Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

o bisiklet bendede var daha hamileyken alıp doğumdan sonra kullanırım dediğim 1.5 sene geçti nerdeyse doğum yapalı daha siftah edemedim, genelde sehpa ve askı olarak kullanıyorum,, ama çok gözüme batıyo:))uyuz oluyorum ona

Günaydın kızlar ;

Slm olsun en güzel topiğin en güzel çıtır hatunlarına

Dünkü menümü yazmıyım hiç annem ekmek dolması yapmış gerisini siz düşünün

Neyse triptofan için tartıldım 5 gundur dukan yapmıyorum cnm 1 kılo gerı gelmıs

Bugün itibariyle tekrardan başlıyorum dukana bu sefer ne olursa olsun su seyır evresıne gecıcem.Bugüne kadar hep atakta sorunlar yaşadım.Dukanın tablosunu ekleyemiyorum buraya.Jpg formatında deıl resım yazayım planımı....

Dukana göre ;

79 ıle baslayacagım dukanda 4 gün atak yapıp 77.5 e düşecekmişi = 1.5 kilo verecekmişim

77.5 ile başladığım seyir evresi 91 gün sürecek 66 kiloya düşecekmişim = 11.5 kilo vereçekmişim

66 kiloyu korumak için 130 gün koruma yapıcam ve 66 kiloyu sabitliyecekmişim

İnş bu sefer işe yarar

Çok iyi cnm az ve iradeli yiyorsun bende normal dıyet yaparken sabahları ıs yerıne sand getırıyordum super rahat oluyor :)

Sorma yaa ınsana vıcdan yaptırıyo dedıgın gıbı benımkıde askılık nıyetıne duruyo ama ben kullandım bı ara baya faydasını gordum aslında kullanılması gerek bısey

2 saat uyudum kız kardeşim bırakmadıki uyuyayım tel çalınca uyandım .neyse hiç yoktan iyidir daha markete çıkmam gerek dedigin çaydan alayım yoksa yine tartı 100 rakamları gösterirse 60 lira verdigim tartımı camdan aşagıya atarım

menüm
iftar 1 tabak sebze yemegi 2 dilim ekmek
1kalın dilim karpuz 3 arnavut biberi
1 bardak kola

ara 2 incir 1 nektari 2 saat sonra 2 bardak kefir içtim
SAHUR

MELEMEN 3 kaşık tavuklu pirinç pilavı salata karpuz
4 fındık 4 badem çay su sınırsız ölçmedim miktarı belli degil

Son düzenleme:
ben 16 yaşımda evlendim 17 yaşında kızımı kucagıma aldım iyiki evlenmişim iyiki kızımı dogurmuşum kızımla gurur duyuyorum ilkokuldayken hep parmakla gösterirlerdi şimdi özel ünüversitede ingilizce bölümünde tam burslu okuyo kendi emegiyle maşallahı var

menü güzel cnm
aa kullanmıyorsan yolla bana ,evd ekalabalık yapmasınneşimden istedim de bana almadıııı

hadi hayırlısı bakalım

al al çok iyi geliyo,benimde wc sorunum var çünkü hep,sürekli değil arada içiyorum.
1 tabak sebze yemeği çok olmuşş,5-6 kaşık en fazla,yanına yoğurt falan yeseydin keşke,bir de kolaaa olmazzzzzkola yasak,1 bardakta 13 tane kesme şekeri varmışş45:ligt al fadime kolayı en iyisi o.sahur güzel
selam kızlar
midem çok ağrıyo(
geçmiş olsunnn

ay en güzel ya,maşallah maşallahh

benim küçük kızı dövmem lazım her akşam alıp içiyo bende kendime zero alayım eniyisi tabagım küçük kız kahvaltı tabagını kendime yemek tabagı yaptım

benim küçük kızı dövmem lazım her akşam alıp içiyo bende kendime zero alayım eniyisi tabagım küçük kız kahvaltı tabagını kendime yemek tabagı yaptım
döv döv kendine lırken sanada zero alsınhımm oz aman sorun yokk,anca 5-6 kaşık eder
ben kaçtım markete gidip geleyim hava sıcak olmadan

kolay gelsinn

bende bazanın altını açtım,neversimlerim vardı onalrı çıkarıp şifonyere yerleştirdim,yorganalarım vardı,onları çarşafladım su gibi oldum suu,ohh iyi geldi,gidip çamaşırlarımı asayım şimdi.çok susadım ama yaa

oooo bu ne yaw,ben 2 çocukla işeri yetiştirip gelip bakıyom,kimse gelmemiş,bişey yazmamış,tam sopalıksınız heeeeçok boşluyorsunuz burayı nasıl kilo vercez böyle bilmem

Son düzenleme:

menün güzel maşallah azıcık dikkat edelim veriirz ya :))

bu yorumdaşlar da değişiklik mi oldu yoksa ben dün yanlış mı gördüm dün ben mursh laydım sanki

evet değişti canım.Triptofan ile mursh dukan diyeti yaptıkları için değişim istediler.Sorun olurmu senin için?

ay ne var bu listede? bende verirdim bu listeyi bildiğimiz şeyler zaten :)) sahurda 3 dilim ekmek

ya ene benim diyeti yapsana kız cok güzel hemde hiç acıkmıyorsun :)) ben cok memnunum acıkcası..
Menünde güzel ama suyu daha cok iç

yarar yararda senin iradeli olman lazım

off bu işler hiç mi bitmez ya :84:

sağol cnm,işler hiç bitmiyo valla ya,puffff,ne bilem böyle bir liste vermiş ramazan için diyetisyen,bende kendime uydurdum,senin diyet listeni de yaz cnm

marketten döndüm bizimkiler halen ortada yoklar .dedigin çayı alcaktım içindekileri okudum sinemaki vardı oda bana yasak bende hemoroit vardı eskiden şimdi iyiyim ama ya yine kötü olursam korkusuyla almadım.artık böyle idare edicem olmasa kayısı kompostosu yaparım kendime

selam fadik sen hiç uyumadın bugün bende sabaha jkarşı senle konuştuktan sonra böreğimi yaptım yattım 1 de kalktım. markete gittim geldim şimddiiii şekerpare yada revani yapacammm misafirlerime. ya en aklıma geldi kendimede unla değilde yulafkepeği ile şeker yerine de tatlandırıcıyla 1 tane kendime de tapsam mı denesem mi.zaten tarifler böle deneye yanıla çıkmamış mı ya tutarsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…