- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.841
Bakıyorum çevreme bazılarının imtihanı sütü bozuga denk gelmiş ,ama bazilarida resmen geçinmeye gönlü yok ne çocugu düşünüyorlar ne yuvalarını kapris memnuniyetsizlik anlayişsizlik zerresi yok herşeye sahip oluyum ama kendimden ödün vermiyimÖyle evlerde yaşamak zorunda olan çocuklara gerçekten çok üzülüyorum
İyi geceler ablam bende mutfagi topliyimKızlar lütfen yarını iyi değerlendirelim
Özellikle listedekiler 0 karbon olursa iyi olur
Heralde 1 gün yemezsek ölmeyiz :))
Herkese iyi geceler
Valla bu durumlar öyle karışıkki cnmBakıyorum çevreme bazılarının imtihanı sütü bozuga denk gelmiş ,ama bazilarida resmen geçinmeye gönlü yok ne çocugu düşünüyorlar ne yuvalarını kapris memnuniyetsizlik anlayişsizlik zerresi yok herşeye sahip oluyum ama kendimden ödün vermiyim
Hiç iyi yerlere gitmiyor evlilik müessesi ablam
Sanada tatlımİyi geceler ablam bende mutfagi topliyim
Yarın 0 karbonhidrat bol su
Evlilik bana kelime bile o kadar uzak geliyokiEvlenirsem bacım memurla evlen sabah 7 akşam 7 mesai
Benimki gibi esnaf bulursan sabah gitmek bilmez akşam gelmek :)
Bugün 5 de zor gönder dim evden temizlik yapıyorum bı taraftan bı taraftan yemekle uğraş cinlerim geldide gönderdim hemen tadimiz kaçmasın diye:)
Bugün çok erken kaçmışsın diyecektim ama geri gelmişsin zaten. Bence eşin gelene kadar ki zamanı iyi degerlendir, o varken yapamayacağın şeyleri yap. Zaman çabuk geçiyor kardeş bir bakmışsın gelmiş eşin. hiç boşuna kendini üzme.Ben kendimi pek beğenmiyorum bu akşam, erkenden yatıyorum canlar iyi geceler şimdiden
Sabah spor baya yapmışsın zaten bu akşamlık yapma canım. Menü ve su da iyi.Bugünkü menüm
Sabah 10.00
1 yumurta
1 dilim bpeynir
1 dilim tb ekmek
Domates salatalık
1 tk pekmez
Öğle 14.20
2 ızgara tavuk baget
Salata
1 dişim tb ekmek
Ara: 17.00
1 kase pul biberli yoğurt
1 paket kakaolu eti form bisküvi
Akşam: 19.30
2 dilimden peynirli salata
1 dilim ekmek
Ceviz büyüklüğünde tavuk parçası
Ara: 21.30
Sade türk kahvesi ve sade soda
Su: 2.5 litre
Spor: sabah 60 dk 4 mile leslie @nanekekik
Akşam spor yapmaya mecalim yoktu.
Benim bir yaşımı geçtikten sonra cıkmış dişim ama oğlumun 4 aylık çıktı, anneden farklı olabiliyor işte. Ama senin bonibonlar prematüre ihtimal vermiyorum, hafif bir kırgınlık oldu geçti gitti bence.Aynen canım valla ben 10 aylıkken ilk dişimi çıkarmışım hemde anne karnında 9 ay 15 gün durduğum halde
Aaaa ben genelde tavuklu yaparım tavuk dereotu çok severim öyle
Baya da yemişsin aslında neden öyle oldu ki. Hele cokcana menemen korkuttu beni, çarşamba çarşamba tövbe ya RabbiSpor önce 3 ceviz kahve
12:30
Menemen çokcana:)
Lor peyniri
Biraz beyaz peynir
4 zeytin
Salatalık
Yeşillik
2 dilim çavdar ekmeği
3 gibi 1 şeftali
5 de ev halkına yemek hazırladım yiyim çıksın aradan dedim
Haşlama et 1 tabak
Yoğurt
Domates salatası
8:30
Domates
Peynir
1dilim çavdar
Bugün yemeklere doyamadım bir türlü
Ev işinde mı regl denmi anlamadım
3lt su
45 dk plates
Ben de yapabilsem kıyıp yiyemeyeceğim aslında ama harekete geçmenin yolunu bulmam lazımSpor hem diyeti kontrol altında tutmak içinde iyi aslında o kadar yoruldum deyip kaçamak yapamıyorum ben mesela
Merve valla hedef versin en az %1 diye resmen bugün paraladım kendimi aman kaptanımın hedefini tutturayim diye. Bakalım cuma inşallah mahcup olmamHepinize iyi geceler kızlar yarın perşembe ve cumadan önce son günümüz eminim ki herkes çok iyi değerlendirecek bu hafta beklentim yuksek
Akşam bamyayi doğru düzgün yeseydin yaa...öğle
1.5 servis k. kaşarlı yumurtalı melemen
2 d. karpuz
yarım kk. peynir
1.5 d. ekmek
15:30
3 tane yulaflı bisküvi
1 tatlı kaşığı nutella
19:00
2 kase cacık
2 çatal bamya
24:00 1 bardak kefir
su 3 lt.
spor 1 saat yürüyüş
2-3 dk 4 kg ağırlıkla kol çalışma
@nanekekik
Ay okurken çok güldüm çok tatlı anlatmışsınbu gün tartı günümdü 92 çıktım ben hevesle 90 nı 89 u beklerken bu artış nereden geliyor biliyorum olumlama ve telkini boşlayınca, nefes egzersizi yapmayınca , beden koruma mekanizmasını çalıştırıyor zihin altına unutturmamak lazım demek ki söyleye söyleye kafsının etini yemek gerek :)
Vay Baharcığım menü başarılı spor da var hadi yarın da böyle olsunMenüm
Sabah 10:30
1 dilim peynir
Menemen yağsız suyla pişirdim biberleri
3 zeytin
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Öğlen
Yarım muz 1 bardak süt
Aksam
4 kaşık taze fasulye
1 tabuk but derisiz
1 kase tavuksuyu çorbası
Ara
Filtre kahve
Spor 45 dk leslie
Su 2 litre
Dostum çok iyi olmuş kabak çorbası yapman inşallah karpuz trajedisini telafi edersin.Iyi akşamlar millet
Gündüz temizlik yemek
Sonra çocuk geldi onla oynadık. Zaten 1 sn yalnız durmuyor
Akşam da yemek çay faslı vs.
Biraz önce gittiler
Önce menümü yazayım Sonra geçmişe bakacam
Menü kabak çorbası :)))
Su 3 lt
Spor yok @nanekekik
Ah canım ya ne tatlı tepki vermiş oğlu. Çocuklar masum da biz kötüyüz gerçekten. Salata yapayım mı demene güldüm keşke hep o modda olsak ne olur di mi, eminim kendimiz de daha mutlu oluruz.Bugün tam işe daldim oğlan geldi acıkmış babam yemek yiyip öyle ise gidelim diyor dedi
Sinirlendim çünkü kahvaltı da iki parça yiyip iki saat sonra acikinca habire soframi kuruyum
Yavrum ya anne ne yapılacaksa ben yapiyim Baba ma bişey deme dedi
İçim acıdı çocuklar ne kadar da hassas
Bizim evde çok şükür kavga gürültü pek olmaz
Olan evlerde o yavruların o korkuları pisikolejileri kim bilir nasıldır
Benim annem babam kavga ettikleri zaman nekadar uzulurdum o geldi aklıma
Rabbim ümmeti Müslüman in tüm evlerine huzur mutluluk versin çocuklar huzursuzluk yaşamasın
Sonra ne yaptım gittim beyime ,salatada yapiyimmi canım dedim:))
Doğru söylüyorsun aç bile kalmadım kaç gündür fazlasıyla yedim. Bakalim şeker diyetini bırakınca belki yasak psikolojisinden çıkarım.Ayy kızlar benim tel son zamanlarda kafayı yedi. Donup duruyor
Açılıncada
Bütün alıntılar gitmiş o yüzden menülere yorum yapamıcam tekrar geri dönmiyim kusura bakmayın
Edibe12 edibe aklında sürekli yasak, diyet düşüncesi varsa yiyemediklerin için sinirli olabilirsin
Tatlım şöyle düşün istersek hepsinden yeriz ama biz sağlıksız şeyleri yemeyi tercih etmiyoruz
Eğer sürekli açlık olursada insan zorlanır sabrı tükenip akrasif olur ama senin menüler genelde dolu oluyor
@Mehlikatun mehlika bence menülerin az oluyor cnm buda seni halsiz yapar
Hele başlangıçta bu kadar azaltman doğru değil
@ekim2009 ekimcim son günlerde biraz karbonluydu sanki menülerin belki ondanda olur. Bakalım cuma ne olacak
@Pembesepet baharcım sen nerdesin 2 gündür görünmemişin. Hayırdır inş.
Aynen ya bu kiloda hala yemek düşünmekten nefret ediyorum keşke şu içip doysam...Kızlar lütfen yarını iyi değerlendirelim
Özellikle listedekiler 0 karbon olursa iyi olur
Heralde 1 gün yemezsek ölmeyiz :))
Herkese iyi geceler
hiç öyle düşünme bence evlilik düşüncesi neden uzak olsun. Rabbim huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin evlilik güzel birşey hem annen seni gelin etme mutluluğunu tatmak isterEvlilik bana kelime bile o kadar uzak geliyoki
Annemden ayrılamam ben
Hoşgeldinnn kuzummm :) teşekkür ederimBugün çok erken kaçmışsın diyecektim ama geri gelmişsin zaten. Bence eşin gelene kadar ki zamanı iyi degerlendir, o varken yapamayacağın şeyleri yap. Zaman çabuk geçiyor kardeş bir bakmışsın gelmiş eşin. hiç boşuna kendini üzme.
Sabah spor baya yapmışsın zaten bu akşamlık yapma canım. Menü ve su da iyi.
Benim bir yaşımı geçtikten sonra cıkmış dişim ama oğlumun 4 aylık çıktı, anneden farklı olabiliyor işte. Ama senin bonibonlar prematüre ihtimal vermiyorum, hafif bir kırgınlık oldu geçti gitti bence.
Baya da yemişsin aslında neden öyle oldu ki. Hele cokcana menemen korkuttu beni, çarşamba çarşamba tövbe ya Rabbi
Ben de yapabilsem kıyıp yiyemeyeceğim aslında ama harekete geçmenin yolunu bulmam lazım
Merve valla hedef versin en az %1 diye resmen bugün paraladım kendimi aman kaptanımın hedefini tutturayim diye. Bakalım cuma inşallah mahcup olmam
Akşam bamyayi doğru düzgün yeseydin yaa...
Ay okurken çok güldüm çok tatlı anlatmışsın
Vay Baharcığım menü başarılı spor da var hadi yarın da böyle olsun
Dostum çok iyi olmuş kabak çorbası yapman inşallah karpuz trajedisini telafi edersin.
Ah canım ya ne tatlı tepki vermiş oğlu. Çocuklar masum da biz kötüyüz gerçekten. Salata yapayım mı demene güldüm keşke hep o modda olsak ne olur di mi, eminim kendimiz de daha mutlu oluruz.
Doğru söylüyorsun aç bile kalmadım kaç gündür fazlasıyla yedim. Bakalim şeker diyetini bırakınca belki yasak psikolojisinden çıkarım.
Aynen ya bu kiloda hala yemek düşünmekten nefret ediyorum keşke şu içip doysam...
Bilmiyorum ablam korkuyorum nasıl biriyle evlencem Allah bilir tabiki ama yinede bu konuda şans benle değil gbihiç öyle düşünme bence evlilik düşüncesi neden uzak olsun. Rabbim huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin evlilik güzel birşey hem annen seni gelin etme mutluluğunu tatmak ister
Hosbuldum canı, iyi ki sen de yatmamışsın, ben gelen kadar herkes gitmişHoşgeldinnn kuzummm :) teşekkür ederim
Gece kuşu bizHosbuldum canı, iyi ki sen de yatmamışsın, ben gelen kadar herkes gitmiş
Bir kere olumlu düşün olumlu konuş. Dua et, Allah inşallah hayal bile edemeyeceğin kadar iyi birini karşına çıkarır.Bilmiyorum ablam korkuyorum nasıl biriyle evlencem Allah bilir tabiki ama yinede bu konuda şans benle değil gbi
Haklısın ablam hayırlısı olsun inşallah:)Bir kere olumlu düşün olumlu konuş. Dua et, Allah inşallah hayal bile edemeyeceğin kadar iyi birini karşına çıkarır.
Oooo süper bir menü Maşallah :) Devamını bekliyoruzMenümü yazayım
Sabah
Haşlanmış 2 yumurta
Öğle
Bir kase yoğurt
Yarım salatalık
Ara
2 tane taze kayısı
Akşam
3 kaşık Yoğurtlu cevizli kereviz salatası
4 kaşık çoban salata
Su 2 lt
Spor 15 dk Leslie 15 dk pilates
Amin güzelim. Menüm nasıl, süper di mi?Haklısın ablam hayırlısı olsun inşallah:)
Çoook beğendim cook :)Amin güzelim. Menüm nasıl, süper di mi?
Evet yarın da böyle yapmaya çalışacağım kaptanımız %1 olun dedi bakalım bu sabah eksim azdı ben de iki gün böyle yapmaya karar verdim. Çok aşırı zorlanmadım.Oooo süper bir menü Maşallah :) Devamını bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?