Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Onlar bana etki etmiyor. Ben kendimi tanıyorum vişne reçeli ve kahve beni koşturuyor:) henüz koşmaya başlamadım. Şuan az sütlü filtre kahve içiyorum karnımda hareketlenme hssettim hayırlısı :)
kayışı bitki çayı bana da işlemiyor bazen aşlık otu bile işlemiyor ama erimiş tereyağı ve çok sıcak süte bal işe yarıyor onu çözdüm de yapmıyorum :)

Edibe12 opsie ekmeğinden tost cicim

Biz eşimle birlikte diyete girdik. Bu şekilde isim daha kolay oldu. Sebze yemeklerine mirin kırın ederken şuanda eşlik ediyor olması beni rahatlatıyor.

Oo demek ki Şen'de gördü değişimleri başladı, benim ki zayıf birde yiyip kilo almayanlardan ona aldırıcam kg diye ben aldım :)

Bende kendimi merak ediyorum bakalım ne olacak :)

Canım sendin di mi uzun regl oldun gittin parça aldılar falan sonucu çıktı mı

Var Can'ım evde yulaf bazen kahvaltı yapıyorum onunla akşam enerjim olursa pişmeyen kurabiye yapıcam bakalım

aa benim ki de işe görüyor sabah bazen diyorum çok al yanına katibin de yesin bari

Benim ki bu ara tek bazen arkadaşları geliyor buraya geçtiğinden beri zayıfladı önceki yerinde daha yoruluyordu ama çok yiyordu burada rahat adam tersi olması lazım rahat olunca zayıfladı :))

Ne iş yapıyor canım eşin

ben önceden fark etmezdim bu tarz enerji vampirlerini enerji ve gücümü kendime kullanmaya başladığımdan beri fark etmeye başladım ben de çok uzak durmaya çalışıyorum böyle insanlardan

Biz Şen'inle bu konuları derinlemesine konuşalım herşeyi yazamıyorum buradan ama benim de fazlasıyla ilgi alanımdansın ondan anladın enerjiden bence :) faydası olmuştur, hangi ildesin

Bende günde 30 damla kullanıyorum ablam
Doktor çok düşük dedi ama acaba kaç bilmiyorum

Bu programı nerden yapiyosun Merve abla

hahah evet gülüm ya 16 yaşın da 1. 85 ten fazla galiba boyu az daha uzadı sanki ölçmedim bu ara, ayak numarası 44 daha nasıl besleyip geliştirecem benim sıpayı bilmiyorum :)))
Aman daha büyümesin boyuna göre kız bulamayacaksin sonra :)) benim kuzenim 192cm boyunda. Eşi yanında çok komik kaliyor

Canım sendin di mi uzun regl oldun gittin parça aldılar falan sonucu çıktı mı
Evet canım bendim. Sonuç 18 inde çıkacak bakalim

Bu programı nerden yapiyosun Merve abla

30 gün fit programı var uygulama güzel bende indirdim bayadır var arada yapıyorum :)

Aman daha büyümesin boyuna göre kız bulamayacaksin sonra :)) benim kuzenim 192cm boyunda. Eşi yanında çok komik kaliyor

Hmm hayırlısı ile sorun çıkmaz inşallah benimde gitmem lazım da ne zaman gidicem bakalım

benim his frekansları arada açılıyor her zaman yok :) konuşuruz gülüm bilgi paylaşmasını yeni şeyler öğrenmesini çok severim, bazen yeni birşeyler öğrendiğim de heyecandan uyumadığım bile oluyor :)
eskişehirde yaşıyorum gülüm

benim erkek kardeşim de 194-195 bu sırıklar nedense gidip gidip minyon tiplileri buluyorlar benim ki hala bekar evlense hayırlısıyla kısa uzun komiğine bakmam valla
azıcık daha büyüsün sırık gibi durmaz benim velet kalıplı geniş omuzlu boyu göze batmaz gibime geliyor zaten bundan sonra uzayacağı 3-4 cm olur daha uzamaz diyor babası

ne geç çıkıyormuş sonuçlar 1 haftayı geçmedi mi

Valla bilemedim cnm ekstra eczacıya sordum bu yeterli olurmu diye
Bunun dozajı yüksek yeter dedi
Yaşlı tecrübeli bi adamdı

hımmm patatesli böreğe bayılırım :))eline sağlık kuzum
Hemde yapıpda yememek büyük başarı
şu anda kokusunu bile koklamak istemiyorum bence güzel ceydam
Perşembe olduğu içinde akşamın hafif olmasıda iyi

Biz eşimle birlikte diyete girdik. Bu şekilde isim daha kolay oldu. Sebze yemeklerine mirin kırın ederken şuanda eşlik ediyor olması beni rahatlatıyor.
Ne şanslısın valla :))eşin ne kadar verdi

Bende günde 30 damla kullanıyorum ablam
Doktor çok düşük dedi ama acaba kaç bilmiyorum
belki başka ilaç tır cnm bilemiyorum
Seninkinin adı ne
Benimki vigantol -yağ diye geçiyor

Ben senin yerinde olsam 1 tb fasülye yanında salata cacık yerdim :))
Pilavı az yemen iyi olmuş
Karatay bile kilo vermek isteyenlere haftada 2-3 kş bulgur veriyor

Tüh aynı şehirde değiliz :) işte frekans tutunca da açılıyor :) bizim fal dediğimiz şeyde aynı kahveye bakıp şekil yorumlamak değil aslında hissen bilmek

Mefkurem sağol canım bakalım yarın ne olacak tam anlamıyla regl olamadım çok süründürdü doktora gittim ama hiç verimli olmadı doktora gidicem tekrar ama izin alamam hafta sonu bi yere gitmek istiyorum hastasına hasta gibi bakan para için testlere sokmaya çalışmayan bi doktor bulursam eğer yoksa 17 ne randevu aldım benim doktorumdan o çok başarılı ne verdiyse iyi geldi bana hep sabah bi gideyim Zaten kan verdim yakında onları gösteririm bakar kana gerek kalmaz

Ben senin yerinde olsam 1 tb fasülye yanında salata cacık yerdim :))
Pilavı az yemen iyi olmuş
Karatay bile kilo vermek isteyenlere haftada 2-3 kş bulgur veriyor

Kesinlikle katılıyorum ayda canım bulgur hakkı ben ilk zamanlar akşam yemeğin yanına salata yoğurt ekledim hep tıka basa doydum muhakkak ana yemeğe ekle sonda Zaten miden Küçükcek şu an yiyemiyorum hepsini yemeklerin tıkanıyorum

Devit-3

Sana da geçmiş olsun canım insallah kötü birşey yoktur

Maşallah:)

Aferin sana devamını yemediğin için. Asıl aferin o börekler burnunun dibindeyken yarından itibaren hafta sonu yememen.
Bak yeme hee sakın. Yemezsen sen güçlüsün. O yiyecekler bize hükmedemez. Zayıfladığında kontrollü yersin zaten.
Şuan her zamankinden daha düşman sana.
Lütfen yeme onları. Günlerdir şeker isteğimle savaşıyorum. Bak yemiyorum savaşıyorum. :)
Sende yapabilirsin güçlüyüz pampa:)

Bence en kötü minik bir kase azpeynirli salata ye akşam. :)
Bu arada harikasın unutma:)

allah şifa versin çörekotlu bişeyler ye hemoroid için eğer dıştan hissedebildiğin yerdeyse kantron yağı da sür çok iyi gelir allahın izniyle
Sağol. Bu iş ertelemekle olmuyor. Az önce doktordan geldim. İlaç verdi tedavi olacğaım. Şu diyet sırasında bunun yüzünden acı çekmek istemiyorum:)

kendimi tanıyorum. Gece yersem kötü olurum.

Grçen hafta olmadınmıydı cnm

Neyse ihmal etmede git dr da ne var ne yok öğrenirsin

im 4 kilo verdi. O benim kadar kısıtlamıyor kendini. Yoksa çok hızlı kilo verir dikkat edince
demekki sen ondan daha önce fit olacan :))

Sana da geçmiş olsun canım insallah kötü birşey yoktur

Doktora gittim bi şey Yok dedi ama tam anlamıyla olmuyor regl süründürdü

@CeruleanSins açlık durumuna göre yiyeceğim canım :) hepimiz süperiz :)

Grçen hafta olmadınmıydı cnm

Neyse ihmal etmede git dr da ne var ne yok öğrenirsin

demekki sen ondan daha önce fit olacan :))

Canım gittim doktora geçen kan vermiştim ya bir süredir böyle çok az geliyor aha oldum diyorum kesiliyor sonra tekrar tekrar böyle uzunca zaman sürüyor sonra sökülüyor doktor testlere baktı ultrasonla rahımıme baktı bi şey Yok o doktorda oğlumun hareketsiz olduğunu gören doktor dikkatli bi doktor deneyimlide ama fazla konuşmuyor :) bi şey görürse konuşuyor bende unutuyorum soracaklarımı unuttum regl söktürücü falan alsaydım dedim sonra geçti şimdi kendi doktoruma gidicem bi kere daha böyle olmuştu bi ilaç vermişti düzene girmişti 1 hafta mı ne kullanmıştım regl erteleme ilacı var ya ondan vermişti düzelmişti alıp içsem mi diyorum denize giderken bile kullanıyorlar ama sormadan içmiyim diyorum kararsız kaldım bazen düzensiz olduğunda kullanmıştım o ilacı ve hep düzelmişti reset atıyor :)

Ya da bu karnitin cla kesiyor ondan olamıyorum geçen bıraktım baya oldum dedim ama olmadı yine civan perçemi içiyorum bakalım ama geçenlerde regl ağrılarım yoktu bu ara var olacak muhtemelen bi olsam daha çok eksi göreceğim aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…