg salatalık soyulmuş doğranmış
15 tane falan fesleğendi tarifte fesleğen olmadığı için evde nane koydum ben
2 diş sarımsak
Yarım bardak zeytinyağı diyordu ben çeyrek bardak bile koymadım
Hepsini rondodwn geçirip homojen hale getirip süzgeçten geçirdim :) en sonda yağı ekledim ama çok çok az koydum bilmiyorum nasıl oldu dr Ümit aktaşın kitabında bi tarifti
Kixponi gidip kilimi aldın düğün öncesiDüğüne 14 gün kaldı bn tutuştum yetişin kızlarr
42 bden kıyafetlerin zaten kalıbı dardı ikisininde alt taraf şimdi daha da sıkıyo
Bugün salatalık ayran günü yapayım diyorum spor hiç yapamıyorum bazı nedenlerden
Tartıda arıza var sanirim. Her seferinde farklı tartıyor ama bir sefer 109.4 cıktı. Bir sefer 110.1 birinde 110.4. Deli oldum. Eğer 110 nün üstündeysem detostakinin bir.kismi da geri geldi.
Internet paketim yok. Okulda da her hatin neti çekmiyor. Net için hattı da değiştirmem gerek. Onun için net olayına hiç girmiyorum.
Bizde sabahçı öğlenci yok. Köy okulunda yım. Taşımalı eğitim nedeniyle hatta daha fazla derse giriyorum. 8.30-15.00arasi ders. Bir saat gidis bir saat gelis. Gunum okulda geciyor
Günaydın kızlar
Kahvaltımı yaptım markete gittim geldim.
Bugün kilom biraz daha inmiş.
İnşallah cumaya kadar güzel bir eksiye inerim.
1 saat sonra spora devam.
O değil de jillian çok iyi her yeri çalıştırıyor ama çok zor sonunu görmedim dün. Bugün yine deneyeceğim..
" Yeni geline sormuşlar kocan nasıl diye ?Uykumu bölündü daha uyuyamadım. Canım sıkıldı biraz. Siz siz olun sevdiklerinizin kıymetini bilin, İnsan uzakta olunca nasıl özlüyor.Bir sene içerisinde ne çok sıkıntı çekmişim, yaşarken çekmediğim acıyı düşünürken çektiğim oluyor.
En kötü koca, en iyi kardeşten iyi derler, Tabi kötü olmasın kocalarımız, ama onun yeri bambaşka işte. Yavrularımızı bizlere bağışlasın Rabbim, onlar veriyor en büyük desteği annelere.
Ne alaka diyeceksiniz ama ne bileyim içimden geldi öyle. Rabbim sevdiklerinizle mutlu, huzurunuzu daim etsin.
telkin ve olumlama bende uyku yapiyorbu gün tartı günümdü 92 çıktım ben hevesle 90 nı 89 u beklerken bu artış nereden geliyor biliyorum olumlama ve telkini boşlayınca, nefes egzersizi yapmayınca , beden koruma mekanizmasını çalıştırıyor zihin altına unutturmamak lazım demek ki söyleye söyleye kafsının etini yemek gerek :)
Güzel bir gün geçirmişsin. Tebrikler
Çok az yemişsin gibi. Umarım açlık krizine girmezsin.
Aifyet olsun. İyi bir gün olmuş.
Geçmiş olsun canım. İyi olmalaırna sevindim.
Çok güzel afiyet olsun
İlk başlayınca güzel kilo veriliriyodw hedefe yaklaştıkça zorlaşıyor ama sabırla o inatçı yağlardan da kurtuluca
az
Eylül 15 olan hedefin kac
Uykumu bölündü daha uyuyamadım. Canım sıkıldı biraz. Siz siz olun sevdiklerinizin kıymetini bilin, İnsan uzakta olunca nasıl özlüyor.Bir sene içerisinde ne çok sıkıntı çekmişim, yaşarken çekmediğim acıyı düşünürken çektiğim oluyor.
Spor hem diyeti kontrol altında tutmak içinde iyi aslında o kadar yoruldum deyip kaçamak yapamıyorum ben mesela
bu gün tartı günümdü 92 çıktım ben hevesle 90 nı 89 u beklerken bu artış nereden geliyor biliyorum olumlama ve telkini boşlayınca, nefes egzersizi yapmayınca , beden koruma mekanizmasını çalıştırıyor zihin altına unutturmamak lazım demek ki söyleye söyleye kafsının etini yemek gerek :)
Iyi akşamlar millet
Gündüz temizlik yemek
Sonra çocuk geldi onla oynadık. Zaten 1 sn yalnız durmuyor
Akşam da yemek çay faslı vs.
Biraz önce gittiler
Önce menümü yazayım Sonra geçmişe bakacam
Menü kabak çorbası :)))
Su 3 lt
Spor yokNorth River
İyi geceler canımKızlar ben Yen'i geldim eve geçmişe bakabildiğim kadar baktım yarın iş var malum ben yatıyorum atladığım olduysa kusura bakmasın görüşürüz yarın bol eksilerimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?