Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
1 Mor erik
2 kaşık yulaf
Öğlen
1 tavuk but haşlama
1 kase yoğurt
Akşam
1 tabak Kabak yemeği(sadece kabaklardan)
Su 3 lt yi geçti bile çok susuyorum bugün
Spor yok
Afiyet olsun...

Çok güzell...

Olsun iyi olmuş yemen. Sağlıklı tercihle on numara.

Harika...
böyle güzel destekten sonra nasıl yiyeyim yememmmm sağ ol gülümmm
iyi yapmışsın doktora gitmekle genelde böyle sorunu olanlar gitmeye çekinip hep erteler ya :)inşallah ilacın da iyi gelir kurtulursun bu dertten
Biz burada bu yüzden varız:) biribirimize destek oluyoruz olacağız. Birbirimize karşı sorumlu olduğumuz kadar savaşma gücü veriyoruz. İşimiz kolay mı? Değil. Bu yapamayacağımız anlamına gelir mi? Tabii ki hayır. Tek başına zor gelsede bir birimize güç veriyoruz:) çok uzun süredir o rahatsızlık rahatsızlık vermiyordu. Çalışırken de doktora gitmek sıkıntı oluyoru atlamıştım:) hastalışı. Utanıp sıkılması olmaz:)

Ben yanlış hatırlamıyorsam 97-98 demiştim. Zor ama hayırlısı. 99 görsem şükredeceğim.

Hadi bakalım atlattın günü. Tartıdan önce hemde :)
Benimde perşembe menüm gelsin :))
Çeşit az olsada miktarlar az değildi doydum yani :)

Sabah
Ananas
Mozerralla

Öğle
Ananas
Ketentohumlu yoğurt

Akşam
Ananas
Tavuk kıyma kavurma

Su 2.5 lt

Spor yok @nanekekik

Wow harikasın.

Bence yediklerin fazla değil.
Tartıya üzülme canım.
Bak ben diyetisyene gidiyorum 3 hafta boyunca tartıda hiç azalma olmadı. Ama hep yağdan gitti. Bu yüzden takılıp kaldım diye düşünme. Bu hafta güzel geçti senin için. Pes etme lütfen bak ne güzel gidiyorsun. Bırak tartı öyle desin. 1 hafta der 2 hafta der sonra hop gider.

Anlıyorum ben seni. Balık denesen bir süre.
Ben tavuk göğsünden sıkılınca bol yeşillikli baharatlı köfte yapıyorum o zaman gitti hep.

dukan diyetine bende bi ara merak sarmıştım bır arkadasım yapıyodu hergün kek falan yiyodu böyle börek krep ama sonra baktım cok ugrastırıcı bir sürü yasak cok gereksız buldum yapmadım

Kızlar menüm
Sabah
1 kase yoğurt
1 Mor erik
2 kaşık yulaf
Öğlen
1 tavuk but haşlama
1 kase yoğurt
Akşam
1 tabak Kabak yemeği(sadece kabaklardan)
Su 3 lt yi geçti bile çok susuyorum bugün
Spor yok

afiyet olsun canım çok güzel :)

afiyet olsunnn <3 <3

Merve ablaaa yine süpersiiin patlıcan soteyı bende cok seviyorummm :) Gercı patlıcanlı her yemegı sevıyorum

Afiyet olsunnn

Sabah
Ananas
Mozerralla

Öğle
Ananas
Ketentohumlu yoğurt

Akşam
Ananas
Tavuk kıyma kavurma

Su 2.5 lt

Spor yok @nanekekik

Dört Dörtlük persembe menüsü azmine hayranımmm ablaaam Masallah

Afiyet olsuuun canım bence kararında yemıssın

Menüm
sabah 09:30
1 yumurta haslanmıs
limonlu yesıllık maydanoz ve kıvırcık
3 zeytin
1 kk süzme peynir

ara11:00
yarım avuc kadar karısık cıg kuruyemıs
sade türk kahvesi

akşam 18:00
2servis kasıgı kabak yemeği
1 kase mercimek çorbası

spor
45 dk leslie
10 dk abs
@nanekekik
su 2 litre

Sabah
Ananas
Mozerralla

Öğle
Ananas
Ketentohumlu yoğurt

Akşam
Ananas
Tavuk kıyma kavurma

Su 2.5 lt

Spor yok @nanekekik
çok sade az öz olmuş, akşam allahtan saf proteinin var yoksa yetersiz diyecektim afiyet olsun

afiyet olsun canım gayet başarılı

güzel menü afiyet olsun inşallah karpuz şişirip ödem yapmaz herkese yapmıyor zaten, akşam yiyince eşime çok yapar da ondan dedim :)

soğansız, sarımsak ve yeşil biberle kavurup , kekik kimyon köfte baharatı toz biber karabiber ekleyip yaptın mı daha yenilebilir geliyor bu baharatlar olunca sakın tiksineyim deme ara ver tavuğa yoksa uzun süre yiyemeyebilirsin benim ki 2 seneden fazla sürmüştü hala da çok nadir yerim tavuğu

Teşekkür ederim canım ben de aslında bu haftayı iyi geçirdiğimi düşünüyordum ama tartıda karşılık göremeyince moralim bozuldu ne yalan söyleyeyim bugün bıraksam mi diye bile düşündüm. Ama haklısın pes etmeyecegim, dediğin gibi umuyorum yağ gidip kas ve su gelmiştir.
Akşamı daha geç yiyip en son sadece yoğurtla yetinseydin iyi olurdu. Ben anladım ki diyette öğün saatlerini ayarlamak da çok kilit bir konu.
Dostum çok başarılı tebrikler...

buralara gelirsen görüşürüz gülüm

tesekkür ederiiim canımmm

ciddi anlam da o kadar büyük destek ki burası tek olacak iş değil bizimkisi hele ben 2.5 senedir buralardayım da 20 kg verebildim yoksa her streste her üzüntüde ne yediğimi bile unutur kendime bakmazdım allaha şükür buradayız ve birbirimizi bulduk :)

Akşamı daha geç yiyip en son sadece yoğurtla yetinseydin iyi olurdu. Ben anladım ki diyette öğün saatlerini ayarlamak da çok kilit bir konu

Haklısın canım normalde 19.30 da yemem lazımdı ama akşam kv gittik. Hamur yoğurmuş kaymaklı falan. Onu yiyemezdim bende evden çıkmadan önce yiyip öyle gittim. Sağolsun eşim diyetim bozulmasın diye arayıp haber verdi. Kısacası çok kalorili bir şey yemek zorunda kalmamak için böyle oldu.

sebzesi meyvesi proteini kalsiyumu minarelleri oh oh hepsi var dengeli kaliteli bir menü olmuş ben çok beğendim afiyet olsun gülüm

senin menün de çok güzel dengeli ve kaliteli olmuş bence afiyet olsun gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…