Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Öyle evlerde yaşamak zorunda olan çocuklara gerçekten çok üzülüyorum
Bakıyorum çevreme bazılarının imtihanı sütü bozuga denk gelmiş ,ama bazilarida resmen geçinmeye gönlü yok ne çocugu düşünüyorlar ne yuvalarını kapris memnuniyetsizlik anlayişsizlik zerresi yok herşeye sahip oluyum ama kendimden ödün vermiyim
Hiç iyi yerlere gitmiyor evlilik müessesi ablam

Valla bu durumlar öyle karışıkki cnm
Genelde şimdiki gençlerin hiç sabrı yok
En ufak bişeyde hadi boşanıyoz

Ama bazı durumlarda var
eğer gerçekten çekilemeyecek şeyler varsada ömürlerini çürütmeye gerek yok

Evlilik bana kelime bile o kadar uzak geliyoki

Annemden ayrılamam ben

Ben kendimi pek beğenmiyorum bu akşam, erkenden yatıyorum canlar iyi geceler şimdiden
Bugün çok erken kaçmışsın diyecektim ama geri gelmişsin zaten. Bence eşin gelene kadar ki zamanı iyi degerlendir, o varken yapamayacağın şeyleri yap. Zaman çabuk geçiyor kardeş bir bakmışsın gelmiş eşin. hiç boşuna kendini üzme.
Sabah spor baya yapmışsın zaten bu akşamlık yapma canım. Menü ve su da iyi.
Aynen canım valla ben 10 aylıkken ilk dişimi çıkarmışım hemde anne karnında 9 ay 15 gün durduğum halde

Aaaa ben genelde tavuklu yaparım tavuk dereotu çok severim öyle
Benim bir yaşımı geçtikten sonra cıkmış dişim ama oğlumun 4 aylık çıktı, anneden farklı olabiliyor işte. Ama senin bonibonlar prematüre ihtimal vermiyorum, hafif bir kırgınlık oldu geçti gitti bence.
Baya da yemişsin aslında neden öyle oldu ki. Hele cokcana menemen korkuttu beni, çarşamba çarşamba tövbe ya Rabbi
Spor hem diyeti kontrol altında tutmak içinde iyi aslında o kadar yoruldum deyip kaçamak yapamıyorum ben mesela
Ben de yapabilsem kıyıp yiyemeyeceğim aslında ama harekete geçmenin yolunu bulmam lazım
Hepinize iyi geceler kızlar yarın perşembe ve cumadan önce son günümüz eminim ki herkes çok iyi değerlendirecek bu hafta beklentim yuksek
Merve valla hedef versin en az %1 diye resmen bugün paraladım kendimi aman kaptanımın hedefini tutturayim diye. Bakalım cuma inşallah mahcup olmam
Akşam bamyayi doğru düzgün yeseydin yaa...
Ay okurken çok güldüm çok tatlı anlatmışsın
Vay Baharcığım menü başarılı spor da var hadi yarın da böyle olsun
Dostum çok iyi olmuş kabak çorbası yapman inşallah karpuz trajedisini telafi edersin.
Ah canım ya ne tatlı tepki vermiş oğlu. Çocuklar masum da biz kötüyüz gerçekten. Salata yapayım mı demene güldüm keşke hep o modda olsak ne olur di mi, eminim kendimiz de daha mutlu oluruz.
Doğru söylüyorsun aç bile kalmadım kaç gündür fazlasıyla yedim. Bakalim şeker diyetini bırakınca belki yasak psikolojisinden çıkarım.
Kızlar lütfen yarını iyi değerlendirelim
Özellikle listedekiler 0 karbon olursa iyi olur
Heralde 1 gün yemezsek ölmeyiz :))

Herkese iyi geceler
Aynen ya bu kiloda hala yemek düşünmekten nefret ediyorum keşke şu içip doysam...

Hoşgeldinnn kuzummm :) teşekkür ederim

hiç öyle düşünme bence evlilik düşüncesi neden uzak olsun. Rabbim huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin evlilik güzel birşey hem annen seni gelin etme mutluluğunu tatmak ister
Bilmiyorum ablam korkuyorum nasıl biriyle evlencem Allah bilir tabiki ama yinede bu konuda şans benle değil gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…