- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.041
ayy bu babalar alem valla önce ilk baba desin diye heveslenir diyince havalara uçarlar sonra her baba dediğin de annesine postalarlar :))))))))
Az önce youtube dan bir video açayım dedim. On dakika yaptım vücut çalıştırma için. Daha doğrusu anca o kadar yapabildim. Şuan karnım acaip ağrıyor. Regl olacakmis gibi bir ağrı. Benim de biryerlerde saklı kaslarım varmış ya :))
Güzel bir mönü olmuş. Böreği frenleyebilmen de ayrı bir başarı.menüm
9 :30
peynir 1 kk
domates
salatalık
12:30
yarım parmak peynirli börek 1 lokmalık ince
dereotu maydanoz yeşil soğan 1 küçük patatesle bol limonlu acılı salata
domates
17 :00
2 kase yoğurtlu çiğ semizotu,
su 3. litredeyim
spor henüz yok yaparsam yazarım
@nanekekik
Bu sabaha göre 5 kilo civarı birşey kaldı. Yarınki kiloyla bakalım sonuca . Senin daha da az kalmış. Inşallah ulaşırsın hedefeGüzel videolar var demek ki güzel çalıştırmış hiit workout yaz o videolarda çok güzel
Benim şimdi ki kiloma göre 4,3 kaldı bakalım yarın ki tartıya göre kaç kalmış
demekki bilinçsiz biriymişOfiste biri var kaşık kaşık yulaf kepeği yiyor dukan yapıyormuş :)) kendine eziyet ediyor valla boşu boşuna o kadar yulaf dukanda da Yok vericek kiloları geri alacak fazlasıyla önceden AA popüler diyet atlardım şimdi araştırıp hayat tarzım haline getirecek şeyleri yapıyorum
iyi tatiller cnmKizlar bende yarin tatile gidiyorum son kilo bildirimini yaparim artik sonra kilo bildirimi yapamam ama menulerimi yazmaya calisirim birde sohbetlere katilmaya calisiri. Bayramdan sonra kilo bildirimine baslarim tekrar. Bu surexte de ins. 2 veya 3 kg veririm
yok güzelim yanlış anlamadım :))Fasulye, cacık, bulgur yedim yanlış mı anlaşıldım acaba
gayet güzel şeydamKızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
1 Mor erik
2 kaşık yulaf
Öğlen
1 tavuk but haşlama
1 kase yoğurt
Akşam
1 tabak Kabak yemeği(sadece kabaklardan)
Su 3 lt yi geçti bile çok susuyorum bugün
Spor yok
güzel bir perşembe menüsü :)Bugünkü mönüm
9.00
1 gunkurusu kayısı
12.00
2 haşlanmış yumurta
Salatalık domates havuç biber
Peynir
Zeytin
16.00
10 tane taze fındık
18.00
3 kasık fırında sebze yemeği
2 küçük salatalık
Yatarken yoğurt limon pulbiber
Su 2 litre olmuştur
Spor 30 dakika yürüyüş @nanekekik
bende hep niyetlendimde bi yapmadım bunuOopsie Ekmeği Tarifi'nin Malzemeleri
Kepek ve tolere hakkını kullanmadan da güzel sandviçler yapmak isteyenlere gelsin bu tarif :)
Öncelikle fırını 150 dereceye ayarlayın ısıtın. Yumurta beyazları ile tuzu kar gibi olana hatta kabı ters çevirince akmayana kadar mikserle çırpın. Diğer yandan yumurta sarıları, peynir ve kabartma tozunu iyice çırpın ve beyaz karışıma yarısını dökün. Kilit nokta burası. Beyaz karışımı söndürmeden alttan üste doğru spatula ile yavaş yavaş karıştırın, kalan karışımı da döküp tamamen homojen olana kadar yavaş yavaş karıştırın. Dikdörtgen fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Karışımı 6 eşit parça da yuvarlaklar halinde yerleştirin. Muffin kalıplarına da koyabilirsin. Fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Ve 4-5 saat dışarıda dinlendirin. Afiyet olsun :)
- 3 yumurta
- 100 gram krem peynir ya da ev yapımı süt loru
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- Bir cimdik tuz
- Oopsie Ekmeği Tarifi'nin Yapılışı
başını okurken bayıloyudumm :))Inşallah daha geç saatlerde acikmazsin. Ben de şuan kızımin pişirdiği köfte tavuk pasta kurabiye gibi bissürü şeyler yiyorum. Allah tan hepsi plastik
Seninde gayet güzel mervemİyi akşamlar kızlar
(07:45)
1 dilim ekmek arasına çeyrek domates
1 ince dilim peynir
(14:00)
1 tabak domates salatası
5 tane üzüm
(19:15)
1 kepçe mercimek çorbası
Sarımsaklı domatesli patlıcan sote
Su şuan 2 lt olmak üzere
Spor 30 dk bölgesel + 15 dk leslie 1 mil.
Toplam 45 dk
@nanekekik
ne kadar geç o kadar iyi cnm :))bide cıbıldak :)Kızlar ay sonu hedeflerinize yakın mısınız ne durumdasınız yarın onu kontrol etmek içinde heyecanlıyım
Yarın 06:30 gibi kalkıcam bi tartılıcam sonra az suyla ilacımı içip yarım saat sonra tekrar tartılıcam ve öyle yazıcam kilomu hatta 07:30 kadar bile bekleyebilirim zamanım kalıyor
bence gayet güzel cnmmenüm
peynir 1 kk
domates
salatalık
domates
su 3. litredeyim
@nanekekik
Benim hafif filan değil feci ağrıyor üstelik bütün gün resmen minimum hareket ediyorum canım yanmasın diyeKaslarimda hafiftende olsa ağrı hissediyorum
çok iyi gayet hafif olmuş bir lokma böreğin lafı bile olmaz menünün geri kalanına bakinca.menüm
peynir 1 kk
domates
salatalık
domates
su 3. litredeyim
@nanekekik
Inşallah daha geç saatlerde acikmazsin. Ben de şuan kızımin pişirdiği köfte tavuk pasta kurabiye gibi bissürü şeyler yiyorum. Allah tan hepsi plastik
İyi tatiller umarım verirsin aslında tatilde güzel veriliyor tabi bol otelde geçirmeli değilse
Ne güzel tam senlik hafif menü olmuş canım sen 103 görmüştün di mi o zamanlarda mı böyle besleniyordun ve korumada bu tarz mı devam ettin
5 kg su bidonu al tart hangisi doğru gösteriyor anlarsın
Gayet güzel menün
Kızlar benim gözüm masadakilerw kaymaya başladı :) akşam yemeği alışkanlığım oluşmuş ah şu alışkanlıklar :) çoban salata yaptım onu yiyorum kaçamak yapmamak için hemde enerji versin enerjim yok
Benimde perşembe menüm gelsin :))
Çeşit az olsada miktarlar az değildi doydum yani :)
Sabah
Ananas
Mozerralla
Öğle
Ananas
Ketentohumlu yoğurt
Akşam
Ananas
Tavuk kıyma kavurma
Su 2.5 lt
Spor yok @nanekekik
Super canım çok başarılı bir menü olmuş.İyi akşamlar kızlar
(07:45)
1 dilim ekmek arasına çeyrek domates
1 ince dilim peynir
(14:00)
1 tabak domates salatası
5 tane üzüm
(19:15)
1 kepçe mercimek çorbası
Sarımsaklı domatesli patlıcan sote
Su şuan 2 lt olmak üzere
Spor 30 dk bölgesel + 15 dk leslie 1 mil.
Toplam 45 dk
@nanekekik
Afiyet olsun güzel bir menü. Ananas bir yuvarlak dilim mi yiyorsun her öğünde?Benimde perşembe menüm gelsin :))
Çeşit az olsada miktarlar az değildi doydum yani :)
Sabah
Ananas
Mozerralla
Öğle
Ananas
Ketentohumlu yoğurt
Akşam
Ananas
Tavuk kıyma kavurma
Su 2.5 lt
Spor yok @nanekekik
Yok cnm akraba ziyaretleri bol bol ama bida zor bide bunlar dogulu kulturel olarak yerlesmis bir israr hayir demek en az yarim saat aliyorgeçirmeli
Tesekkur ederimdemekki bilinçsiz biriymiş
iyi tatiller cnm
yok güzelim yanlış anlamadım :))
Bende sana dedimki ben olsam bulguru yemeyip salata ilave ederdim :)
gayet güzel şeydam
güzel bir perşembe menüsü :)
bende hep niyetlendimde bi yapmadım bunu
Pizza bile yapıyolarmış bundan
başını okurken bayıloyudumm :))
Seninde gayet güzel mervem
ne kadar geç o kadar iyi cnm :))bide cıbıldak :)
bence gayet güzel cnm
1 lokmalık böreği insan yediğini anlamaz bile :))
bşraz kalın kestim cnm heralde 2 dilime tekabül ediyorAfiyet olsun güzel bir menü. Ananas bir yuvarlak dilim mi yiyorsun her öğünd
Yok çekmesin şeydam valla hiç güzel değildi :))Ayyy canım fena ananas çektiMefkurem
Orda da dikkat etmeye çalış oldumu tatlımTesekkur ederim
Sadece akşamki karpuz gereksizmiş cnm yoksa gerisi güzelBen dün salatayla geçiştirince bir de tartı hala beni mutsuz edince bugün planladığım kadar az yiyemedim malesef.
Sabah
2 tb dilim ekmek bir dilim beyaz peynir ve yarim domatesten tost.
1 su bardağı süt
Öğle
4 kaşık yoğurtlu kereviz salatası
3 hurma
2 ceviz
Akşam
2 köfte
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık yoğurt
2 parca karpuz
Su 3 lt ( 1 ltsi zencefilli)
Spor yok
Aslinda aksama kadar iyimis aksam biraz fazla olmus cnm dikkat edebilirsen daha iyi olurBen dün salatayla geçiştirince bir de tartı hala beni mutsuz edince bugün planladığım kadar az yiyemedim malesef.
Sabah
2 tb dilim ekmek bir dilim beyaz peynir ve yarim domatesten tost.
1 su bardağı süt
Öğle
4 kaşık yoğurtlu kereviz salatası
3 hurma
2 ceviz
Akşam
2 köfte
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık yoğurt
2 parca karpuz
Su 3 lt ( 1 ltsi zencefilli)
Spor yok
Evet evet hedefim bu zaten verebilirsem muthis olur veremezsemde almamaliyimOrda da dikkat etmeye çalış oldumu tatlım
En kötü sabitle bile gelsen güzel olur
Bende uzun suredir yemedigimi animsadimAyyy canım fena ananas çektiMefkurem
Ins. Cok ihtiyacim var buna. Biraz da esimi nobetti felan derken hic göremiyorum. Tatille beraber guzel olacak.güle güle git gel bol bol eğlen dinlen enerjini depola öyle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?