Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi tatillere canım, inşallah dediğin gibi 2-3 kilo gider.
Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
1 Mor erik
2 kaşık yulaf
Öğlen
1 tavuk but haşlama
1 kase yoğurt
Akşam
1 tabak Kabak yemeği(sadece kabaklardan)
Su 3 lt yi geçti bile çok susuyorum bugün
Spor yok
Afiyet olsn, güzel bir menü. Mor erik çok faydalıymış.
başarılı bir menü olmuş Erva, afiyet olsun.
Galiba kk'da duymuştum daha önce ama hiç denemedim. Ben normal ekmek yemeyi seviyorum ama belki bir ara denerim.

dozajı yüksekte tamamdır zaten
d vitamini eksikliği kilo vermeye engel bundan sonra hızla zayıflarsın inşallah
böyle börek çöreği yiyip hareketsiz ev de oturduk diye şiştik zaten biraz da eksik kalsın benden zararı olmaz:)

böyle güzel destekten sonra nasıl yiyeyim yememmmm sağ ol gülümmm
iyi yapmışsın doktora gitmekle genelde böyle sorunu olanlar gitmeye çekinip hep erteler ya :)inşallah ilacın da iyi gelir kurtulursun bu dertten

Inşallah daha geç saatlerde acikmazsin. Ben de şuan kızımin pişirdiği köfte tavuk pasta kurabiye gibi bissürü şeyler yiyorum. Allah tan hepsi plastik

Valla benimde kalbime iniyordu :)))

Iyi yapmışsın daha geç olmadan

Yedim canım salatamı daha acıkmam acıksamda şşşttt yedin sen Yok sana yemek derim kendime :))

Gayet güzel menü güzel - görürsün inş yarın

Dene canım güzel

Kaslarimda hafiftende olsa ağrı hissediyorum

Ağrı olması güzel ne kadar çok kas o kadar az yağ demek

gönüller bir olsun yeter bacım

Aynen öyle bacım :)

güle güle git gel bol bol eğlen dinlen enerjini depola öyle gel

ayy bu babalar alem valla önce ilk baba desin diye heveslenir diyince havalara uçarlar sonra her baba dediğin de annesine postalarlar :))))))))

Teşekkür ederim cok kibarsinben muglada oturuyorum size katılmak istedim
@nanekekik Mefkurem katılmak için sizinle ilgilenecektir şimdi. Kilo sıkıntınızı anlatır mısınız. Hepimiz aynı derdin dertlisiyiz. Burada birbirimize fazlasıyla yardımcı oluyoruz. Grup kurallarını kabul ederseniz hep birlikte oluruz.

Mönü güzelmiş. Ben de yarından itibaren o programa başlayacağım. Indirdim az once
ay okurken yüreğime iniyordu bir yandanda yok yapmaz diyordum da neyse ki oyuncakmis
Yok yapar mıyım. Malum yerlerimden ter aka aka gram gram verirken yer miyim onları. Kızım oyuncaklsriyla nefsimi köreltiyor:)

daha erken yatana kadar 1 lt daha su içsen çok güzel olur bence
menün hafif tartı öncesine layık olmuş afiyet olsun

Ay sonu hedefim 105. Geçen cuma 111.2 ürün. 6 kilo var hedefe. Uç hafta daha var hallederim sanirim. Sen ne alemdesin hedefe yaklastin mi

daha erken yatana kadar 1 lt daha su içsen çok güzel olur bence
menün hafif tartı öncesine layık olmuş afiyet olsun
Elimde su şişesi insallah içmeye.calisacagim

gülüm çok az olmuş bence, tartıya hazırlık diye sebzeyle geçiştirmişsin afiyet şifa olsun

Az önce youtube dan bir video açayım dedim. On dakika yaptım vücut çalıştırma için. Daha doğrusu anca o kadar yapabildim. Şuan karnım acaip ağrıyor. Regl olacakmis gibi bir ağrı. Benim de biryerlerde saklı kaslarım varmış ya :))

menüm
9 :30
peynir 1 kk
domates
salatalık

12:30
yarım parmak peynirli börek 1 lokmalık ince
dereotu maydanoz yeşil soğan 1 küçük patatesle bol limonlu acılı salata
domates

17 :00
2 kase yoğurtlu çiğ semizotu,

su 3. litredeyim
spor henüz yok yaparsam yazarım
@nanekekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…