Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kimseler selamımı almamış küstüm size

bu arada kabızlık için MAGNESİE CALSİNEE Yİ TAVSİYE EDİYORUM PATLAMAK ÜZEREYKEN İYİ GELDİ BANA

Hosgeldın cnm karnının agrısı nasıl oldu ? Bende o ılactan kullanıyorum harıka bı ılac cok ıyı gelıo banada :)

al bendende o kadar kaç gündür yediklerim içimde bekleyip duruyodu ne kadar rahatsız edici bi durum bu şişkinlik içtimm çok ii geldi
midem ağrıyodu gece tost yemiştim ondan oldu herhalde şimdi iyiyim sağol

arap tavası nasıl bişey hiç duymadım:44::44:

yıldırımdayım,eriklide
arap tavası yaz çıkar oktay usta yapmıştı bende yaptım çok güzel oluyor ana maddesi kıyma domates sogan sarmısak domates biber isot az margarinben hepsini dograyıp bir kapta yogurdum 5 dakika sonra tepsiye döktüm 180 derecede pişiriyorum

selam kızla rmisafirleri dört başı mamur sofrada ağırladım ama bende bittim. sırtım ağrıyo ya ayakta durmakktan. bu kadar yemeğin içinden tek kaçamağım gelirken getirmişler güllaç.hemde karaköy güllüoğlundan hayatımda yediğim en güzel güllaçtıı.yarım dilim kadar anca yedim sütlü ya çok zararlı değildir inşallah. zaten dukanda mısır nişastasına çok az izin var tek hata şeker oluyor .Allahım affetsin tartı da tabiiii....oonun dışında kaçamak yok.tavuk yedim zero kola içtim ..yine gelirim kızlarr sahura yakın sızıp kalmazsam koltuğa.

Beyaz16; canım erikli yakın sayılır bize.Ben Şevket Yılmaza 15 dk. falan uzaklıktayım.Meskene yakınım :))

Asyam ; geçmiş olsun canım :)

Triptofan;
hadi atlatmışsın misafirleri :) Yorgunluk inanılmaz derecedir şimdi :26: Benimde pazar günü eltimler gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…