Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende tam merve bu saatte ne arıyon dicektimki :)))
aah abla şuan kızla bir 8 de uyumadigima pişmanım acil bu olayı çözmek lazim

Almanya dogumluguyum canim ben evde herkes Almanca bilir lisede falan dersimizde vardı teyzem girerdi her ne kadar şimdi anaokulu isletsede o zaman mesleğini yapardi
Aksam ki meyve benimde dikkatimi çekti canım onun dışında guzel
Ben patlıcanı yeni keşfederlerdenim bahar eskiden ağzıma surmezdim 1,2 senedir yiyorum
Valla güzel olmuş canim
buralara gelirsen görüşürüz gülüm
İnşallah abla en son 2 sene önce gelmiştim
Meyve seninde geç olmuş dileğim kolay gelsin simdiden
Afiyet olsun menü güzel aksamı çok hafif tutmussun
Sabah ilk bildirimi yapan güzel bi eksiyle yapsın lütfen
Ayağını sürüsün, arkasıda güzel olsun :)))
ayyy inşallah ablaa

Aklına gelen değişik tarifleri yaz tatlım
Hatta herkes yazsın
Değişik menüler olunca sıkılmayız

Olur canım

Video da izliyor evde de konuşuyoruz bazen iki dil bilince beyninin farklı bi yeri çalışıyormuş sonra dil öğrenmesi daha kolay

Menün güzel olmuş canım ama meyve tercihini akşama bırakma bence kilo verme zorlaşıyor o zaman

Menü süper bakalım bu hafta nasıl olacak kilolar

Gezince spor olur artık menüde güzel kaçamak Yok daha ne olsun

Kocanın memuruna esnafida dert anam desene:)

Öyle canım 1 hafta erken gidiyor çok yoruluyorum yolda diyor ben hamile hamile o yolları çektim eve gelirdim ayaklarım şiş kendisi evde birde ona yemek hazırlıycam diye 22:00 kadar ayakta dururdum yemeği koyardım ona ben yiyemeden bayılırdım masa dururdu öylece kaldırmazdı sabah kaldırırdım bi de laf ederdi bazen çok odun anlayışsız oluyorlar o zaman diyordum hafta da bir yardımcı alıcam diye ne gerek var diyordu :) hiç evde var biri ne gerek var hem çalışmak hem evde çalışmak zor

ne kadar kalacaksınız tatlım
5 gün kalacağız. Cumartesi pazar termal otelde. 3 gün görümcemde. C.tesi pazar günü yemeklerimi kendim pişireceğim. Diğer 1 gün eskişehire gideceğiz. Bu yüzden dışarıda olacak. 2 günde görümcemde. O zaten genellikle sağlıklı yemek yapar. Zorlanmam diye düşünüyorum:)
Bunun artıl öylesi böylesi kalmadı. Dışarıda çıksam tatilede gitsem dikkat ediyorum.
Tek sıkıntı misafirlik işte. Onda da elimden geleni yapıyorum.

Bak canım sana ne diyeceğim.
Senin sorunun ne biliyor musun? Kendine değer vermiyorsun. Kendin için sağlığın için değil eşin için istiyorsun.
Bu söylediğin yazdığın aslında nasıl kıymetli biliyor musun?
Seni destekleyen bir eşin var. Zayıfladığında bu eşinin hoşuna gitmeyecek mi? Yalan yok gidecek. Ama bu şuan seni sevmediği anlamına mı geliyor? Hayır.
Bak ne güzel eşin senin bunu yapabileceğine inanmıi. 4-5 kilo ile kalmadan devam edebileceğini görmüş. Seni destekliyor. Bunun kıymetini bilmelisin. Özünde başkası için bu diyetle uğraşıyorsan versende geri alırsın bırakınca. Bu yüzden sen kendini sev. Mutlu ol. Etrafındakilerde seni daha çok sever senle mutlu olur.
Kendi sağlığın için bu uğraştasın. Kiloyu verince iş bitmeyecek. Ömürlük bu iş.
Takımlara şöyle bir göz at. 1-2 haftada pes edenlerin sayısı kalanlardan fazla.
Bu yüzden sen bir kere başladın devamı getirecek güce sahipsin. Seni her yönden destekleyen arkadaşladın var burada.
Yapabileceğine inancın olsun...

Canım sen bildiğin şekilde yaz. Aksi olursa duzeltiriz. Anlatırız sende dah iyi öğrenmiş olursun. Nihayetinde işi sıkı tutmak için menüleri yazıyoruz. Sonuçta yorumlarımızd eleştirilerimizde yapıcı.

Günaydınnn

Geçen hafta : 104.2
Güncel : 102,9
Fark : 1,3
Yüzde : 1,24

@nanekekik askrhpozitif

İlk kilo bildirimi benden olsun ben bu kiloları hafta ortası görmüştüm ama ödem beni kötü etkiledi çok şükür yine de

Kızlar fotoğrafı kestim mecburen bende çıkmışım :)))

Eklentiler

• IMG_8836.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 33

Harikasın. Çok güzel gitmiş. Bende 9.30 da diyetisyene gideceğim :)

Super olmus tebrikler cnm

Gayet güzel olmuş. Gezmeceler yine de spor yapmış gibi olmustur

Sabah ilk bildirimi yapan güzel bi eksiyle yapsın lütfen
Ayağını sürüsün, arkasıda güzel olsun :)))
Ah ahh
Kız uyudu bende tekrardan gideyim yatayım uykuya zombi gibi olacak bu gidisle
Benim kızım da sıcaktan uyuyamıyor. Kaç zamandır uykusuz gecelerdeyiz biz de
Güzel bir sonuç tebrik ederim. Bende de ödem var. Biraz daha bekleyip tartılacağım.

Günaydın canım
Bizim evde baba İngilizce biliyor anne Almanca ama evde konuşulan dil Türkçe video anca arada izliyor telefonu pek vermiyorum
gayet güzel canım

***9.TAKIM 529. Etap***

nanekekik(71,4)
seydan94 (59,8
ayulduzz(68,1
befitlady(67,8/

Edibe12 (87,3
askrhpozitif(71,4

mefkurem (93,4

CeruleanSins( 106,9
plasticwoman(104,2

9.Takım ortalama : %

ADAY LİSTESİ

pufss(79,6)yeni uye baş. Tar. 18/06/17 b.kilo :85 hedef:70

ervam44( 111,2)
yeni uye baş. Tar. 25/07/17 b.kilo:116,5hedef:

KUBAR (67.8///)30.07.17 ba.kilo:67.8 hdf :
Pembesepet (82,5)27/07/17 bak.k:84 hdf:65
mehlikatun
(yeni üye baş.tar. 03/08/17 hdf:70 baş.kil:89,3

Freeliste
Ekim2009(91,2)

Kızlar listeyi kendinizi ekleyerek taşıyalım ben yine devamlı kontrol edicem ekleyemeyen olursa eklerim ben

Super olmus tebrikler cnm

Teşekkürler canım

Günaydın kızlar hala çok uykum var bol eksikleriniz olsun inşallah

Günaydın

Günaydın canım

Bizim evde baba İngilizce biliyor anne Almanca ama evde konuşulan dil Türkçe video anca arada izliyor telefonu pek vermiyorum
gayet güzel canım

Bebekle konuş canım Almanca babada İngilizce konuşsun kapıyor çocuklar en azından farklı diller duyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…