Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bi pankekten bu kadar artı olmıcağı aşikar cnm :))işte vücut farklı bi mekanizma bazen neye tepki verdiğini anlıyamıyoruz

En azından bi çorba salata yada salata yoğurt ye istersen
Menüyü tam hatırlamıyom ama :))

Ben tartı almaya gidip anneme geldiğim için 12.00 gibi kahvaltı ve öğlen yemeği birleşti. Iki haşlanmış yumurta peynir salatalık domates zeytin biber yedim. Bugün karbonhidrat almayı planlamıyorum. Inşallah yarın tartıda güzel sonuçlar elde ederim. Dün de bugün de oldukça hafif geçirip tartıda güzel eksiler almayı planliyorum

En azından bi çorba salata yada salata yoğurt ye istersen
Menüyü tam hatırlamıyom ama :))

Yedim canım geldim akşam yemiyorum yoğurt yiycem akşama yemek düşünmeyin sporumu yapıp yatayım diye geldim çok uykusuzum

Salata (salatamı bitiremedim)
Tavuk döner
Ezogelin çorba içtim (1 kepçe)

Tartı farkı yok sanirim. Benim tartım birkaç gündür ayarsız ama çocukların ve annemin kilosu sabit onlar iki tartıda da aynı çıktılar. Demekki tartı farkı yoktur.
Tmm ozaman sorun yok cnm

hadi inş.tatlım

Ama yarından sonra biraz daha düzen ver kendine çok az olmasın menülerin

Yedim canım geldim akşam yemiyorum yoğurt yiycem akşama yemek düşünmeyin sporumu yapıp yatayım diye geldim çok uykusuzum

Salata (salatamı bitiremedim)
Tavuk döner
Ezogelin çorba içtim (1 kepçe)
Güzel olmuş cnm
Ama sporunda ağırlık kısmını abartma bence

Neyse kızlar o zaman ben gruba ayak uyduramadım kusabakmayın
Mefkurem gecen hafta antalyadaydım
Kendinize iyi bakın
Ne olduki tatlım şimdi
Ne güzelde ayak uydurmuştun
Ne zaman döneceksin
Eğer istersen şimdi gelebildiğin kadar gel döndükten sonra devam edersin

Bunlar bizim kurallarımız değil cnm yarışma genel kuralı ilk sayfada da yazıyor zaten

atlama kriko 15+18
adım yukarı sandalye 2x10
sınav 10 +10+8
karın citirdakmak 30+10
planki 10 sn+15 sn+12 sn + 15 sn
kuş köpek 15
sandalye dip triscep 10+5
dağ tırmanıcı 11
çömelme 10
mekik16
bacak kaldırma 8
at terbiye etmek 10
yan hamle 10
yangın musluğu 2x5
yana sıçrama 10
reverans hamle 18
bacak açık çömelme 6
yan yatarak bacak açma 6x2
alt bacak kaldırma 6X2
duvar oturma 10 sn
Şunlar sadece 30 dk sürdü ben bu programı sevdim hergun dahada zorluyor ve 6 değişik zorluk seviyesi var şimdi leslie uçuş yapiyorum

Anacım bide tuhaf isimleri olmasa :))

Ohh süper. Ben de bu akşam güzel bir spor yapsam güzel olacak. Bakalım fırsat bulabilir miyim

Tabi yapmasan senin için daha iyi olur :))
Şöyle diyeyim o zaman. Tartıda 108 li sayılar görürsem minik bir ödül olabilir. Görmezsem kaçamak yok. Canın ödül istiyorsa güzel bir sonuç ver kap ödülü sevgili bedenim. Secim senin :))

hafta da 1 kez 20 damla ne işe yarayacakmış en azından gün de 8-10 damla yada haftada 55-70 dm arası olması yada damla değil direk tüp olarak iğne tüpü gibi olandan vermesi gerekirdi. bizim doktorlar böyle yapıyor
normalinin 30 ve üstü olduğunu söylemişti benim doktor ameliyat olduğumdan beri sürekli kullanıyorum 2.5 sene hem kapsül rocaltrol, hem de haftada 1 tüp olarak kullandım doktoru değiştik mecburiyetten, şimdiki gün de 10 damla olarak verdi
kendi en son ki sonuçlarıma baktım referans aralığını oradan yazıyorum
d vitaminin referans aralığı 6.5 -50 ama dediğim gibi 30 u normal 20 nin altına ilaç veriyorlar
b12 referans aralığı 187- 800

analiz değil gülüm nerede bende o hafıza kimle ne konuştuğumu bile unutuyorum :)
benim dönem dönem hislerim güçlenir insanları hissederek anlarım netten şimdiye kadar çok kişiye denedim hiç ıskalamadım daha önce 5 sene online oyun oynadım yüzlerce kişi oluyordu oyunda, ilk kez orada fark ettim hiç ıskalamadığımı :)

diyet yapmıyorum ondan zor olmuyor acıkınca canım ne çekerse yerim diyorum beynim de diyet yasaklı moduna girmiyor böylece canım da çekmiyor :)

Mefkurem yok canım bugün ağırlık çalışmıycam kaslarım şişiyor :))) ağırlık hareketlerimi yapıcam ama ağırlıksız yapıcam :) çalışsın yine birde 1 saat Leslie yapıcam yarın yemekte bezelye çorba cacık pilav varmış çorba ve cacık yemeye giderim

Ay bana yazsana uzun uzun hazır yakalamışsın benimle o enerjiyi :)) bende fal bakıyorum

İstanbul'da olanlar kimler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…