Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oy seninkiler parmak çocuk doğmuşlardır. Rabbim sağlık versin insallah

İnşallah canım 2 ay küvözde kaldı benim minik ama çok güçlü prenseslerim o kadar miniktiler ki şimdiki halleri bana Kocaman geliyor o yüzden herkes ufaklar diyor ama bana Kocaman geliyo

Haa:)benimkiler 7 aylık Ken cikarmişlardi

Benim geç çıkmış kızların Nolcak görcez

Yok canım ya henüz öyle bişey bakalım muhtemelen üşüttü hava çok sıcak ama esiyor saçma bir hava ya ondan herhalde iyi şimdi maşallah
Ayrıca tadı mükemmel olmadı yani ben domates çorbasını çok severim domates çorbasını hala daha iyi içerim, ayrıca ölçüleri azaltmadım kuzum çünkü evde annem ve babam hepsi bizde kalıyor şu an yenir diye düşündüm o yüzden

Bende ihtimal vermiyorum yok zaten olsa anlardık zaten

Cumaya kadar iki güncük böyle yapayım dedim. Yoksa menülerim koruma dönemi için bile kabarık oluyor malesef. Bu cuma %1 olmam lazım, kaptan söyledi.
Ne yapıyorsun Edibe kaçırdım mı ben
Senden bu yorumu aldım ya Bahar artık sırtım yere gelmez.

Günaydın kızlar :)
günaydın

Günaydın herkese 7 buçukta ayaktayım gece de çok uyandı cadı yine sütü çoğalttı birde bir babaci kesildi işe giderken arkasından ağlıyor
Herkeste durum aynı
Sana da günaydın köle isaura
bende de var ödem ama sıcaktan galiba çok sıcak üç gündür özellikle

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son kozların oynandığı perşembemiz gelmişşşşşşşş
Günaydın zalimmm perşembe
Eki Görüntüle 2031934 Güüünaydıııınn Hayat her şeye rağmen yaşamaya değer, demem o ki; dünyaya geldiğimize değsin,, Kk nın en tatlı takımı iyi ki varsınız hihhhıııuu
Supeer

Haklısın daha çok öğrenecek şeyimiz var, zaten tatil dönüşü ilk fırsatta bir doktora gidicem. Ayrıca kilo vermeyen takım dışı olmk gibi bir olay varmı

Haklısın daha çok öğrenecek şeyimiz var, zaten tatil dönüşü ilk fırsatta bir doktora gidicem. Ayrıca kilo vermeyen takım dışı olmk gibi bir olay varmı
Tatlım dediğim gibi beslenirsen zaten önceki beslenmene göre fark olduğu için kilo verirsin
Sürekli kaçamak yapıp çaba göstermeyenler bide paylaşımı az olanlar listeye alınmazlar

Bu hafta seninde benim gibi bünyen şaşırdı kuzum
Akşamdan keşke sıcak suya kurumeyve ıslatsaydın
Yoğurduna keten tohumu koyabilirsin
Eğer çekilmemişse 10 dk sıcak suda ıslat öyle koy yoğurdun içine

Bugün aç karna 2 form çay iç arka arkaya belki fayda eder

Ayyy bi an
oldum. Peki iyi anlaşıyolarmı sorması ayıp kuzum, babalar yokmu senin adına sevindim cnm inş.bana da fayda eder

Çok iyi anlaşıyorlar Allah bozmasın babalar iki tarafında Yok vefat ettiler canım

Eder canım inş

Tuvalete çıkmadığın için öyledir kayısı çayı iç ya da kayısı ye beni karpuzda koşa koşa tuvalere götürür bi ufak dene istersen saatte erken senin tartı günün ne zamandı

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son kozların oynandığı perşembemiz gelmişşşşşşşş
Ay heyecan bastı beni de

Eki Görüntüle 2031934 Güüünaydıııınn Hayat her şeye rağmen yaşamaya değer, demem o ki; dünyaya geldiğimize değsin,, Kk nın en tatlı takımı iyi ki varsınız hihhhıııuu
Çıtır çıtır getirdiğimiz ömrümüz olsun bundan sonrasında insallah

Baktım canımdan kararsız kaldim almadan geri geldim
Ben aldım. Annem ve çocuklar tartıldı aynı kilodalar. Benim tartımda dengesizlik vardı. Şimdi bu tartı ıyi oldu
E ervam44 rakibem nerelerdesin sesin çıkmıyor yoksa sende örgüye mi verdin kendini :)
Evet ya örgüyle uğraşıyordum. Haftasonuna yetişmesi gerek diye epey zaman harcadım orguye

Ben ne olduğunu çaktım. Geçen hafta cuma günü lazer epilasypna gitmiştim. O gün canım çok yandı ondan olabilir gibi geliyor.
Valla dediklerini yaptım keten tohumunu dün kullandım. Yazmamışım demekki.
Pul biberli yoğurtlu ara öğünde içine 1 tk atttım.

Tuvalete çıkmadığın için öyledir kayısı çayı iç ya da kayısı ye beni karpuzda koşa koşa tuvalere götürür bi ufak dene istersen saatte erken senin tartı günün ne zamandı
Onlar bana etki etmiyor. Ben kendimi tanıyorum vişne reçeli ve kahve beni koşturuyor:) henüz koşmaya başlamadım. Şuan az sütlü filtre kahve içiyorum karnımda hareketlenme hssettim hayırlısı :)

Bugün tartiyi aldım. Benim evdeki ard arda tartildigimda her seferinden farklı sonuç çıkartıyordu. Bu sabah deli oldum resmen. Tartiyi alıp çocukları ve annemi tarttim onlar aynı çıktılar. Yanı tartı ıyi tartıyor. Sabah onla tartılacağım. Sorun olmaz sanirim

Elimizden geleni yaptıktan sonra yüzdenin önemi yok canım
Teşekkür ederim Merve, malesef %1 olmuyor gibi
Günaydın herkese 7 buçukta ayaktayım gece de çok uyandı cadı yine sütü çoğalttı birde bir babaci kesildi işe giderken arkasından ağlıyor
Kolay gelsin çocuklar dönem dönem farlı havalarda oluyor. Babacı olduysa gece babası baksın
Allah yardımcın olsun, böyle diyet yapmak da zor olmalı ama senin maşallahın var.
ben yuzugumden anlıyorum canım onun dışında fark etmiyorum
Ben de yüzüğümden anlıyorum.
Bayram sonrası listeye tekrar girecem canım hedef kiloma ulaşamadım daha
Bu hafta sonu tarile gidiyorum bi atlatayım sonra başlıyorum inşallah
Yaşasın bu habere sevindim, bayram sonrası seni dört gözle bekliyoruz, dikkat et o zamana kadar alma sakın.
Özlemişim motivasyon yazılarını
Şaka gibi ama bu sabah düne göre artı çıktım, geçen cumanın kilosuna hızla yaklaşıyorum. Aslında bu hafta 86.0 bile olmuştum bir ara. Galiba spor yaptım diye oldu. Bu sabah yataktan zor kalktım, mumya gibiyim bütün kaslarım ağrıyor. Neyse ben bugün de az yiyeyim en azından vicdanım rahat olsun. Dediğin gibi bir iki günlük olabilir bence ama sürekli böyle yapmak yanlış tabi.
Ne iyi yapmış kuzenin, bu yaşa kadar ayda 100 gr versem bu kiloda olmazdım
haftada 120 damla mı?

Bahar dün sabah 2 haşlanmış yumurta gerisinde de salata yedim, eksimi beğenmiyorum diye, carşamba perşembe şöyle iyi bir eksi olsun diye. Ama benim bu ham vücut spora garip bir tepki verdi, artı çıkmazsam şükredeyim.

ok iyi anlaşıyorlar Allah bozmasın babalar iki tarafında Yok vefat ettiler canım
başınız sağolsun cnm

Ne güzel iyi anlaşmaları aynı evin içinde

Ben aldım. Annem ve çocuklar tartıldı aynı kilodalar. Benim tartımda dengesizlik vardı. Şimdi bu tartı ıyi oldu
Tartı farkı oldumu cnm
Ona göre hesap etmek gerekir

Kızlar ben izinliydim söylemiştim kız kardeşimin yanına geldim antendeyim yarın tartı günü ama kilo aldım Emin'im
tatlım sen geçen hafta bikaç günlüğüne tatile gittim dedin
Bu kadar uzun süreceğini söylemedinki

Eğer paylaşım yapamıcaksan deneme süren uzar

acaba o mu şişlik yaptıki bilemedim
Ama daha farklı bişey olmadı menünde vs.

Tatlım misafirden çok ayakta kaldıysan ondanda ödem olmuş olabilir

haftada 120 damla mı?
Yok, haftada 1 sefer 20 damla

Tedavi olmadığım hemoroidm var. O yüzden bu ihtimal aklıma geldi. Düşündüm geçen seanstada böyle olmuştum
Ne yiyorsam onu yazıyorum:) valla o karar spor yap uğraş didin kaçamak yapmaya gözüm kesmiyor yaparsam yazıyorum zaten. Pancake gibi:)

Onlar bana etki etmiyor. Ben kendimi tanıyorum vişne reçeli ve kahve beni koşturuyor:) henüz koşmaya başlamadım. Şuan az sütlü filtre kahve içiyorum karnımda hareketlenme hssettim hayırlısı :)

İyi bakalım kendini bilmek anlamak güzel :)

@mefkurem sağol canım aynı şeyleri yaşamış belli yaşa gelmiş kadınlar gayet iyi arkadaş yoldaş oldular birbirlerine

Kızlar ben hiç acıkmadım öğlen giderim dedim ama yemeğe kararsızım gitmesem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…