- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.881
GünaydınGünaydın kızlar. Tartı öncesi dikkatli olmamız gereken gündeyiz. Hadi bakalım sağlıklı beslenmeye devam:)
Çok güzel galip sen olmuşsun. Maşallah sanaKızlar çok uykum var İnanılmaz ve dün aç uyudum hep açtım resmen ve tabi aç uyandım Yok ya dışarıda yemem bana iyi gelmiyor kuş kadar yemek :) sağlıklı şöyle dev salatamı hiç bi şeye değişmem bütün dengemi bozdu eve gidip yemeğe saldırmam inşallah dedim eşime yemek hazırladım ama bi lokma bile almadım yemedim, arada ton balıklı salata ya sağlıklı o dedi iç sesim ama dinlemedim çünkü saat 21:00 du o saatte yememesi gerektiğini öğrenmeli bu vücüdun beyni benim dedim :)))) midem beni yönetemez kahvaltıdan sonra Hale'n aç olucam sandım ama iyiyim regl açlığı mı dedim ama gerçek açlıkmış :)))
Dün yemek listesini aldım bugün tavuk sote salata çorba var gideceğim öğlen yemeğe yarın gidemem mantı çorba var ama belki yanıma ton balığı alıp giderim
iyi dayanmışsın maşallahKızlar çok uykum var İnanılmaz ve dün aç uyudum hep açtım resmen ve tabi aç uyandım Yok ya dışarıda yemem bana iyi gelmiyor kuş kadar yemek :) sağlıklı şöyle dev salatamı hiç bi şeye değişmem bütün dengemi bozdu eve gidip yemeğe saldırmam inşallah dedim eşime yemek hazırladım ama bi lokma bile almadım yemedim, arada ton balıklı salata ya sağlıklı o dedi iç sesim ama dinlemedim çünkü saat 21:00 du o saatte yememesi gerektiğini öğrenmeli bu vücüdun beyni benim dedim :)))) midem beni yönetemez kahvaltıdan sonra Hale'n aç olucam sandım ama iyiyim regl açlığı mı dedim ama gerçek açlıkmış :)))
Dün yemek listesini aldım bugün tavuk sote salata çorba var gideceğim öğlen yemeğe yarın gidemem mantı çorba var ama belki yanıma ton balığı alıp giderim
benim her sabah öyle uyuşma sadece ödemden olmaz magnezyum selenyum v.s. eksiğinden de olabilir menüne maden suyu ekle gülüm sıcaktan terden fazla mineral kaybı oluyor bari onu desteklemiş olursunKızlar inanılmaz ödem varelimi bi yere koyduğum an uyuşuyor hep şiş olduğumda böyle olur size de oluyor mu? Maydanozlu kürü yapamam ama dukan birayı yapıcam inşallah ödem atar birde detoks çayım var onu içicem
Eşindeki naza bak mübarek. Kadın kalkıp yapmış sar demesi mi kalmış. Bence sen elini kolunu kaptirmissin çok kötü alıştırmışsın evdekileri. Allah sana güç versinben de 7 buçukta eşimin krep istemesi üzerine uyandım krebi yaptım adam wc si banyosu derken 8 buçuk oldu bana sar bunları dedi kendi elini sürmüyor peçeteyle tutup yiyor, ben de eşim mutfağa gelene kadar o arada patates koydum, haşlanıyor bir tencere , hamur yoğurdum 2 gündür börek diye kafamın etini yedi yapayım yesin de benim de kafam rahatlasın :)
Karpuzdan sonra ben de aynıyım. Ne yaptımsa geçmedi tam. Maydonoz türünü akşama yapacağım. Inşallah o işe yararKızlar inanılmaz ödem varelimi bi yere koyduğum an uyuşuyor hep şiş olduğumda böyle olur size de oluyor mu? Maydanozlu kürü yapamam ama dukan birayı yapıcam inşallah ödem atar birde detoks çayım var onu içicem
Çok güzel galip sen olmuşsun. Maşallah sana
iyi dayanmışsın maşallah
gülüm yatmadan 3-4 sat önce yeme içme kesiliyor eğer sen gecenin 1i 2sin de yatıyorsan 9 da ufak hafif bir şeyler yiyebilirsin ben ilk zamanlar süt içerdim yada yoğurt yerdim zaten kalsiyum çekmesi olduğu için her gün yiyip içmem gerekiyordu ben de gece yiyordum
öğlen menüsü güzelmiş gidip güzelce yiyebilirsin
valla ben alıştırmadım siniri bağırtısıyla o alıştırdı beni elleri kirlenmesin bir daha yıkamasın diye sardırıyor geç kaldı ya acele ediyor paşam :)Eşindeki naza bak mübarek. Kadın kalkıp yapmış sar demesi mi kalmış. Bence sen elini kolunu kaptirmissin çok kötü alıştırmışsın evdekileri. Allah sana güç versin
Karpuzdan sonra ben de aynıyım. Ne yaptımsa geçmedi tam. Maydonoz türünü akşama yapacağım. Inşallah o işe yarar
zamanla yeme işin de sınırın limitin olacak zatenİradem yeniyor artık canım
Yok canım ya yememem iyi oldu eğer ufacık bi lokma atsaydım ağzıma gerisi gelirdi kendimi tanıyorum önceki başarısız diyetlerimde hep dediğim geç yatıyorum şimdi ye bişi olmaz sonra arkası geldi ve diyeti bıraktım ben tadına bakmayı da yapamıyorum bakınca arkası geliyor bende hep sınırım Yok :) limit Yok :))
benim her sabah öyle uyuşma sadece ödemden olmaz magnezyum selenyum v.s. eksiğinden de olabilir menüne maden suyu ekle gülüm sıcaktan terden fazla mineral kaybı oluyor bari onu desteklemiş olursun
Karpuzdan sonra ben de aynıyım. Ne yaptımsa geçmedi tam. Maydonoz türünü akşama yapacağım. Inşallah o işe yarar
zamanla yeme işin de sınırın limitin olacak zaten
önemli olan zihin altının limitsiz olması ve kendini iyi tanımak sen zaten kendini biliyorsun ona göre davranıyorsun
sen baştan çözdün çok şanslısın sen zaten çok güçlüsün ama farkında mısın bilmem etrafına sevdiklerine sahiplenme gerekirse gücünün son damlasına kadar onlara harcama özelliğin(psikolojik anlam da da gerçek enerji anlamın da da) var ama bunu yanlış anlama kendini asla kullandırmazsın o gücünü kendin için şimdiye kadar çok az kullandın şimdi artık kendine kullanman gerektiğini fark ettin o yüzden başarısızlık diye bir şey söz konusu değil yeter ki isteŞu an var aslında canım hayır demeyi öğrendim ama yine de irademi sorgulamak istemiyorum iyice kabullensin istiyorum :) bu işin sırrı kendini çözmek olduğunu anladım yoksa başarı olmuyor ne yazık ki
ay benim kizada bir gecelik bakan olsa deliksiz uyumayı ozledimBende Ömer'in yanındayım ablam gece uyumadı ya muzur annesi uyusun diye ben uyumadım uykusuzluk fena ya :/
28 aylık canım önceden hiç babasını aramiyordu hastalandiktan sonra bu huy çıktı ortaya tabi babamızın koltukları kabariyorGünaydın canım
Bi kızımız olsun ve babacı olsun eşimin en istediği şey :)) maşallah ne kadarlıktı bebeğin
Günaydın :) konser güzeldi beğendik eşim ilk kez İstanbul'da konsere geldi çok beğendi
@nanekekik tatlım dün arkadaşımla buluştum son dk çıktı onunla yemek yedik dışarda eve gittim hazırlandım çıktım sonra eşimle konsere 1 gibiydi yatağa girdiğimde dolayısıyla spor ataaaaa :)) ama bugün 1,5 saat yapacağım
Günaydın abla
Aynen abla sabahtan beri tahta oyuncaklar ile oyalanıyoruz yanlız benim uyku akıyoreyvah eyvah sabah babanın ardından ağlamaları başlamış işin zor gülüm hemen oyalayıp dikkatini çekecek şeyler bulup yapman gerekecek
ben yuzugumden anlıyorum canım onun dışında fark etmiyorumKızlar inanılmaz ödem varelimi bi yere koyduğum an uyuşuyor hep şiş olduğumda böyle olur size de oluyor mu? Maydanozlu kürü yapamam ama dukan birayı yapıcam inşallah ödem atar birde detoks çayım var onu içicem
Bayram sonrası listeye tekrar girecem canım hedef kiloma ulaşamadım dahaAh Baharcığım çok üzüldüm, olsun moralini bozma, bugün hafif yersin, zaten sporcu insansın, aldığın kalorileri yağ olup sana yapışamadan atarsın. Hem sen uzun süredir diyet yaptığın için metabolizma için iyi bir şok olmuştur. Devamını getirmeyeceğin kesin olduğuna göre bakarsın kilo vermen hızlanır.
Olamaz benim de kabusum verip geri almak, lütfen korumada başarılı olup bize de umut Yasemin. listede olmasan da bence cumaları tartı bildirimi yap, artı çıkarsan bir sonraki cumaya kadar gelip menünü yaz hergün. Bence hedef kilomuza ulaştıktan sonra hiç ara vermeden en az bir yıl o kiloda sabitleşene kadar forumdan birgün bile çıkmamak lazım. Allah nasip eder de hedef kiloma ulaşırsam ben böyle yapmayı düşünüyorum.
Afiyet olsun, benim mide hala dipsiz kuyu gibi darısı başıma. Geçen haftaydı sanırım resmen gurultusu gök gürültüsü gibi dışardan duyuluyordu, yıllardır böyle az yemeyince garibim ne hala geldi kim bilir
Olmaz Bahar yaa ilk günden su koyveriyorsun, kesinlikle spor yap bence misafir engel olmasın. Ya misafir gidince yap, ya da yatılılarsa daha önce söz verdiğim kısa bir işim var hemen geleceğim diye bırak onları çık dışarıya yürü. Yok evde bırakamayacaksan onlarla çıkın dışarı size gezdireyim de götür bir park mark bir yere yine uydur birşey su alayım filan de git az uzağa koş moş yap spor. kafaya koymazsan olmaz, kendimden biliyorum
Ayyy ablam :) bunları aklımda tutcamvalla ben alıştırmadım siniri bağırtısıyla o alıştırdı beni elleri kirlenmesin bir daha yıkamasın diye sardırıyor geç kaldı ya acele ediyor paşam :)
kendinden çok büyükle, çok şeyden anlayanla, yemek yapmayı bilen ama tembel olanla evlenmemek lazımmış
kızzz bekar fıstıkbefitlady duyurulur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?