Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aynen canım yeni yeni başladı konuşmaya inat etmese çoktan konusacakta inadina konuşmuyor
Listeyi şimdiye kadar hiç öyle yapmadık canım bilemedim şimdi

Merve nar çıktı cnm
Çıkarttım abla
Şimdi stresten şişerim ben
Kız saçmalama yarın listeye giricem gözüyle bak formalite diye düşün
@nanekekik askrhpozitif

Mefkurem bu hafta listede değilmiydi iki cuma geçti sanki bana mı uzun geldi :)) ben iki cumadır buradayım Ervam da burda sanki

Edit: eksi olursa demişsin sonradan anladım :)))
3. Cuması canım eksi bildirim Geldiği takdirde listede

Bende mide yanması gibi olmuştu

Seninkide başka bişeymiş :))

Bu arada ceyda ben zencefilli kürü bıraktım bugün içmedim
Artık midem bulanıyor içemiyorum
plasticwoman

aynen canım yeni yeni başladı konuşmaya inat etmese çoktan konusacakta inadina konuşmuyor
Listeyi şimdiye kadar hiç öyle yapmadık canım bilemedim şimd
Bizimkide öyle herşeyi anlıyor biliyor söylemiyor
Bide kız çocukları çabuk konuşur derler ama bşrden açılacak heralde

Bizimkide öyle herşeyi anlıyor biliyor söylemiyor
Bide kız çocukları çabuk konuşur derler ama bşrden açılacak heralde
Sorma abla her dediğini anlıyor dediklerimi yapıyor ama konuşmayı reddediyor isterse çok güzelde söylüyor aslında bende öyle ümit ediyorum birden konuşacak diye

Sorma abla her dediğini anlıyor dediklerimi yapıyor ama konuşmayı reddediyor isterse çok güzelde söylüyor aslında bende öyle ümit ediyorum birden konuşacak diye
Konuşunca hiç susmuyor cadılar. Azcik kafa dinleyin :)

Mesela baba diyebiliyodu (balona :))
Ama babasına demiyodu şimdi yeni dedi
Anneyede nenem diyor

Ama şu sıra birazdaha açıldı sanki
Allahım bide nazlanmalar vs.çok tatlı yaaa :))

Yarın üçüncü cumam burda

Evet canım listedesin inş

Yakındaki markette maydanoz bulamadım. Yoğurt limon pulbiber karışımı yapacağım yatmadan önce.

Yeşil çay falan iç yatmadan

Ceyda hiç soğan kürü denedinmi
O da iyi geliyomuş regliye
plasticwoman

Onu gördüm de yapmadım yarın yapayım olmadı muhtemelen cla ve karnitin kesti beni spor yaparken de reglyken içince azaltıyordu baya içmiyordum ama hatırlayamadım hiç bi şey olmaz dedim içtim çok ödemim var sabah kahve mi içsem tartılmadan

Listeye herkes kendide ekliyebilir ama bazen son paylaşımdan alınmıyor yada yüzdeler yanlış hesaplanıyor vs.
Yinede ekliyebilen eklesin sakıncası yok :))

Tamam Can'ım kaptan ve yardımcısı yoğunlar çocuklar ev kolaylık olsun yardım edebilelim istedim

askrhpozitif bizimli de aynı durumda ama konuşmuyor İngilizce alfabe sayıyor İngilizce konuşunca dediğimizi anlıyor ve yapıyor Türkçe de anlıyor, siz bilirsiniz canım sizler evde çocuk ev uğraşınca yoğunsunuz normal olarak insan evde kendine zaman ayırırken zorlanıyor bizde ucundan tutabilelim istedim

Konuşunca hiç susmuyor cadılar. Azcik kafa dinleyin :)
Ay konuşsun ya evde tek sessiz sikiliyorum
Mesela baba diyebiliyodu (balona :))
Ama babasına demiyodu şimdi yeni dedi
Anneyede nenem diyor

Ama şu sıra birazdaha açıldı sanki
Allahım bide nazlanmalar vs.çok tatlı yaaa :))
Sorma abla bir pozlar bir pozlar
kherkes kendini eklese en güzeli cuma stresi yasamayiz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…