- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.901
Cumanın gelişi perşembeden bellidir, bugün sıkı sıkı geliyoruuuzGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Son kozların oynandığı perşembemiz gelmişşşşşşşş
bu laf sadece birine aşık olana kadar geçerlidirEvlilik bana kelime bile o kadar uzak geliyoki
Annemden ayrılamam ben
valla bu hafta benim bünyenin kafası bi döndüki kendine gelemediDostum çok iyi olmuş kabak çorbası yapman inşallah karpuz trajedisini telafi edersin
aç kalmaklada zayıflanmıyorki şekerim. Belki 1-2 hafta verilir sonra durur tabiki çoğu kas su kaybı olurAynen ya bu kiloda hala yemek düşünmekten nefret ediyorum keşke şu içip doysam
Diğer günlerin dolu dolu olduğu için haftada 1-2 günün böyle olmasında bence bi sakinca yokMenümü yazayım
Sabah
Haşlanmış 2 yumurta
Öğle
Bir kase yoğurt
Yarım salatalık
Ara
2 tane taze kayısı
Akşam
3 kaşık Yoğurtlu cevizli kereviz salatası
4 kaşık çoban salata
Su 2 lt
Spor 15 dk Leslie 15 dk pilates
annendemi yanında yaşıyor cnmende ayrılamam dedim yanıma aldım :)
iradene helal olsun cnm kazanan sen olmuşunKızlar çok uykum var İnanılmaz ve dün aç uyudum hep açtım resmen ve tabi aç uyandım Yok ya dışarıda yemem bana iyi gelmiyor kuş kadar yemek :) sağlıklı şöyle dev salatamı hiç bi şeye değişmem bütün dengemi bozdu eve gidip yemeğe saldırmam inşallah dedim eşime yemek hazırladım ama bi lokma bile almadım yemedim, arada ton balıklı salata ya sağlıklı o dedi iç sesim ama dinlemedim çünkü saat 21:00 du o saatte yememesi gerektiğini öğrenmeli bu vücüdun beyni benim dedim :)))) midem beni yönetemez kahvaltıdan sonra Hale'n aç olucam sandım ama iyiyim regl açlığı mı dedim ama gerçek açlıkmış :)))
Dün yemek listesini aldım bugün tavuk sote salata çorba var gideceğim öğlen yemeğe yarın gidemem mantı çorba var ama belki yanıma ton balığı alıp giderim
vayyyy bizim cariye yine iş başındaben de 7 buçukta eşimin krep istemesi üzerine uyandım krebi yaptım adam wc si banyosu derken 8 buçuk oldu bana sar bunları dedi kendi elini sürmüyor peçeteyle tutup yiyor, ben de eşim mutfağa gelene kadar o arada patates koydum, haşlanıyor bir tencere , hamur yoğurdum 2 gündür börek diye kafamın etini yedi yapayım yesin de benim de kafam rahatlasın :)
benimde bazen sabah kalktığımda ellerimi birleştiremem teli bile tutamam bi süre sonra geçerKızlar inanılmaz ödem varelimi bi yere koyduğum an uyuşuyor hep şiş olduğumda böyle olur size de oluyor mu? Maydanozlu kürü yapamam ama dukan birayı yapıcam inşallah ödem atar birde detoks çayım var onu içicem
sende bendenmişin ceydak canım ya yememem iyi oldu eğer ufacık bi lokma atsaydım ağzıma gerisi gelirdi kendimi tanıyorum önceki başarısız diyetlerimde hep dediğim geç yatıyorum şimdi ye bişi olmaz sonra arkası geldi ve diyeti bıraktım ben tadına bakmayı da yapamıyorum bakınca arkası geliyor bende hep sınırım Yok :) limit Yok :)
ne güzel analiz etmişin kızzz :))ben nasılım acabasen baştan çözdün çok şanslısın sen zaten çok güçlüsün ama farkında mısın bilmem etrafına sevdiklerine sahiplenme gerekirse gücünün son damlasına kadar onlara harcama özelliğin(psikolojik anlam da da gerçek enerji anlamın da da) var ama bunu yanlış anlama kendini asla kullandırmazsın o gücünü kendin için şimdiye kadar çok az kullandın şimdi artık kendine kullanman gerektiğini fark ettin o yüzden başarısızlık diye bir şey söz konusu değil yeter ki iste
merve bunu iyi kullan ne güzel işte28 aylık canım önceden hiç babasını aramiyordu hastalandiktan sonra bu huy çıktı ortaya tabi babamızın koltukları kabariyor
bakalım sen tatilden nasıl gelecen güzellik :)biliyon artıyla girilmiyor listeyeGünaydın kızlar cuma öncesi herkesi bi telaş almıştır kesin
Çarşamba perşembe günleri sabah gözümü açınca hemen yarışma adına elimden ne geliyorsa yapmaya çalışırdım özlemişim kplay değil 8 aydır böyle alışkanlık oldu iyide oldu kontrol mekanizması oluşmuş hayat boyu böyle olur inşallah
Gezmeyi temizliği yemeği alışverişi eğlenmeyi nasıl planlıyorsak eeee bu bizim hayatımız değilmi
Kilo kontrolünüde mecburen yaşamımıza yerleştirmeliyiz :))
Sanada günaydınnn fıstıkEki Görüntüle 2031934 GüüünaydıııınnHayat her şeye rağmen yaşamaya değer, demem o ki; dünyaya geldiğimize değsin,, Kk nın en tatlı takımı iyi ki varsınız hihhhıııuu
Baktım canımdan kararsız kaldim almadan geri geldimaskrhpozitif canım tartiya bakabildin mi
Bu umutla 120 kilolara çıktıydım
Ama test edildi onaylandı. Olmuyomuş
günaydın tatlım ne güzel bir enerji böyle sende iyi ki varsınEki Görüntüle 2031934 GüüünaydıııınnHayat her şeye rağmen yaşamaya değer, demem o ki; dünyaya geldiğimize değsin,, Kk nın en tatlı takımı iyi ki varsınız hihhhıııuu
Dün akşam biraz oynadılar gene benim uzerimdebu laf sadece birine aşık olana kadar geçerlidir
eminim hepimiz aynı şeyi söylemişizdir
valla bu hafta benim bünyenin kafası bi döndüki kendine gelemedi
aç kalmaklada zayıflanmıyorki şekerim. Belki 1-2 hafta verilir sonra durur tabiki çoğu kas su kaybı olur
Diğer günlerin dolu dolu olduğu için haftada 1-2 günün böyle olmasında bence bi sakinca yok
Yaniiiii çooook beğendimmmm
annendemi yanında yaşıyor cnm
Kız mailemi oturuyonuz siz :)))kv de vardı.
iradene helal olsun cnm kazanan sen olmuşun
vayyyy bizim cariye yine iş başında
Maşallah çok sabırlısın kuzum
benimde bazen sabah kalktığımda ellerimi birleştiremem teli bile tutamam bi süre sonra geçer
sende bendenmişin ceyda
Belki zamanla bizde 2 lokma alıp ayy şiştim yeter deriz :))
ne güzel analiz etmişin kızzz :))ben nasılım acaba
merve bunu iyi kullan ne güzel işte
Gelince at kızı babaya :)
bakalım sen tatilden nasıl gelecen güzellik :)biliyon artıyla girilmiyor listeye
ay ne güzel bunlar
Kızzz sana dün yazdığımı gördünmüO halde tam gaz devam
Bence de az cok deil kilo bermek onemli bir butunluk varsa surekli veriyor yada arada duraksiyorsak guzel 1 yilda olsa hedefe ulasacagiz demektir. Ben normalde cok guclu bir iradeye sahip degilim hemen birakirdim ama burada kalmamin tek sebebi ilerleyebildigimi gormem. Bana yillaronce bir kuzenim ceyda ayda 1 kg versen dedi bende dalga gecmistim benim icin kilo vermek kendini yirtip ayda en az 5kg vermk demek cunku. Sonra ben bir turlu baslayip kilo veremedim ustelik 1 yil gectiginde daha da almistim. Ama kuzenim 1 yil sonra 13 kg vermis ciddi zauiflamis ustune midesini kucultmus yani yemicem diye ekstra caba harcar durumda deil zaten az yiyecekle doyabilen konuma gelmisti. O yuzden tecrubeyle sabitledim ben cok vermek deil azda olsa verebilmek ve bir verip bir alamamak onemliLeslie kahvaltı öncesiydı, pilates sonrası, ben biraz ona bağladım, bir dahaki sefere midem dolu olmadan yapmayı deneyeceğim.
Bence zorlasan verirsin ama ne gerek var, bünyen bu sefer az yemeye alışırsa daha sonra kilo vermen durabilir riske girme. Bence haftada bir kiloyu hedefleyip yarım kilo bile versek mutlu olalım.
Ay ne biliyim size baktıkça daldım bendeKızzz sana dün yazdığımı gördünmü
Baştan fazla sıkma çabuk durulursun :))
Hem daha listeye girmedin
Sadece kaçamak yapmayıp normal yemeğini yesen bile verirsin şimdi
Tatlım bu hafta karpuzdan sonra dengem şaştı artı çıkmayım diye ben biraz azalttım yoksa yarın gör sen benim menümü :))Ay ne biliyim size baktıkça daldım bendeÇocuklarda bana bakıp bizde az yicez demeye başladılar
sen baştan çözdün çok şanslısın sen zaten çok güçlüsün ama farkında mısın bilmem etrafına sevdiklerine sahiplenme gerekirse gücünün son damlasına kadar onlara harcama özelliğin(psikolojik anlam da da gerçek enerji anlamın da da) var ama bunu yanlış anlama kendini asla kullandırmazsın o gücünü kendin için şimdiye kadar çok az kullandın şimdi artık kendine kullanman gerektiğini fark ettin o yüzden başarısızlık diye bir şey söz konusu değil yeter ki iste
Günaydın kızlar cuma öncesi herkesi bi telaş almıştır kesin
Çarşamba perşembe günleri sabah gözümü açınca hemen yarışma adına elimden ne geliyorsa yapmaya çalışırdım özlemişim kplay değil 8 aydır böyle alışkanlık oldu iyide oldu kontrol mekanizması oluşmuş hayat boyu böyle olur inşallah
Gezmeyi temizliği yemeği alışverişi eğlenmeyi nasıl planlıyorsak eeee bu bizim hayatımız değilmi
Kilo kontrolünüde mecburen yaşamımıza yerleştirmeliyiz :))
Kızlar hiç d vit.kullanan oldumu aranızda
Bana dr haftada 1 20 damla vardı
Eczacıda aynı şekilde söyledi
Ben de başladım bakalım bi değişiklik olacakmı
Dr d vit oranının normali 20 olduğunu söyledi ama nette daha fazla yazıyor bu konuda bilgisi olan varmı
Benim 8.9 muş
B 12 de normali 500 -600 civarıymış
Benim 296
O da ısmarlanmıştı gelmiştir heralde bugün yarın almam lazım
Aman tanrım didimTatlım bu hafta karpuzdan sonra dengem şaştı artı çıkmayım diye ben biraz azalttım yoksa yarın gör sen benim menümü :))
Kaçamak olmaz ama miktarlarım fazladır
Yemeklerim 1 tb.yoğurdum en az 1 kase olur
Salata desen koca 1 tb.
Az yemekle baştan hızlı verirsin ama vücut hemen alışır bu düzene sonra az yesende veremezsin, az yedikçe metobolizman yavaşlar
Hem yağdan vermek istiyosak dengeli sağlıklı beslenmek lazım
Sağlıksız kilo verince yüzün çöker sarkmalar daha çok olur tartı eksi olsa bile kas kaybedersin
Normalde benim felsefem cumadan sonra normal, tartıya 1-2gün kala biraz azaltmak olur
Hem sürekli az yemek insanın psikoljini negatif etkiliyor sabrımız kalmıyor sonrada patlama yaşıyabiliyoruz
Yok bebeğimAman tanrım didim
o zamn ben şimdi dediğin gibi yapsam geç kalmış olmam dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?