Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün önceki günlere göre daha doyurucu olmuş cnm

Ayrıntılara gelirsek :))
Sabah ekmek yediğin zaman 2 yumurta yanında peynir fazla oluyor. 1 yumurta yeterli

Kepek ekm.yerine tb yada çavdar hem daha sağlıklı hem daha doyurucu

Bugün perşembe olduğu için akşamı geçiştşrmen olur ama diğer günler güzelce yemeğini ye

Önerilerini dikkate alıcam, sayende gerçekten birşeyler öğreniyorum her geçwn gün.

Tatil bitti desene :))
Sana yakın oturan bitileri varmı

Annenler biliyomu diyete başladığını
Malesef bitti, benimkilerden yok maalesef bikaç senedir.
az yiyorum gibi düşünüyorlar, herzamanki gibi bırakırım sanıyorlardır. Pek ciddiye alan yok yani
Ama bilmiyorlar ki sizin gibi takım arkdaşlarım olduğunu

Hepimiz birbirimizden çok şey öğreniyoruz bitanem

Boşver takma kimseyi sen kendine bak hedefe odaklan
Bi 10 kilo falan verdikten sonra inanmaya başlıyolar :))tecrübeyle sabit

Az şekerli de olsa bence erik püresini yeme, şeker zehir gibi valla bir mg bile olsa yapay şeker yemesek daha iyi

Hepimiz birbirimizden çok şey öğreniyoruz bitanem

Boşver takma kimseyi sen kendine bak hedefe odaklan
Bi 10 kilo falan verdikten sonra inanmaya başlıyolar :))tecrübeyle sabit
Ayy benim eşim hep boşver 4-5 kilo ver yeter derdi. O da takıma güveniyor galiba bugün bana demesin mi 58 olana kadar devam edeceksin di mi diye. Çok üzüldüm benim hedefim 70 olmak gerisi zor dedim ama moralim de bozuldu. Artık 10 kilo da versem kendimi beğendiremeyeceğim galiba

Olsun bence yine de fikrini söyle ben şöyle düşünüyorum yanlış bir bilgim varsa o yorumu birileri düzeltir ben de doğrusunu öğrenmiş olurum alınacak gücenecek bir durum yok. Ben bütün menülere yorum yapmaya çalışıyorum, böylece değer verdiğimi arkadaşlarımın ne yediğimi önemsediğimi göstermek istiyorum.

10 kilo mu hu huuuu
zamanın nasıl geçtiğini anlamıcan bile tatlım
Zaten sizinkiler bi süre görmicek seni, sorarlarsada söyleme görünce şok olsunlar

hepimizin bakış açısı farklı cnm bazen birimizin görmediğini yada unuttuğunu diğerimiz söylüyor
Aynı şimdiki gibi :))
Şekerli püre yerine 1 meyve daha iyi olur :)

bunda üzülcek bişey yokki tatlım sevinmen lazım
Demekki sana güveniyor yapabileceğine inanıyor
Zaten sende verdikçe veresin gelecek
O zaman şuram fazla buram fazla deyip kendini beğenmicen
Insan zayıflayınca daha çok ayrıntılara takılıyor

Inşallah dediğin gibi olur canım teşekkür ederim valla sözlerin bana moral oldu.

Mehlika aslında hepimiz ne yapmamız gerektiğini biliyoruzda uygulamakta sıkıntı çekiyoruz
Bazende nefsimize yenilip bilerek yanlışlar yapıyoruz
Çoğu zaman buraya menü yazmanın utancından Çoğu şeyi yemeyip kendimizi tutuyoruz
Yiyince ne oluyor
Hurrraaaaa burdaki herkes eleştirilere boğup saldırıyor 
Bunun içinde önemli menü yorumu :))
Tabi bide o kişiyi önemseyip destek, değer verdiğini gösterir, bunlarda karşılıklı
Mehlikatun

Gerçekten çok şaşırırlar herhalde, eşimle de WhatsApp dn görüntülü konuşuyoruz sürekli acaba anlarmı telefondan bilemedim

Eleştiri yapıyorum derken çok bilmiş gibi görünmek de abes olur sanmıştım. Çünkü sizin kadar bilinçli değilim bu konuda.
Bundan sonrasında daha dikkat edicem menülerden devamla.

Biraz anlasa da gelip seni bizzat görmek yine de onu çok mutlu eder. Hiç anlamasa daha kötü adam şoka girmesin, karım nerede diye sağa sola bakınmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…