- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.941
Bi pankekten bu kadar artı olmıcağı aşikar cnm :))işte vücut farklı bi mekanizma bazen neye tepki verdiğini anlıyamıyoruzTedavi olmadığım hemoroidm var. O yüzden bu ihtimal aklıma geldi. Düşündüm geçen seanstada böyle olmuştum
Ne yiyorsam onu yazıyorum:) valla o karar spor yap uğraş didin kaçamak yapmaya gözüm kesmiyor yaparsam yazıyorum zaten. Pancake gibi:)
En azından bi çorba salata yada salata yoğurt ye istersenİyi bakalım kendini bilmek anlamak güzel :)
@mefkurem sağol canım aynı şeyleri yaşamış belli yaşa gelmiş kadınlar gayet iyi arkadaş yoldaş oldular birbirlerine
Kızlar ben hiç acıkmadım öğlen giderim dedim ama yemeğe kararsızım gitmesem mi
Tartı farkı yok sanirim. Benim tartım birkaç gündür ayarsız ama çocukların ve annemin kilosu sabit onlar iki tartıda da aynı çıktılar. Demekki tartı farkı yoktur.Tartı farkı oldumu cnm
Ona göre hesap etmek gerekir
En azından bi çorba salata yada salata yoğurt ye istersen
Menüyü tam hatırlamıyom ama :))
Tmm ozaman sorun yok cnmTartı farkı yok sanirim. Benim tartım birkaç gündür ayarsız ama çocukların ve annemin kilosu sabit onlar iki tartıda da aynı çıktılar. Demekki tartı farkı yoktur.
hadi inş.tatlımBen tartı almaya gidip anneme geldiğim için 12.00 gibi kahvaltı ve öğlen yemeği birleşti. Iki haşlanmış yumurta peynir salatalık domates zeytin biber yedim. Bugün karbonhidrat almayı planlamıyorum. Inşallah yarın tartıda güzel sonuçlar elde ederim. Dün de bugün de oldukça hafif geçirip tartıda güzel eksiler almayı planliyorum
Güzel olmuş cnmYedim canım geldim akşam yemiyorum yoğurt yiycem akşama yemek düşünmeyin sporumu yapıp yatayım diye geldim çok uykusuzum
Salata (salatamı bitiremedim)
Tavuk döner
Ezogelin çorba içtim (1 kepçe)
Bu tartı öncesi son vuruşlar:)) cuma günü velilerimle buluşacağım. Belki minicik kaçamak yapabilirim. Ya da yapmam bilmiyorum :))hadi inş.tatlım
Ama yarından sonra biraz daha düzen ver kendine çok az olmasın menülerin
Ne olduki tatlım şimdiNeyse kızlar o zaman ben gruba ayak uyduramadım kusabakmayın
Mefkurem gecen hafta antalyadaydım
Kendinize iyi bakın
Tabi yapmasan senin için daha iyi olur :))Bu tartı öncesi son vuruşlar:)) cuma günü velilerimle buluşacağım. Belki minicik kaçamak yapabilirim. Ya da yapmam bilmiyorum :))
Anacım bide tuhaf isimleri olmasa :))atlama kriko 15+18
adım yukarı sandalye 2x10
sınav 10 +10+8
karın citirdakmak 30+10
planki 10 sn+15 sn+12 sn + 15 sn
kuş köpek 15
sandalye dip triscep 10+5
dağ tırmanıcı 11
çömelme 10
mekik16
bacak kaldırma 8
at terbiye etmek 10
yan hamle 10
yangın musluğu 2x5
yana sıçrama 10
reverans hamle 18
bacak açık çömelme 6
yan yatarak bacak açma 6x2
alt bacak kaldırma 6X2
duvar oturma 10 sn
Şunlar sadece 30 dk sürdü ben bu programı sevdim hergun dahada zorluyor ve 6 değişik zorluk seviyesi var şimdi leslie uçuş yapiyorum
Abla ecnebileri yerine bunu yazmışlar ilk fırsatta ilk sayfaya fotolarini eklicmAnacım bide tuhaf isimleri olmasa :))
Ohh süper. Ben de bu akşam güzel bir spor yapsam güzel olacak. Bakalım fırsat bulabilir miyimatlama kriko 15+18
adım yukarı sandalye 2x10
sınav 10 +10+8
karın citirdakmak 30+10
planki 10 sn+15 sn+12 sn + 15 sn
kuş köpek 15
sandalye dip triscep 10+5
dağ tırmanıcı 11
çömelme 10
mekik16
bacak kaldırma 8
at terbiye etmek 10
yan hamle 10
yangın musluğu 2x5
yana sıçrama 10
reverans hamle 18
bacak açık çömelme 6
yan yatarak bacak açma 6x2
alt bacak kaldırma 6X2
duvar oturma 10 sn
Şunlar sadece 30 dk sürdü ben bu programı sevdim hergun dahada zorluyor ve 6 değişik zorluk seviyesi var şimdi leslie uçuş yapiyorum
Şöyle diyeyim o zaman. Tartıda 108 li sayılar görürsem minik bir ödül olabilir. Görmezsem kaçamak yok. Canın ödül istiyorsa güzel bir sonuç ver kap ödülü sevgili bedenim. Secim senin :))Tabi yapmasan senin için daha iyi olur :))
hafta da 1 kez 20 damla ne işe yarayacakmış en azından gün de 8-10 damla yada haftada 55-70 dm arası olması yada damla değil direk tüp olarak iğne tüpü gibi olandan vermesi gerekirdi. bizim doktorlar böyle yapıyorKızlar hiç d vit.kullanan oldumu aranızda
Bana dr haftada 1 20 damla vardı
Eczacıda aynı şekilde söyledi
Ben de başladım bakalım bi değişiklik olacakmı
Dr d vit oranının normali 20 olduğunu söyledi ama nette daha fazla yazıyor bu konuda bilgisi olan varmı
Benim 8.9 muş
B 12 de normali 500 -600 civarıymış
Benim 296
O da ısmarlanmıştı gelmiştir heralde bugün yarın almam lazım
analiz değil gülüm nerede bende o hafıza kimle ne konuştuğumu bile unutuyorum :)Evet iyi analiz etmişsin beni :) şaşırdım :) yok neden yanlış anlayayım mutlu oldum anlayan birisi olduğu için :) artık kendime kullanıyorum bu da doğru
Boşluk oluşur bende hedefime ulaşınca nasıl olur diyordum :)
Mefkurem cicim evet iki annemde yanımda gayet iyi benim için :)
Olacak inşallah :)
Bu işin sonunda da kazanan ben olurum inşallah
askrhpozitif ne güzel bi mutluluktur baba için :)
Ben yüzük takmıyorum bu ara ama parmaklarıma bakınca anlıyorum :)
diyet yapmıyorum ondan zor olmuyor acıkınca canım ne çekerse yerim diyorum beynim de diyet yasaklı moduna girmiyor böylece canım da çekmiyor :)Teşekkür ederim Merve, malesef %1 olmuyor gibi
Kolay gelsin çocuklar dönem dönem farlı havalarda oluyor. Babacı olduysa gece babası baksın
Allah yardımcın olsun, böyle diyet yapmak da zor olmalı ama senin maşallahın var.
Ben de yüzüğümden anlıyorum.
Yaşasın bu habere sevindim, bayram sonrası seni dört gözle bekliyoruz, dikkat et o zamana kadar alma sakın.
Özlemişim motivasyon yazılarını
Şaka gibi ama bu sabah düne göre artı çıktım, geçen cumanın kilosuna hızla yaklaşıyorum. Aslında bu hafta 86.0 bile olmuştum bir ara. Galiba spor yaptım diye oldu. Bu sabah yataktan zor kalktım, mumya gibiyim bütün kaslarım ağrıyor. Neyse ben bugün de az yiyeyim en azından vicdanım rahat olsun. Dediğin gibi bir iki günlük olabilir bence ama sürekli böyle yapmak yanlış tabi.
Ne iyi yapmış kuzenin, bu yaşa kadar ayda 100 gr versem bu kiloda olmazdım
haftada 120 damla mı?
Bahar dün sabah 2 haşlanmış yumurta gerisinde de salata yedim, eksimi beğenmiyorum diye, carşamba perşembe şöyle iyi bir eksi olsun diye. Ama benim bu ham vücut spora garip bir tepki verdi, artı çıkmazsam şükredeyim.
analiz değil gülüm nerede bende o hafıza kimle ne konuştuğumu bile unutuyorum :)
benim dönem dönem hislerim güçlenir insanları hissederek anlarım netten şimdiye kadar çok kişiye denedim hiç ıskalamadım daha önce 5 sene online oyun oynadım yüzlerce kişi oluyordu oyunda, ilk kez orada fark ettim hiç ıskalamadığımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?