- 16 Temmuz 2017
- 1.909
- 5.600
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.161
evet annemlerin yazlıkta toplanmıştık kardeşlerle, hepsi gitti bende haftasonu dönüş bakalım hayırlısıylaiyi yapmışınız tatlım havan değişir biraz
Sen şimdi annenlerdemisin
Bugün önceki günlere göre daha doyurucu olmuş cnmPerşembe menüm
kalkınca madensuyu kürü
Sabah 9:00
2 haşlanmış tuzsuz, yumurta
4 dilim salatalık
1kk peynir
bir dilim kepek ekmek
10 gibi iki erik
öğle 2:00
bir tabak fasulye
bir kase cacık
2 kaşık bulgur pilavı
arA 2 fincan yeşil çay
akşam
kase yoğurt içine
2 kaşık ev yapımı az şekerli erik püresi
yatmadan önce madensuyu kürüm
25 dk spor
2 lt su
yemeklerde bol pul biber kekik devam
yeşil çayı içerisine tarçın kabuğu atarak demliyorum
@nanekekik
Tatil bitti desene :))evet annemlerin yazlıkta toplanmıştık kardeşlerle, hepsi gitti bende haftasonu dönüş bakalım hayırlısıyla
Bahar hanım özlendiniz haberiniz olsun :))Bugün ceneniz düşmüş neyse misafirler yarın başka yerde oğlumla miss gibi evimdeyim yarın telafisi olur artık
Önerilerini dikkate alıcam, sayende gerçekten birşeyler öğreniyorum her geçwn gün.Bugün önceki günlere göre daha doyurucu olmuş cnm
Ayrıntılara gelirsek :))
Sabah ekmek yediğin zaman 2 yumurta yanında peynir fazla oluyor. 1 yumurta yeterli
Kepek ekm.yerine tb yada çavdar hem daha sağlıklı hem daha doyurucu
Bugün perşembe olduğu için akşamı geçiştşrmen olur ama diğer günler güzelce yemeğini ye
Malesef bitti, benimkilerden yok maalesef bikaç senedir.Tatil bitti desene :))
Sana yakın oturan bitileri varmı
Annenler biliyomu diyete başladığını
Hepimiz birbirimizden çok şey öğreniyoruz bitanemÖnerilerini dikkate alıcam, sayende gerçekten birşeyler öğreniyorum her geçwn gün.
Malesef bitti, benimkilerden yok maalesef bikaç senedir.
az yiyorum gibi düşünüyorlar, herzamanki gibi bırakırım sanıyorlardır. Pek ciddiye alan yok yani
Ama bilmiyorlar ki sizin gibi takım arkdaşlarım olduğunu
10 kilo mu hu huuuuHepimiz birbirimizden çok şey öğreniyoruz bitanem
Boşver takma kimseyi sen kendine bak hedefe odaklan
Bi 10 kilo falan verdikten sonra inanmaya başlıyolar :))tecrübeyle sabit
Az şekerli de olsa bence erik püresini yeme, şeker zehir gibi valla bir mg bile olsa yapay şeker yemesek daha iyiPerşembe menüm
kalkınca madensuyu kürü
Sabah 9:00
2 haşlanmış tuzsuz, yumurta
4 dilim salatalık
1kk peynir
bir dilim kepek ekmek
10 gibi iki erik
öğle 2:00
bir tabak fasulye
bir kase cacık
2 kaşık bulgur pilavı
arA 2 fincan yeşil çay
akşam
kase yoğurt içine
2 kaşık ev yapımı az şekerli erik püresi
yatmadan önce madensuyu kürüm
25 dk spor
2 lt su
yemeklerde bol pul biber kekik devam
yeşil çayı içerisine tarçın kabuğu atarak demliyorum
@nanekekik
Ayy benim eşim hep boşver 4-5 kilo ver yeter derdi. O da takıma güveniyor galiba bugün bana demesin mi 58 olana kadar devam edeceksin di mi diye. Çok üzüldüm benim hedefim 70 olmak gerisi zor dedim ama moralim de bozuldu. Artık 10 kilo da versem kendimi beğendiremeyeceğim galibaHepimiz birbirimizden çok şey öğreniyoruz bitanem
Boşver takma kimseyi sen kendine bak hedefe odaklan
Bi 10 kilo falan verdikten sonra inanmaya başlıyolar :))tecrübeyle sabit
Olsun bence yine de fikrini söyle ben şöyle düşünüyorum yanlış bir bilgim varsa o yorumu birileri düzeltir ben de doğrusunu öğrenmiş olurum alınacak gücenecek bir durum yok. Ben bütün menülere yorum yapmaya çalışıyorum, böylece değer verdiğimi arkadaşlarımın ne yediğimi önemsediğimi göstermek istiyorum.Birde şu var ki, ben menü alıntılama yapmıyorum şuan biraz bilinçlenmem lazım tabi,
gereken yerde konuşmaları alıntılmaya çalışıyorum hepsine alışacam inşallah yanlış anlaşılmiyim de
Katılıyorum hem herkese moral olur.Sabah ilk bildirimi yapan güzel bi eksiyle yapsın lütfen
Ayağını sürüsün, arkasıda güzel olsun :)))
zamanın nasıl geçtiğini anlamıcan bile tatlım10 kilo mu hu huuuu
hepimizin bakış açısı farklı cnm bazen birimizin görmediğini yada unuttuğunu diğerimiz söylüyorBirde şu var ki, ben menü alıntılama yapmıyorum şuan biraz bilinçlenmem lazım tabi,
gereken yerde konuşmaları alıntılmaya çalışıyorum hepsine alışacam inşallah yanlış anlaşılmiyim de
bunda üzülcek bişey yokki tatlım sevinmen lazımAyy benim eşim hep boşver 4-5 kilo ver yeter derdi. O da takıma güveniyor galiba bugün bana demesin mi 58 olana kadar devam edeceksin di mi diye. Çok üzüldüm benim hedefim 70 olmak gerisi zor dedim ama moralim de bozuldu. Artık 10 kilo da versem kendimi beğendiremeyeceğim galiba
Inşallah dediğin gibi olur canım teşekkür ederim valla sözlerin bana moral oldu.bunda üzülcek bişey yokki tatlım sevinmen lazım
Demekki sana güveniyor yapabileceğine inanıyor
Zaten sende verdikçe veresin gelecek
O zaman şuram fazla buram fazla deyip kendini beğenmicen
Insan zayıflayınca daha çok ayrıntılara takılıyor
Rica ederim bebeğimInşallah dediğin gibi olur canım teşekkür ederim valla sözlerin bana moral oldu.
Gerçekten çok şaşırırlar herhalde, eşimle de WhatsApp dn görüntülü konuşuyoruz sürekli acaba anlarmı telefondan bilemedimzamanın nasıl geçtiğini anlamıcan bile tatlım
Zaten sizinkiler bi süre görmicek seni, sorarlarsada söyleme görünce şok olsunlar
hepimizin bakış açısı farklı cnm bazen birimizin görmediğini yada unuttuğunu diğerimiz söylüyor
Aynı şimdiki gibi :))
Şekerli püre yerine 1 meyve daha iyi olur :)
Eleştiri yapıyorum derken çok bilmiş gibi görünmek de abes olur sanmıştım. Çünkü sizin kadar bilinçli değilim bu konuda.Mehlika aslında hepimiz ne yapmamız gerektiğini biliyoruzda uygulamakta sıkıntı çekiyoruz
Bazende nefsimize yenilip bilerek yanlışlar yapıyoruz
Çoğu zaman buraya menü yazmanın utancından Çoğu şeyi yemeyip kendimizi tutuyoruz
Yiyince ne oluyor
Hurrraaaaa burdaki herkes eleştirilere boğup saldırıyor 
Bunun içinde önemli menü yorumu :))
Tabi bide o kişiyi önemseyip destek, değer verdiğini gösterir, bunlarda karşılıklı
Mehlikatun
Biraz anlasa da gelip seni bizzat görmek yine de onu çok mutlu eder. Hiç anlamasa daha kötü adam şoka girmesin, karım nerede diye sağa sola bakınmasınGerçekten çok şaşırırlar herhalde, eşimle de WhatsApp dn görüntülü konuşuyoruz sürekli acaba anlarmı telefondan bilemedim
Eleştiri yapıyorum derken çok bilmiş gibi görünmek de abes olur sanmıştım. Çünkü sizin kadar bilinçli değilim bu konuda.
Bundan sonrasında daha dikkat edicem menülerden devamla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?