- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.021
İyi tatillere canım, inşallah dediğin gibi 2-3 kilo gider.Kizlar bende yarin tatile gidiyorum son kilo bildirimini yaparim artik sonra kilo bildirimi yapamam ama menulerimi yazmaya calisirim birde sohbetlere katilmaya calisiri. Bayramdan sonra kilo bildirimine baslarim tekrar. Bu surexte de ins. 2 veya 3 kg veririm
Afiyet olsn, güzel bir menü. Mor erik çok faydalıymış.Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
1 Mor erik
2 kaşık yulaf
Öğlen
1 tavuk but haşlama
1 kase yoğurt
Akşam
1 tabak Kabak yemeği(sadece kabaklardan)
Su 3 lt yi geçti bile çok susuyorum bugün
Spor yok
başarılı bir menü olmuş Erva, afiyet olsun.Bugünkü mönüm
9.00
1 gunkurusu kayısı
12.00
2 haşlanmış yumurta
Salatalık domates havuç biber
Peynir
Zeytin
16.00
10 tane taze fındık
18.00
3 kasık fırında sebze yemeği
2 küçük salatalık
Yatarken yoğurt limon pulbiber
Su 2 litre olmuştur
Spor 30 dakika yürüyüş @nanekekik
Galiba kk'da duymuştum daha önce ama hiç denemedim. Ben normal ekmek yemeyi seviyorum ama belki bir ara denerim.Oopsie Ekmeği Tarifi'nin Malzemeleri
Kepek ve tolere hakkını kullanmadan da güzel sandviçler yapmak isteyenlere gelsin bu tarif :)
Öncelikle fırını 150 dereceye ayarlayın ısıtın. Yumurta beyazları ile tuzu kar gibi olana hatta kabı ters çevirince akmayana kadar mikserle çırpın. Diğer yandan yumurta sarıları, peynir ve kabartma tozunu iyice çırpın ve beyaz karışıma yarısını dökün. Kilit nokta burası. Beyaz karışımı söndürmeden alttan üste doğru spatula ile yavaş yavaş karıştırın, kalan karışımı da döküp tamamen homojen olana kadar yavaş yavaş karıştırın. Dikdörtgen fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Karışımı 6 eşit parça da yuvarlaklar halinde yerleştirin. Muffin kalıplarına da koyabilirsin. Fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Ve 4-5 saat dışarıda dinlendirin. Afiyet olsun :)
- 3 yumurta
- 100 gram krem peynir ya da ev yapımı süt loru
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- Bir cimdik tuz
- Oopsie Ekmeği Tarifi'nin Yapılışı
ay okurken yüreğime iniyordu bir yandanda yok yapmaz diyordum da neyse ki oyuncakmisInşallah daha geç saatlerde acikmazsin. Ben de şuan kızımin pişirdiği köfte tavuk pasta kurabiye gibi bissürü şeyler yiyorum. Allah tan hepsi plastik
dozajı yüksekte tamamdır zatenValla bilemedim cnm ekstra eczacıya sordum bu yeterli olurmu diye
Bunun dozajı yüksek yeter dedi
Yaşlı tecrübeli bi adamdı
hımmm patatesli böreğe bayılırım :))eline sağlık kuzum
Hemde yapıpda yememek büyük başarı
şu anda kokusunu bile koklamak istemiyorumbence güzel ceydam
Perşembe olduğu içinde akşamın hafif olmasıda iyi
Ne şanslısın valla :))eşin ne kadar verdi
belki başka ilaç tır cnm bilemiyorum
Seninkinin adı ne
Benimki vigantol -yağ diye geçiyor
gönüller bir olsun yeter bacımTüh aynı şehirde değiliz :) işte frekans tutunca da açılıyor :) bizim fal dediğimiz şeyde aynı kahveye bakıp şekil yorumlamak değil aslında hissen bilmek
böyle güzel destekten sonra nasıl yiyeyim yememmmm sağ ol gülümmmMaşallah:)
Aferin sana devamını yemediğin için. Asıl aferin o börekler burnunun dibindeyken yarından itibaren hafta sonu yememen.
Bak yeme hee sakın. Yemezsen sen güçlüsün. O yiyecekler bize hükmedemez. Zayıfladığında kontrollü yersin zaten.
Şuan her zamankinden daha düşman sana.
Lütfen yeme onları. Günlerdir şeker isteğimle savaşıyorum. Bak yemiyorum savaşıyorum. :)
Sende yapabilirsin güçlüyüz pampa:)
Bence en kötü minik bir kase azpeynirli salata ye akşam. :)
Bu arada harikasın unutma:)
Sağol. Bu iş ertelemekle olmuyor. Az önce doktordan geldim. İlaç verdi tedavi olacğaım. Şu diyet sırasında bunun yüzünden acı çekmek istemiyorum:)
kendimi tanıyorum. Gece yersem kötü olurum.
Abla Eskişehir de nerde oturuyorsun teyzem var odun pazarındagönüller bir olsun yeter bacım
Inşallah daha geç saatlerde acikmazsin. Ben de şuan kızımin pişirdiği köfte tavuk pasta kurabiye gibi bissürü şeyler yiyorum. Allah tan hepsi plastik
Iyi yapmışsın daha geç olmadan
İyi akşamlar kızlar
(07:45)
1 dilim ekmek arasına çeyrek domates
1 ince dilim peynir
(14:00)
1 tabak domates salatası
5 tane üzüm
(19:15)
1 kepçe mercimek çorbası
Sarımsaklı domatesli patlıcan sote
Su şuan 2 lt olmak üzere
Spor 30 dk bölgesel + 15 dk leslie 1 mil.
Toplam 45 dk
@nanekekik
İyi tatillere canım, inşallah dediğin gibi 2-3 kilo gider.
Afiyet olsn, güzel bir menü. Mor erik çok faydalıymış.
başarılı bir menü olmuş Erva, afiyet olsun.
Galiba kk'da duymuştum daha önce ama hiç denemedim. Ben normal ekmek yemeyi seviyorum ama belki bir ara denerim.
Kaslarimda hafiftende olsa ağrı hissediyorum
gönüller bir olsun yeter bacım
güle güle git gel bol bol eğlen dinlen enerjini depola öyle gelKizlar bende yarin tatile gidiyorum son kilo bildirimini yaparim artik sonra kilo bildirimi yapamam ama menulerimi yazmaya calisirim birde sohbetlere katilmaya calisiri. Bayramdan sonra kilo bildirimine baslarim tekrar. Bu surexte de ins. 2 veya 3 kg veririm
ayy bu babalar alem valla önce ilk baba desin diye heveslenir diyince havalara uçarlar sonra her baba dediğin de annesine postalarlar :)))))))).benimde bir baktırmam lazım aslında d vitamini eksikliğinde de zor kilo veriliyor abla
anne demiyor diye mutlu oluyordu şimdi iyice havalara uçuyor
Yarını çok merak ediyorum canım senin inşallah wc sorunu halledebilirsin
bir an önce toparlamaya bak canım
Ben cesaret edemedim alsamiydim acaba ya yağ kas oranına baktın mı
Bu hafta elinden geleni yaptın canim
Ne oldu birden
Opsie ilk defa duydum
en güzeli abla
@nanekekikTeşekkür ederim cok kibarsinben muglada oturuyorum size katılmak istedim
Mönü güzelmiş. Ben de yarından itibaren o programa başlayacağım. Indirdim az onceİyi akşamlar kızlar
1 ince dilim peynir
1 tabak domates salatası
5 tane üzüm
1 kepçe mercimek çorbası
Su şuan 2 lt olmak üzere
Toplam 45 dk
@nanekekik
Yok yapar mıyım. Malum yerlerimden ter aka aka gram gram verirken yer miyim onları. Kızım oyuncaklsriyla nefsimi köreltiyor:)ay okurken yüreğime iniyordu bir yandanda yok yapmaz diyordum da neyse ki oyuncakmis
şahane menü afiyet olsun gülümKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
1 Mor erik
2 kaşık yulaf
Öğlen
1 tavuk but haşlama
1 kase yoğurt
Akşam
1 tabak Kabak yemeği(sadece kabaklardan)
Su 3 lt yi geçti bile çok susuyorum bugün
Spor yok
daha erken yatana kadar 1 lt daha su içsen çok güzel olur benceBugünkü mönüm
9.00
1 gunkurusu kayısı
12.00
2 haşlanmış yumurta
Salatalık domates havuç biber
Peynir
Zeytin
16.00
10 tane taze fındık
18.00
3 kasık fırında sebze yemeği
2 küçük salatalık
Yatarken yoğurt limon pulbiber
Su 2 litre olmuştur
Spor 30 dakika yürüyüş @nanekekik
olmaz şimdilik limonsuz yap bari sonra limon alınca tam tarifi yaparsın hazırla da katkı maddesi varmış zaten limon suyu yazmaz üstün de limon sosu yazarLimon bulamadım hazır Limon suyu koysam
Ay sonu hedefim 105. Geçen cuma 111.2 ürün. 6 kilo var hedefe. Uç hafta daha var hallederim sanirim. Sen ne alemdesin hedefe yaklastin miKızlar ay sonu hedeflerinize yakın mısınız ne durumdasınız yarın onu kontrol etmek içinde heyecanlıyım
Yarın 06:30 gibi kalkıcam bi tartılıcam sonra az suyla ilacımı içip yarım saat sonra tekrar tartılıcam ve öyle yazıcam kilomu hatta 07:30 kadar bile bekleyebilirim zamanım kalıyor
Elimde su şişesi insallah içmeye.calisacagimdaha erken yatana kadar 1 lt daha su içsen çok güzel olur bence
menün hafif tartı öncesine layık olmuş afiyet olsun
gülüm çok az olmuş bence, tartıya hazırlık diye sebzeyle geçiştirmişsin afiyet şifa olsunİyi akşamlar kızlar
1 ince dilim peynir
1 tabak domates salatası
5 tane üzüm
1 kepçe mercimek çorbası
Su şuan 2 lt olmak üzere
Toplam 45 dk
@nanekekik
kent park var bilir misin onun karşısındaki kentpark konakları adlı sitedeyim gülümAbla Eskişehir de nerde oturuyorsun teyzem var odun pazarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?