- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.401
oooo bu ne yaw,ben 2 çocukla işeri yetiştirip gelip bakıyom,kimse gelmemiş,bişey yazmamış,tam sopalıksınız heeeeçok boşluyorsunuz burayı nasıl kilo vercez böyle bilmem
mürrşşşş 1 günde gider o canımm sen bugün başlaa. Ayyy akşam sen giremiyo musun ya şimdi işim var ama konuşmak da istiyom senle napsam kii. Ya senin annen çok becerikli hatun sanırım .kız ekmek dolması ne yaa 1 yaşıma daha girmek istemezken neden beni durup dururken yaşandırıyosunn.hııııı
ya tabi öylebende hep burda gözüküyorum ama yokum,ara ara gelip bakıyorum amavalla fadiemyle biz gece nöbet tuttuk sıramızı savdık. canımm çok haklısın bazen kızlar aşağıda olduğu halde muhabbet etmiyor demekki pc yi açık bırakıp gidiyolarr işlerini yapmaya..aynı şu an benim yapacam gibiaçık olacak burası ben motor takıp bi tarafıma ev temizliği vs yapcam ama arada gelirim.
as cnmselam kızlaaaaarrrr.
beni güldürdün ya,sağol cnm kaç gün oldu anca yüzüm güldü,çok doğrusun cnm çokkkah beyazım,,,Allah eşine akıl fikir versin diye dua mı ediyosun.....olmayacak duaya amin deme be gülümerkeklerin kendileri sorun kaynağı olmasalar...evlilik tadından yenmezdi yahu:83:
dünkü menümü yazayım
İFTAR:1 tabak yağsız kabak yemeği.yoğurt.1 dilim kepekli ekmek
1 kase yağsız sütle hazırladığım bitter çikolatalı puding
SAHUR:1poğaça,salatalık,domates
dün akşama kadar kadınlar klübü kuşu oldum resmen.gece boyu düşündüm.napsam diye.film izlemeye karar verdim.he heee...müdür için farketmiyo.cihazın başında otur da naparsan yap...kızlar bi arkadaş bi yabancı dizi tavsiye etti.süppperrrmiş yaa...PRİSON BREAK(büyük kaçış)....sabahtan beri seyrediyorum.6. bölüme kadar geldimbaşrol oyuncusunun zekasına hayran oldum.demek dünyada zeki erkek te varmış
dünkü menümü yazayım
İFTAR:1 tabak yağsız kabak yemeği.yoğurt.1 dilim kepekli ekmek
1 kase yağsız sütle hazırladığım bitter çikolatalı puding
SAHUR:1poğaça,salatalık,domates
akşam ne yemek yapsam ya,yayla çorbası yaparım yanına ne olsa puff
Yayla corbası bayılırım :)
Yanınada fırında patateslı kofte yap bide makarna
cacık
ooohhh yemede yanında yat :)
dünkü emnüde vardı papatesli köfte:) önceki gün tavuklu patates
artık eşim isyan eder valla:)
kolay şeyler yap melemen yada tas kebabı yada arap tavası yada karnı yarıkakşam ne yemek yapsam ya,yayla çorbası yaparım yanına ne olsa puff
mutedeyyin sen bursada mısın yada bursalı mısın cnm? imam hatipten mezunmuşssun bursada,bende bursadayım da ondan sordum
küçük kızı dövmem kesinleşti öglen işyerine ugradım bana dediki anne canım kıymalı dometes soslu makarna istiyo yaparmısın arkadan ikizler evet bizde istiyoruz ama çubuk makarna olsunaceleden kaçtım dedim şimdi eşim çıkar oda degişik zor bişey ister eniyisi kaçmak
arap tavası nasıl bişey hiç duymadım:44::44:kolay şeyler yap melemen yada tas kebabı yada arap tavası yada karnı yarık
ay ne güzel bir sürü bursalı arkadasım olduben bursa yıldırımdayım ama aslen urfalıyım. sen nerdesin bursada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?