- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.141
Güzel menü olmuş. PMenüm
sabah 09:30
1 yumurta haslanmıs
limonlu yesıllık maydanoz ve kıvırcık
3 zeytin
1 kk süzme peynir
ara11:00
yarım avuc kadar karısık cıg kuruyemıs
sade türk kahvesi
akşam 18:00
2servis kasıgı kabak yemeği
1 kase mercimek çorbası
spor
45 dk leslie
10 dk abs
North River
su 2 litre
ben şimdi 2 gömleği ütüler gerisini yarına bırakırım uykum geldi :)Maşallah...
Ben dün akşam bir posta ütü yaptım.
Bir postada yarın yapacağım. Sonra tatile gidiyoruz. Ama öyle otel falan değil pansiyon şeklinde.
Tam istediğim gibi bir tatil değil ama olsun. Değişiklik iyi olacak.ben şimdi 2 gömleği ütüler gerisini yarına bırakırım uykum geldi :)
tatile giderken de kadın yoruluyor dönünce de çamaşırı ütüsü bitmiyor o yüzden tatildeyken iyice dinlen eğlen keyfine bak gülüm en çok kadınlar tatili hak ediyor bence :)
Aynen öyle giderken bı telaş gelince valiz çamaşır yorgunluğu bitmiyorben şimdi 2 gömleği ütüler gerisini yarına bırakırım uykum geldi :)
tatile giderken de kadın yoruluyor dönünce de çamaşırı ütüsü bitmiyor o yüzden tatildeyken iyice dinlen eğlen keyfine bak gülüm en çok kadınlar tatili hak ediyor bence :)
Kocanın memuruna esnafida dert anam desene:)Ben denedim ama tek başına bi şey işe yaramayacağı gibi yaramadı :)) ama diyetle işe yarar Zaten yoğurt yağ yakmaya yardımcı oluyor işe yarayacaktır canım
Hayattan beklentilerini düşük tutman gerekli özellikle bu kocansa :))
He bul :) benimki memur gecesi gündüzü karışık Zaten onun yüzünden kilo aldım ve veremedim 3 senelik evliyiz yani kabullendim çalışma saatlerini :)
Bende ayrılamam dedim yanıma aldım :)
Süpersin canım menü süper
Bende dün inanılmaz açtım uyudum hemen ve kurt gibi açıkmış uyandım :) kahvaltımı yaptım tamamdır yemeğe saldırsam şu an mutsuz ve pişman olacaktım
Hep unutuyorum etiketlemeyi dikkat ediyim artikGayet güzel
15-16-17-18 kısmını sevmedim çok sık şeker seviyeleri oynamissin hemde üzümle
Makarna öğlen ve kararında olduğu için göze batmadi gayet iyi
Sporunu ben mi göremedim
Şu formlardan da kurtulsak eda kuru meyve çiğ kuruyemiş yersen süper üstü olacak
Afiyet olsun akşam ki ara da kötü değil bir süt bir karbon yerine benim reglde kapıda tık tık
Etiketlemeyo unutma sporda dilek
Spor güzelde abla şu ara sende gereksiz atıştırma seziyorim sen nutella yemedim hemde bisküvi ile iykkk
Menü güzel sporda etiketlemeyo unutma baharım
Bende Alta doğru iniyorum birşey yok kabak çorbası :)
superrrr
ay sorma dün felakketti bugun iyi geçti galibaBugün çok erken kaçmışsın diyecektim ama geri gelmişsin zaten. Bence eşin gelene kadar ki zamanı iyi degerlendir, o varken yapamayacağın şeyleri yap. Zaman çabuk geçiyor kardeş bir bakmışsın gelmiş eşin. hiç boşuna kendini üzme.
Sabah spor baya yapmışsın zaten bu akşamlık yapma canım. Menü ve su da iyi.
Benim bir yaşımı geçtikten sonra cıkmış dişim ama oğlumun 4 aylık çıktı, anneden farklı olabiliyor işte. Ama senin bonibonlar prematüre ihtimal vermiyorum, hafif bir kırgınlık oldu geçti gitti bence.
Baya da yemişsin aslında neden öyle oldu ki. Hele cokcana menemen korkuttu beni, çarşamba çarşamba tövbe ya Rabbi
Ben de yapabilsem kıyıp yiyemeyeceğim aslında ama harekete geçmenin yolunu bulmam lazım
Merve valla hedef versin en az %1 diye resmen bugün paraladım kendimi aman kaptanımın hedefini tutturayim diye. Bakalım cuma inşallah mahcup olmam
Akşam bamyayi doğru düzgün yeseydin yaa...
Ay okurken çok güldüm çok tatlı anlatmışsın
Vay Baharcığım menü başarılı spor da var hadi yarın da böyle olsun
Dostum çok iyi olmuş kabak çorbası yapman inşallah karpuz trajedisini telafi edersin.
Ah canım ya ne tatlı tepki vermiş oğlu. Çocuklar masum da biz kötüyüz gerçekten. Salata yapayım mı demene güldüm keşke hep o modda olsak ne olur di mi, eminim kendimiz de daha mutlu oluruz.
Doğru söylüyorsun aç bile kalmadım kaç gündür fazlasıyla yedim. Bakalim şeker diyetini bırakınca belki yasak psikolojisinden çıkarım.
Aynen ya bu kiloda hala yemek düşünmekten nefret ediyorum keşke şu içip doysam...
Elin oğlu nu öyle bı seviyorsun ki ne ana geliyor aklıma ne babaEvlilik bana kelime bile o kadar uzak geliyoki
Annemden ayrılamam ben
Kesinlikle ablam bazı evliliklerdede olmuyunca olmuyor yıpratmak la geçiyor ömürValla bu durumlar öyle karışıkki cnm
Genelde şimdiki gençlerin hiç sabrı yok
En ufak bişeyde hadi boşanıyoz
Ama bazı durumlarda var
eğer gerçekten çekilemeyecek şeyler varsada ömürlerini çürütmeye gerek yok
Benim cuma sporu iyi olmadı erkenden tartilmak zorunda kalıyorum gelince tartilsam sporda su içiyorum bakalım nasıl olucak yarinKızlar sabah evde olanlar tartılmakda acele etmeyin :))ödemlerinizi atın iyice
@befitlady bahar sen menü yazmadın heralde değilmi cnm
misafirler vardı gezdik biraz,telefon evde kalmıştı, ancak geldik eve baktım hâlâ muhabbet devam, ben kaçtım bi köşeye menümü paylaşıp döneyim dedim kendikendimeMehlikatun mehlika nerdesin bebeğim gelemedin akşam
Tam diyetisyen mönüsü. Iyi bir öğrencinin masallajBugünkü menüm
Sabah 11.00
1 bardak ayran
Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 avuç içi kadar k.ekmek
Domates salatalık
2 bardak çay
Ara:
Sütlü filtre kahve
Akşam 17.30
Tavuklu salata
1 dilim t ekmek
Ara.21.00
1 kase yoğurt
2 üçgen karpuz
2 incir
Su:2 litreyi geçti
Spor. YokNorth River
Güzel mönüMenüm
1 yumurta haslanmıs
3 zeytin
1 kk süzme peynir
sade türk kahvesi
1 kase mercimek çorbası
spor
45 dk leslie
10 dk abs
North River
su 2 litre
Bu saatten sonra ütü mu yapılır kiz
köftenin her türlüsünü severim cnm bundan sonra öyle yapayım barinlıyorum ben seni. Balık denesen bir süre.
Ben tavuk göğsünden sıkılınca bol yeşillikli baharatlı köfte yapıyorum o zaman gitti hep
akşamki meyve miktarı fazla olmuş cnm onun dışında güzelBugünkü menüm
Sabah 11.00
1 bardak ayran
Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 avuç içi kadar k.ekmek
Domates salatalık
2 bardak çay
Ara:
Sütlü filtre kahve
Akşam 17.30
Tavuklu salata
1 dilim t ekmek
Ara.21.00
1 kase yoğurt
2 üçgen karpuz
2 incir
Su:2 litreyi geçti
Spor. YokNorth River
Alman kuzum hiç bulaşma uzun süre yapanlarda çok ciddi sağlık sorunları oluyorukan diyetine bende bi ara merak sarmıştım bır arkadasım yapıyodu hergün kek falan yiyodu böyle börek krepama sonra baktım cok ugrastırıcı bir sürü yasak cok gereksız buldum yapmadım
vavvv baharcık süper olmuşşş :)Menüm
1 yumurta haslanmıs
3 zeytin
1 kk süzme peynir
sade türk kahvesi
1 kase mercimek çorbası
spor
45 dk leslie
10 dk abs
North River
su 2 litre
liste bu şekilde bebeğim hatta yoğurdu ben ekledimçok sade az öz olmuş, akşam allahtan saf proteinin var yoksa yetersiz diyecektim afiyet olsun
Bende bol baharatlı yapıyomda cnm artık içim almıyor en iyisi köfte tarzı yapayım yada sarma şeklindesoğansız, sarımsak ve yeşil biberle kavurup , kekik kimyon köfte baharatı toz biber karabiber ekleyip yaptın mı daha yenilebilir geliyor bu baharatlar olunca sakın tiksineyim deme ara ver tavuğa yoksa uzun süre yiyemeyebilirsin benim ki 2 seneden fazla sürmüştü hala da çok nadir yerim tavuğu
Ooo öyle hemen karşılık alamıyoz deseydik bu kadar kiloyu verebilirmiydik canoşekkür ederim canım ben de aslında bu haftayı iyi geçirdiğimi düşünüyordum ama tartıda karşılık göremeyince moralim bozuldu ne yalan söyleyeyim bugün bıraksam mi diye bile düşündüm. Ama haklısın pes etmeyecegim, dediğin gibi umuyorum yağ gidip kas ve su gelmiştir.
tabi canım kalabalıkta yenirİnşallah canım 2 ay küvözde kaldı benim minik ama çok güçlü prenseslerim o kadar miniktiler ki şimdiki halleri bana Kocaman geliyor o yüzden herkes ufaklar diyor ama bana Kocaman geliyo
Benim geç çıkmış kızların Nolcak görcez
Yok canım ya henüz öyle bişey bakalım muhtemelen üşüttü hava çok sıcak ama esiyor saçma bir hava ya ondan herhalde iyi şimdi maşallah
Ayrıca tadı mükemmel olmadı yani ben domates çorbasını çok severim domates çorbasını hala daha iyi içerim, ayrıca ölçüleri azaltmadım kuzum çünkü evde annem ve babam hepsi bizde kalıyor şu an yenir diye düşündüm o yüzden
Bende ihtimal vermiyorum yok zaten olsa anlardık zaten
ayy milletin işi gücü yok heralde :))bizim burasıda soğuk bütün gün yağmur yağdıben eve gireli 15 dk oldu dondum dışarı da hatunlar hala oturuyor benim işim var üşüdüm diye erken geldim :) yattın mı yoksaa
Hepimiz aynı dertten muzdarip olunca bizi bizden başka anlayan yok :)ciddi anlam da o kadar büyük destek ki burası tek olacak iş değil bizimkisi hele ben 2.5 senedir buralardayım da 20 kg verebildim yoksa her streste her üzüntüde ne yediğimi bile unutur kendime bakmazdım allaha şükür buradayız ve birbirimizi bulduk :)
ne kadar kalacaksınız tatlımMaşallah...
Ben dün akşam bir posta ütü yaptım.
Bir postada yarın yapacağım. Sonra tatile gidiyoruz. Ama öyle otel falan değil pansiyon şeklinde.
öğlen kalkan dileğin menüsü gayet güzel olmuş :))Selam kızlar yeni girdim eve kuzen geldi Hollanda dan onla beraber dik
Bı kaç gün gezmeli geçecek bana gelecekler misafir sorun değil de diyet düzeni bozuluyor ama ben elimden geldiğince dikkat edicem
Menüm
Kahvaltı 1:00
2 yumurtalı lor peynirli omlet
Domates salatalık
Biraz peynir
Akşam 6:00
1 kepçe tavuk çorbası
1 tavuk Budu
Salata
Yoğurtlu semizotu salatası
9:00
1 armut
Spor yok su 2 lt gecmiştir
hem giderken hemde gelince tartıl cnm bakalım fark oluyomuBenim cuma sporu iyi olmadı erkenden tartilmak zorunda kalıyorum gelince tartilsam sporda su içiyorum bakalım nasıl olucak yarin
iyi yapmışınız tatlım havan değişir birazmisafirler vardı gezdik biraz,telefon evde kalmıştı, ancak geldik eve baktım hâlâ muhabbet devam, ben kaçtım bi köşeye menümü paylaşıp döneyim dedim kendikendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?