- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.001
.benimde bir baktırmam lazım aslında d vitamini eksikliğinde de zor kilo veriliyor ablaKızlar hiç d vit.kullanan oldumu aranızda
Bana dr haftada 1 20 damla vardı
Eczacıda aynı şekilde söyledi
Ben de başladım bakalım bi değişiklik olacakmı
Dr d vit oranının normali 20 olduğunu söyledi ama nette daha fazla yazıyor bu konuda bilgisi olan varmı
Benim 8.9 muş
B 12 de normali 500 -600 civarıymış
Benim 296
O da ısmarlanmıştı gelmiştir heralde bugün yarın almam lazım
anne demiyor diye mutlu oluyordu şimdi iyice havalara uçuyorEvet iyi analiz etmişsin beni :) şaşırdım :) yok neden yanlış anlayayım mutlu oldum anlayan birisi olduğu için :) artık kendime kullanıyorum bu da doğru
Boşluk oluşur bende hedefime ulaşınca nasıl olur diyordum :)
@mefkurem cicim evet iki annemde yanımda gayet iyi benim için :)
Olacak inşallah :)
Bu işin sonunda da kazanan ben olurum inşallah
askrhpozitif ne güzel bi mutluluktur baba için :)
Ben yüzük takmıyorum bu ara ama parmaklarıma bakınca anlıyorum :)
Yarını çok merak ediyorum canım senin inşallah wc sorunu halledebilirsinNasılsınız kızlar?
Ben yataktan kalktığım gibi evden kaçtım. :)
İlk işim bir ayran almak oldu. Birazdan menemen yiyeceğim. :)
En son 2 gün önce tuvalete çıktımçok mutsuzum tartı hala istediğim noktaya inmedi. akşamları sabaha göre daha az çıkmamda ayrı bir ironi :))))
bir an önce toparlamaya bak canımKızlar ben izinliydim söylemiştim kız kardeşimin yanına geldim antendeyim yarın tartı günü ama kilo aldım Emin'im
Ben cesaret edemedim alsamiydim acaba ya yağ kas oranına baktın mıBugün tartiyi aldım. Benim evdeki ard arda tartildigimda her seferinden farklı sonuç çıkartıyordu. Bu sabah deli oldum resmen. Tartiyi alıp çocukları ve annemi tarttim onlar aynı çıktılar. Yanı tartı ıyi tartıyor. Sabah onla tartılacağım. Sorun olmaz sanirim
Bu hafta elinden geleni yaptın canimTeşekkür ederim Merve, malesef %1 olmuyor gibi
Kolay gelsin çocuklar dönem dönem farlı havalarda oluyor. Babacı olduysa gece babası baksın
Allah yardımcın olsun, böyle diyet yapmak da zor olmalı ama senin maşallahın var.
Ben de yüzüğümden anlıyorum.
Yaşasın bu habere sevindim, bayram sonrası seni dört gözle bekliyoruz, dikkat et o zamana kadar alma sakın.
Özlemişim motivasyon yazılarını
Şaka gibi ama bu sabah düne göre artı çıktım, geçen cumanın kilosuna hızla yaklaşıyorum. Aslında bu hafta 86.0 bile olmuştum bir ara. Galiba spor yaptım diye oldu. Bu sabah yataktan zor kalktım, mumya gibiyim bütün kaslarım ağrıyor. Neyse ben bugün de az yiyeyim en azından vicdanım rahat olsun. Dediğin gibi bir iki günlük olabilir bence ama sürekli böyle yapmak yanlış tabi.
Ne iyi yapmış kuzenin, bu yaşa kadar ayda 100 gr versem bu kiloda olmazdım
haftada 120 damla mı?
Bahar dün sabah 2 haşlanmış yumurta gerisinde de salata yedim, eksimi beğenmiyorum diye, carşamba perşembe şöyle iyi bir eksi olsun diye. Ama benim bu ham vücut spora garip bir tepki verdi, artı çıkmazsam şükredeyim.
Ne oldu birdenNeyse kızlar o zaman ben gruba ayak uyduramadım kusabakmayın
@mefkurem gecen hafta antalyadaydım
Kendinize iyi bakın
Opsie ilk defa duydumBen menümü yazayım belli oldu artık :)
Sabah 07:40 : opsie tostu beyaz peynirli
7-8 zeytin
Domates
Acı biber
Öğlen 14:00 : 1 kepçe ezogelin çorbası
Tavuk döner
Salata (ama bitiremedim çoğu kaldı)
Akşam 18:30-18:40 gibi : pulbiberli limonlu yoğurt
Eğer aç olursam salata sadece yeşillikten oluşan yemeyi düşünüyorum ama öğlen yediğim yeter gibi duruyor
en güzeli ablaben önceden fark etmezdim bu tarz enerji vampirlerini enerji ve gücümü kendime kullanmaya başladığımdan beri fark etmeye başladım ben de çok uzak durmaya çalışıyorum böyle insanlardan
30 gün fit diye bir program canımBu programı nerden yapiyosun Merve abla
.benimde bir baktırmam lazım aslında d vitamini eksikliğinde de zor kilo veriliyor abla
anne demiyor diye mutlu oluyordu şimdi iyice havalara uçuyor
Yarını çok merak ediyorum canım senin inşallah wc sorunu halledebilirsin
bir an önce toparlamaya bak canım
Ben cesaret edemedim alsamiydim acaba ya yağ kas oranına baktın mı
Bu hafta elinden geleni yaptın canim
Ne oldu birden
Opsie ilk defa duydum
en güzeli abla
Fasulye, cacık, bulgur yedim yanlış mı anlaşıldım acabaBen senin yerinde olsam 1 tb fasülye yanında salata cacık yerdim :))
Pilavı az yemen iyi olmuş
Karatay bile kilo vermek isteyenlere haftada 2-3 kş bulgur veriyor
Ayarlarını tam anlamadım ama almış bulundum işte. Ya ben şu tartı işini ne yapsam bilemedim. Az önce iki tartiyla da tartıldım eski tartım 109.4 gösteriyor yenisi 110.0 gösteriyor. Eski tartı da.son zamanlarda olduğu gibi her seferinde ayrı tartmadı. Aynı tarttı üç kerede de.Ben cesaret edemedim alsamiydim acaba ya yağ kas oranına baktın mı
Gayet güzel bir mönü olmusKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
1 Mor erik
2 kaşık yulaf
Öğlen
1 tavuk but haşlama
1 kase yoğurt
Akşam
1 tabak Kabak yemeği(sadece kabaklardan)
Su 3 lt yi geçti bile çok susuyorum bugün
Spor yok
Inşallah daha geç saatlerde acikmazsin. Ben de şuan kızımin pişirdiği köfte tavuk pasta kurabiye gibi bissürü şeyler yiyorum. Allah tan hepsi plastikKızlar ben acıkmadım hiç yemeyeceğim yoğurt sanırsam ki :) biraz uzandım sonra sporumu yapıcam soda lı yeşil çayımı demliycem
Hosgeldin kendini tanıtır misinLimon bulamadım hazır Limon suyu koysam
Kizlar bende yarin tatile gidiyorum son kilo bildirimini yaparim artik sonra kilo bildirimi yapamam ama menulerimi yazmaya calisirim birde sohbetlere katilmaya calisiri. Bayramdan sonra kilo bildirimine baslarim tekrar. Bu surexte de ins. 2 veya 3 kg veririm
Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
1 Mor erik
2 kaşık yulaf
Öğlen
1 tavuk but haşlama
1 kase yoğurt
Akşam
1 tabak Kabak yemeği(sadece kabaklardan)
Su 3 lt yi geçti bile çok susuyorum bugün
Spor yok
Ayarlarını tam anlamadım ama almış bulundum işte. Ya ben şu tartı işini ne yapsam bilemedim. Az önce iki tartiyla da tartıldım eski tartım 109.4 gösteriyor yenisi 110.0 gösteriyor. Eski tartı da.son zamanlarda olduğu gibi her seferinde ayrı tartmadı. Aynı tarttı üç kerede de.
Bugünkü mönüm
9.00
1 gunkurusu kayısı
12.00
2 haşlanmış yumurta
Salatalık domates havuç biber
Peynir
Zeytin
16.00
10 tane taze fındık
18.00
3 kasık fırında sebze yemeği
2 küçük salatalık
Yatarken yoğurt limon pulbiber
Su 2 litre olmuştur
Spor 30 dakika yürüyüş @nanekekik
Iyi yapmışsın daha geç olmadanKızlar benim gözüm masadakilerw kaymaya başladı :) akşam yemeği alışkanlığım oluşmuş ah şu alışkanlıklar :) çoban salata yaptım onu yiyorum kaçamak yapmamak için hemde enerji versin enerjim yok
Teşekkür ederim cok kibarsinben muglada oturuyorum size katılmak istedimHosgeldin kendini tanıtır misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?