- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.081
Şimdi stresten şişerim ben
Yarın üçüncü cumam burda@nanekekikaskrhpozitif
Mefkurem bu hafta listede değilmiydi iki cuma geçti sanki bana mı uzun geldi :)) ben iki cumadır buradayım Ervam da burda sanki
Yakındaki markette maydanoz bulamadım. Yoğurt limon pulbiber karışımı yapacağım yatmadan önce.Mutlu ol canım şişme görmezsin maydanozlu kürü yap iç yatmadan
Kız şişecek ne var şimdiŞimdi stresten şişerim ben
Midene dokunmuyormuYakındaki markette maydanoz bulamadım. Yoğurt limon pulbiber karışımı yapacağım yatmadan önce.
Peki.. yarın ola hayrolaKız şişecek ne var şimdi
Sen zaten eksideydin bebeğim
Şimdi takma kafana bunları
Mideme dokunması dün akşam. Ictikten sonra karın bölgemde kas yanması gibi bir ağrı hissettim. Sanki spor yapmışım da kaslar hareketlenmiş gibiydi. Midem hassastır normalde ama bu sıkıntı çıkarmadı.Midene dokunmuyormu
aynen canım yeni yeni başladı konuşmaya inat etmese çoktan konusacakta inadina konuşmuyorUlaşırsın canım sende yakınsın hedefine
Anladım canım ne kadar zamanda verdin ay bizede nasip olur
Oo çok zor canım eşimin memleketine gidince bende çok zorlanıyorum o zaman işin zor
Dukanda bende tiksinmiştim o yüzden biraz ara ver istersen
Canım dene opsie güzel
askrhpozitif bi anne baba deseler ne tatlış olacaklar :)
Yarın listeyi elden ele dolaştıralım herkes kendini yazsın mı daha çabuk toparlanır liste
Çıkarttım ablaMerve nar çıktı cnm
Kız saçmalama yarın listeye giricem gözüyle bak formalite diye düşünŞimdi stresten şişerim ben
3. Cuması canım eksi bildirim Geldiği takdirde listede@nanekekikaskrhpozitif
Mefkurem bu hafta listede değilmiydi iki cuma geçti sanki bana mı uzun geldi :)) ben iki cumadır buradayım Ervam da burda sanki
Edit: eksi olursa demişsin sonradan anladım :)))
Bende mide yanması gibi olmuştuMideme dokunması dün akşam. Ictikten sonra karın bölgemde kas yanması gibi bir ağrı hissettim. Sanki spor yapmışım da kaslar hareketlenmiş gibiydi. Midem hassastır normalde ama bu sıkıntı çıkarmadı.
Bizimkide öyle herşeyi anlıyor biliyor söylemiyoraynen canım yeni yeni başladı konuşmaya inat etmese çoktan konusacakta inadina konuşmuyor
Listeyi şimdiye kadar hiç öyle yapmadık canım bilemedim şimd
Evet farklı birşey oldu bendeBende mide yanması gibi olmuştu
Seninkide başka bişeymiş :))
Bu arada ceyda ben zencefilli kürü bıraktım bugün içmedim
Artık midem bulanıyor içemiyorum
plasticwoman
Sorma abla her dediğini anlıyor dediklerimi yapıyor ama konuşmayı reddediyor isterse çok güzelde söylüyor aslında bende öyle ümit ediyorum birden konuşacak diyeBizimkide öyle herşeyi anlıyor biliyor söylemiyor
Bide kız çocukları çabuk konuşur derler ama bşrden açılacak heralde
Konuşunca hiç susmuyor cadılar. Azcik kafa dinleyin :)Sorma abla her dediğini anlıyor dediklerimi yapıyor ama konuşmayı reddediyor isterse çok güzelde söylüyor aslında bende öyle ümit ediyorum birden konuşacak diye
Mesela baba diyebiliyodu (balona :))Sorma abla her dediğini anlıyor dediklerimi yapıyor ama konuşmayı reddediyor isterse çok güzelde söylüyor aslında bende öyle ümit ediyorum birden konuşacak diye
Bizimki 3 evin cadısı olunca herkes onun etrafında :))Konuşunca hiç susmuyor cadılar. Azcik kafa dinleyin :)
Yarın üçüncü cumam burda
Yakındaki markette maydanoz bulamadım. Yoğurt limon pulbiber karışımı yapacağım yatmadan önce.
Listeye herkes kendide ekliyebilir ama bazen son paylaşımdan alınmıyor yada yüzdeler yanlış hesaplanıyor vs.
Yinede ekliyebilen eklesin sakıncası yok :))
Tatlım sen başka takımda falan yarışmadın değilmi öncedenPeki.. yarın ola hayrola
Ay konuşsun ya evde tek sessiz sikiliyorumKonuşunca hiç susmuyor cadılar. Azcik kafa dinleyin :)
Sorma abla bir pozlar bir pozlarMesela baba diyebiliyodu (balona :))
Ama babasına demiyodu şimdi yeni dedi
Anneyede nenem diyor
Ama şu sıra birazdaha açıldı sanki
Allahım bide nazlanmalar vs.çok tatlı yaaa :))
kherkes kendini eklese en güzeli cuma stresi yasamayiz bizdeEvet canım listedesin inş
Yeşil çay falan iç yatmadan
Onu gördüm de yapmadım yarın yapayım olmadı muhtemelen cla ve karnitin kesti beni spor yaparken de reglyken içince azaltıyordu baya içmiyordum ama hatırlayamadım hiç bi şey olmaz dedim içtim çok ödemim var sabah kahve mi içsem tartılmadan
Tamam Can'ım kaptan ve yardımcısı yoğunlar çocuklar ev kolaylık olsun yardım edebilelim istedim
askrhpozitif bizimli de aynı durumda ama konuşmuyor İngilizce alfabe sayıyor İngilizce konuşunca dediğimizi anlıyor ve yapıyor Türkçe de anlıyor, siz bilirsiniz canım sizler evde çocuk ev uğraşınca yoğunsunuz normal olarak insan evde kendine zaman ayırırken zorlanıyor bizde ucundan tutabilelim istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?