Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende yarın yapiyim kabak çorbası ni nezamandir yemiyorum canım çekti
Dermişim:)

Harikasın bebek ne güzel menü bu böyle

Gece yatmadan yoğurt limon pulbiber deneyen oldu mu acaba. Ben şuan karnimda bir yanma ısınma hissediyorum. Olumlu bir işaret mi acaba
Anam ben herşeyi yapıp devamını getiremeyen lerdenim onuda denedim bana bişey olmadı
Ama miden hassas belli ki limonda açıda dokunmuş olabilir

Çoook değil ama işte
Evlenirsem bacım memurla evlen sabah 7 akşam 7 mesai
Benimki gibi esnaf bulursan sabah gitmek bilmez akşam gelmek :)
Bugün 5 de zor gönder dim evden temizlik yapıyorum bı taraftan bı taraftan yemekle uğraş cinlerim geldide gönderdim hemen tadimiz kaçmasın diye:)

Bugün tam işe daldim oğlan geldi acıkmış babam yemek yiyip öyle ise gidelim diyor dedi
Sinirlendim çünkü kahvaltı da iki parça yiyip iki saat sonra acikinca habire soframi kuruyum
Yavrum ya anne ne yapılacaksa ben yapiyim Baba ma bişey deme dedi
İçim acıdı çocuklar ne kadar da hassas
Bizim evde çok şükür kavga gürültü pek olmaz
Olan evlerde o yavruların o korkuları pisikolejileri kim bilir nasıldır

Benim annem babam kavga ettikleri zaman nekadar uzulurdum o geldi aklıma
Rabbim ümmeti Müslüman in tüm evlerine huzur mutluluk versin çocuklar huzursuzluk yaşamasın

Sonra ne yaptım gittim beyime ,salatada yapiyimmi canım dedim:))

Ayy kızlar benim tel son zamanlarda kafayı yedi. Donup duruyor
Açılıncada
Bütün alıntılar gitmiş o yüzden menülere yorum yapamıcam tekrar geri dönmiyim kusura bakmayın

Edibe12 edibe aklında sürekli yasak, diyet düşüncesi varsa yiyemediklerin için sinirli olabilirsin
Tatlım şöyle düşün istersek hepsinden yeriz ama biz sağlıksız şeyleri yemeyi tercih etmiyoruz
Eğer sürekli açlık olursada insan zorlanır sabrı tükenip akrasif olur ama senin menüler genelde dolu oluyor

Mehlikatun mehlika bence menülerin az oluyor cnm buda seni halsiz yapar
Hele başlangıçta bu kadar azaltman doğru değil

ekim2009 ekimcim son günlerde biraz karbonluydu sanki menülerin belki ondanda olur. Bakalım cuma ne olacak

@Pembesepet baharcım sen nerdesin 2 gündür görünmemişin. Hayırdır inş.

Öyle evlerde yaşamak zorunda olan çocuklara gerçekten çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…