Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evlilik bana kelime bile o kadar uzak geliyoki

Annemden ayrılamam ben
bu laf sadece birine aşık olana kadar geçerlidir
eminim hepimiz aynı şeyi söylemişizdir
Dostum çok iyi olmuş kabak çorbası yapman inşallah karpuz trajedisini telafi edersin
valla bu hafta benim bünyenin kafası bi döndüki kendine gelemedi

Aynen ya bu kiloda hala yemek düşünmekten nefret ediyorum keşke şu içip doysam
aç kalmaklada zayıflanmıyorki şekerim. Belki 1-2 hafta verilir sonra durur tabiki çoğu kas su kaybı olur

Diğer günlerin dolu dolu olduğu için haftada 1-2 günün böyle olmasında bence bi sakinca yok
Yaniiiii çooook beğendimmmm

ende ayrılamam dedim yanıma aldım :)
annendemi yanında yaşıyor cnm
Kız mailemi oturuyonuz siz :)))kv de vardı.

iradene helal olsun cnm kazanan sen olmuşun

vayyyy bizim cariye yine iş başında
Maşallah çok sabırlısın kuzum
benimde bazen sabah kalktığımda ellerimi birleştiremem teli bile tutamam bi süre sonra geçer

sende bendenmişin ceyda
Belki zamanla bizde 2 lokma alıp ayy şiştim yeter deriz :))

ne güzel analiz etmişin kızzz :))ben nasılım acaba

28 aylık canım önceden hiç babasını aramiyordu hastalandiktan sonra bu huy çıktı ortaya tabi babamızın koltukları kabariyor
merve bunu iyi kullan ne güzel işte
Gelince at kızı babaya :)

bakalım sen tatilden nasıl gelecen güzellik :)biliyon artıyla girilmiyor listeye

Eki Görüntüle 2031934 Güüünaydıııınn Hayat her şeye rağmen yaşamaya değer, demem o ki; dünyaya geldiğimize değsin,, Kk nın en tatlı takımı iyi ki varsınız hihhhıııuu
Sanada günaydınnn fıstık
Ne güzel yapmışın
Benim hayalim yiyip yiyip kilo almamak değil, yedikçe zayıflayım isterim

Eki Görüntüle 2031934 Güüünaydıııınn Hayat her şeye rağmen yaşamaya değer, demem o ki; dünyaya geldiğimize değsin,, Kk nın en tatlı takımı iyi ki varsınız hihhhıııuu
günaydın tatlım ne güzel bir enerji böyle sende iyi ki varsın

Dün akşam biraz oynadılar gene benim uzerimde
ay ne güzel bunlar

Bence de az cok deil kilo bermek onemli bir butunluk varsa surekli veriyor yada arada duraksiyorsak guzel 1 yilda olsa hedefe ulasacagiz demektir. Ben normalde cok guclu bir iradeye sahip degilim hemen birakirdim ama burada kalmamin tek sebebi ilerleyebildigimi gormem. Bana yillaronce bir kuzenim ceyda ayda 1 kg versen dedi bende dalga gecmistim benim icin kilo vermek kendini yirtip ayda en az 5kg vermk demek cunku. Sonra ben bir turlu baslayip kilo veremedim ustelik 1 yil gectiginde daha da almistim. Ama kuzenim 1 yil sonra 13 kg vermis ciddi zauiflamis ustune midesini kucultmus yani yemicem diye ekstra caba harcar durumda deil zaten az yiyecekle doyabilen konuma gelmisti. O yuzden tecrubeyle sabitledim ben cok vermek deil azda olsa verebilmek ve bir verip bir alamamak onemli

Kızzz sana dün yazdığımı gördünmü
Baştan fazla sıkma çabuk durulursun :))
Hem daha listeye girmedin
Sadece kaçamak yapmayıp normal yemeğini yesen bile verirsin şimdi
Ay ne biliyim size baktıkça daldım bende Çocuklarda bana bakıp bizde az yicez demeye başladılar

Ay ne biliyim size baktıkça daldım bende Çocuklarda bana bakıp bizde az yicez demeye başladılar
Tatlım bu hafta karpuzdan sonra dengem şaştı artı çıkmayım diye ben biraz azalttım yoksa yarın gör sen benim menümü :))
Kaçamak olmaz ama miktarlarım fazladır
Yemeklerim 1 tb.yoğurdum en az 1 kase olur
Salata desen koca 1 tb.

Az yemekle baştan hızlı verirsin ama vücut hemen alışır bu düzene sonra az yesende veremezsin, az yedikçe metobolizman yavaşlar
Hem yağdan vermek istiyosak dengeli sağlıklı beslenmek lazım
Sağlıksız kilo verince yüzün çöker sarkmalar daha çok olur tartı eksi olsa bile kas kaybedersin

Normalde benim felsefem cumadan sonra normal, tartıya 1-2gün kala biraz azaltmak olur

Hem sürekli az yemek insanın psikoljini negatif etkiliyor sabrımız kalmıyor sonrada patlama yaşıyabiliyoruz

Kızlar hiç d vit.kullanan oldumu aranızda
Bana dr haftada 1 20 damla vardı
Eczacıda aynı şekilde söyledi
Ben de başladım bakalım bi değişiklik olacakmı

Dr d vit oranının normali 20 olduğunu söyledi ama nette daha fazla yazıyor bu konuda bilgisi olan varmı
Benim 8.9 muş

B 12 de normali 500 -600 civarıymış
Benim 296
O da ısmarlanmıştı gelmiştir heralde bugün yarın almam lazım

Evet iyi analiz etmişsin beni :) şaşırdım :) yok neden yanlış anlayayım mutlu oldum anlayan birisi olduğu için :) artık kendime kullanıyorum bu da doğru

Boşluk oluşur bende hedefime ulaşınca nasıl olur diyordum :)

Mefkurem cicim evet iki annemde yanımda gayet iyi benim için :)

Olacak inşallah :)

Bu işin sonunda da kazanan ben olurum inşallah

askrhpozitif ne güzel bi mutluluktur baba için :)
Ben yüzük takmıyorum bu ara ama parmaklarıma bakınca anlıyorum :)

Benimde çok düşüktü en son bi baktırmam Laz'ım kan ilacı bile fayda etti bana 500 gram veriyordum haftada şimdi 1,2 kg ya çıktı

Aman tanrım didim
o zamn ben şimdi dediğin gibi yapsam geç kalmış olmam dimi

Aman tanrım didim
o zamn ben şimdi dediğin gibi yapsam geç kalmış olmam dimi
Yok bebeğim
Dediğim gibi sadece kaçamak yapma normal sağlıklı yemeğini ye
Sabahları 1-2 dil tb yada çavdar ekmeğide yiyebilirsin
Ana yemeğin yanına bol salata yoğurdunu ihmal etme

Çünkü bizim verecek 4-5kilomuz yokki, yolumuz uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…