Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oooo bu ne yaw,ben 2 çocukla işeri yetiştirip gelip bakıyom,kimse gelmemiş,bişey yazmamış,tam sopalıksınız heeeeçok boşluyorsunuz burayı nasıl kilo vercez böyle bilmem

valla fadiemyle biz gece nöbet tuttuk sıramızı savdık. canımm çok haklısın bazen kızlar aşağıda olduğu halde muhabbet etmiyor demekki pc yi açık bırakıp gidiyolarr işlerini yapmaya..aynı şu an benim yapacam gibi açık olacak burası ben motor takıp bi tarafıma ev temizliği vs yapcam ama arada gelirim.

mürrşşşş 1 günde gider o canımm sen bugün başlaa. ayyy akşam sen giremiyo musun ya şimdi işim var ama konuşmak da istiyom senle napsam kii. ya senin annen çok becerikli hatun sanırım .kız ekmek dolması ne yaa 1 yaşıma daha girmek istemezken neden beni durup dururken yaşandırıyosunn.hııııı

Son düzenleme:

sorma cnm bızım buranın yemeklerı fena valla annemde guzel yemek yapar :))) sen bak ıslerıne cnm aksamları gıremıyorum ben yarın konusuruz sen hazırlıgını yap :)

dün akşama kadar kadınlar klübü kuşu oldum resmen.gece boyu düşündüm.napsam diye.film izlemeye karar verdim.he heee...müdür için farketmiyo.cihazın başında otur da naparsan yap...kızlar bi arkadaş bi yabancı dizi tavsiye etti.süppperrrmiş yaa...PRİSON BREAK(büyük kaçış)....sabahtan beri seyrediyorum.6. bölüme kadar geldimbaşrol oyuncusunun zekasına hayran oldum.demek dünyada zeki erkek te varmış

ah beyazım,,,Allah eşine akıl fikir versin diye dua mı ediyosun.....olmayacak duaya amin deme be gülümerkeklerin kendileri sorun kaynağı olmasalar...evlilik tadından yenmezdi yahu:83:

dünkü menümü yazayım
İFTAR:1 tabak yağsız kabak yemeği.yoğurt.1 dilim kepekli ekmek
1 kase yağsız sütle hazırladığım bitter çikolatalı puding
SAHUR:1poğaça,salatalık,domates

[QUOTE=fadime02;20448454]marketten döndüm bizimkiler halen ortada yoklar .dedigin çayı alcaktım içindekileri okudum sinemaki vardı oda bana yasak bende hemoroit vardı eskiden şimdi iyiyim ama ya yine kötü olursam korkusuyla almadım.artık böyle idare edicem olmasa kayısı kompostosu yaparım kendime[/QUOTE]
liptonunkine de bir baksaydın,o daha iyi A101 dekinden karın ağrısı falan yapmıyo,birde bim in var o da fena değil,ama içinde sinameki var mı yok mu bilmiyorum,ben alır almaz hep paketlerini atarm kutuya koyarım,olsa bakardım senin için
ya tabi öylebende hep burda gözüküyorum ama yokum,ara ara gelip bakıyorum ama
selam kızlaaaaarrrr.
as cnm
ah beyazım,,,Allah eşine akıl fikir versin diye dua mı ediyosun.....olmayacak duaya amin deme be gülümerkeklerin kendileri sorun kaynağı olmasalar...evlilik tadından yenmezdi yahu:83:
beni güldürdün ya,sağol cnm kaç gün oldu anca yüzüm güldü,çok doğrusun cnm çokkk
dünkü menümü yazayım

oo afiyet olsun menü güzel,puding fazla olmuş ama belki kase küçüktür he

Son düzenleme:

Bende ıkıtane flım devırdım geldım :) AŞK SARHOŞU HAYATIM YALAN büyük kaçısı daha once ızleme tesebbusum oldu ama tamamlayamadım bı turlu ıyı hatırlattın ızlıyım barı.O donem LOSTA kaptırmıstım kendımı onu ızleyememıstım :)

dünkü menümü yazayım

Menun guelmıs cnm pogaca var ama az yemıssın zararı olmaz :)

küçük kızı dövmem kesinleşti öglen işyerine ugradım bana dediki anne canım kıymalı dometes soslu makarna istiyo yaparmısın arkadan ikizler evet bizde istiyoruz ama çubuk makarna olsun aceleden kaçtım dedim şimdi eşim çıkar oda degişik zor bişey ister eniyisi kaçmak

Kızlar bugün anneme iftara gidiyorum , tepsi kebabı yapacakmış.Dürüm yanına ayran ohh mis gibi
ne zaman annemlere gitsem diyet kalmıyor ama bugün kararlıyım yanımda müslimi, ödem sökücü çayımı ve limonlu suyumu götürüyorum.Makul ölçülerde yemektende yerim :))

Son düzenleme:
demin 20 yıllık arkadaşım aradı 1 aydır tatildeler silivride illa çocukları al gel diyo eşimi ikna edemiyoruz .bugün kesin kızmış eşime yarın gelip kızları alcam haftasonu sizde gelirsiniz demiş artık mecbur gidicez .ama oraya gidersem kesin kilo alarak dönerim kadın bi sofra hazırlar bir kuş sütü yok ama bende zaten diyet yapmıyorumki hiç kendimi sıkmadan verirsem verdim vermesemde canım sag olsun yavaş giden kilo daha saglıklı bence

Kabızlık sorunu için geceden 3 tane kayısı yada inciri bi fincana koyun,üstüne sıcak su koyun böylece sabaha kadar beklesin,sabah kalkıncada hem kayısı yada incirleri hemde fincandaki suyu için ve o günde bol bol ılık su için, ben böyle yapıyorum

kolay şeyler yap melemen yada tas kebabı yada arap tavası yada karnı yarık
arap tavası nasıl bişey hiç duymadım:44::44:
ay ne güzel bir sürü bursalı arkadasım oldu ben bursa yıldırımdayım ama aslen urfalıyım. sen nerdesin bursada?

yıldırımdayım,eriklide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…