Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

.benimde bir baktırmam lazım aslında d vitamini eksikliğinde de zor kilo veriliyor abla

anne demiyor diye mutlu oluyordu şimdi iyice havalara uçuyor

Yarını çok merak ediyorum canım senin inşallah wc sorunu halledebilirsin
Kızlar ben izinliydim söylemiştim kız kardeşimin yanına geldim antendeyim yarın tartı günü ama kilo aldım Emin'im
bir an önce toparlamaya bak canım

Ben cesaret edemedim alsamiydim acaba ya yağ kas oranına baktın mı
Bu hafta elinden geleni yaptın canim
Neyse kızlar o zaman ben gruba ayak uyduramadım kusabakmayın
@mefkurem gecen hafta antalyadaydım
Kendinize iyi bakın
Ne oldu birden
Opsie ilk defa duydum
ben önceden fark etmezdim bu tarz enerji vampirlerini enerji ve gücümü kendime kullanmaya başladığımdan beri fark etmeye başladım ben de çok uzak durmaya çalışıyorum böyle insanlardan
en güzeli abla

Dukan ekmeği canım

Ben cesaret edemedim alsamiydim acaba ya yağ kas oranına baktın mı
Ayarlarını tam anlamadım ama almış bulundum işte. Ya ben şu tartı işini ne yapsam bilemedim. Az önce iki tartiyla da tartıldım eski tartım 109.4 gösteriyor yenisi 110.0 gösteriyor. Eski tartı da.son zamanlarda olduğu gibi her seferinde ayrı tartmadı. Aynı tarttı üç kerede de.

Bugünkü mönüm
9.00
1 gunkurusu kayısı

12.00
2 haşlanmış yumurta
Salatalık domates havuç biber
Peynir
Zeytin

16.00
10 tane taze fındık

18.00
3 kasık fırında sebze yemeği
2 küçük salatalık

Yatarken yoğurt limon pulbiber

Su 2 litre olmuştur
Spor 30 dakika yürüyüş @nanekekik

Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
1 Mor erik
2 kaşık yulaf
Öğlen
1 tavuk but haşlama
1 kase yoğurt
Akşam
1 tabak Kabak yemeği(sadece kabaklardan)
Su 3 lt yi geçti bile çok susuyorum bugün
Spor yok
Gayet güzel bir mönü olmus

Oopsie Ekmeği Tarifi'nin Malzemeleri
Kepek ve tolere hakkını kullanmadan da güzel sandviçler yapmak isteyenlere gelsin bu tarif :)

• 3 yumurta
  • 100 gram krem peynir ya da ev yapımı süt loru
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • Bir cimdik tuz

• Oopsie Ekmeği Tarifi'nin Yapılışı
Öncelikle fırını 150 dereceye ayarlayın ısıtın. Yumurta beyazları ile tuzu kar gibi olana hatta kabı ters çevirince akmayana kadar mikserle çırpın. Diğer yandan yumurta sarıları, peynir ve kabartma tozunu iyice çırpın ve beyaz karışıma yarısını dökün. Kilit nokta burası. Beyaz karışımı söndürmeden alttan üste doğru spatula ile yavaş yavaş karıştırın, kalan karışımı da döküp tamamen homojen olana kadar yavaş yavaş karıştırın. Dikdörtgen fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Karışımı 6 eşit parça da yuvarlaklar halinde yerleştirin. Muffin kalıplarına da koyabilirsin. Fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Ve 4-5 saat dışarıda dinlendirin. Afiyet olsun :)

Kızlar ben acıkmadım hiç yemeyeceğim yoğurt sanırsam ki :) biraz uzandım sonra sporumu yapıcam soda lı yeşil çayımı demliycem
Inşallah daha geç saatlerde acikmazsin. Ben de şuan kızımin pişirdiği köfte tavuk pasta kurabiye gibi bissürü şeyler yiyorum. Allah tan hepsi plastik

İyi tatiller umarım verirsin aslında tatilde güzel veriliyor tabi bol otelde geçirmeli değilse

Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
1 Mor erik
2 kaşık yulaf
Öğlen
1 tavuk but haşlama
1 kase yoğurt
Akşam
1 tabak Kabak yemeği(sadece kabaklardan)
Su 3 lt yi geçti bile çok susuyorum bugün
Spor yok

Ne güzel tam senlik hafif menü olmuş canım sen 103 görmüştün di mi o zamanlarda mı böyle besleniyordun ve korumada bu tarz mı devam ettin

5 kg su bidonu al tart hangisi doğru gösteriyor anlarsın

Gayet güzel menün

Kızlar benim gözüm masadakilerw kaymaya başladı :) akşam yemeği alışkanlığım oluşmuş ah şu alışkanlıklar :) çoban salata yaptım onu yiyorum kaçamak yapmamak için hemde enerji versin enerjim yok

Iyi yapmışsın daha geç olmadan

İyi akşamlar kızlar
(07:45)
1 dilim ekmek arasına çeyrek domates
1 ince dilim peynir
(14:00)
1 tabak domates salatası
5 tane üzüm
(19:15)
1 kepçe mercimek çorbası
Sarımsaklı domatesli patlıcan sote

Su şuan 2 lt olmak üzere
Spor 30 dk bölgesel + 15 dk leslie 1 mil.
Toplam 45 dk
@nanekekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…