- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.961
atlama kriko 15+18
adım yukarı sandalye 2x10
sınav 10 +10+8
karın citirdakmak 30+10
planki 10 sn+15 sn+12 sn + 15 sn
kuş köpek 15
sandalye dip triscep 10+5
dağ tırmanıcı 11
çömelme 10
mekik16
bacak kaldırma 8
at terbiye etmek 10
yan hamle 10
yangın musluğu 2x5
yana sıçrama 10
reverans hamle 18
bacak açık çömelme 6
yan yatarak bacak açma 6x2
alt bacak kaldırma 6X2
duvar oturma 10 sn
Şunlar sadece 30 dk sürdü ben bu programı sevdim hergun dahada zorluyor ve 6 değişik zorluk seviyesi var şimdi leslie uçuş yapiyorum
evet canlar ben cariyesimefkurem, ve köle ısaurası @nanekekik 2 tepsi böreği açtım pişirdim biri patatesli biri peynirli
öğlen yedim mi peki yarım parmak kenarından üçgen gibi tadına baktım o kadar aferin bana demiiii:))
uzun uzun yazacak ne var gülüm misal şimdi enerjin çok yüksek ya böyle zamanlar da iyi etrafının da enerjisini arttırıyorsun ama gel gör ki kötü olduğun da herkesin enerjisini yere yapıştırabiliyorsun, işin özeti insanlar senin yaydığın enerjiden çok fazla etkileniyor bildim mi canoomMefkurem yok canım bugün ağırlık çalışmıycam kaslarım şişiyor :))) ağırlık hareketlerimi yapıcam ama ağırlıksız yapıcam :) çalışsın yine birde 1 saat Leslie yapıcam yarın yemekte bezelye çorba cacık pilav varmış çorba ve cacık yemeye giderim
Ay bana yazsana uzun uzun hazır yakalamışsın benimle o enerjiyi :)) bende fal bakıyorum
İstanbul'da olanlar kimler kızlar
sağ ol şımardım pispis sırıtıyorum vallaBi aferinde benden :) benim eşimde hamur işi manyağı bende ona yapayım hafta sonu börek yesin zayıf Zaten :) geçen kek yaptım bitirmiş arka arkaya yapınca yemiyor atılıyor sinir oluyorum :)
uzun uzun yazacak ne var gülüm misal şimdi enerjin çok yüksek ya böyle zamanlar da iyi etrafının da enerjisini arttırıyorsun ama gel gör ki kötü olduğun da herkesin enerjisini yere yapıştırabiliyorsun, işin özeti insanlar senin yaydığın enerjiden çok fazla etkileniyor bildim mi canoom
nasıl fal bakıyorsun kız :)
sağ ol şımardım pispis sırıtıyorum valla
ben de arada yapıyorum 2 kere yer daha ağzını sürmezler konu komşuya veriyorum ben de:)
sen de yulaf ezmesi bulundursan mı evde aç olunca ama yemek istemediğin de yoğurda 2 kaşık katıp içine salatalık yada meyve tarçın yapıp yemesi de güzel öğün oluyorBen menümü yazayım belli oldu artık :)
Sabah 07:40 : opsie tostu beyaz peynirli
7-8 zeytin
Domates
Acı biber
Öğlen 14:00 : 1 kepçe ezogelin çorbası
Tavuk döner
Salata (ama bitiremedim çoğu kaldı)
Akşam 18:30-18:40 gibi : pulbiberli limonlu yoğurt
Eğer aç olursam salata sadece yeşillikten oluşan yemeyi düşünüyorum ama öğlen yediğim yeter gibi duruyor
şanslısın valla gülüm:) benim ki çocuğu düzgün beslemedin protein et köfte olmadan olurmuymuş diye söylenip dururdu herhalde:)tabi kendi de lüplediği içinBiz eşimle birlikte diyete girdik. Bu şekilde isim daha kolay oldu. Sebze yemeklerine mirin kırın ederken şuanda eşlik ediyor olması beni rahatlatıyor.
aa benim ki de işe görüyor sabah bazen diyorum çok al yanına katibin de yesin bariHele güzel yemekler hamur işleri yapıp yememek daha keyif veriyor haha ben yendim diyorum kendime bi mutlu oluyorum yesem mutsuz olacağım
Bizimki hamur işi manyağı işe de götürüyor yiyor kilo alması lazım onunda
Alınganlık yapma canımNeyse kızlar o zaman ben gruba ayak uyduramadım kusabakmayın
Mefkurem gecen hafta antalyadaydım
Kendinize iyi bakın
Boşver bence hiç yapmaBu tartı öncesi son vuruşlar:)) cuma günü velilerimle buluşacağım. Belki minicik kaçamak yapabilirim. Ya da yapmam bilmiyorum :))
Güzel olmuş Merve baya iyi hareket etmişsin. Bunları uygulamaya bakarak mi karar veriyorsun?atlama kriko 15+18
adım yukarı sandalye 2x10
sınav 10 +10+8
karın citirdakmak 30+10
planki 10 sn+15 sn+12 sn + 15 sn
kuş köpek 15
sandalye dip triscep 10+5
dağ tırmanıcı 11
çömelme 10
mekik16
bacak kaldırma 8
at terbiye etmek 10
yan hamle 10
yangın musluğu 2x5
yana sıçrama 10
reverans hamle 18
bacak açık çömelme 6
yan yatarak bacak açma 6x2
alt bacak kaldırma 6X2
duvar oturma 10 sn
Şunlar sadece 30 dk sürdü ben bu programı sevdim hergun dahada zorluyor ve 6 değişik zorluk seviyesi var şimdi leslie uçuş yapiyorum
En güzeli böyle yapmak yaşam tarzı haline getirmeliyiz sağlıklı beslenmeyidiyet yapmıyorum ondan zor olmuyor acıkınca canım ne çekerse yerim diyorum beynim de diyet yasaklı moduna girmiyor böylece canım da çekmiyor :)
menun iyi gözüküyor canım. Perşembe akşamı olduğu için bende yapabilirsem sadece yoğurt düşünüyorum. Opsie tostu ne yazım yanlışı mi yoksaBen menümü yazayım belli oldu artık :)
7-8 zeytin
Domates
Acı biber
Tavuk döner
Eğer aç olursam salata sadece yeşillikten oluşan yemeyi düşünüyorum ama öğlen yediğim yeter gibi duruyor
ben önceden fark etmezdim bu tarz enerji vampirlerini enerji ve gücümü kendime kullanmaya başladığımdan beri fark etmeye başladım ben de çok uzak durmaya çalışıyorum böyle insanlardanBildin canım ama bazı insanlarda enerjimi emer bildiğin kaçarım onlardan :)) ben keyifsiz olunca herkes keyifsiz evde ben mutluysam herkes mutlu cidden etkiliyorum kahve falı :)
antalyada mısın ayy oranın nemi de off off hiç çekilmez artıda değildirsin ödem olmuşsundur nem acayip şişiriyor onu düşünme sen kardeşinle eğlenmene bak muhabbetin tadını çıkar, gelince ödem gider nasıl olsaKızlar ben izinliydim söylemiştim kız kardeşimin yanına geldim antendeyim yarın tartı günü ama kilo aldım Emin'im
Yarına bakalım neler olacak. Seni de çok merak ediyorum.Ben menümü yazayım belli oldu artık :)
7-8 zeytin
Domates
Acı biber
Tavuk döner
Çocuk için ayrı bir mönü hazırlıyorum genelde ama sağolsun benim veled yemek yemediği için çok da sorun olmuyor. Bu arada senin oğlu 16 yaşında değil miydi. Çocuğu düzgün beslemedin dediği koca delikanlıyı mi.şanslısın valla gülüm:) benim ki çocuğu düzgün beslemedin protein et köfte olmadan olurmuymuş diye söylenip dururdu herhalde:)tabi kendi de lüplediği için
Ay ben de ödem yapıyorsa benim ödem hiç inmez. Rizede yaşıyorum. Burası nemin dibine vuruyorantalyada mısın ayy oranın nemi de off off hiç çekilmez artıda değildirsin ödem olmuşsundur nem acayip şişiriyor onu düşünme sen kardeşinle eğlenmene bak muhabbetin tadını çıkar, gelince ödem gider nasıl olsa
allah şifa versin çörekotlu bişeyler ye hemoroid için eğer dıştan hissedebildiğin yerdeyse kantron yağı da sür çok iyi gelir allahın izniyleTedavi olmadığım hemoroidm var. O yüzden bu ihtimal aklıma geldi. Düşündüm geçen seanstada böyle olmuştum
Ne yiyorsam onu yazıyorum:) valla o karar spor yap uğraş didin kaçamak yapmaya gözüm kesmiyor yaparsam yazıyorum zaten. Pancake gibi:)
hahah evet gülüm ya 16 yaşın da 1. 85 ten fazla galiba boyu az daha uzadı sanki ölçmedim bu ara, ayak numarası 44 daha nasıl besleyip geliştirecem benim sıpayı bilmiyorum :)))Yarına bakalım neler olacak. Seni de çok merak ediyorum.
Çocuk için ayrı bir mönü hazırlıyorum genelde ama sağolsun benim veled yemek yemediği için çok da sorun olmuyor. Bu arada senin oğlu 16 yaşında değil miydi. Çocuğu düzgün beslemedin dediği koca delikanlıyı mi.
gülüm pul biber yoğurt limon karışımını yatmadan yarım yada 1 saat önce yiyip üstüne bol su içenler daha çok faydasını gördüğünü yazmışlardı ara öğün yerine geceyi de tercih edebilirsin eğer gündüz verim alamazsanBen ne olduğunu çaktım. Geçen hafta cuma günü lazer epilasypna gitmiştim. O gün canım çok yandı ondan olabilir gibi geliyor.
Valla dediklerini yaptım keten tohumunu dün kullandım. Yazmamışım demekki.
Pul biberli yoğurtlu ara öğünde içine 1 tk atttım.
hihh nasıl bir güzelliğin için de yaşıyorsun ne güzelllllAy ben de ödem yapıyorsa benim ödem hiç inmez. Rizede yaşıyorum. Burası nemin dibine vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?