- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.921
Oy seninkiler parmak çocuk doğmuşlardır. Rabbim sağlık versin insallah
Haa:)benimkiler 7 aylık Ken cikarmişlardi
geçmiş olsun canım düşse zaten zemini sert ve beyaz oluyor bı bak kuzey çok erken tamamladı dişleri bizde genetik ve malesef biri minicik diside cürudu genetik mis
Abla gözler kapalı sürekli anlatıyor bu gece ne var meraktayim :)
halı ciromami kaldı bu devirde yasak değil mi
Yarın bı detox patlatacağız acayip gaz var şişti karnım regle bir gün var ya yarın ya cuma görünüyor
Himm merak ettim
Yaktı karpuz sizi
Olculeri azalttin dimi
Kixponi gidip kilimi aldın düğün öncesi
" Yeni geline sormuşlar kocan nasıl diye ?
-babamin evinde o da yoktu demiş
Senin ki ona benzedi
telkin ve olumlama bende uyku yapiyor
Bugün çok erken kaçmışsın diyecektim ama geri gelmişsin zaten. Bence eşin gelene kadar ki zamanı iyi degerlendir, o varken yapamayacağın şeyleri yap. Zaman çabuk geçiyor kardeş bir bakmışsın gelmiş eşin. hiç boşuna kendini üzme.
Sabah spor baya yapmışsın zaten bu akşamlık yapma canım. Menü ve su da iyi.
Benim bir yaşımı geçtikten sonra cıkmış dişim ama oğlumun 4 aylık çıktı, anneden farklı olabiliyor işte. Ama senin bonibonlar prematüre ihtimal vermiyorum, hafif bir kırgınlık oldu geçti gitti bence.
Baya da yemişsin aslında neden öyle oldu ki. Hele cokcana menemen korkuttu beni, çarşamba çarşamba tövbe ya Rabbi
Ben de yapabilsem kıyıp yiyemeyeceğim aslında ama harekete geçmenin yolunu bulmam lazım
Merve valla hedef versin en az %1 diye resmen bugün paraladım kendimi aman kaptanımın hedefini tutturayim diye. Bakalım cuma inşallah mahcup olmam
Akşam bamyayi doğru düzgün yeseydin yaa...
Ay okurken çok güldüm çok tatlı anlatmışsın
Vay Baharcığım menü başarılı spor da var hadi yarın da böyle olsun
Dostum çok iyi olmuş kabak çorbası yapman inşallah karpuz trajedisini telafi edersin.
Ah canım ya ne tatlı tepki vermiş oğlu. Çocuklar masum da biz kötüyüz gerçekten. Salata yapayım mı demene güldüm keşke hep o modda olsak ne olur di mi, eminim kendimiz de daha mutlu oluruz.
Doğru söylüyorsun aç bile kalmadım kaç gündür fazlasıyla yedim. Bakalim şeker diyetini bırakınca belki yasak psikolojisinden çıkarım.
Aynen ya bu kiloda hala yemek düşünmekten nefret ediyorum keşke şu içip doysam...
Ne yapıyorsun Edibe kaçırdım mı benCumaya kadar iki güncük böyle yapayım dedim. Yoksa menülerim koruma dönemi için bile kabarık oluyor malesef. Bu cuma %1 olmam lazım, kaptan söyledi.
Senden bu yorumu aldım ya Bahar artık sırtım yere gelmez.
günaydınGünaydın kızlar :)
Herkeste durum aynıGünaydın herkese 7 buçukta ayaktayım gece de çok uyandı cadı yine sütü çoğalttı birde bir babaci kesildi işe giderken arkasından ağlıyor
Sana da günaydın köle isauraben de 7 buçukta eşimin krep istemesi üzerine uyandım krebi yaptım adam wc si banyosu derken 8 buçuk oldu bana sar bunları dedi kendi elini sürmüyor peçeteyle tutup yiyor, ben de eşim mutfağa gelene kadar o arada patates koydum, haşlanıyor bir tencere , hamur yoğurdum 2 gündür börek diye kafamın etini yedi yapayım yesin de benim de kafam rahatlasın :)
bende de var ödem ama sıcaktan galiba çok sıcak üç gündür özellikleKızlar inanılmaz ödem varelimi bi yere koyduğum an uyuşuyor hep şiş olduğumda böyle olur size de oluyor mu? Maydanozlu kürü yapamam ama dukan birayı yapıcam inşallah ödem atar birde detoks çayım var onu içicem
Günaydın zalimmm perşembeGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Son kozların oynandığı perşembemiz gelmişşşşşşşş
SupeerEki Görüntüle 2031934 GüüünaydıııınnHayat her şeye rağmen yaşamaya değer, demem o ki; dünyaya geldiğimize değsin,, Kk nın en tatlı takımı iyi ki varsınız hihhhıııuu
Ayyy bi anMefkurem cicim evet iki annemde yanımda gaye
senin adına sevindim cnm inş.bana da fayda ederBenimde çok düşüktü en son bi baktırmam Laz'ım kan ilacı bile fayda etti bana 500 gram veriyordum haftada şimdi 1,2 kg ya çıktı
Haklısın daha çok öğrenecek şeyimiz var, zaten tatil dönüşü ilk fırsatta bir doktora gidicem. Ayrıca kilo vermeyen takım dışı olmk gibi bir olay varmıYok bebeğim
Dediğim gibi sadece kaçamak yapma normal sağlıklı yemeğini ye
Sabahları 1-2 dil tb yada çavdar ekmeğide yiyebilirsin
Ana yemeğin yanına bol salata yoğurdunu ihmal etme
Çünkü bizim verecek 4-5kilomuz yokki, yolumuz uzun
Ayy bu tabir daha güzelmiş :))Sana da günaydın köle isaura
Tatlım dediğim gibi beslenirsen zaten önceki beslenmene göre fark olduğu için kilo verirsinHaklısın daha çok öğrenecek şeyimiz var, zaten tatil dönüşü ilk fırsatta bir doktora gidicem. Ayrıca kilo vermeyen takım dışı olmk gibi bir olay varmı
Bu hafta seninde benim gibi bünyen şaşırdı kuzumNasılsınız kızlar?
Ben yataktan kalktığım gibi evden kaçtım. :)
İlk işim bir ayran almak oldu. Birazdan menemen yiyeceğim. :)
En son 2 gün önce tuvalete çıktımçok mutsuzum tartı hala istediğim noktaya inmedi. akşamları sabaha göre daha az çıkmamda ayrı bir ironi :))))
Ayyy bi an
oldum. Peki iyi anlaşıyolarmı sorması ayıp kuzum, babalar yokmu senin adına sevindim cnm inş.bana da fayda eder
Nasılsınız kızlar?
Ben yataktan kalktığım gibi evden kaçtım. :)
İlk işim bir ayran almak oldu. Birazdan menemen yiyeceğim. :)
En son 2 gün önce tuvalete çıktımçok mutsuzum tartı hala istediğim noktaya inmedi. akşamları sabaha göre daha az çıkmamda ayrı bir ironi :))))
Ay heyecan bastı beni deGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Son kozların oynandığı perşembemiz gelmişşşşşşşş
Çıtır çıtır getirdiğimiz ömrümüz olsun bundan sonrasında insallahEki Görüntüle 2031934 GüüünaydıııınnHayat her şeye rağmen yaşamaya değer, demem o ki; dünyaya geldiğimize değsin,, Kk nın en tatlı takımı iyi ki varsınız hihhhıııuu
Ben aldım. Annem ve çocuklar tartıldı aynı kilodalar. Benim tartımda dengesizlik vardı. Şimdi bu tartı ıyi olduBaktım canımdan kararsız kaldim almadan geri geldim
Evet ya örgüyle uğraşıyordum. Haftasonuna yetişmesi gerek diye epey zaman harcadım orguye
Bu hafta seninde benim gibi bünyen şaşırdı kuzum
Akşamdan keşke sıcak suya kurumeyve ıslatsaydın
Yoğurduna keten tohumu koyabilirsin
Eğer çekilmemişse 10 dk sıcak suda ıslat öyle koy yoğurdun içine
Bugün aç karna 2 form çay iç arka arkaya belki fayda eder
Onlar bana etki etmiyor. Ben kendimi tanıyorum vişne reçeli ve kahve beni koşturuyor:) henüz koşmaya başlamadım. Şuan az sütlü filtre kahve içiyorum karnımda hareketlenme hssettim hayırlısı :)Tuvalete çıkmadığın için öyledir kayısı çayı iç ya da kayısı ye beni karpuzda koşa koşa tuvalere götürür bi ufak dene istersen saatte erken senin tartı günün ne zamandı
Teşekkür ederim Merve, malesef %1 olmuyor gibiElimizden geleni yaptıktan sonra yüzdenin önemi yok canım
Kolay gelsin çocuklar dönem dönem farlı havalarda oluyor. Babacı olduysa gece babası baksınGünaydın herkese 7 buçukta ayaktayım gece de çok uyandı cadı yine sütü çoğalttı birde bir babaci kesildi işe giderken arkasından ağlıyor
Allah yardımcın olsun, böyle diyet yapmak da zor olmalı ama senin maşallahın var.ben de 7 buçukta eşimin krep istemesi üzerine uyandım krebi yaptım adam wc si banyosu derken 8 buçuk oldu bana sar bunları dedi kendi elini sürmüyor peçeteyle tutup yiyor, ben de eşim mutfağa gelene kadar o arada patates koydum, haşlanıyor bir tencere , hamur yoğurdum 2 gündür börek diye kafamın etini yedi yapayım yesin de benim de kafam rahatlasın :)
Ben de yüzüğümden anlıyorum.ben yuzugumden anlıyorum canım onun dışında fark etmiyorum
Yaşasın bu habere sevindim, bayram sonrası seni dört gözle bekliyoruz, dikkat et o zamana kadar alma sakın.Bayram sonrası listeye tekrar girecem canım hedef kiloma ulaşamadım daha
Bu hafta sonu tarile gidiyorum bi atlatayım sonra başlıyorum inşallah
Özlemişim motivasyon yazılarınıGünaydın kızlar cuma öncesi herkesi bi telaş almıştır kesin
Çarşamba perşembe günleri sabah gözümü açınca hemen yarışma adına elimden ne geliyorsa yapmaya çalışırdım özlemişim kplay değil 8 aydır böyle alışkanlık oldu iyide oldu kontrol mekanizması oluşmuş hayat boyu böyle olur inşallah
Gezmeyi temizliği yemeği alışverişi eğlenmeyi nasıl planlıyorsak eeee bu bizim hayatımız değilmi
Kilo kontrolünüde mecburen yaşamımıza yerleştirmeliyiz :))
Şaka gibi ama bu sabah düne göre artı çıktım, geçen cumanın kilosuna hızla yaklaşıyorum. Aslında bu hafta 86.0 bile olmuştum bir ara. Galiba spor yaptım diye oldu. Bu sabah yataktan zor kalktım, mumya gibiyim bütün kaslarım ağrıyor. Neyse ben bugün de az yiyeyim en azından vicdanım rahat olsun. Dediğin gibi bir iki günlük olabilir bence ama sürekli böyle yapmak yanlış tabi.bu laf sadece birine aşık olana kadar geçerlidir
eminim hepimiz aynı şeyi söylemişizdir
valla bu hafta benim bünyenin kafası bi döndüki kendine gelemedi
aç kalmaklada zayıflanmıyorki şekerim. Belki 1-2 hafta verilir sonra durur tabiki çoğu kas su kaybı olur
Diğer günlerin dolu dolu olduğu için haftada 1-2 günün böyle olmasında bence bi sakinca yok
Yaniiiii çooook beğendimmmm
annendemi yanında yaşıyor cnm
Kız mailemi oturuyonuz siz :)))kv de vardı.
iradene helal olsun cnm kazanan sen olmuşun
vayyyy bizim cariye yine iş başında
Maşallah çok sabırlısın kuzum
benimde bazen sabah kalktığımda ellerimi birleştiremem teli bile tutamam bi süre sonra geçer
sende bendenmişin ceyda
Belki zamanla bizde 2 lokma alıp ayy şiştim yeter deriz :))
ne güzel analiz etmişin kızzz :))ben nasılım acaba
merve bunu iyi kullan ne güzel işte
Gelince at kızı babaya :)
bakalım sen tatilden nasıl gelecen güzellik :)biliyon artıyla girilmiyor listeye
Ne iyi yapmış kuzenin, bu yaşa kadar ayda 100 gr versem bu kiloda olmazdımBence de az cok deil kilo bermek onemli bir butunluk varsa surekli veriyor yada arada duraksiyorsak guzel 1 yilda olsa hedefe ulasacagiz demektir. Ben normalde cok guclu bir iradeye sahip degilim hemen birakirdim ama burada kalmamin tek sebebi ilerleyebildigimi gormem. Bana yillaronce bir kuzenim ceyda ayda 1 kg versen dedi bende dalga gecmistim benim icin kilo vermek kendini yirtip ayda en az 5kg vermk demek cunku. Sonra ben bir turlu baslayip kilo veremedim ustelik 1 yil gectiginde daha da almistim. Ama kuzenim 1 yil sonra 13 kg vermis ciddi zauiflamis ustune midesini kucultmus yani yemicem diye ekstra caba harcar durumda deil zaten az yiyecekle doyabilen konuma gelmisti. O yuzden tecrubeyle sabitledim ben cok vermek deil azda olsa verebilmek ve bir verip bir alamamak onemli
haftada 120 damla mı?Kızlar hiç d vit.kullanan oldumu aranızda
Bana dr haftada 1 20 damla vardı
Eczacıda aynı şekilde söyledi
Ben de başladım bakalım bi değişiklik olacakmı
Dr d vit oranının normali 20 olduğunu söyledi ama nette daha fazla yazıyor bu konuda bilgisi olan varmı
Benim 8.9 muş
B 12 de normali 500 -600 civarıymış
Benim 296
O da ısmarlanmıştı gelmiştir heralde bugün yarın almam lazım
Bahar dün sabah 2 haşlanmış yumurta gerisinde de salata yedim, eksimi beğenmiyorum diye, carşamba perşembe şöyle iyi bir eksi olsun diye. Ama benim bu ham vücut spora garip bir tepki verdi, artı çıkmazsam şükredeyim.Ne yapıyorsun Edibe kaçırdım mı ben
günaydın
Herkeste durum aynı
Sana da günaydın köle isaura
bende de var ödem ama sıcaktan galiba çok sıcak üç gündür özellikle
Günaydın zalimmm perşembe
Supeer
başınız sağolsun cnmok iyi anlaşıyorlar Allah bozmasın babalar iki tarafında Yok vefat ettiler canım
Tartı farkı oldumu cnmBen aldım. Annem ve çocuklar tartıldı aynı kilodalar. Benim tartımda dengesizlik vardı. Şimdi bu tartı ıyi oldu
tatlım sen geçen hafta bikaç günlüğüne tatile gittim dedinKızlar ben izinliydim söylemiştim kız kardeşimin yanına geldim antendeyim yarın tartı günü ama kilo aldım Emin'im
acaba o mu şişlik yaptıki bilemedimBen ne olduğunu çaktım. Geçen hafta cuma günü lazer epilasypna gitmiştim. O gün canım çok yandı ondan olabilir gibi geliyor.
Valla dediklerini yaptım keten tohumunu dün kullandım. Yazmamışım demekki.
Pul biberli yoğurtlu ara öğünde içine 1 tk atttım.
Tatlım misafirden çok ayakta kaldıysan ondanda ödem olmuş olabilirŞaka gibi ama bu sabah düne göre artı çıktım, geçen cumanın kilosuna hızla yaklaşıyorum. Aslında bu hafta 86.0 bile olmuştum bir ara. Galiba spor yaptım diye oldu. Bu sabah yataktan zor kalktım, mumya gibiyim bütün kaslarım ağrıyor. Neyse ben bugün de az yiyeyim en azından vicdanım rahat olsun. Dediğin gibi bir iki günlük olabilir bence ama sürekli böyle yapmak yanlış tabi
Yok, haftada 1 sefer 20 damlahaftada 120 damla mı?
başınız sağolsun cnm
Ne güzel iyi anlaşmaları aynı evin içinde
Tartı farkı oldumu cnm
Ona göre hesap etmek gerekir
tatlım sen geçen hafta bikaç günlüğüne tatile gittim dedin
Bu kadar uzun süreceğini söylemedinki
Eğer paylaşım yapamıcaksan deneme süren uzar
acaba o mu şişlik yaptıki bilemedim
Ama daha farklı bişey olmadı menünde vs.
Onlar bana etki etmiyor. Ben kendimi tanıyorum vişne reçeli ve kahve beni koşturuyor:) henüz koşmaya başlamadım. Şuan az sütlü filtre kahve içiyorum karnımda hareketlenme hssettim hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?