Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence biz eskisi gibi bildirim yapalım, kaptan veya yardımcıları listeyi hazırlasın. Çünkü diğer türlü hata riski artar, Merve bu sefer kontrol edeceğim diye daha çok zorlanır bence. Misal en son kimin alıntıladığını kaçıran olursa bu sefer bir kişi eksik devam eder liste filan gibi geliyor bana, sonra geri dönüp o bildirimi bulmak gerekir.

Onuda düzenli yapmak gerekşyor diye biliyorum cnm
Saraçoğlunun tarifine bak, doğru yapmak önemli

Tatlım kahveden sonra fazla zaman geçiremiyeceğin için bence etkisi olmaz
Sen yat dinlen iyice kalkıncada bekle bşraz hopla zıpla
evden çıkmadan tartılırsın

Mesela bahara sabah duşda iyi geliyor ödemi için

Kız bazı takımlarda kendini listeye eklemeyi bırak
Eklemek zaten mecburi bide yüzdesi yanlışsa onada sarı kart veriyolardı :)))

Kızlar yarın kabak makarna yapmayı düşünüyorum
Sosunu istediğimiz gibi yapabiliriz
Üzerinede yoğurt mis olur

Kabak Spagetti (Diyet Makarnası) Tarifi'nin Malzemeleri
  • 2 adet küçük kabak
  • 1 adet soğan
  • Sıcak su
  • Baharat (zerdeçal, karabiber, kırmızı toz biber, tuz, şeker)
  • Zeytinyağı
  • Dereotu
Sosu için;

• Kavurma
  • Biber Salçası
  • İsot
Kabak Spagetti (Diyet Makarnası) Tarifi'nin Yapılışı
Öncelikle bir teşekkür ike başlamak isterim. Bu yemek için ilham veren Yeliz Oner’e çok teşekkürlerr.

Orta boy soğanı yemeklik doğrayıp tavamıza alalım. Biraz sıcak su ekleyelim. Damak zevkimize göre baharatlar ile lezzetlendirelim. Zerdeçal çok güzel bir renk veriyor ve soğana çok yakışıyor. Üzerine kabak soyacağı yardımıyla spagetti şeklinde rende yaptığımız kabakları ekleyelim. Kabak, su bırakan bir sebze olduğundan suyu dikkatli ekleyelim. Bir başka tavada salça,su, baharatlar ve kavurma ile sosumuzu hazırlayalım. Servis tabağına spagetti kabaklarımızı alıp üzerine zeytinyağı ekleyelim ve sosumuz ile lezzetlendirelim. Dereotu ile süsleyelim.

Ay konuşsun ya evde tek sessiz sikiliyorum

Sorma abla bir pozlar bir pozlar
kherkes kendini eklese en güzeli cuma stresi yasamayiz bizde

Bi anneyle konuştum diyor ki boşver geç konuşsun başın şişecek :)) ama ben konuşmayı çok severim konuşsun istiyorum :)) oğlum tamam sus artık demek istiyorum :))

Size kontrol kısmı kalır bizde kontrol yaparız Zaten kalabalık değiliz yüzdeleri Zaten bakıyoruz birbirimizin tamam olduğunda da listeyi döndürürüz sizde kontrol edersiniz

plasticwoman kaç aylık canım maşallah hem Türkçe hem İngilizcee ne güzel

2,5 yaşında canım bakalım hangisini konuşacak ama daha çok İngilizce konuşuyor şu an

10 gün falan sanırım bakayım canım yarın da yapayım
06:15 kurdum alarmı 8 gibi evden çıkıncam :) bende sodalı Yeşilçam'ı içtim baya tuvalte çıkardı ama bakalım bende bulsam ödemime be iyi geliyor :))

Kızlar bugün elimi kaldıracak Halim yoktu Hale'n Yok ama sporumu yaptım yorgun argın nasıl bitecek dedim bitti işte ne geçmiyor şimdide yatacağım sporlarımızı ihmal etmeyelim

Hafta sonu bende deneyeyim ben yulafdan eriştemsi mantımsı bi şey yapmıştım kıyma yoğurt sos falan nefis olmjştu onu mu yapsam :)) yarın iş yerinde mantı var :) aman güzel değildir benim mantım güzel olur yapayım :)))

Aklına gelen değişik tarifleri yaz tatlım
Hatta herkes yazsın
Değişik menüler olunca sıkılmayız

olur canım birde böyle deneyelim bakalım
Evde İngilizc3 daha mı çok konuşuluyor yoksa video falan izlediğinden mi küçüklükten yabancı dili öğrensin istiyorum bende İngilizce hiç bilmem Almanca anlıyorum lakin konuşamıyorum pratik eksikliğin var

Kız bazı takımlarda kendini listeye eklemeyi bırak
Eklemek zaten mecburi bide yüzdesi yanlışsa onada sarı kart veriyolardı :)))
Ne fenaymış öyle, biz hep böyle cici bir takım olarak kalalım lütfetn
Güzel ve sağlıklı bir tarifmiş, teşekkürler. Kabak alınca deneyeceğim.
Ben kaçtım çok çok Yorgun'um iyi geceler yarın güzel haberler inşallah enerjik heyecanlı cumaya giriyoruz :)
İyi geceler Ceyda.
Sen Almancayı nasıl anlıyorsun Merve? Bu arada sana da iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…