- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.381
hmm ok. sorun değil hepimiz yorumdaşız:)) gözün üstümde olsun beklerimm:)
dünkü yediklerimi yazıyım bende o halde
Sabah
Kepekli beyaz beynir domates sandw.( iş yerinde en kolay kahvaltı olduğu için genelde sabah fix menü)
Öğlen
bir parça tavuk ızgara
aynı tabakta birkaç kaşık taze fasülye ve biraz salata ile 1 dilim kepek ekmeği
Akşam
1 kase çorba
3-4 y.k kıymalı makarna (ama çok az gerçekten)
ekmek yok
Su içmeye çalışmaları devam sanırım 1.5 - 2 lt.yi buluyorumdur...
o bisiklet bendede var daha hamileyken alıp doğumdan sonra kullanırım dediğim 1.5 sene geçti nerdeyse doğum yapalı daha siftah edemedim, genelde sehpa ve askı olarak kullanıyorum,, ama çok gözüme batıyo:))uyuz oluyorum ona
ben 16 yaşımda evlendim 17 yaşında kızımı kucagıma aldım iyiki evlenmişim iyiki kızımı dogurmuşum kızımla gurur duyuyorum ilkokuldayken hep parmakla gösterirlerdi şimdi özel ünüversitede ingilizce bölümünde tam burslu okuyo kendi emegiyle maşallahı var
yok valla fadime,çok ağır konuştu,günah da olsa konuşmıycam,kaldıramadım,hep ben barıştım önce şimdiye kadar bu sefer o glmezse barışmıycam hatalı olan o çünkü
ne sinir oluyorlar bazen di mi puffff
boşver cnm uzun hikaye,üst üste geldi herşey,dua ediyorum rabbim akıl fikir versin diye,barışmamız uzun ürecek bu sefer
ahh bu erkekler yok mu hepsi aynııı,
geçmiş olsun kuzuna
tamamdırr
maşallah ya üniversitede okuyan kzıın var hee,erkenden evlenmişssin sen o zman fadime öyle mi?
menü süperrr
afiyet olsun,liste güzel cnm
form çayı içsene acayip işe yarıyo,hele a101 de var bir tane çok etkili ama karın ağrısından öldürüyor,liptonun aldım ben çok güzel.
menü güzel cnmhmm ok. sorun değil hepimiz yorumdaşız:)) gözün üstümde olsun beklerimm:)
Sabah
Kepekli beyaz beynir domates sandw.( iş yerinde en kolay kahvaltı olduğu için genelde sabah fix menü)
Öğlen
bir parça tavuk ızgara
Akşam
1 kase çorba
ekmek yok
aa kullanmıyorsan yolla bana ,evd ekalabalık yapmasınno bisiklet bendede var daha hamileyken alıp doğumdan sonra kullanırım dediğim 1.5 sene geçti nerdeyse doğum yapalı daha siftah edemedim, genelde sehpa ve askı olarak kullanıyorum,, ama çok gözüme batıyo:))uyuz oluyorum ona
Günaydın kızlar ;
Slm olsun en güzel topiğin en güzel çıtır hatunlarına
Dünkü menümü yazmıyım hiç annem ekmek dolması yapmış gerisini siz düşünün
Neyse triptofan için tartıldım 5 gundur dukan yapmıyorum cnm 1 kılo gerı gelmıs
Bugün itibariyle tekrardan başlıyorum dukana bu sefer ne olursa olsun su seyır evresıne gecıcem.Bugüne kadar hep atakta sorunlar yaşadım.Dukanın tablosunu ekleyemiyorum buraya.Jpg formatında deıl resım yazayım planımı....
Dukana göre ;
79 ıle baslayacagım dukanda 4 gün atak yapıp 77.5 e düşecekmişi = 1.5 kilo verecekmişim
77.5 ile başladığım seyir evresi 91 gün sürecek 66 kiloya düşecekmişim = 11.5 kilo vereçekmişim
66 kiloyu korumak için 130 gün koruma yapıcam ve 66 kiloyu sabitliyecekmişim
İnş bu sefer işe yarar
al al çok iyi geliyo,benimde wc sorunum var çünkü hep,sürekli değil arada içiyorum.2 saat uyudum kız kardeşim bırakmadıki uyuyayım tel çalınca uyandım .neyse hiç yoktan iyidir daha markete çıkmam gerek dedigin çaydan alayım yoksa yine tartı 100 rakamları gösterirse 60 lira verdigim tartımı camdan aşagıya atarım
1 tabak sebze yemeği çok olmuşş,5-6 kaşık en fazla,yanına yoğurt falan yeseydin keşke,bir de kolaaa olmazzzzzmenüm
iftar 1 tabak sebze yemegi 2 dilim ekmek
1kalın dilim karpuz 3 arnavut biberi
1 bardak kola
ara 2 incir 1 nektari 2 saat sonra 2 bardak kefir içtim
SAHUR
MELEMEN 3 kaşık tavuklu pirinç pilavı salata karpuz
4 fındık 4 badem çay su sınırsız ölçmedim miktarı belli degil
geçmiş olsunnnselam kızlar
midem çok ağrıyo(
ben 16 yaşımda evlendim 17 yaşında kızımı kucagıma aldım iyiki evlenmişim iyiki kızımı dogurmuşum kızımla gurur duyuyorum ilkokuldayken hep parmakla gösterirlerdi şimdi özel ünüversitede ingilizce bölümünde tam burslu okuyo kendi emegiyle maşallahı var
benim küçük kızı dövmem lazım her akşam alıp içiyo bende kendime zero alayım eniyisi tabagım küçük kız kahvaltı tabagını kendime yemek tabagı yaptım
al al çok iyi geliyo,benimde wc sorunum var çünkü hep,sürekli değil arada içiyorum.
1 tabak sebze yemeği çok olmuşş,5-6 kaşık en fazla,yanına yoğurt falan yeseydin keşke,bir de kolaaa olmazzzzzkola yasak,1 bardakta 13 tane kesme şekeri varmışş 45: ligt al fadime kolayı en iyisi o.sahur güzel
geçmiş olsunnn
ay en güzel ya,maşallah maşallahh
döv döv kendine lırken sanada zero alsınbenim küçük kızı dövmem lazım her akşam alıp içiyo bende kendime zero alayım eniyisi tabagım küçük kız kahvaltı tabagını kendime yemek tabagı yaptım
ben kaçtım markete gidip geleyim hava sıcak olmadan
Günaydınlarrr
şimdi hemen kalkıp evi toplıycam,çamaşırlarım var katlı,yerleştirip ütü yapıcam,yetieşbilirsen bi baza altını karıştırayım diyorum hemde spor olsun bana
menümü yazayım unutmadan,iftarda doyasıya yedim sahurda yeni bir diyete başladım,halama diyetisyen vermiş,bakalım kendime uydurdum azcık,cuma günü bende gidicem kısmetse,veri,cem şu hain kilolarıı
iftar:
2 kepçe bezelye çorbası
1 lokma pide
4-5 tane ufacık,yağsız pişmiş köfte
5-6 çatal 1 kaşık yağla pişirilmiş patates(kızartma değil buğulama oldu:) tavsiye ederim
bol salata yağsız
az yoğurt
ara:1 tane şeftali
sahur:
1 kase mısır gevreği,yarım yağlı süt ile
1 haşlanmış yumurta
1,5 lt su
bu kadarrr,tarıda 66.5 im şimdilik,tikırı değiştiremiycem ama olsun kalsın böyle cumaya kadar bakalım ne olacak
bu yorumdaşlar da değişiklik mi oldu yoksa ben dün yanlış mı gördüm dün ben mursh laydım sanki
cnm,tüm tahilller yapılmış bi sorun çıkmamış genel bir liste vermiş dr.u,40 günde 5,5 kilo vermiş,ki bence süper,bu ay ki listesi şöyleymiş.
sahur:
3 dilim kepekli ekmek,
sınırsız domates ve salatalık
1 bardak yarım yağlı süt
istesen üstüne şekersiz çay içebilirsin demiş
1 lt su içilecek
iftar:
1 kepçe çorba,
bol salata,az yağlı
15 dk sonra 4-5 yk sebze yada et yemeği
ekmek yok
ara:1 meyve
ara:2 top dondurma
menü böyleymiş cnm,ben biraz daha az yiyicem bakalım.sana uyarsa dene cnm,hafta sonu bende gidicem devlette diyetisyene bakalım nasıl liste verecek.
evet değiştiii,sen ben ve fadime beraberizz
sağol cnm,öyle başladık bakalım,umarım öyle gider,sorma ya bende sinirlenince evde çikolata falan ne varsa götürürüm,ama bu sefer olmasın vermem lazım.
hmm ok. sorun değil hepimiz yorumdaşız:)) gözün üstümde olsun beklerimm:)
Sabah
Öğlen
bir parça tavuk ızgara
Akşam
1 kase çorba
ekmek yok
Günaydın kızlar ;
Slm olsun en güzel topiğin en güzel çıtır hatunlarına
Dünkü menümü yazmıyım hiç annem ekmek dolması yapmış gerisini siz düşünün
Neyse triptofan için tartıldım 5 gundur dukan yapmıyorum cnm 1 kılo gerı gelmıs
Bugün itibariyle tekrardan başlıyorum dukana bu sefer ne olursa olsun su seyır evresıne gecıcem.Bugüne kadar hep atakta sorunlar yaşadım.Dukanın tablosunu ekleyemiyorum buraya.Jpg formatında deıl resım yazayım planımı....
Dukana göre ;
79 ıle baslayacagım dukanda 4 gün atak yapıp 77.5 e düşecekmişi = 1.5 kilo verecekmişim
77.5 ile başladığım seyir evresi 91 gün sürecek 66 kiloya düşecekmişim = 11.5 kilo vereçekmişim
66 kiloyu korumak için 130 gün koruma yapıcam ve 66 kiloyu sabitliyecekmişim
İnş bu sefer işe yarar
bende bazanın altını açtım,neversimlerim vardı onalrı çıkarıp şifonyere yerleştirdim,yorganalarım vardı,onları çarşafladım su gibi oldum suu,ohh iyi geldi,gidip çamaşırlarımı asayım şimdi.çok susadım ama yaa
menün güzel maşallahazıcık dikkat edelim veriirz ya :))
ay ne var bu listede? bende verirdim bu listeyibildiğimiz şeyler zaten :)) sahurda 3 dilim ekmek
ya ene benim diyeti yapsana kız cok güzel hemde hiç acıkmıyorsun :)) ben cok memnunum acıkcası..
Menünde güzel ama suyu daha cok iç
off bu işler hiç mi bitmez ya :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?