- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #213.981
kayışı bitki çayı bana da işlemiyor bazen aşlık otu bile işlemiyor ama erimiş tereyağı ve çok sıcak süte bal işe yarıyor onu çözdüm de yapmıyorum :)Onlar bana etki etmiyor. Ben kendimi tanıyorum vişne reçeli ve kahve beni koşturuyor:) henüz koşmaya başlamadım. Şuan az sütlü filtre kahve içiyorum karnımda hareketlenme hssettim hayırlısı :)
Biz eşimle birlikte diyete girdik. Bu şekilde isim daha kolay oldu. Sebze yemeklerine mirin kırın ederken şuanda eşlik ediyor olması beni rahatlatıyor.
sen de yulaf ezmesi bulundursan mı evde aç olunca ama yemek istemediğin de yoğurda 2 kaşık katıp içine salatalık yada meyve tarçın yapıp yemesi de güzel öğün oluyor
şimdi k haliyle menün çok güzel olmuş afiyet olsun
aa benim ki de işe görüyor sabah bazen diyorum çok al yanına katibin de yesin bari
ben önceden fark etmezdim bu tarz enerji vampirlerini enerji ve gücümü kendime kullanmaya başladığımdan beri fark etmeye başladım ben de çok uzak durmaya çalışıyorum böyle insanlardan
Bende günde 30 damla kullanıyorum ablamKızlar hiç d vit.kullanan oldumu aranızda
Bana dr haftada 1 20 damla vardı
Eczacıda aynı şekilde söyledi
Ben de başladım bakalım bi değişiklik olacakmı
Dr d vit oranının normali 20 olduğunu söyledi ama nette daha fazla yazıyor bu konuda bilgisi olan varmı
Benim 8.9 muş
B 12 de normali 500 -600 civarıymış
Benim 296
O da ısmarlanmıştı gelmiştir heralde bugün yarın almam lazım
Bu programı nerden yapiyosun Merve ablaatlama kriko 15+18
adım yukarı sandalye 2x10
sınav 10 +10+8
karın citirdakmak 30+10
planki 10 sn+15 sn+12 sn + 15 sn
kuş köpek 15
sandalye dip triscep 10+5
dağ tırmanıcı 11
çömelme 10
mekik16
bacak kaldırma 8
at terbiye etmek 10
yan hamle 10
yangın musluğu 2x5
yana sıçrama 10
reverans hamle 18
bacak açık çömelme 6
yan yatarak bacak açma 6x2
alt bacak kaldırma 6X2
duvar oturma 10 sn
Şunlar sadece 30 dk sürdü ben bu programı sevdim hergun dahada zorluyor ve 6 değişik zorluk seviyesi var şimdi leslie uçuş yapiyorum
Aman daha büyümesin boyuna göre kız bulamayacaksin sonra :)) benim kuzenim 192cm boyunda. Eşi yanında çok komik kaliyorhahah evet gülüm ya 16 yaşın da 1. 85 ten fazla galiba boyu az daha uzadı sanki ölçmedim bu ara, ayak numarası 44 daha nasıl besleyip geliştirecem benim sıpayı bilmiyorum :)))
Evet canım bendim. Sonuç 18 inde çıkacak bakalimCanım sendin di mi uzun regl oldun gittin parça aldılar falan sonucu çıktı mı
Bu programı nerden yapiyosun Merve abla
Aman daha büyümesin boyuna göre kız bulamayacaksin sonra :)) benim kuzenim 192cm boyunda. Eşi yanında çok komik kaliyor
Evet canım bendim. Sonuç 18 inde çıkacak bakalim
benim his frekansları arada açılıyor her zaman yok :) konuşuruz gülüm bilgi paylaşmasını yeni şeyler öğrenmesini çok severim, bazen yeni birşeyler öğrendiğim de heyecandan uyumadığım bile oluyor :)Edibe12 opsie ekmeğinden tost cicim
Oo demek ki Şen'de gördü değişimleri başladı, benim ki zayıf birde yiyip kilo almayanlardan ona aldırıcam kg diye ben aldım :)
Bende kendimi merak ediyorum bakalım ne olacak :)
Canım sendin di mi uzun regl oldun gittin parça aldılar falan sonucu çıktı mı
Var Can'ım evde yulaf bazen kahvaltı yapıyorum onunla akşam enerjim olursa pişmeyen kurabiye yapıcam bakalım
Benim ki bu ara tek bazen arkadaşları geliyor buraya geçtiğinden beri zayıfladı önceki yerinde daha yoruluyordu ama çok yiyordu burada rahat adam tersi olması lazım rahat olunca zayıfladı :))
Ne iş yapıyor canım eşin
Biz Şen'inle bu konuları derinlemesine konuşalım herşeyi yazamıyorum buradan ama benim de fazlasıyla ilgi alanımdansın ondan anladın enerjiden bence :) faydası olmuştur, hangi ildesin
benim erkek kardeşim de 194-195 bu sırıklar nedense gidip gidip minyon tiplileri buluyorlar benim ki hala bekar evlense hayırlısıyla kısa uzun komiğine bakmam vallaAman daha büyümesin boyuna göre kız bulamayacaksin sonra :)) benim kuzenim 192cm boyunda. Eşi yanında çok komik kaliyor
Evet canım bendim. Sonuç 18 inde çıkacak bakalim
Valla bilemedim cnm ekstra eczacıya sordum bu yeterli olurmu diyehafta da 1 kez 20 damla ne işe yarayacakmış en azından gün de 8-10 damla yada haftada 55-70 dm arası olması yada damla değil direk tüp olarak iğne tüpü gibi olandan vermesi gerekirdi. bizim doktorlar böyle yapıyor
normalinin 30 ve üstü olduğunu söylemişti benim doktor ameliyat olduğumdan beri sürekli kullanıyorum 2.5 sene hem kapsül rocaltrol, hem de haftada 1 tüp olarak kullandım doktoru değiştik mecburiyetten, şimdiki gün de 10 damla olarak verdi
kendi en son ki sonuçlarıma baktım referans aralığını oradan yazıyorum
d vitaminin referans aralığı 6.5 -50 ama dediğim gibi 30 u normal 20 nin altına ilaç veriyorlar
b12 referans aralığı 187- 800
hımmm patatesli böreğe bayılırım :))eline sağlık kuzumevet canlar ben cariyesimefkurem, ve köle ısaurası @nanekekik 2 tepsi böreği açtım pişirdim biri patatesli biri peynirli
öğlen yedim mi peki yarım parmak kenarından üçgen gibi tadına baktım o kadar aferin bana demiiii:))
bence güzel ceydamBen menümü yazayım belli oldu artık :)
Sabah 07:40 : opsie tostu beyaz peynirli
7-8 zeytin
Domates
Acı biber
Öğlen 14:00 : 1 kepçe ezogelin çorbası
Tavuk döner
Salata (ama bitiremedim çoğu kaldı)
Akşam 18:30-18:40 gibi : pulbiberli limonlu yoğurt
Eğer aç olursam salata sadece yeşillikten oluşan yemeyi düşünüyorum ama öğlen yediğim yeter gibi duruyor
Ne şanslısın valla :))eşin ne kadar verdiBiz eşimle birlikte diyete girdik. Bu şekilde isim daha kolay oldu. Sebze yemeklerine mirin kırın ederken şuanda eşlik ediyor olması beni rahatlatıyor.
belki başka ilaç tır cnm bilemiyorumBende günde 30 damla kullanıyorum ablam
Doktor çok düşük dedi ama acaba kaç bilmiyorum
Ben senin yerinde olsam 1 tb fasülye yanında salata cacık yerdim :))Mefkurem senin dediklerinden sonra gözüm korktu bugün kü öğle menüm;
bir tabak fasulye bir kase cacık yanına bir kaşık bulgur pilavı, normalde pilavı bir tabak dolusu yerdm yanında yarım ekmek civarı, cacık daha fazla. bunları gözönüne alınca miktarlar makul mü dersin
benim his frekansları arada açılıyor her zaman yok :) konuşuruz gülüm bilgi paylaşmasını yeni şeyler öğrenmesini çok severim, bazen yeni birşeyler öğrendiğim de heyecandan uyumadığım bile oluyor :)
eskişehirde yaşıyorum gülüm
Mefkurem senin dediklerinden sonra gözüm korktu bugün kü öğle menüm;
bir tabak fasulye bir kase cacık yanına bir kaşık bulgur pilavı, normalde pilavı bir tabak dolusu yerdm yanında yarım ekmek civarı, cacık daha fazla. bunları gözönüne alınca miktarlar makul mü dersin
Ben senin yerinde olsam 1 tb fasülye yanında salata cacık yerdim :))
Pilavı az yemen iyi olmuş
Karatay bile kilo vermek isteyenlere haftada 2-3 kş bulgur veriyor
Devit-3Valla bilemedim cnm ekstra eczacıya sordum bu yeterli olurmu diye
Bunun dozajı yüksek yeter dedi
Yaşlı tecrübeli bi adamdı
hımmm patatesli böreğe bayılırım :))eline sağlık kuzum
Hemde yapıpda yememek büyük başarı
şu anda kokusunu bile koklamak istemiyorumbence güzel ceydam
Perşembe olduğu içinde akşamın hafif olmasıda iyi
Ne şanslısın valla :))eşin ne kadar verdi
belki başka ilaç tır cnm bilemiyorum
Seninkinin adı ne
Benimki vigantol -yağ diye geçiyor
Biyopsi olduğu için geç çıktı sanırsam.ne geç çıkıyormuş sonuçlar 1 haftayı geçmedi mi
eşim 4 kilo verdi. O benim kadar kısıtlamıyor kendini. Yoksa çok hızlı kilo verir dikkat edince.Ne şanslısın valla :))eşin ne kadar verdi
Sana da geçmiş olsun canım insallah kötü birşey yokturMefkurem sağol canım bakalım yarın ne olacak tam anlamıyla regl olamadım çok süründürdü doktora gittim ama hiç verimli olmadı doktora gidicem tekrar ama izin alamam hafta sonu bi yere gitmek istiyorum hastasına hasta gibi bakan para için testlere sokmaya çalışmayan bi doktor bulursam eğer yoksa 17 ne randevu aldım benim doktorumdan o çok başarılı ne verdiyse iyi geldi bana hep sabah bi gideyim Zaten kan verdim yakında onları gösteririm bakar kana gerek kalmaz
atlama kriko 15+18
adım yukarı sandalye 2x10
sınav 10 +10+8
karın citirdakmak 30+10
planki 10 sn+15 sn+12 sn + 15 sn
kuş köpek 15
sandalye dip triscep 10+5
dağ tırmanıcı 11
çömelme 10
mekik16
bacak kaldırma 8
at terbiye etmek 10
yan hamle 10
yangın musluğu 2x5
yana sıçrama 10
reverans hamle 18
bacak açık çömelme 6
yan yatarak bacak açma 6x2
alt bacak kaldırma 6X2
duvar oturma 10 sn
Şunlar sadece 30 dk sürdü ben bu programı sevdim hergun dahada zorluyor ve 6 değişik zorluk seviyesi var şimdi leslie uçuş yapiyorum
evet canlar ben cariyesimefkurem, ve köle ısaurası @nanekekik 2 tepsi böreği açtım pişirdim biri patatesli biri peynirli
öğlen yedim mi peki yarım parmak kenarından üçgen gibi tadına baktım o kadar aferin bana demiiii:))
Ben menümü yazayım belli oldu artık :)
Sabah 07:40 : opsie tostu beyaz peynirli
7-8 zeytin
Domates
Acı biber
Öğlen 14:00 : 1 kepçe ezogelin çorbası
Tavuk döner
Salata (ama bitiremedim çoğu kaldı)
Akşam 18:30-18:40 gibi : pulbiberli limonlu yoğurt
Eğer aç olursam salata sadece yeşillikten oluşan yemeyi düşünüyorum ama öğlen yediğim yeter gibi duruyor
Sağol. Bu iş ertelemekle olmuyor. Az önce doktordan geldim. İlaç verdi tedavi olacğaım. Şu diyet sırasında bunun yüzünden acı çekmek istemiyorum:)allah şifa versin çörekotlu bişeyler ye hemoroid için eğer dıştan hissedebildiğin yerdeyse kantron yağı da sür çok iyi gelir allahın izniyle
kendimi tanıyorum. Gece yersem kötü olurum.gülüm pul biber yoğurt limon karışımını yatmadan yarım yada 1 saat önce yiyip üstüne bol su içenler daha çok faydasını gördüğünü yazmışlardı ara öğün yerine geceyi de tercih edebilirsin eğer gündüz verim alamazsan
Grçen hafta olmadınmıydı cnmMefkurem sağol canım bakalım yarın ne olacak tam anlamıyla regl olamadım çok süründürdü doktora gittim ama hiç verimli olmadı doktora gidicem tekrar ama izin alamam hafta sonu bi yere gitmek istiyorum hastasına hasta gibi bakan para için testlere sokmaya çalışmayan bi doktor bulursam eğer yoksa 17 ne randevu aldım benim doktorumdan o çok başarılı ne verdiyse iyi geldi bana hep sabah bi gideyim Zaten kan verdim yakında onları gösteririm bakar kana gerek kalmaz
demekki sen ondan daha önce fit olacan :))im 4 kilo verdi. O benim kadar kısıtlamıyor kendini. Yoksa çok hızlı kilo verir dikkat edince
Sana da geçmiş olsun canım insallah kötü birşey yoktur
Grçen hafta olmadınmıydı cnm
Neyse ihmal etmede git dr da ne var ne yok öğrenirsin
demekki sen ondan daha önce fit olacan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?