Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gayet güzel
15-16-17-18 kısmını sevmedim çok sık şeker seviyeleri oynamissin hemde üzümle
Makarna öğlen ve kararında olduğu için göze batmadi gayet iyi
Sporunu ben mi göremedim
Şu formlardan da kurtulsak eda kuru meyve çiğ kuruyemiş yersen süper üstü olacak
Afiyet olsun akşam ki ara da kötü değil bir süt bir karbon yerine benim reglde kapıda tık tık
Etiketlemeyo unutma sporda dilek
Spor güzelde abla şu ara sende gereksiz atıştırma seziyorim sen nutella yemedim hemde bisküvi ile iykkk
Menü güzel sporda etiketlemeyo unutma baharım
Bende Alta doğru iniyorum birşey yok kabak çorbası :)
superrrr

İyi yapmışsın. Bence işe yarıyor.
Pul biberin iyi değilse mide yanması yağar. Bir de mide rahatsızlığın varsa...

Uzun zamandan sonra spor yapabildiiim
45 dk leslie :)

Bugün güzel bir gündü

Hemen menümü paylaşıp geçmiş yapacağım

Tebrikler. :)

3 yulaflı bisküvi üstüne nutella :)
Sende farkındasın bence olmadığının akşam hiç bir şey yememişsin:)

Güzel menü güzel Spor.

Amannn vicdan çorbası. Allah affetsin çok kötü bir tadı var.

Kendini sıktıkça sıkıyorsun. Zararlı bir şey yememişsin ama kendini aç bırakmakta olmaz. Sabahı öğleni doldurmalısın akşamın hafif olmalı. Böyle yersen sürekli canın sağlıklı yaşama uymayan şeyler yemek ister ve iraden açlığa yenik düşer.
Bu sadece senin için değil hepimiz için geçerli. En önemlisi zayıflayacağım diye düşünerek az yiyenler bence hata yapıyorsunuz.

Nasılda spor sever hatunlarız:)

Cumaya kadar iki güncük böyle yapayım dedim. Yoksa menülerim koruma dönemi için bile kabarık oluyor malesef. Bu cuma %1 olmam lazım, kaptan söyledi.

Abla nutella bisküvi ordan göz kırpıyor
Daha önce bu marka hiç duymadım. Iyi miymiş acaba.ona göre sabah kalkıp kuyruğa gireyim. Hemen yanımda var a101 ama sabah önünde ciddi sıralar oluyor bazı ürünler icin
İnternete bir yorum bulamadım canım
afiyet olsun fıstık

yy harikasın abla ya
Kızlar ben Yen'i geldim eve geçmişe bakabildiğim kadar baktım yarın iş var malum ben yatıyorum atladığım olduysa kusura bakmasın görüşürüz yarın bol eksilerimiz olsun
konser nasıldı

Rabbim hiç bir çocuğa yasatmasin canim
Elimizden geleni yaptıktan sonra yüzdenin önemi yok canım
Baya az yemişsin canım gayet güzel olmuş misafirlerden korkuyordum iyi atkattib
Günaydın kızlar. Tartı öncesi dikkatli olmamız gereken gündeyiz. Hadi bakalım sağlıklı beslenmeye devam:)
,

Günaydın kızlar :)
günaydın kızlar

Gece yatmadan yoğurt limon pulbiber deneyen oldu mu acaba. Ben şuan karnimda bir yanma ısınma hissediyorum. Olumlu bir işaret mi acaba

Ben denedim ama tek başına bi şey işe yaramayacağı gibi yaramadı :)) ama diyetle işe yarar Zaten yoğurt yağ yakmaya yardımcı oluyor işe yarayacaktır canım

Bu koca iyi hosta gece yemek yemese hadi yedin mutfaği toplasa :)
Çokmu şey istiyorum hayat tan acaba:)

Hayattan beklentilerini düşük tutman gerekli özellikle bu kocansa :))

He bul :) benimki memur gecesi gündüzü karışık Zaten onun yüzünden kilo aldım ve veremedim 3 senelik evliyiz yani kabullendim çalışma saatlerini :)

Evlilik bana kelime bile o kadar uzak geliyoki

Annemden ayrılamam ben

Bende ayrılamam dedim yanıma aldım :)

Süpersin canım menü süper

Bu saatte kimse varmı acep
çok aç hissediyorum napsam ki bilemedim.

Bende dün inanılmaz açtım uyudum hemen ve kurt gibi açıkmış uyandım :) kahvaltımı yaptım tamamdır yemeğe saldırsam şu an mutsuz ve pişman olacaktım

Günaydın kızlar :)

Günaydın canım

Günaydın herkese 7 buçukta ayaktayım gece de çok uyandı cadı yine sütü çoğalttı birde bir babaci kesildi işe giderken arkasından ağlıyor

Bi kızımız olsun ve babacı olsun eşimin en istediği şey :)) maşallah ne kadarlıktı bebeğin

Günaydın :) konser güzeldi beğendik eşim ilk kez İstanbul'da konsere geldi çok beğendi

@nanekekik tatlım dün arkadaşımla buluştum son dk çıktı onunla yemek yedik dışarda eve gittim hazırlandım çıktım sonra eşimle konsere 1 gibiydi yatağa girdiğimde dolayısıyla spor ataaaaa :)) ama bugün 1,5 saat yapacağım

Günaydın herkese 7 buçukta ayaktayım gece de çok uyandı cadı yine sütü çoğalttı birde bir babaci kesildi işe giderken arkasından ağlıyor
eyvah eyvah sabah babanın ardından ağlamaları başlamış işin zor gülüm hemen oyalayıp dikkatini çekecek şeyler bulup yapman gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…